Νέα

Λεξικό της μπουρδελικής

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Παιδια εγω μονο μια απορια εχω
Τι εστι νωντας? Νωντισμος κλπ?
Επισης καλο ειναι να καταγραφουν εκφρασεις του κυρ βσιλη τυπου αδιαβροχο! :hi:

Ετεροχρονισμένο σχόλιο για νεώτερα μέλη που μπορεί να έχουν συναφείς απορίες.

Παρακολουθώ 6 χρόνια το σάιτ, τα τελευταία 3 ως μέλος γράφω καμιά ανοησία σε περιφερειακά θέματα, και ακόμα δεν έχω καταλήξει πλήρως στο ποιος ήταν ακριβώς ο περιβόητος Νώντας. Εδώ παλιά και σεβαστά μέλη όπως ο dimmits που μπορεί να κλείνουν και 10ετία και ακόμα έχουν απορίες. Απλά μερικά σημεία:

- Ο Νώντας, ως πρόσωπο ή έννοια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος -τολμώ να πω συγχωνευμένος- με τον χρήστη apolyto arseniko. Θυμάμαι τον Απόλυτο να αναφέρεται στον Νώντα ως υπαρκτό πρόσωπο το οποίο του πρότεινε να επισκεφθεί συγκεκριμένες ιερόδουλες, οι οποίες εντέλει δεν έφθασαν στο ύψος των προσδοκιών του.        

- Οι προσωπικότητες Νώντας (ως έννοια, ή ως φανταστικό ή υπαρκτό πρόσωπο) και apolyto arseniko έχουν διαμορφώσει εν πολλοίς και την ιδιοπροσωπία του συγκεκριμένου φόρουμ, κυρίως σε θέματα που δεν αφορούν αυστηρά την μπουρδελική ενημέρωση. Η προσωπικότητα του Απόλυτου, ο οποίος συχνά μνημονεύεται ως θρύλος κυρίως λόγω των σκωπτικών σχολίων του και του ανάλαφρου ενοφθαλμίσματος των διαφόρων ζητημάτων που προέκυπταν στο σάιτ, σήμερα διαθλάται σε συγκεκριμένη παρέα της οποίας ηγούνται ο σαδιστικά κυνικός enduro, ο εικονοκλαστικός iakovos, κ.ά.

-Ο δε περιλάλητος "νωντισμός", ο οποίος έχει αναπαραχθεί και κατισχύσει ως ιδεολογία μέσα από τις σελίδες συγκεκριμένων νημάτων όπως το Chat/spam κτλ, συνέχει ανεπίγνωστα και τον τρόπο σκέψης πολύ νέων και ανυποψίαστων μελών του σάιτ. Ο "νωντισμός" είναι η σύμφυτος με τον αγοραίο έρωτα και ο "πικερισμός" - δανείζομαι εδώ την έκφραση του Λένιν- η παιδική ασθένειά του.    

- Η υπόθεση "Νώντας" είναι προεχόντως ένα εσωτερικό "ιδεολογικό" αστείο ανάμεσα σε μέλη συγκεκριμένης ομάδας τα οποία επιχειρούσαν ομαδικές μπουρδελότσαρκες πριν το 2010, όταν και το σάιτ βρισκόταν σε περίοδο ακμής. Πιθανολογώ ότι ο Νώντας ηγούνταν αυτής της ομάδας.    

- Απ' ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχουν στο σάιτ σχόλια του Νώντα ως "Νώντας" ή "Nwntas" κτλ. Κάποια μέλη όπως ο oxi_o_nwntas, το μέλος που σήμερα μπαίνει ως Bardamu και κάποιοι άλλοι χρήστες με παρεμφερή ψευδώνυμα περισσότερο εκδήλωναν την πίστη τους στον "νωντισμό". Αξιοπρόσεκτη είναι και η περίπτωση του βιτριολικού lux tux ο οποίος εφάρμοσε ουκ ολίγες φορές τις αρχές του "νωντισμού" στις στιχομυθίες του με άλλα μέλη.

- Για μια περίοδο πίστευα ότι ο χρήστης dopamina είναι κλώνος του θρυλικού Νώντα. Ο λόγος είναι απλός: Νώντας = Επαμεινώνδας = epaminondas = paminondas = paminoda = dopamina (αναγραμματισμός). Έχω αναιρέσει. Αν ο συγκεκριμένος είναι κλώνος του Νώντα, τότε σίγουρα πρόκειται για το ευνουχισμένο είδωλό του. Επίσης, ο συγκεκριμένος είναι η συνέχεια του ολιγόλεκτα ακατανόητου Kosnik26.

- Επίσης, για ένα διάστημα ήμουν πεπεισμένος ότι ο Νώντας δεν είναι άλλος από τον σιβυλλικό -και παραδόξως αγαπητό από μερικούς- χρήστη lustforlife.

