Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Pilofori ξερεις αλλα δεν λες !Στα "ψαχνω" γράφει σεξ;

Η Σβετα που ξεσκατωνει ειναι;
45+ ηλικια, 60+ξενοδοχειο και +20 για κολο αν δεν τον εχεις μεγαλο ... λεειΜια καινουργια βρηκα. Δεν μπορω να ανεβασω link. Svetlana 39 χρονων. Μελαχρινη. Ξερει κανεις τθποτα? Ολες το ιδιο ονομα εχουν χαχα
Η Σβετα που ξεσκατωνει ειναι;

Σταματειστε. Η κουβεντα σκατωσεΗ κωλογρια ενα πμ εμενα δεν μου στελνει.........το σεξυ μωρο ηθελα να πω δηλαδη......που εισαι μωρη για δεν μιλας.........δεν θα γινω γερος, η εγγονη της θα με ξεσκατιζει καθε μερα.....![]()
![]()
![]()
telικα αδελφε τι να πης εδω μεσαΣταματειστε. Η κουβεντα σκατωσε

τα καλανταtelικα αδελφε τι να πης εδω μεσα![]()
Αυτή την τσουπρα την έβγαλε κανένας. ....από όταν έπεσε με το μηχανάκι της της κόπηκε η όρεξη ......μαζί μου τουλάχιστον
φιλαρακι τα εχω πει πολλες φορες με κατι τετοιες μαλακιες εχει γινη το φορουμ μπουρδελοτα καλαντα
για δες μπορεις να παρεις πληροφορια γιατι φαινεται καλη η ρουμανα
Δεν έχω κατορθώσει να της μιλήσω ποτέ. Μονίμως vip κατάσταση. Έχει κανείς πάρει πληροφορίες?
Ώστε Ρουμάνα... Πονηρή σχολή. Πάντως εγώ δεν έχω πρόσβαση στο προφιλ της. Δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τηςγια δες μπορεις να παρεις πληροφορια γιατι φαινεται καλη η ρουμανα
νομιζα πως ειχες... κανενας vip πρεπει να βοηθησειΏστε Ρουμάνα... Πονηρή σχολή. Πάντως εγώ δεν έχω πρόσβαση στο προφιλ της. Δεν μπορώ να μιλήσω μαζί της