Νέα

Διαγραφή αιώνιων φοιτητών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα fylobios30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Το να γίνει θεσμός , ήταν ανέκαθεν επιθυμία της σημερινής κυβέρνησης.
Τώρα , ακούγεται ότι ψηφίστηκε. Δεν ξέρω καν , δεν βλέπω ειδήσεις.

Φαντάζομαι είναι αρκετοί εδώ, που είχαν περάσει από ελληνικά πανεπιστήμια.
Αιώνιος φοιτητής , ορίζεται ως αυτός που δεν πέρασε όλα τα μαθήματα στη διάρκεια σπουδών και συνεπώς αργεί να πάρει πτυχίο .

Τι θυμάστε για τέτοιες περιπτώσεις ;;;;

Προσωπικά θα έλεγα ότι οι αιώνιοι φοιτητές έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά :


1)Εϊναι νέοι που μπήκαν στο πανεπιστήμιο από την πόρτα, κανονικά με εισαγωγικές εξετάσεις. Με την αξία τους.
ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ κτλ κτλ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Ούτε αθλητές ... ειδικές κατηγορίες .... κτλ κτλ κτλ

2)Ποτέ δεν είναι κομματόσκυλα και αφισσοκολλητές. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , τελειώνουν πάντα νωρίς !!!

3)Ποτέ δεν είναι παιδιά καθηγητών , βαφτιστήρια, συνεργάτες , γκόμενες καθηγητών ! Κι αυτοί .... τελειώνουν νωρίς !

4)Είναι πάντα ... άνδρες !
Γι'αυτό λέμε ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ = ΑΝΔΡΑΣ ... ΑΙΩΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!

Τι πρόβλημα δημιουργούν αυτοί ;;;
Έχουν τελειώσει από εργαστήρια και παρουσίες ... και σε κάθε εξεταστική μπορούν να δίνουν τα μαθήματα που χρωστάνε .
Δηλαδή ... κοστίζουν το χαρτί που γράφουν εξετάσεις !
Οι διορθωτές, είναι συνήθως άμισθοι μεταπτυχιακοί που διορθώνουν τσάμπα !!!!!!
Φθείρουν τα έδρανα που κάθονται όταν δίνουν το μάθημα 3 φορές το χρόνο ;;;;;;

Το ηθικό θέμα !!!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ... ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ... ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ....
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ... ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ... ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ .... ΠΕΡΑΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ....

Και δεν πέρασε 1-2-3 μαθήματα , στο προβλεπόμενο όριο ... ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ;;;;;;;

ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ;;;;;;;;;;;

Υπάρχει λογική σε αυτό ;;;;;;;;

Σε κάποιες σχολές ... παλιά τουλάχιστον .... υπήρχαν εξετάσεις ... στις οποίες κοβόταν το 90% ....

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ... ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ... 3 ΦΟΡΕΣ ...
ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ !!!!!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;;;;


Ποιοί θα διωχθούν από τα πανεπιστήμια με αυτό το σύστημα ;;;

Κατά τη γνώμη μου ...

1)Φοιτητές που μπήκαν με τηναξία τους και όχι ... αθλητές , με μετάλια , ειδικές κατηγορίες ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....
2)Μόνο άνδρες . Οι γυναίκες ... τα καταφέρνουν και με "άλλα" μέσα!!!
3)Τύποι που δεν είναι σε κόμματα .... δεν είναι κολλητοί καθηγητών .... κομματόσκυλα .... συγγενείς , κανακάρηδες .... γκόμενες κτλ ....
4)Φτωχοί και άσημοι ....
5)Κάποιοι που πέρασαν προβλήματα υγείας ....
6)Κάποιοι που είχαν οικογενειακές υποχρεώσεις ...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.


Και μεθόδευση , ώστε να μην παίρνει πτυχίο όποιος να'ναι !!!!!!!

Αλλά να είναι ελεγχόμενο .
 

Eraser..

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Μηνύματα
27.241
Like
8.751
Πόντοι
1.406
Στην πράξη μάλλον θα ισχύσει κατά περίπτωση, τουλάχιστον αυτό φάνηκε από συνεντεύξεις πρυτάνεων από διάφορες σχολές.
Όσες έτυχε να δω, εξέφραζαν προβληματισμό. Το αν ήταν ειλικρινές ενδιαφέρον για την τύχη των φοιτητών ή όχι... ποιος ξέρει...

Για το προφίλ του αιώνιου, νομίζω είναι κυρίως παιδιά που δουλεύουν και έχει αυξηθεί ιδιαίτερα την δεκαετία του μνημονίου.
Έχω δει κάποιες περιπτώσεις, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα (αν και δεν είμαι η κλασσική περίπτωση, γιατί το πρώτο πτυχίο μου το πήρα σαν κανονικός φοιτητής).
Περίπτωση ΗΜΜΥ ΕΜΠ πχ, εξάμηνο 30ο, αλλά ο άνθρωπος δούλευε κανονικότατα και έδινε όποτε μπορούσε μαθήματα, υπάρχουν και άλλες...

Για τους λόγους των διαγραφών, ακόμη και οι πρυτάνεις έχουν πει ότι ουσιαστικά δεν επιβαρύνουν σε κάτι τις σχολές αφού τα δικαιώματα χάνονται από ένα χρονικό σημείο και μετά.
Από όσα άκουσα σαν δικαιολογία, το μόνο που μου έχει μείνει είναι ρίχνουν τα στατιστικά των σχολών, το Ranking...

Το αν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά... θα προτιμούσα να ξεκινούσαν από το να πετάξουν όλα τα κόμματα από τις σχολές να ξεβρωμίσει ο τόπος και με την αξιολόγηση των καθηγητών... ...
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
983
Κριτικές
4
Like
796
Πόντοι
366
οι σχολες περνουν επιδοτηση με βαση τους εγγεγραμενους φοιτητες. για αυτο ζοριζονται οι πρυτανεις/καθηγητες με τους αιωνιους φοιτητες και τον ελαχιστο βαθμο εισαγωγης.αν τους ενδιεφερε η εκπαιδευση δεν θα ειχαμε σχολες σε τρικαλα,χανια,μυτιληνη κοκ. οι σχολες αυτες ανοιγουν για να παρεχουν τουριστες και δουλειες στις πολεις αυτες. δεν τους ενδιαφερει το επιπεδο εκπαιδευσης.
αυτο πρεπει με καποιο τροπο να αλλαξει. υπαρχουν σχολες που μαζευουν κοσμο που ομως δεν θελουν/σκοπευουν να τελειωσουν αφου δεν υπαρχει λογος. πχ ιχθυοκαλιεργεια μεσολλογιου. ετσι εχεις καθηγητες που πληρωνονται, κτηρια που κοστιζουν αλλα εκπαιδευση δεν παρεχεται. αυτο με καποιο τροπο πρεπει να αλλαξει.
φοιτητης που για χ εξαμηνα δεν μπορει να περασει ενα ποσοστο των μαθηματων πρεπει να φευγει. αντε να δεχθω εξαιρεση για ιατρικους λογους. αλλα αν δεν μπορει να περασει το 10% των μαθηματων σε 4 εξαμηνα δεν τιθεται θεμα να παρει πτυχιο. δεν ειναι οικονομικοι οι λογοι.
αλλα ακομα και αν ειναι ετσι ας θεσπιστει το "παρκαρισμα".ζηταει ο φοιτητης να εξαιρεθει απο τα μαθηματα του επομενου εξαμηνου και η σχολη δεν παιρνει την επιδοτηση που αντιστοιχει.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ που έκανε 40 χρόνια να πάρει το πτυχίο κτηνιατρικής και στο τέλος το πήρε με μέσο, γι αυτό άλλωστε το λουκέτιασε και το κτηνιατρείο του, άνοιξε και θέμα ο ΒΛΑΞ.


Τα νέα όρια φοίτησης
Ετσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», οι διατάξεις που ορίζουν το όριο φοίτησης στα Ν+1/2Ν χρόνια (όπου Ν το ελάχιστο πλήθος των ετών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των σπουδών) θα εφαρμοστούν μεν από τους πρωτοετείς που θα μπουν στα πανεπιστήμια μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού, αλλά θα υπάρξουν και μεταβατικές διατάξεις για τους νυν φοιτητές. Σε συνέχεια αυτού, αναμένεται για όσους νέους και νέες φοιτούν ήδη στα ΑΕΙ να αρχίσει από φέτος και από το έτος φοίτησης που βρίσκεται ο καθένας ή η καθεμία τους να «μετράει» ο χρόνος ανώτατης φοίτησής τους, με βάση τα χρονικά διαστήματα που ορίστηκαν.

Συγκεκριμένα, με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου που έχει εισηγηθεί το υπουργείο Παιδείας, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στα θέματα φοίτησης είναι οι εξής:

Στις σχολές όπου η ελάχιστη διάρκεια φοίτησης είναιτέσσερα έτη, το όριο της φοίτησηςεπεκτείνεται κατά δύο ακόμα χρόνια.

Στις σχολές όπου η ελάχιστη φοίτηση είναι πέντε έτη, το όριο αυτό παρατείνεται στα οκτώ έτη. Στις σχολές όπου η ελάχιστη διάρκεια σπουδών είναι έξι έτη, το όριο φοίτησης παρατείνεται στα εννέα έτη.


Φυσικά έχουν προβλεφθεί και θα ισχύσουν εξαιρέσειςγια τις περιπτώσεις εργασίας / μερικής φοίτησης, για σοβαρούς λόγους υγείας ή για άλλους εξαιρετικούς λόγους που μπορεί να ισχύουν για φοιτητές ή φοιτήτριες της χώρας. Με τον τρόπο αυτόν όμως αναμένεται ότι θα βελτιωθεί και ο ρυθμός αποφοίτησης των νέων από τα ανώτατα ιδρύματα, ο οποίος σήμερα είναι από τους χαμηλότερους μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, επηρεάζοντας έτσι και την εικόνα της στις διεθνείς επιστημονικές κατατάξεις. Κι αυτό γιατί ένα από τα κριτήρια που αξιολογούνται σε αυτές είναι τόσο ο ρυθμός αποφοίτησης όσο και η ενσωμάτωση του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας.

Λιγότεροι οι ενεργοί φοιτητές
Ο... θεσμός των «αιωνίων» φοιτητών είχε καταργηθεί το 2014, καθώς, όπως είχαν δείξει τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν την περίοδο εκείνη, σε πολλά τμήματα οι φοιτητές που είχαν προ πολλού ξεπεράσει τη διάρκεια σπουδών που προβλέπεται από το πρόγραμμα της εκάστοτε σχολής ήταν περισσότεροι από τους ενεργούς! Ο θεσμός επανήλθε το 2015, με την πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατ' επέκταση, τα τελευταία πέντε χρόνια, η ιδιότητα του φοιτητή διατηρείται μέχρι την απονομή του τίτλου σπουδών, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών. Ενας φοιτητής ή φοιτήτρια δηλαδή ως σήμερα μπορούσε να πάρει το πτυχίο του όποτε ήθελε.

Στις αρχές της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς τα στοιχεία έδειχναν ότι και πάλι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες των ΑΕΙ που βρίσκονταν εντός του ελαχίστου ορίου φοίτησης στα τμήματα και τις σχολές τους ήταν λιγότεροι από εκείνους που είχαν ξεπεράσει τα προβλεπόμενα όρια σπουδών (με 190.652 τους πρώτους και 235.406 τους δεύτερους).

Πάντως, τη φετινή χρονιά η χρηματοδότηση των ΑΕΙ γίνεται με βάση αντικειμενικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων και ο αριθμός των φοιτητών και φοιτητριών τους, οπότε ήταν πλέον απαραίτητο να ξεκαθαρίσει η πραγματική εικόνα σχετικά με τους ενεργούς νέους που συμμετέχουν κανονικά και τυπικά στα προγράμματά τους.

Πέρυσι σε μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας, από τους περίπου 100.000 νέους και νέες που φοιτούσαν σε αυτά, οι ενεργοί ήταν - το πολύ - 50.000, με την καλύτερη αναλογία υπέρ των φοιτητών που συμμετέχουν τυπικά και εντός των χρονικών ορίων στα προγράμματά τους να εντοπίζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.





Κατά τα άλλα ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΛΟΟΥΝ του σαιτ παραπονιέται γιατί δεν αλλάζει η χώρα και γιατί δεν προοδεύουμε, δε μειώνονται οι φόροι, οι εφκα και οι μεφκα.


ΖΩΟΝ.
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Ρε ΗΛΙΘΙΕ .... μας λες ότι καταργήσαν τους αιώνιους ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ....
και υπολόγιζαν και τους αιώνιους !!!!!

Σου απέδειξα ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!

Να δίνουν χρηματοδότηση βάση των ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ . Οι επί πτυχίω, δεν κοστίζουν τίποτε ...


Αλλά θα μιλήσει για πτυχία και σπουδές Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ
που δεν τέλειωσε ούτε γενικό λύκειο ....


η κουράδα ....

Στν τελική , ας έβαζε στους αιώνιους ένα παράβολο 50€/χρόνο για τις εξετάσεις που δίνουν ... ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ... ούτε τόσο δεν κοστίζουν !!!!!

Κάποιος που χρωστάει ένα μάθημα και το δίνει 3 φορές το χρόνο ... κοστίζει 3 χαρτιά , 1 κάθε φορά που δίνει το μάθημα.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Οι αιώνιοι φοιτητές δεν είναι πρόβλημα.Ούτε οι αναρχικοί και ό,τι άλλη μαλακία αναφέρουνε.το βασικό πρόβλημα είναι οι μεταγραφές,η καθηγητική αυθαιρεσία και οι κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια.
Εδώ δεν έχει να κάνει αν ο άλλος είναι αριστερός ή δεξιός.Εδώ πρέπει να ξηγηθείς σε όλους φυστίκι.Τα έχουμε πει πώς δουλεύει το σύστημα,τα φυστίκια κτλ.
Φαντάσου τώρα να έχεις τον πουσταρά καθηγητή να κόβει αβέρτα τους φοιτητές με δυσκολότατα θέματα και αυθαίρετη βαθμολόγηση γιατί θέλει να προωθήσει το γόνο του την ψωλή του κόκκορα που πήρε ασόδυο πανελλήνιες και έφερε με μεταγραφή από τη Βουλγαρία.
Αυτόν τον τύπο δεν πρέπει να τον γαμήσεις ολοσχερώς?Δεν πρέπει να τον ξεκωλιάσεις?
Τι σημασία έχει αν έχει κοινωνική αποδοχή κτλ?Εδώ μιλάμε για παίγνιο.Θα τον κάνεις να κλάσει μαλλί.Να βερβερίξει.Να του βγει από το στόμα αυτό που κάνει χωρίς να υπολογίζεις παράπλευρες απώλειες.
Τα βλέπεις τα γίδια και τους γάμιολους να τρέμουνε από το θυμό,δεν είναι μόνο αυτό.Θα λυσσάξουν τα πουσταριά,τώρα παίζουν άλλα γούστα.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
39.780
Like
20.678
Πόντοι
5.006
παντως στην ελλαδα ο μεγαλυτερος καρκινος στα πανεπιστημια δεν ειναι ουτε οι αιωνιοι φοιτητες, ουτε οι κομματικες παραταξεις....ο μεγαλυτερος καρκινος ειναι οι καθηγητες....πρεπει να ειμαστε η μοναδικη χωρα παγκοσμιως που οι καθηγητες πανεπιστημιου δεν ελεγχονται απο κανεναν και δεν λογοδοτουν σε κανεναν....
ο πρωθυπουργος να εισαι, ο προεδρος του ΣτΕ να εισαι, ο αρχηγος ΓΕΕΘΑ να εισαι, μπορει να βρεις το μπελα σου αμα κανεις καμια μαλακια...ο καθηγητης πανεπιστημιου ο,τι και να κανει ειναι στο απυροβλητο...ας ελπισουμε να εφαρμοστει ο νεος νομος και να δουμε πολλους καθηγητες στις ΜΕΘ απο τους ξυλοδαρμους επειδη αποφασιζουν να κοβουν με το ετσι θελω το 90% των φοιτητων σε καθε εξεταστικη...
:confused::confused::confused::confused:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Ρε ΗΛΙΘΙΕ .... μας λες ότι καταργήσαν τους αιώνιους ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ....
και υπολόγιζαν και τους αιώνιους !!!!!

Σου απέδειξα ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!

Να δίνουν χρηματοδότηση βάση των ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ . Οι επί πτυχίω, δεν κοστίζουν τίποτε ...


Αλλά θα μιλήσει για πτυχία και σπουδές Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ
που δεν τέλειωσε ούτε γενικό λύκειο ....


η κουράδα ....

Στν τελική , ας έβαζε στους αιώνιους ένα παράβολο 50€/χρόνο για τις εξετάσεις που δίνουν ... ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ... ούτε τόσο δεν κοστίζουν !!!!!

Κάποιος που χρωστάει ένα μάθημα και το δίνει 3 φορές το χρόνο ... κοστίζει 3 χαρτιά , 1 κάθε φορά που δίνει το μάθημα.


Και γιατί ρε ΝΑΥΑΓΙΟ να μην τελειώσει τη σχολή του στην ώρα του, έστω με τη σχετική παράταση;;;


Πες μου ένα γαμημένο λόγο που κάποιος δεν έχει όφελος να είναι επιμελής και τυπικός φοιτητής να πάρει το πτυχίο του στην ώρα του, έστω και με 2-3 εξεταστικές καθυστέρηση. ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ που ο άλλος κάνει 10 και 12 χρόνια να τελειώσει τη σχολή του.
Τι κέρδος έχει κάποιος να ξύνει τα παπάρια ή το μουνί για 2-3 έτη, να μαζεύονται 25-30 μαθήματα χρωστούμενα και μετά να τρέχει (ή να σκύβει στους καθηγητές) για να τα περάσει και να βγει στην αγορά εργασίας καθυστερημένα.

Εμείς που πήραμε πτυχίο κανονικά μαλάκες ήμασταν;
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Και γιατί ρε ΝΑΥΑΓΙΟ να μην τελειώσει τη σχολή του στην ώρα του, έστω με τη σχετική παράταση;;;


Πες μου ένα γαμημένο λόγο που κάποιος δεν έχει όφελος να είναι επιμελής και τυπικός φοιτητής να πάρει το πτυχίο του στην ώρα του, έστω και με 2-3 εξεταστικές καθυστέρηση. ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ που ο άλλος κάνει 10 και 12 χρόνια να τελειώσει τη σχολή του.


Εμείς που πήραμε πτυχίο κανονικά μαλάκες ήμασταν;


1)Καταρχήν δεν έχεις πτυχίο.
2)Ούτε εισαγωγικές θα μπορούσες να δώσεις, γιατί δεν τέλειωσες γενικό λύκειο .

3)ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ... που δεν προβλέπονται !!!!!!!!!



Και πείτε μου ....


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!


ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1 ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!


Θα χάνει τα πάντα ;;;;

Θα πηγαίνουν όλα στο διάολο ;;;;;;;;;;

Πέρασε όλα τα μαθήματα της ιατρικής εκτός την .... ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!


Να χάσει σπουδές, εργαστήρια, κλινικές, περασμένα μαθήματα ... αριστείο στο σχολείο .... ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 19/20 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ .....


επειδή δεν πέρασε ένα μάθημα ;;;;;;;;;;;;;


ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ... ΡΟΥΜΑΝΙΑ ....

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ...


Να τελειώνει και να το παίζει ιατρός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να έκαναν μέσο όρο όπως στα σχολεία !!!!!!!!


Αν χρωστάς μέχρι 3 μαθήματα και έχεις μέσο όρο πάνω από 6 ή 6.5 να παίρνεις πτυχίο !!!!!!!!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Και γιατί ρε ΝΑΥΑΓΙΟ να μην τελειώσει τη σχολή του στην ώρα του, έστω με τη σχετική παράταση;;;


Πες μου ένα γαμημένο λόγο που κάποιος δεν έχει όφελος να είναι επιμελής και τυπικός φοιτητής να πάρει το πτυχίο του στην ώρα του, έστω και με 2-3 εξεταστικές καθυστέρηση. ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ που ο άλλος κάνει 10 και 12 χρόνια να τελειώσει τη σχολή του.


Εμείς που πήραμε πτυχίο κανονικά μαλάκες ήμασταν;


1)Καταρχήν δεν έχεις πτυχίο.
2)Ούτε εισαγωγικές θα μπορούσες να δώσεις, γιατί δεν τέλειωσες γενικό λύκειο .

3)ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ... που δεν προβλέπονται !!!!!!!!!



Και πείτε μου ....


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!


ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1 ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!


Θα χάνει τα πάντα ;;;;

Θα πηγαίνουν όλα στο διάολο ;;;;;;;;;;

Πέρασε όλα τα μαθήματα της ιατρικής εκτός την .... ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!


Να χάσει σπουδές, εργαστήρια, κλινικές, περασμένα μαθήματα ... αριστείο στο σχολείο .... ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 19/20 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ .....


επειδή δεν πέρασε ένα μάθημα ;;;;;;;;;;;;;


ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ... ΡΟΥΜΑΝΙΑ ....

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ...


Να τελειώνει και να το παίζει ιατρός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να έκαναν μέσο όρο όπως στα σχολεία !!!!!!!!


Αν χρωστάς μέχρι 3 μαθήματα και έχεις μέσο όρο πάνω από 6 ή 6.5 να παίρνεις πτυχίο !!!!!!!!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!


Καταρχήν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι πτυχίο έχω, τσακ μαι ντικ.


Ρε μαλάκα, πάλι πιωμένος είσαι, τι μέρα είναι σε ρωτάμε, Λαμία απαντάς.

ΠΕΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Ρε ηλίθιε, που να ξέρω την ιστορία του καθενός ;;;

Ξέρω κάποιον που σκοτώθηκαν οι γονείς του και οι δύο σε τροχαίο ... και έπινε και έκλαιγε 5-6 χρόνια.

Άλλος καταστράφηκε η οικογένειά του και έφυγε μετανάστης και δούλευε στο εξωτερικό , μαύρα, για 5-6 χρόνια.


ΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ;;;;

Θα μας πει κανείς ;;;;;;;

Θέλουν μόνο αφισσοκολλητές , ΟΙ ΨΩΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΜΑΝ, να παίρνουν πτυχία.

ΝΑ περιμένουν όμως, ότι θα δουν κάποιο πανεπιστήμιο ... να γίνεται κολουμπίν όταν αρχίσουν οι διαγραφές .....


ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ;;; ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;

Αν η αιτία ήταν η ... χρηματοδότηση ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ;;;;

Κι άλλο θέμα ;;; ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 50€ ΟΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!

ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ... ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ !!!!!

Γιατί διαγραφή ;;;;;;;;;;;;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ;;;;;;;;;;
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Έλα ΗΛΙΘΙΕ, πήρες μια εξαίρεση εξαιρέσεων η οποία ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ. Για τους άλλους 235.000 που αγνοούνται και φέτος θα μας βρεις μια καλή δικαιολογία;;

Αν δε θέλουν να σπουδάσουν άλλο, βρήκαν κάτι καλύτερο, ας αυτοδιαγραφούν. Αλλά συνήθως οι αιώνιοι είναι κάτι κοπρόσκυλα μπαφιάρηδες συριζαίοι, γι αυτό τους υπερασπίζεσαι. Λες και το πανεπιστήμιο είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.

Τα 2-3 χρόνια που παρακολούθησαν τη σχολή τους και αν, δεν είναι "ολόκληρη ζωή" ΒΛΑΞ, αυτοί τα παράτησαν, μόνοι τους έκαναν την επιλογή, κανείς δεν τους διώχνει.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.738
Κριτικές
1
Like
6.083
Πόντοι
2.306
Το νομοσχέδιο προβλέπει τις περιπτώσεις εργασίας φοιτητών ή σοβαρών λόγων υγείας που επιτρέπουν την επιμήκυνση του χρόνου φοίτησης.
Άρα δεν τίθεται θέμα άδικης μεταχείρισης του φοιτητή που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για τις σπουδές του λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.
Η περίπτωση όμως κάποιος να αποκτά πτυχίο 10 χρόνια μετά το χρόνο εισαγωγής του περνώντας μισό μάθημα το εξάμηνο και μετά να διεκδικεί έναν επαγγελματικό ρόλο στη κοινωνία με το πτυχίο του, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία της Ελλάδας....και ορθώς σταματάει με το νομοσχέδιο αυτό.
Έχω δει αιώνιους φοιτητές στα έδρανα να διαπραγματεύονται την ....ανοχή του επιβλέποντος σε εξετάσεις για να περάσουν το τελευταίο (κατά δήλωση τους) μάθημα.
Θα τους ήθελες αυτούς τους «επιστήμονες» να αναλάβουν κάποιο δικό σου σοβαρό ζήτημα π.χ. υγείας, εκπροσώπησης σε δικαστήριο κλπ?
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Ρε ηλίθιε ... ας έκαναν διάκριση !!!!!

Να αφορά όσους δεν πέρασαν μαθήματα ....

Εγώ λέω για κάποιον που μπορεί να χρωστάει 1 ως 5 μαθήματα .... σε σύνολο π.χ. 50+

ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ;;;;;;;;;;

Ας έβαζαν έναν τέτοιο όρο !!!!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;;;; ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ;;; ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .

Να έβαζαν και έλεγχο καθηγητών !!!!!!

Αν κάποιος κόβει πάνω από 50% σε μια 5ετία ... ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ............
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.391
Πόντοι
2.786
1)Καταρχήν δεν έχεις πτυχίο.
2)Ούτε εισαγωγικές θα μπορούσες να δώσεις, γιατί δεν τέλειωσες γενικό λύκειο .

