Με ποια λογική να στείλει κάποιος άσημος dickpic σε μια διάσημη; Ότι θα δει την πούτσα του και θα πει ναι από αυτόν θέλω να τον φάω;Το οτι κάποια ανεβάζει προκλητικές-σεξουαλικες φωτο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι χωρίζει... απλός βρισκεται σην ηλικια που ψαχνει την επιβεβαίωση οτι μετράει ακομα σαν γυναίκα. Ανεβάζει αυτες τις φωτο και περιμένει να παρει dickpic και σχόλια του τύπου καυλα, θελω να σου σκισω τον πατο, σε εχυσα κ.α. Τα διαβάζει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και μετα γυρνάει πλευρό και κοιμάται... αλλη μια μερα επιβεβαιώθηκε οτι ακόμα μετράει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Ζαφειράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argyrotoxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γενικά οι dick pics είναι μαλακία, μιας και οι γυναίκες δεν είναι οπτικές σαν εμάς.
Και ακόμα κι αν γουστάρουν κάποιον οπτικά, χώνονται μόνο υπό προϋποθέσεις λόγω πατριαρχίας και πως θα τις περάσουν για πουτάνες.
Μόνο σε πλαίσιο παιχνιδιού στέλνεις κάτι, και αφού έχει προχωρήσει η γνωριμία και ταιριάζει με το κλίμα και την κουβέντα.
Και ακόμα κι αν γουστάρουν κάποιον οπτικά, χώνονται μόνο υπό προϋποθέσεις λόγω πατριαρχίας και πως θα τις περάσουν για πουτάνες.
Μόνο σε πλαίσιο παιχνιδιού στέλνεις κάτι, και αφού έχει προχωρήσει η γνωριμία και ταιριάζει με το κλίμα και την κουβέντα.
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.511
- Πόντοι
- 1.336
Η τύπισσα περνάει κρίση ηλικίας και ταυτότητας.
Γύρω στα 50 πλέον αρχίζουν οι ορμόνες να της τα σκανε και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλικά αλλά και για όλα τα υπόλοιπα γιατί καλώς ή κακώς λόγω τσουβελα είναι ακόμα γνωστή.
Γύρω στα 50 πλέον αρχίζουν οι ορμόνες να της τα σκανε και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλικά αλλά και για όλα τα υπόλοιπα γιατί καλώς ή κακώς λόγω τσουβελα είναι ακόμα γνωστή.
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 860
- Πόντοι
- 326
Πλαστική ;Τούμπανο το Μαράκι...
Κάποιος "κάφρος" τη ρώτησα χύμα σε σχόλιο. Λες και δεν ξέρει ότι δεν είναι τελειωμένη influencer να της λέει χοντράδες.Πλαστική ;
Το σκέφτηκα κι εγώ προς στιγμήν, αλλά δεν νομίζω.
Πήγα σε παλιότερες αναρτήσεις και έχει γενικά στήθος(δες στη 1η και 3η σελίδα), αλλά δεν φαίνεται πάντα τόσο έντονο(δες στη 2η σελίδα).
Οπότε είτε έκανε κάτι μικρό/ανορθωτικό σε ανύποπτο χρόνο ή με τη γυμναστική(σφίξιμο κορμού-σύσφιξη μυών στήθους) και το κατάλληλο σουτιέν φαίνονται πιο έντονα.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.329
- Πόντοι
- 16.235
Ωραίο το άσμα,αν υπάρχει μια σημείωση στην ανάρτηση της για το ποιο είναι...Ξανά post με κώλο...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.329
- Πόντοι
- 16.235
Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που νομίζουν ότι στέλνοντας κάτι τέτοιο η άλλη θα τους κλείσει αμέσως ραντεβού για να διαπιστώσει της εικόνας το "αληθές"....Με ποια λογική να στείλει κάποιος άσημος dickpic σε μια διάσημη; Ότι θα δει την πούτσα του και θα πει ναι από αυτόν θέλω να τον φάω;

Billie Eilish - Birds of a featherΩραίο το άσμα,αν υπάρχει μια σημείωση στην ανάρτηση της για το ποιο είναι...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.329
- Πόντοι
- 16.235
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.989
- Πόντοι
- 9.931
Παντως σε αυτη την φωτο φαίνεται για σιλικονατο.Κάποιος "κάφρος" τη ρώτησα χύμα σε σχόλιο. Λες και δεν ξέρει ότι δεν είναι τελειωμένη influencer να της λέει χοντράδες.
Το σκέφτηκα κι εγώ προς στιγμήν, αλλά δεν νομίζω.
Πήγα σε παλιότερες αναρτήσεις και έχει γενικά στήθος(δες στη 1η και 3η σελίδα), αλλά δεν φαίνεται πάντα τόσο έντονο(δες στη 2η σελίδα).
Οπότε είτε έκανε κάτι μικρό/ανορθωτικό σε ανύποπτο χρόνο ή με τη γυμναστική(σφίξιμο κορμού-σύσφιξη μυών στήθους) και το κατάλληλο σουτιέν φαίνονται πιο έντονα.
Είμαι σίγουρος ότι θα την δούμε αρκέτα με μαγιό και λοιπά αποκαλυπτικά φέτος.
Ήδη έχει περισσότερα post από παλιότερα.
Και αν κρίνω από τα stories, είναι σχεδόν κάθε μέρα έξω.
Επισυνάπτω τρία screenshots από το video post που είχα ανεβάσει.
Πότε να πρόλαβε να κάνει πλαστική και να μην έμεινε "εκτός" κάποιο διάστημα;
Εν τω μεταξύ της έστειλα DM για το post λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της γυμναστικής και δεν είχε την παραμικρή αντίδραση...
Ήδη έχει περισσότερα post από παλιότερα.
Και αν κρίνω από τα stories, είναι σχεδόν κάθε μέρα έξω.
Επισυνάπτω τρία screenshots από το video post που είχα ανεβάσει.
Πότε να πρόλαβε να κάνει πλαστική και να μην έμεινε "εκτός" κάποιο διάστημα;
Εν τω μεταξύ της έστειλα DM για το post λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της γυμναστικής και δεν είχε την παραμικρή αντίδραση...
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.511
- Πόντοι
- 1.336
Στήθος πάντα είχε η συγκεκριμένη αλλά με αυτά που φόραγε το έκρυβε.Τούμπανο το Μαράκι...
Μια μικρή ανόρθωση πάντως είναι επέμβαση ρουτίνας πλέον και δεν κάνει μπαμ.
Μιας και κουτσομπολεύουμε κατά καιρούς στα post, να πω ότι πρέπει τον τελευταίο καιρό να βγαίνει κάθε μέρα και φαίνεται να κάνει εξορμήσεις κάθε ΣΚ.
Δεν ξέρω αν ξεκίνησε η άδεια, αλλά ήταν Αστυπάλαια.
Δυστυχώς τα post/stories δεν την περιέχουν ακόμα...
Καμιά αναφορά, έστω και έμμεση, στα τέκνα.
Δεν ξέρω αν ξεκίνησε η άδεια, αλλά ήταν Αστυπάλαια.
Δυστυχώς τα post/stories δεν την περιέχουν ακόμα...
Καμιά αναφορά, έστω και έμμεση, στα τέκνα.
Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 2.596
ουτε να μου τον δει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)