kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 4.546
πεταμενα λεφτα. καλυτερα στο τουιτερ και στο ινσταγκραμ να στελεις με τροπο. εκει μεσα φαινεται οτι το κανουν και για το κερδος να τραβανε τη συζητηση....
Τιποτα κ εκει. 99% των προφιλ , σε μενα τουλαχιστον, απαντανε με τον ιδιο ακριβως τροπο, και τις ιδιες ακριβως ωρες. Επισης Στελνω σε 5-6 και επι ωρες δεν απανταει καμια, και ξαφνικα σε 5 λεπτα διαφορα σ εχουν απαντησει ολες. Τυχαιο? Καποιος μπορει να ελεγε οτι του Μοιαζει σαν να παιρνει ενας με την σειρα τα "προφιλ" και απανταει.. Ειναι ενα συμπερασμα κ αυτο, αλλα καθενας σκεφτεται και κανει οτι νομιζει. Μπορει απλα να ειμαι πολυ ατυχος...........................................ημουν και γω κανα 6μηνο..προκοπη δεν ειδα..τωρα ειμαι στο koronadates που ειναι και πιο φθηνο,εκει κατι παιζει...
Για σέξτινγκ δε με χαλάει. Κάνω χαβαλέ με κάτι παντρεμένες από κει.Τιποτα κ εκει. 99% των προφιλ , σε μενα τουλαχιστον, απαντανε με τον ιδιο ακριβως τροπο, και τις ιδιες ακριβως ωρες. Επισης Στελνω σε 5-6 και επι ωρες δεν απανταει καμια, και ξαφνικα σε 5 λεπτα διαφορα σ εχουν απαντησει ολες. Τυχαιο? Καποιος μπορει να ελεγε οτι του Μοιαζει σαν να παιρνει ενας με την σειρα τα "προφιλ" και απανταει.. Ειναι ενα συμπερασμα κ αυτο, αλλα καθενας σκεφτεται και κανει οτι νομιζει. Μπορει απλα να ειμαι πολυ ατυχος...........................................
Western Union δεν υποστηρίζουν? Άμα ταχυδρομήσω επιταγή με ΕΛΤΑ?Για κλεισιμο παει το site.. Εβγαλαν την πληρωμη μεσω καρτας ή paypal και βαζεις luns μονο με καταθεση σε τραπεζα Βελγιου.
Βαλτε μας να λυσουμε και κανα σουντοκου την επομενη φορα, οξωωωωωω!
Πολλά ψεύτικα προφίλ φίλε μου..καλησπερα παιδια υπαρχει κι ενα ακομα site το donabook λεει τπτ η δεν αξιζει καν γτ ειναι απατη?
'Εκλεισε ;Θρυλικό lunona…
Εκτός από μούφα στο 95% των προφίλ σου, ήσουν και το ακριβότερο site που έχει υπάρξει ποτέ!!
Ε...λογικό ήταν να κλείσεις.
Καιρό τώρα...'Εκλεισε ;
Μόνο το 95% ;
Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουμε πρέφα.Καιρό τώρα...
Εφαγε και όλα τα Luns…
Βράδυ έφυγε!
Πάντως το lunona ναι μεν ήταν μούφα αλλά...Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουμε πρέφα.
Στην ελλάδα, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτε ακόμη και μέσα που αλλού δουλεύουν .
Γιατί ; Γιατί δεν υπάρχουν μπόλικες μπάνικες γκόμενες που να γκομενίζουν .
Ελάχιστες μπάνικες και όλες ψάχνουν καλό γαμπρό , να φάνε έναν ακά κρεμπιέ και να μασάνε χρήμα ξάπλα
τις επόμενες 3-5 δεκαετίες.
Έχω γνωστό 50ρη , που τώρα, βγαίνει κάθε ΣΚ .... ραντεβού με γκόμενες από .... irc chat ....
Στη Γερμανία. Είναι σούπερ ωραίος ; είναι παιχταράς ; είναι λεφτάς ; είναι σφίχτης ;;;
Τίποτε από όλα . Βρίσκεται στη γερμανία όμως. Έχει γκόμενες για όλους που παίζουν .
Με πολύ χρήμα παίζεις με 9άρια και 10άρια σε πολλα μέρη . Θα φας και πολύ χρόνο όμως. Και σε ακριβά πουτανοεστιατόριαΠάντως το lunona ναι μεν ήταν μούφα αλλά...
Αυτός που είχε υπομονή, και χρήμα, έπαιζε με τις ωραιότερες γκόμενες της Αθήνας.
Με πολύ χρήμα...και με ελάχιστες γκόμενες 9.5άρια!!
μαζι με το γκλαμουρ εκλεισε?Καιρό τώρα...
Εφαγε και όλα τα Luns…
Βράδυ έφυγε!
Οι ίδιες είναι πάνω κάτω! Αυτές που έπαιζαν στο Lunona, έπαιζαν σε όλα τα ακριβά μέρη.Με πολύ χρήμα παίζεις με 9άρια και 10άρια σε πολλα μέρη . Θα φας και πολύ χρόνο όμως. Και σε ακριβά πουτανοεστιατόρια
θα αναγκαστείς να φας και πολλές μαλακίες.
Αυτά είναι τα βέβαια. Το αβέβαιο είναι αν θα γαμήσεις.
Όχι το lunona έχει κλείσει πριν 1.5 χρόνο περίπου!μαζι με το γκλαμουρ εκλεισε?