- Για κάποιους, όπως ο εγωκεντρικός stam6(νομίζω αυτό ήταν το νικ), ο Νώντας ήταν μέγας κλωνοποιός.

-Το σίγουρο είναι το εξής: δεν μπορεί κανείς να συλλάβει τον "νώντα" και τον "νωντισμό" μόνο από τη συμμετοχή του στο σάιτ. Θα πρέπει πρώτα να περιηγηθεί στα μπουρδελοσόκακα των πόλεων και να συναγελαστεί με τα άλλα μέλη στον πραγματικό κόσμο.        
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.743
Κριτικές
6
Like
3.401
Πόντοι
736
O νωντας ειναι ο θεος των σκληροπυρηνικων μπουρδελιαρηδων οι οποιοι ειναι πιστοι του νωντισμου της αντιστοιχης θρησκειας. Ο Νωντας πριν γινει θεος ηταν μελος του σαϊτ και ηταν διασημος για την αποκαλυψη των κλωνων, τις τσατσιες και την απαξιωση σε ελλεηνιδες και πιρφορους-αγαπουληδες - τραβελοφιλους οι οποιοι στο νωντισμο ειναι οι αντιχριστοι και πρεπει να τους αφανισουμε απο τη γη. Υπαρχει πολυσελιδη βιβλιογραφια για το βιο και την πολιτεια καθως και τις προφητειες του θεου νωντα οι οποιες ειναι καταγεγραμμενες στα αρχαια βιβλια τα οποια κρατουσε ο απολυτο αρσενικο, η αποκαλυψη του νωντα, τα νωντοευαγγελια, οι νωντεκα εντολες κλπ.  Ατακες του θεου νωντα που αφησαν ιστορια:
βρωμομουνο
χυνω..και τα παπουτσια μεσα
posa kila eisai?
exeis gamhsei foithtria?
κλπ.

επισημο φαγητο του νωντισμου ειναι το φαλαφελ.
δεχομαστε αιτησεις μελων καθημερινα 10-18:00

νωντισμος>αγαπη>ουμανισμος
νωνταρεις για να γουσταρεις

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ψάχνω να βρώ ένα νήμα νομίζω λεγόταν "οι νωντοτυποι του σάιτ" η κάπως έτσι αλλά δεν μπορω να το βρώ καμιά βοήθεια ;
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.743
Κριτικές
6
Like
3.401
Πόντοι
736
Το μηνυμα αυτό είναι αντιγραφή απο σχόλιο ενός τύπου σε μια MGTOW σελίδα στο facebook , συγκεκριμένα στην σελίδα ελεύθερος άντρας.

Γύπας : Λέξη που προέρχεται απο το "ΓΥναικοκεντρικό ΠΑράΣιτο" , πρόκειται ουσιαστικά για έναν πιό κομψό τρόπο να πεις "μουνόδουλος". Αυτάρεσκα αυτοπροσδιοριζόμενοι και ως "Γυπαετοί" , οι γύπες έχουν σκοπό της ζωής τους το να βγάλουν γυναίκα πάση θυσία , εξυψώνοντας μερικές εκατοντάδες άλλων γυναικών μέχρι να καταφέρουν μία, επιβαρύνοντας το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν. Κύριες τακτικές τους, τα μαζικά like και comments σε γυναίκες που δεν τους ξέρουν καν και τους δέχτηκαν σε σόσιαλ μίντια χωρίς να ανταποδίδουν, μηνύματα παντου, ακόμη κι αν ξέρουν πως η άλλη θα έχει ντουζίνες ολόκληρες που δεν διαβάζει, κεράσματα, χαρές και δωράκια. Ο Γύπας κατέχει επίσης την μοναδική ικανότητα να νιώθει και περήφανος για τον εαυτό του, πιστεύοντας οτι αυτή είναι η αποστολή του ως άντρας και το καθήκον του ως αρσενικό, καθως επίσης και οτι αν καταφέρει κάτι μετά απο δεκάδες άκυρα, απορρίψεις και χιλόπιτες, είναι επιτυχία.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σαββα δηλαδή μας λες ενας αντρας που περσι εφαγε 50 χυλοπιτες και εριξε 2 γκομενες δεν είναι επιτυχημένος.
και επιτυχημένος είναι ο πικερ που εφαγε 0 χυλοπιτες και εριξε 0 γκομενες.
για να καταλαβω σε τι βαση μιλαμε.

(ανεξάρτητα από το καμακι ο πικερ μπορει να γαμησε 80 πουτανες 200 φορες, και ο άλλος να γαμησε 80 πουτανες 100 φορες και τις υπολοιπες 265 μερες του χρονου, να γαμουσε τις 2 γκομενες που εριξε πχ)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom