You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Ζαφειράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argyrotoxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 860
- Πόντοι
- 326
Προσφατως χωρισμένη και αυτή .. άλλη μια
Πόσες μιλφάρες διψασμένες για πούτσο σε ένα μόνο βίντεο!!
Πότε έγινε αυτό;;;Προσφατως χωρισμένη και αυτή .. άλλη μια
Γιατί μια χαρά ακολουθεί τον άντρα της στο Insta.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.192
- Πόντοι
- 441
Νομίζουν ότι επειδή μετακόμισε Νέα Σμύρνη ότι χώρισε χαχαΠότε έγινε αυτό;;;
Αν έχω καταλάβει καλά, μετακόμισαν μετά τις μεγάλες φωτιές στο Κρυονέρι.Νομίζουν ότι επειδή μετακόμισε Νέα Σμύρνη ότι χώρισε χαχα

Το σπίτι σώθηκε, αλλά κάηκε η ψυχή μας
Η Μαρία Ζαφειράτου «είδε» το σπίτι της να καίγεται και αποτυπώνει τις σκέψεις και τις αγωνίες της.
Εν τω μεταξύ μου τριγκάρατε τη διάθεση για κουτσομπολιό και είδα ότι εκείνος δεν την ακολουθεί!Πότε έγινε αυτό;;;
Και δεν υπάρχουν ούτε like σε φωτογραφίες της!
Δεν βοηθάει και το γεγονός ότι δεν φοράει βέρα γιατί είναι "αλάνι", οπότε δεν ξέρουμε τι και πως.
Ομολογουμένως όλο με τις κολλητές της κυκλοφορεί για ποτό προκειμένου να χαλαρώσει όπως κατά καιρούς λέει.
Και για να πω και μια "κακία", η μία από τις κολλητές φαίνεται με πολλά ψυχολογικά.
Θα περιμένω story από κανένα σινιέ εστιατόρια-menu de gustation στα οποία πάει συνήθως με(σω) τον/του συζύγου.
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.507
- Πόντοι
- 1.336
Κι επειδή το post δεν αρκούσε, έβαλε και reel, το οποίο "διαφήμισε" μέσω story...
Μετά φταίμε εμείς που κοιτάμε τους κώλους τους!
Υ.Γ: Συνέπεσε χρονικά με τα post της Λίλας. Θα είμαι καλοπροαίρετος και θα το θεωρήσω τυχαίο
Υ.Γ2: Να δω και τη Ζαφειράτου να αρχίσει τα καλοκαιρινά post(εννοώ μαγιό/σώμα) και τι στο κόσμο.
Και το λέω για το υφάκι που πλασάρει καιρό τώρα.
Δεν την χωνεψα ποτέ αυτή τη γυναίκα, μου βγάζει κάτι ξινό, αντιπαθητικό και δήθεν.
Την έκανα γνωστή ο τσουβελας στο κοινό και από τότε το παίζει κάποια.
Τώρα σαν σώμα για μια γυναίκα που έχει περάσει τα 50 με παιδιά έχει απίστευτο.
Ίσως πρέπει να βρει ένα πιτσιρικά να την βάλει κάτω και την πεθάνει στο γαμησι για να έρθει στα ίσια της.
Δεν έχει περάσει τα 50. Πρέπει να είναι κοντά στα 45.Δεν την χωνεψα ποτέ αυτή τη γυναίκα, μου βγάζει κάτι ξινό, αντιπαθητικό και δήθεν.
Την έκανα γνωστή ο τσουβελας στο κοινό και από τότε το παίζει κάποια.
Τώρα σαν σώμα για μια γυναίκα που έχει περάσει τα 50 με παιδιά έχει απίστευτο.
Ίσως πρέπει να βρει ένα πιτσιρικά να την βάλει κάτω και την πεθάνει στο γαμησι για να έρθει στα ίσια της.
Όσο για την πρώτη πρόταση, καταλάβαίνω τι εννοείς.
Από τη μία το παίζει μαγκάκι αγοροκόριτσο που προσπαθεί να είναι στη παρέα λόγω ενασχόλησης με τη μπάλα,
ενώ έχει φεμινιστική έκφραση και αντίθεση στους άντρες κάφρους, κάνοντας όμως αισθητικές επεμβάσεις και πλέον ανεβάζοντας το σώμα της.
Και δεν έχω θέμα με τους πολυεπίπεδους ανθρώπους, οι αντιθέσεις είναι που κραυγάζουν δηθενιά.
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.507
- Πόντοι
- 1.336
Όσες φορές την έχω ακούσει στο ραδιόφωνο δεν ξέρω βγάζει κάτι ότι κάποια είναι και προσπαθεί μάταια να δείξει ότι έχει χιούμορ.Δεν έχει περάσει τα 50. Πρέπει να είναι κοντά στα 45.
Όσο για την πρώτη πρόταση, καταλάβαίνω τι εννοείς.
Από τη μία το παίζει μαγκάκι αγοροκόριτσο που προσπαθεί να είναι στη παρέα λόγω ενασχόλησης με τη μπάλα,
ενώ έχει φεμινιστική έκφραση και αντίθεση στους άντρες κάφρους, κάνοντας όμως αισθητικές επεμβάσεις και πλέον ανεβάζοντας το σώμα της.
