πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.375
- Πόντοι
- 16.131
η κυρια παιζει πολλα χρονια μπαλαΠαντως με αυτα τα στοιχεια δε βρισκω fb ή insta
η κυρια παιζει πολλα χρονια μπαλαΠαντως με αυτα τα στοιχεια δε βρισκω fb ή insta
Ναι αλλα μονο mamba???η κυρια παιζει πολλα χρονια μπαλα
καποτε εβαζε και αγγελιες αν και εχουν γραφτει διαφορα περι ξεσκουφωτον κλπΝαι αλλα μονο mamba???
Τωρα εχουμε κανενα τροπο επικοινωνιας για εμας που δεν εχουμε προφιλ???καποτε εβαζε και αγγελιες αν και εχουν γραφτει διαφορα περι ξεσκουφωτον κλπ
καποτε ειχα δυστυχως δεν εχω ουτε εγω τωραΤωρα εχουμε κανενα τροπο επικοινωνιας για εμας που δεν εχουμε προφιλ???
Κάτι μου λέει οτι την διακορευσες ξεσκουφωτα, θειεκαποτε εβαζε και αγγελιες αν και εχουν γραφτει διαφορα περι ξεσκουφωτον κλπ
ποτε τον ποτονΚάτι μου λέει οτι την διακορευσες ξεσκουφωτα, θειε
Πες μας μόνο ποια ΔΕΝ πηδηξες ακάποτα, πορνόγερεποτε τον ποτοναντε μονο κανα 2-3 -5 φορες δεν θυμαμαι
![]()
δεν θυμαμαι εχω αλτσχαιμερΠες μας μόνο ποια ΔΕΝ πηδηξες ακάποτα, πορνόγερε
Έχε χάρη που ειμαι εχεμυθος και δεν αραδιάζω ονόματα, να γεμίσει η οθόνηδεν θυμαμαι εχω αλτσχαιμερ
ουτε η οθονη θερινου σινεμα δεν φτανειΈχε χάρη που ειμαι εχεμυθος και δεν αραδιάζω ονόματα, να γεμίσει η οθόνη
ευτυχώς που ηταν στην κλιμακτηριο οι περισσότερες αλλιως θα ειχαμε χρεωκοπησει απο τις απαιτησεις των εξωγαμωνουτε η οθονη θερινου σινεμα δεν φτανει
Ναι το πάει είχα μιλήσει μαζί της αλλά τελικά δεν συναντηθήκαμε.Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα;
Το πάει το γράμμα;
έχεις τηλέφωνο εάν ναί στείλεΝαι το πάει είχα μιλήσει μαζί της αλλά τελικά δεν συναντηθήκαμε.
giati ?? μας χρειαζονται τα μεγαλα κεφαλια στις ενοπλες δυναμειςΝαι το πάει είχα μιλήσει μαζί της αλλά τελικά δεν συναντηθήκαμε.

Η Αναστασία είναι, γνωστή από παλιά ότι έκανε ακα για αυτό και το σχετικό σχόλιοgiati ?? μας χρειαζονται τα μεγαλα κεφαλια στις ενοπλες δυναμειςοχι τιποτα αλλο σημερα θα ησουν αρχιστρατηγος
![]()
nai ενω παλαιοτερα ηταν καλαΗ Αναστασία είναι, γνωστή από παλιά ότι έκανε ακα για αυτό και το σχετικό σχόλιο
Νομίζω ότι της έχει στρίψει λίγο.. χαχχχα
Και πολυλογού δεν σταμάταγε. Στα αγγλικά μιλούσε. Καποια περίοδο ειχε κάνει το μοντέλο για κάτι δεν θυμάμαι τξ διαφήμιζεΗ Αναστασία είναι, γνωστή από παλιά ότι έκανε ακα για αυτό και το σχετικό σχόλιο
Νομίζω ότι της έχει στρίψει λίγο.. χαχχχα
καποτεςΚαι πολυλογού δεν σταμάταγε. Στα αγγλικά μιλούσε. Καποια περίοδο ειχε κάνει το μοντέλο για κάτι δεν θυμάμαι τξ διαφήμιζε
Ωραίος!!!ναι γι αυτό τότε δεν συναντήθηκα είχα διαβάσει για πολλά αΚαποτά και την έκανα με ελαφρά πηδήματα μια.giati ?? μας χρειαζονται τα μεγαλα κεφαλια στις ενοπλες δυναμειςοχι τιποτα αλλο σημερα θα ησουν αρχιστρατηγος
![]()