alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Ναι μωρε, εδω εγινε αριστερη η Γιαννα Αγγελοπουλου...μου αρεσει που ολοι εισαστε τοσο απολυτοι στης ιδεολογιες σας
Ναι μωρε, εδω εγινε αριστερη η Γιαννα Αγγελοπουλου...μου αρεσει που ολοι εισαστε τοσο απολυτοι στης ιδεολογιες σας
τι να κανω? με διασκεδαζειςΓελα οσο θελεις...
εμενα η ιδεολογια ειναι τα λεφτα ;)μου αρεσει που ολοι εισαστε τοσο απολυτοι στης ιδεολογιες σας
Εχεις κι εσυ επιχειρηση και καρπωνεσαι την υπεραξια της εργασιας τους? Καταλαβα.τι να κανω? με διασκεδαζεις
Ετσι.εμενα η ιδεολογια ειναι τα λεφτα ;)
και για τους αλλους αυτο ειναι απλα δεν το παραδεχονται![]()
Ναι μωρε, εδω εγινε αριστερη η Γιαννα Αγγελοπουλου...
και ο αλεξης ετρεξε να της πει μπραβο...Ναι μωρε, εδω εγινε αριστερη η Γιαννα Αγγελοπουλου...
Ετσι.
Η διαφορα απλως αριστερου και δεξιου, ειναι οτι ο πρωτος πουλαει και λιγο παραμυθι.
Τον βασικο δινεις στους εργαζομενους σου, ή κατι παραπανω?![]()
![]()
![]()
![]()
στα αρχιδια μου
κατσε εσυ προβατο να τους προσκυνας
για το πρωτο μαγκια σου αφου ετσι γουσταρειςεμενα η ιδεολογια ειναι τα λεφτα ;)
και για τους αλλους αυτο ειναι απλα δεν το παραδεχονται![]()
υπαλληλος ειμαι χαζουλη....Τον βασικο δινεις στους εργαζομενους σου, ή κατι παραπανω?
Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?υπαλληλος ειμαι χαζουλη....
Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?
δοξα τον θεο τους γραφουμε στα αρχιδια μας και τους δεξιους και τους αριστερους και κανουμε την δουλεια μας.Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?
Εχεις κι εσυ επιχειρηση και καρπωνεσαι την υπεραξια της εργασιας τους? Καταλαβα.
μαλάκα…. αφού τον ανέχεται ακόμη στην δούλεψη του….
δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωηγια το πρωτο μαγκια σου αφου ετσι γουσταρεις
για το δευτερο....πως εισαι τοσο σιγουρος??
Όπου "δουλεια σας" ειναι εσυ να εργαζεσαι και ο αλλος να κερδιζει απο την υπεραξια της εργασιας σου.δοξα τον θεο τους γραφουμε στα αρχιδια μας και τους δεξιους και τους αριστερους και κανουμε την δουλεια μας.
Φιλοι μου ειναι
μαγκια σου γιατι εισαι ξεκαθαρος...δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωη
οσο αυτο που ειπα για τους αλλους μπορει να μην ειναι ολοι αλλα οι περισσοτεροι
σιγουρος ειμαι οτι μια μερα θα πεθανω![]()
Ενω το να καρπωνεται την υπεραξια ενας αριστερος χωνευεται πιο ευκολαΘα το θελες πολυ οι αριστεροι να ειναι εξαρτημενοι απο αφεντικα καραδεξιους μπαρμπαδες η κομματοσκυλα δυ. Αμ δε θα σου κανουμε τη χαρη...