Και δεν έχω θέμα με τους πολυεπίπεδους ανθρώπους, οι αντιθέσεις είναι που κραυγάζουν δηθενιά.
Για την ηλικία αν δεν κάνω λάθος είχα δει κάποια στιγμή που είχε ανεβάσει ο σταθμός πως ήταν οι παρουσιαστές όταν ξεκίνησε ο σταθμός και είχε φωτογραφία της ζαφειρατου και έλεγε ότι σπούδαζε αν δεν κάνω λάθος.
Κάνει και διάφορες θεραπείες, αλλά νομίζω την κάνουν χειρότερη(τονισμένα ζυγωματικά)Σωμα για την ηλικια της και για μαμα καλο, φατσα χαλια.
Δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω και κοίταξα το προφίλ του άντρα(?) της, ο οποίος να θυμήσω δεν την ακολουθεί(σε αντίθεση με εκείνη),
ο οποίος ήταν στη Μάνη όσο η Μαρία ήταν στην Ίο.
Μάλλον λοιπόν το σενάριο διαζυγίου έχει στοιχεία αλήθειας.
Άρχισαν τα "γκομενο"-post με αντανάκλαση μαγιό σε τζαμαρίες...
Το τονίζω γιατί δεν ήταν ποτέ το στυλ της.
Μάλλον άλλη μια 40+ που χωρίζει και θέλει να νοιώσει ότι περνάει η μπογιά της.
Τολμάω να πω πως τη βλέπω πιο εύκολη να γαμηθεί από τη Λίλα, γιατί είναι πιο "κρυφή".
Τολμάω να πω πως τη βλέπω πιο εύκολη να γαμηθεί από τη Λίλα, γιατί είναι πιο "κρυφή".
Συνημμένα
ledis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Αφού το ομολογεί η ίδια. Στη 2η φώτο. Κάτω απ' το "That time of the day" γράφει και "That time of life". Time για νέες πούτσες δηλαδή.Άρχισαν τα "γκομενο"-post με αντανάκλαση μαγιό σε τζαμαρίες...

Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.977
- Πόντοι
- 9.931
Το οτι κάποια ανεβάζει προκλητικές-σεξουαλικες φωτο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι χωρίζει... απλός βρισκεται σην ηλικια που ψαχνει την επιβεβαίωση οτι μετράει ακομα σαν γυναίκα. Ανεβάζει αυτες τις φωτο και περιμένει να παρει dickpic και σχόλια του τύπου καυλα, θελω να σου σκισω τον πατο, σε εχυσα κ.α. Τα διαβάζει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και μετα γυρνάει πλευρό και κοιμάται... αλλη μια μερα επιβεβαιώθηκε οτι ακόμα μετράει...Άρχισαν τα "γκομενο"-post με αντανάκλαση μαγιό σε τζαμαρίες...
Η αναφορά στο χωρισμό δεν ξεκίνησε από εμένα. Εγώ το συνέχισα όταν είδα ότι δεν την ακολουθεί πλέον ο άντρας της(Stelios Sofianos) και ότι δεν ανεβάζουν stories/posts από κοινά μέρη.Το οτι κάποια ανεβάζει προκλητικές-σεξουαλικες φωτο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι χωρίζει... απλός βρισκεται σην ηλικια που ψαχνει την επιβεβαίωση οτι μετράει ακομα σαν γυναίκα. Ανεβάζει αυτες τις φωτο και περιμένει να παρει dickpic και σχόλια του τύπου καυλα, θελω να σου σκισω τον πατο, σε εχυσα κ.α. Τα διαβάζει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και μετα γυρνάει πλευρό και κοιμάται... αλλη μια μερα επιβεβαιώθηκε οτι ακόμα μετράει...
Όσο για τα μηνύματα, εμένα προσωπικά δεν έχει αντιδράσει σε κανένα μήνυμα(και δεν στέλνω dick pics!) στο οποίο της έχω κάνει κομπλιμέντο για κάποιο story.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.977
- Πόντοι
- 9.931
Δεν την ακολουθώ την τύπισσα οποτε δεν ξερω λεπτομέρειες, μπορει και να χωρίζει. Εγω αυτο το έγραψα γενικά και οχι ιδικά για αυτη...Η αναφορά στο χωρισμό δεν ξεκίνησε από εμένα. Εγώ το συνέχισα όταν είδα ότι δεν την ακολουθεί πλέον ο άντρας της(Stelios Sofianos) και ότι δεν ανεβάζουν stories/posts από κοινά μέρη.
Όσο για τα μηνύματα, εμένα προσωπικά δεν έχει αντιδράσει σε κανένα μήνυμα(και δεν στέλνω dick pics!) στο οποίο της έχω κάνει κομπλιμέντο για κάποιο story.
Καλα μην περιμένεις αντίδραση, αυτες απλα τα διαβάζουν επιβεβαιώνονται οτι μετράνε ακομα σαν γυναίκες και μεχρι εκει, αντε να απαντήσουν σε κανα γνωστό εμφανίσιμο τυπο που θα γούσταραν να τον φανε απο αυτον.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις