ε ναι. αλλιώς δεν βλέπω φωςνομιζα πως ειχες... κανενας vip πρεπει να βοηθησει
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ε ναι. αλλιώς δεν βλέπω φωςνομιζα πως ειχες... κανενας vip πρεπει να βοηθησει
φιλαρακι τα εχω πει πολλες φορες με κατι τετοιες μαλακιες εχει γινη το φορουμ μπουρδελο
σορρυ σε εμενα το λεςΤι μας λες, πολύ αγανάκτηση σε έπιασε....
παιξε αλλου μπαλιτσα ασε με εμενα ;)Μιλήσαμε αρκετά. Μου έλεγε κάτι παπαριές ότι και καλά δουλεύει βοηθός σε κάποιο γιατρό στο Κολωνάκι ή σε κάποια κλινική, δεν θυμάμαι καλά τώρα. Όταν η συζήτηση γύρισε στο ζητούμενο με ρώτησε τι χρήματα δίνω, διότι δεν θέλει να χάνει το χρόνο της (λες και θέλω να τον χάσω και εγώ). της είπα μια τιμή, απάντησε όχι και μου έκανε block.
σορρυ σε εμενα το λεςπαιξε αλλου μπαλιτσα ασε με εμενα ;)
μπραβο σωστα δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι εξυπνοι για αυτο σου λεω. αν θελεις κατι πες το καθαρα χωρις πλαγια μεσαΑν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πότε σου λένε κατι φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να πιάσεις τι σου λένε
Από περιέργεια θα σου άφησε να της πεις. ....δεν κόβω και το χέρι μου αλλά θέλει αλλα πράγματα η μαντάμ
Μπουρδελοκοριτσο. Κάπου μαραθωνος θα τη πετύχειςμηπως ξερει κατι καποιος για την κοπελλα?
Ευχαριστω!!
Μιλήσαμε αρκετά. Μου έλεγε κάτι παπαριές ότι και καλά δουλεύει βοηθός σε κάποιο γιατρό στο Κολωνάκι ή σε κάποια κλινική, δεν θυμάμαι καλά τώρα. Όταν η συζήτηση γύρισε στο ζητούμενο με ρώτησε τι χρήματα δίνω, διότι δεν θέλει να χάνει το χρόνο της (λες και θέλω να τον χάσω και εγώ). της είπα μια τιμή, απάντησε όχι και μου έκανε block.
Μαραθωνος που?Μπορεις να θυμηθης?Ευχαριστω!!Μπουρδελοκοριτσο. Κάπου μαραθωνος θα τη πετύχεις
Ναι αν μπορει να ανεβασει διαλογο γτ λεει οτι θελει μονο να μιλαει και δεν κανει ραντεβουΤην τσουπρα. .....σε μένα το παίζει αγνή παρθένα που ψαχνει γκομενακο....Έτσι πήρε την yamaha τελικά....αν θες μπες δύο κόπο να μας δείξεις τίποτα από τις δηλώσεις της
οχι.μαραθωνος κ βεργας παιζει αυτη,βαλε το προφιλ της στα λαγωνικα στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα κ θα στη βρουνΜαραθωνος που?Μπορεις να θυμηθης?Ευχαριστω!!
πλακα κανεις?! πηγαινε με να γελασουμεεεεεεεεεεεεΜεταξουργείο πλέον,Ιάσωνος-στο 10αρικάκι.
τι γελιο εχω κανει μ αυτη τη γκομενα! κ η μαλακο θα μπορουσε να ειναι τοπ στα μπουρδελα με προοπτικες για στουντιο-cg αλλα ως γνωστον αυτες οι γυναικες δε φημιζονται οτι στροφαρουν κ πολυΕμφανίζεται και εξαφανίζεται σαν τον κομήτη.
Κάποια απογεύματα "παίζει" αλλά κυρίως (όταν παρουσιάζεται) νυχτερινή βάρδια.
τι γελιο εχω κανει μ αυτη τη γκομενα! κ η μαλακο θα μπορουσε να ειναι τοπ στα μπουρδελα με προοπτικες για στουντιο-cg αλλα ως γνωστον αυτες οι γυναικες δε φημιζονται οτι στροφαρουν κ πολυ