You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Ζαφειράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argyrotoxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 860
- Πόντοι
- 326
Και καλά ανεμελιά κλπΛες και βλεπω την λιλα, ιδιες ποζες ιδια ολα σε πιο χαλια εμφανιση
7 σελίδες πόσες είναι, για αυτό το ξέπλυμα φεμιναζιδιο που το παίζει αλάνι κ υπεράνω, αλλά δείχνει κ πόδια μήπως τη γαμησει κάνας πειναλας..Είναι αυτό που λέω ότι μου τη σπάει πάνω της, το και καλά χαλαρό υφάκι, το είμαι τυπάκι, αλάνι κλπ.
Αναρωτιέμαι τι ήττα έφαγε.
Γιατί και ο άντρας της δεν φαίνετα κανένας γκομενιάρης
![]()
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.503
- Πόντοι
- 1.336
Πρέπει να αλλάξει επειγόντως μαλλί και να αποκτήσει ένα πιο θηλυκό στυλΆντρας εξαφανισμένος φέτος το καλοκαίρι.
Άρα περιμένουμε την "επίσημη" ανακοίνωση.
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 860
- Πόντοι
- 326
Στην 3η φωτό φαίνεται νεο ; η ανόρθωση .. πιο προσθήκη . Και ωραία δουλεια
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.974
- Πόντοι
- 9.931
Σιγα μην βγει δημόσια να πει οτι χώρισε, αυτο θα μαθευτεί μονο στο στενό της κύκλο άντε και στον επαγγελματικό.Άντε να δούμε πότε θα το επικοινωνήσει το διαζύγιο.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.846
ΓΕνικά ποτέ δεν ανέβαζε φωτογραφίες με όλη την οικογένεια (για τα παιδιά) ούτε και με το σύζυγο. Πάντως στο sport fm έχει εδώ και κάτι μήνες σταματήσει να αναφέρεται στο σύζυγο. Δε λέει ότι χώρισε ,πάντως εδώ και καιρό έχει σταματήσει να αναφέρεται στο "Στέλιο" της.
Επίσης πολλά ταξίδια αναψυχής του ΣΚ ,ίσως παίζει χορηγός.
Για την ηλικία ,λέει πολύ περισσότερα χρόνια για να μην της την πέφτουν αλλά ανέβασε φωτογραφία από το 1996 όταν ιδρύθηκε ο sport fm και είπε ότι ήταν 19 ετών. Δηλαδή μάλλον γεννήθηκε το 1977 ή κάπου εκεί γύρω.
Για την ηλικία ,λέει πολύ περισσότερα χρόνια για να μην της την πέφτουν αλλά ανέβασε φωτογραφία από το 1996 όταν ιδρύθηκε ο sport fm και είπε ότι ήταν 19 ετών. Δηλαδή μάλλον γεννήθηκε το 1977 ή κάπου εκεί γύρω.
Κι εγώ πλέον είμαι σίγουρος ότι κάτι έχει κάνει στο στήθος.Στην 3η φωτό φαίνεται νεο ; η ανόρθωση .. πιο προσθήκη . Και ωραία δουλεια
Ίσως δείχνει στον άντρα τι έχασε.
Έβαλε και αλυσιδίτσα στο πόδι...
Μπορεί να μην ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες, αλλά θα αναφερόταν έμμεσα στα παιδιά(bouba) ή θα φαίνονταν πλάτη/σκιά.ΓΕνικά ποτέ δεν ανέβαζε φωτογραφίες με όλη την οικογένεια (για τα παιδιά) ούτε και με το σύζυγο. Πάντως στο sport fm έχει εδώ και κάτι μήνες σταματήσει να αναφέρεται στο σύζυγο. Δε λέει ότι χώρισε ,πάντως εδώ και καιρό έχει σταματήσει να αναφέρεται στο "Στέλιο" της.
Τον σύζυγο τον έδειχνε στα διάφορα εστιατόρια που πήγαιναν, καθότι έγραφε σε έντυπα γευσιγνωσίας.
Δεν είναι ταξίδια αναψυχής, αλλά δουλειάς, οπότε ο χορηγός είναι επαγγελματικός.
Να θυμήσω ότι οι κολλητές της έχουν σχέση με τα media, άρα παίζουν άκρες
Πάντως φαίνεται να είναι συνέχεια έξω/απασχολημένη.
Όσο για ηλικία, έχεις δίκιο, είναι 47.

Τα εν οίκω εν δήμω: τι μαγειρεύουν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας
Τι μπορεί να τρώει ένας έφηβος στο σπίτι του; Τι μαγειρεύει καθημερινά μια δραστήρια μητέρα δύο μικρών παιδιών; Πώς περνάει τις ώρες στην κουζίνα μια συνταξιούχος; Πώς μαγειρεύουν δύο γονείς με το δίχρονο παιδί τους;

Για τη Λίλα γιατί ακούστηκε επίσημα;Σιγα μην βγει δημόσια να πει οτι χώρισε, αυτο θα μαθευτεί μονο στο στενό της κύκλο άντε και στον επαγγελματικό.
Θα μου πεις πιο διάσημη.
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.503
- Πόντοι
- 1.336
Δεν νομίζω ότι έχει πειράξει το στήθος της, εγώ τα τελευταία χρόνια έτσι το θυμάμαι.Στην 3η φωτό φαίνεται νεο ; η ανόρθωση .. πιο προσθήκη . Και ωραία δουλεια
Πάντως μια χαρά τα καταφέρνει με μόνο μια ραδιοφωνική εκπομπή να είναι συνέχεια σε διακοπές...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις