Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ μια χαρά βλέπω κάποιο αξιόλογα κορμιά εκεί.καλημερα εδω στην λαρνακα εδω και καιρο δεν βλεπω να υπαρχη κατι καλο αξιολογο εχεται να προτινεται κατι η να κανουμαι εξορμηση σε αλλη πολυ
πια η αποψη σου για ANNA ?Εγώ μια χαρά βλέπω κάποιο αξιόλογα κορμιά εκεί.
Ή τα έχεις δοκιμάσει όλα ή δεν ψάχνεσαι και τα θες όλα έτοιμα στο πιάτο από άλλους.
Τι ισχύει;
Φαίνεται καινούριο κορμί και δεν το έχω δοκιμάσει.πια η αποψη σου για ANNA ?
κανει φουλ προγραμα οποσ εγραψα πιο πανο, και τριο με τη φιλη της την μαριαΦαίνεται καινούριο κορμί και δεν το έχω δοκιμάσει.
Όμως φαίνεται ενδιαφέρουσα αν δεν κάνει μόνο μασάζ.
Φουλ πρόγραμμα, εννοείς και Κωλο μέσα;κανει φουλ προγραμα οποσ εγραψα πιο πανο, και τριο με τη φιλη της την μαρια
καμια συσταση?Εγώ μια χαρά βλέπω κάποιο αξιόλογα κορμιά εκεί.
Ή τα έχεις δοκιμάσει όλα ή δεν ψάχνεσαι και τα θες όλα έτοιμα στο πιάτο από άλλους.
Τι ισχύει;
Ε βάλε κάποιες αγγελίες που σε ενδιαφέρουν να τις σχολιάσουμε.καμια συσταση?
κολο νομιζω οχι αποτι μου ειπεΦουλ πρόγραμμα, εννοείς και Κωλο μέσα;
πηγα χθες... στα 60 ευρω με πιπα χορις πλαστικο, λει οτι ειναι απο θελασονικη, θα φιγει σε 1 μηνα, δεν θα ξαναπαιγενα.. ειναι σιγουρα 50 κατι.. για εμενα εχει φεικ βογκιτα.. καλη η πιπα της,Φουλ πρόγραμμα, εννοείς και Κωλο μέσα;
Άρα δεν κάνει φουλ πρόγραμμα, μάθετε τις λέξεις και τις έννοιες τους φίλεκολο νομιζω οχι αποτι μου ειπε
Συμφωνώ απόλυτα φίλε! Αν και μου αρέσουν πολύ οι curvy κοπέλες με αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρίαΦίλε πήγα σε αυτήν αφού την σημάδεψα πολλή καιρό στο παζαρακι. Η χειρότερη μου εμπειρία. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, απεχθές πρόσωπο, χαλιά κορμί. Δεν δεχόταν να ανάψει το κλιματιστικό. Με το ζόρι τελείωσα με hj.