3)ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ... που δεν προβλέπονται !!!!!!!!!



Και πείτε μου ....


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!


ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1 ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!!!!


Θα χάνει τα πάντα ;;;;

Θα πηγαίνουν όλα στο διάολο ;;;;;;;;;;

Πέρασε όλα τα μαθήματα της ιατρικής εκτός την .... ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!


Να χάσει σπουδές, εργαστήρια, κλινικές, περασμένα μαθήματα ... αριστείο στο σχολείο .... ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 19/20 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ .....


επειδή δεν πέρασε ένα μάθημα ;;;;;;;;;;;;;


ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ... ΡΟΥΜΑΝΙΑ ....

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ...


Να τελειώνει και να το παίζει ιατρός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να έκαναν μέσο όρο όπως στα σχολεία !!!!!!!!


Αν χρωστάς μέχρι 3 μαθήματα και έχεις μέσο όρο πάνω από 6 ή 6.5 να παίρνεις πτυχίο !!!!!!!!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!
Καταρχάς μάθε να χρησιμοποιείς την Ελληνική γλώσσα. Το "Καταρχήν" που έγραψες σημαίνει "σύμφωνα με την αρχή" ενώ μαλλον εννοούσες το λαϊκό "πρώτα-πρώτα".

Μετά το μάθημα στα Ελληνικά λοιπόν, πάρε άλλο ένα:

Εγώ έχω πτυχίο και master από Πανεπιστήμια στην Αγγλία. Η χρονιά ήταν σε 2 semesters. Σεπτέμβριο-Ιανουάριο και Φεβρουάριο-Ιούνιο. Κάθε semester είχες περίπου 10-12 μαθήματα.

- Αν σε ένα semester έχανες 3 μαθήματα τότε σου λέγανε "λεβέντη μου πήγαινε να γίνεις τορναδόρος κι άσε κανέναν άλλον να σπουδάσει... δεν κάνεις!".
- Αν έχανες μέχρι 2 τα έδινες ξανά τον Σεπτέμβριο.
- Αν τα έχανες και τον Σεπτέμβριο... έκανες ξανά την χρονιά... 1 φορά.
- Αν δεν τα περνούσες και τον Σεπτέμβριο για 2η φορά... τορναδόρος.
- Αν σε έπιαναν να αντιγράφεις στις εξετάσεις... τορναδόρος.

Κάπως έτσι γίνονται οι σπουδές. Οπότε εσύ όντας άχρηστος (μιας και δεν δουλεύεις όπως έχεις πει), τεμπελχανάς (μιας δεν δουλεύεις όπως έχεις πει) και αμόρφωτος (όπως φαίνεται από τα Ελληνικά σου) δεν είσαι σε θέση να κάνεις υποδείξεις για το πως να είναι οι σπουδές στα Πανεπιστήμια. Θα ήταν σαν να κάνω εγώ υποδείξεις σε μηχανικό για το πως να αλλάζει τα ρουλεμάν.

Tέλος να σου πω ότι γράφω τα "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" (έτσι με κεφαλαία και βαρύγδουπα όπως το γράφεις!) του κάθε φοιτητή-κοπρόσκυλου στις αρχιδόμπαλές μου, από την στιγμή που αυτός κάνει το ίδιο για τις υποχρεώσεις του.

Χαλάρωσε λοιπόν άχρηστε άεργε με τα βαρύγδουπα ποστ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ κι όλες τις πούτσες που αραδιάζεις εδώ.

Βρες να γαμησεις, θα σε βοηθήσει :grin:

 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Ρε ηλίθιε ... ας έκαναν διάκριση !!!!!

Να αφορά όσους δεν πέρασαν μαθήματα ....

Εγώ λέω για κάποιον που μπορεί να χρωστάει 1 ως 5 μαθήματα .... σε σύνολο π.χ. 50+

ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ;;;;;;;;;;

Ας έβαζαν έναν τέτοιο όρο !!!!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;;;; ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ;;; ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .

Να έβαζαν και έλεγχο καθηγητών !!!!!!

Αν κάποιος κόβει πάνω από 50% σε μια 5ετία ... ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ............


Είσαι ηλίθιος, κόλλησε η βελόνα σου, τέλος.


Εσύ πες μας επιτέλους ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ να μην τελειώσει τη σχολή του που είναι 4 χρόνια, έστω μέχρι τα 6 που θα έχει περιθώριο.

Υπάρχει μια λύση για το πρόβλημα και εσύ ψάχνεις ένα πρόβλημα για τη λύση. ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, 5 ποστ μια απάντηση δε δίνεις.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.588
Πόντοι
4.765
ο πρωθυπουργος να εισαι, ο προεδρος του ΣτΕ να εισαι, ο αρχηγος ΓΕΕΘΑ να εισαι,
:confused::confused::confused::confused:
το προβλημα του πασοκισμου εκτος του οτι γιγαντωσε τον δημοσιουπαλληλισμο ειναι οτι κυριως δημιουργησε το ατιμωρητο του διαλυοντας ουσιαστικα το κρατος για αυτο αλλωστε και ειναι λαθος οταν μιλανε για ελληνικη σοβιετια,απο τους δυ το πανεπιστημιακο προσωπικο ειναι ισως το πιο παρασιτικο αλλα ειναι ατιμωρητο οπως και αυτοι οι δυ που αναφερεις,πχ ποιος αγεεθα ειχε τελευταια συνεπειες στην Ελλαδα?
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Υπαλληλάκι ... είναι γνωστό ότι ...

σπούδασες σε κολλέγιο του κώλου στην αγγλία μαζί με πάκια και ινδούς ....
επειδή ήσουν αποτυχημένος και δεν θα έμπαινες ούτε σε τεί εδώ ..... και βλάκας .... με τα λεφτά του μπαμπά σπούδασες ....

επίσης μένεις σε διαμέρισμα ... παρκάρεις δίπλα σε 20 αυτοκίνητα συγκατοίκων ... είσαι υπάλληλος ... .χτυπάς κάρτα ... έχεις διευθυντή που κάνεις πίπες και δίνεις κώλο ...

σε πληρώνουν με κατάθεση σε τράπεζα ..... και τα λεφτά σου φτάνουν μέχρι μπουρδέλο ... και έχεις ΕΝΑ αμαξάκι .... για το οποίο είσαι περήφανος ....

κλασικός μαλάκας δηλαδή .....

ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΜΩΣ ... κάποιος που χρωστάει λίγα μαθήματα ....

ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ... ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ .....

μπορείς να το εξηγήσεις ;;;;;;;;;

Με απλά ελληνικά.

Οι σπουδές σου στο .... ms office και στη .... visual basic δεν βοηθάνε ... ξέρω ... προσπάθησε όμως !!!!!!!
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.417
Like
21.338
Πόντοι
5.506
Υπαλληλάκι ... είναι γνωστό ότι ...

σπούδασες σε κολλέγιο του κώλου στην αγγλία μαζί με πάκια και ινδούς ....
επειδή ήσουν αποτυχημένος και δεν θα έμπαινες ούτε σε τεί εδώ ..... και βλάκας .... με τα λεφτά του μπαμπά σπούδασες ....

επίσης μένεις σε διαμέρισμα ... παρκάρεις δίπλα σε 20 αυτοκίνητα συγκατοίκων ... είσαι υπάλληλος ... .χτυπάς κάρτα ... έχεις διευθυντή που κάνεις πίπες και δίνεις κώλο ...

σε πληρώνουν με κατάθεση σε τράπεζα ..... και τα λεφτά σου φτάνουν μέχρι μπουρδέλο ... και έχεις ΕΝΑ αμαξάκι .... για το οποίο είσαι περήφανος ....

κλασικός μαλάκας δηλαδή .....

ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΜΩΣ ... κάποιος που χρωστάει λίγα μαθήματα ....

ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ... ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ .....

μπορείς να το εξηγήσεις ;;;;;;;;;

Με απλά ελληνικά.

Οι σπουδές σου στο .... ms office και στη .... visual basic δεν βοηθάνε ... ξέρω ... προσπάθησε όμως !!!!!!!


Ασ το Λάκη, τορναδόρος, μέχρι εκεί κάνεις.
 
OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Θα τους ήθελες αυτούς τους «επιστήμονες» να αναλάβουν κάποιο δικό σου σοβαρό ζήτημα π.χ. υγείας, εκπροσώπησης σε δικαστήριο κλπ?

Ενώ με αυτόν που ήρθε από τη ρουμανία δεν είχες κανένα πρόβλημα .

Και από τη βουλγαρία !!!!!

Να κόψει αυτούς πρώτα.

Αυτοί που είναι αιώνιοι στο εξωτερικό , κανένα πρόβλημα !!!!!!

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom