giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.358
- Πόντοι
- 2.306
Το αντίθετο; Χαχχχακαποτες
Το αντίθετο; Χαχχχακαποτες
Μιλησες στο site εννοεις η υπαρχει τηλεφωνο????Ναι το πάει είχα μιλήσει μαζί της αλλά τελικά δεν συναντηθήκαμε.
Μου είχε δώσει 2 τηλέφωνα που δεν ισχύουν πια,στο τηλέφωνο είχα μιλήσειΜιλησες στο site εννοεις η υπαρχει τηλεφωνο????
Αμα παίζεις στην κατηγορία ακαποτη γιαγιά, προχώρα μεγάλε.Μια ερώτηση την Μινέρβα που λέτε την έχει πάρει κανείς πρόσφατα αξίζει ;
Προφανώς και δεν θα μπω άκαποτα αν την έχει δει κάποιος πρόσφατα λέωΑμα παίζεις στην κατηγορία ακαποτη γιαγιά, προχώρα μεγάλε.
Δεν πρεπει να γνωριζει τι ειναι η καποτα.
Εχει παρασημοφορήσει άπειρους ήρωες
Ισως κάποιος αρχαιολογος συναγωνιστηςΠροφανώς και δεν θα μπω άκαποτα αν την έχει δει κάποιος πρόσφατα λέω
Αυτό το λίγο παραπέμπει στο εντελώς χαλασμένα σπειρώματα αστα να πάνεΗ Αναστασία είναι, γνωστή από παλιά ότι έκανε ακα για αυτό και το σχετικό σχόλιο
Νομίζω ότι της έχει στρίψει λίγο.. χαχχχα
Έχει ξεφύγει εντελώς ναι την έκοψα από φβ γιατί ανέβαζε συνεχώς ασυναρτησίεςΑυτό το λίγο παραπέμπει στο εντελώς χαλασμένα σπειρώματα αστα να πάνε
Fb????Έχει ξεφύγει εντελώς ναι την έκοψα από φβ γιατί ανέβαζε συνεχώς ασυναρτησίες
Να σου πω κ για ραντεβού την ψιλοφοβάμαι μην κάνει καμία τρέλα χαχχχα
Κάτι με Αναστασία νομίζω δεν θυμάμαιFb????
Κάποιοι δεν είναι ποια εν ζωήΑμα παίζεις στην κατηγορία ακαποτη γιαγιά, προχώρα μεγάλε.
Δεν πρεπει να γνωριζει τι ειναι η καποτα.
Εχει παρασημοφορήσει άπειρους ήρωες

Εγώ έχω βγει στην σύνταξη προ 5 ετιαςΙσως κάποιος αρχαιολογος συναγωνιστης
Αιωνία η μνήμη αυτωνΚάποιοι δεν είναι ποια εν ζωή![]()
Με βαρέα και ανθυγιεινά ε;Εγώ έχω βγει στην σύνταξη προ 5 ετιας
Εγώ πάντως που την είχα πάρει το καλοκαίρι ούτε ζήτησα ούτε μου πρότεινε κάτι παρόμοιοΗ Αναστασία είναι, γνωστή από παλιά ότι έκανε ακα για αυτό και το σχετικό σχόλιο
Νομίζω ότι της έχει στρίψει λίγο.. χαχχχα
Τόσο μεγάλη είναι;Ισως κάποιος αρχαιολογος συναγωνιστης
Αξίζει;Εγώ πάντως που την είχα πάρει το καλοκαίρι ούτε ζήτησα ούτε μου πρότεινε κάτι παρόμοιο
σαν πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει η ΜινερβαΜια ερώτηση την Μινέρβα που λέτε την έχει πάρει κανείς πρόσφατα αξίζει ;
Ψαριλα μύριζει δηλ;Σέ έκλασε κι'ολας γαμω τά ραντεβού κάνατε δηλ.Πήγα με την παραπάνω στο Prive (την Ανασατασία)... Τυπικά πράγματα, στο γαμήσι πολύ τυπική, αποφεύγει την ιεραποστολική στάση... Γλωσόφιλα έπεσαν... Φιλότιμο τσιμπούκι, ακάποτο, αν και έβαλε δόντι σε κάποια στιγμή, στο τέλος, όταν μάλλον κουράστηκε... Για αυτό την σταμάτησα και την έχυσα στο πρόσωπο... Όμορφο πρόσωπο... Πολύ skinny (σαν πρεζού) όμως, χωρίς βυζί και πιασίματα... Επίσης ύψος 1,80 m... 50 ευρώ μια φορά χύσιμο... Στην αρχή ζητάει περισσότερα βέβαια στο Mamba...
Υ.Γ Το μουνί της μυρίζει και μετά το τέλος του γαμησιού ψιλοκλάνει...
Επίσης είναι τρομερά πολυλογού... Συνεννόηση μόνο Αγγλικά...