TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.930
- Πόντοι
- 25.056
Γ. Καρατζαφέρης 3-9-15
Γ. Καρατζαφέρης 4-9-15
Γ. Καρατζαφέρης 4-9-15
Με ύπατους που έχουν 33ο βαθμό κιόλαςρε μαλάκα οι τέκτονες είναι σοβαροί άνθρωποι...
Γ. Καρατζαφέρης 3-9-15
Γ. Καρατζαφέρης 4-9-15
Δεν βλέπω να έχει φαβορίταDEVITO,ο Πρόεδρος φοράει περουκίνι;![]()
Ενω το καναλι Εψιλον εχει πολυ τηλεθεαση!Ρε DEVITO ποιό ΑΡΤ μας δουλεύεις;
Έχει τόσους δημοσιογράφους το Ε ρε τύπε που ζεις;Ενω το καναλι Εψιλον εχει πολυ τηλεθεαση!![]()
Δεν εχει σημασια!Έχει τόσους δημοσιογράφους το Ε ρε τύπε που ζεις;
Δε λεει κατι αυτο,ας μη μενουμε στους τυπους.Ας βαλουν τη Μαρια Χουκλη μονο ως ειθισται,τι χρειαζεται η πασαρελα των σταρ μεγαλοδημοσιογραφων.Οσον αφορα την ουσια,ο προεδρος μιας και των παρακολουθω χρονια και τον εχω ψηφισει κατ επαναληψιν στο παρελθον,απεδειχθη ιδεοληπτικος,εμμονικος και κατωτερος των περιστασεων.Θυμαμαι οταν ηταν στο απωγειο της δημοτικοτητας του ως ο αδιαμφιλονικητος εκφραστης του ακροδεξιου χωρου,πανω απο ΑΝΕΛ και Χ.Α. εκανε την ακολουθη δηλωση.Εχετε πιστη και υπομονη,εγω ειμαι ο καπετανιος και εγω θα πω απο που θα παει το καραβι για την επιτυχια,εχετε μου εμπιστοσυνη και στο τελος θα σας δικαιωσω και θα βγω πρωθυπουργος.Με τον κοσμο να παραληλει και τον Καρατζαφερη να βρισκεται στη καλυτερη του φαση.Το θεμα ειναι ομως οτι οταν εβλεπε να πλησιαζει ο μαρασμος επρεπε να ενσωματωθει ως προβεβλημενο στελεχος στη Ν.Δ..Αντ αυτου επελεξε να εμμενει στο ξεπεσμο που ηρθε ως κατι φυσικο και αναμενομενο.Το να επιμενει στο λαθος δειχνει και το ποιον του.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις γιατι ο κοσμος ειναι κοροιδα!Γιατι το κατεστημενο κοροιδευει τον κοσμο!
Λενε οτι στο ντιμπειτ θα συμμετασχουν ολα τα καναλια πανελληνιας εμβελειας!Οι δημοσιογραφοι απο τα καναλια πανελληνιας εμβελειας!
Τοτε γιατι δεν συμμετεχει το ΑΡΤ?!Γιατι δεν αφηνουν καποιον δημοσιογραφο απο το ΑΡΤ να θεσει ερωτησεις?!
Για αλλη μια φορα κοροιδευουν τον κοσμο!!!![]()
Άμα ήταν και το ΑΡΤ η αλλιώς τηλεάστυ κλπ ποίον θα έβαζε;Δεν εχει σημασια!Και τα δυο ειναι καναλια πανελληνιας εμβελειας!
Το καναλι Εψιλον θα εκπροσωπησει ο μεγαλος δημοσιογραφος Μακης Γιομπαζολιας!!!![]()
![]()
![]()
Ενταξει , ειναι δικαιωμα του να μην θελει να επιστρεψει στη Νεα Δημοκρατια!Δε λεει κατι αυτο,ας μη μενουμε στους τυπους.Ας βαλουν τη Μαρια Χουκλη μονο ως ειθισται,τι χρειαζεται η πασαρελα των σταρ μεγαλοδημοσιογραφων.Οσον αφορα την ουσια,ο προεδρος μιας και των παρακολουθω χρονια και τον εχω ψηφισει κατ επαναληψιν στο παρελθον,απεδειχθη ιδεοληπτικος,εμμονικος και κατωτερος των περιστασεων.Θυμαμαι οταν ηταν στο απωγειο της δημοτικοτητας του ως ο αδιαμφιλονικητος εκφραστης του ακροδεξιου χωρου,πανω απο ΑΝΕΛ και Χ.Α. εκανε την ακολουθη δηλωση.Εχετε πιστη και υπομονη,εγω ειμαι ο καπετανιος και εγω θα πω απο που θα παει το καραβι για την επιτυχια,εχετε μου εμπιστοσυνη και στο τελος θα σας δικαιωσω και θα βγω πρωθυπουργος.Με τον κοσμο να παραληλει και τον Καρατζαφερη να βρισκεται στη καλυτερη του φαση.Το θεμα ειναι ομως οτι οταν εβλεπε να πλησιαζει ο μαρασμος επρεπε να ενσωματωθει ως προβεβλημενο στελεχος στη Ν.Δ..Αντ αυτου επελεξε να εμμενει στο ξεπεσμο που ηρθε ως κατι φυσικο και αναμενομενο.Το να επιμενει στο λαθος δειχνει και το ποιον του.
Συμφωνοι,και χρηματα εχει και διαμερισματα και χωραφια που τα καλιεργει οπως εχει πει ο ιδιος,δεν εχει αναγκη,εχει προνοησει μετα απο τοσα χρονια επιτυχους επαγγελματικου βιου γι αυτον,την οικογενεια του και τον εγγονο του Γεωργιο για να εχουν μια ανετη ζωη.Αυτο που κατακρινω ειναι η επιμονη στο λαθος.Εξαλλου η τελευταια εκπομπη μετα την ανακοινωση περι μη καθοδου,μονο θλιψη προκαλει στους παλαι ποτε υποστηρικτες του.Ενταξει , ειναι δικαιωμα του να μην θελει να επιστρεψει στη Νεα Δημοκρατια!![]()
Προφανως δεν θελει να επιστρεψει στη σαπια Νεα Δημοκρατια! Μια Νεα Δημοκρατια που εχει καταντησει σαν το σαπιο μηλο!Αυτο που κατακρινω ειναι η επιμονη στο λαθος.Εξαλλου η τελευταια εκπομπη μετα την ανακοινωση περι μη καθοδου,μονο θλιψη προκαλει στους παλαι ποτε υποστηρικτες του.
Άμα ήταν και το ΑΡΤ η αλλιώς τηλεάστυ κλπ ποίον θα έβαζε;
http://[URL unfurl="true"]www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2015/04/art.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ναι τυπε,αλλα υπηρξε χειριστης ελικοπτερων οπως συχνα πυκνα αναφερει.
Εχω ιδιαν αποψιν επι του θεματος.Τα στοιχεια που αναφερεις με δικαιωνουν και σε αυτα επιμενω κι εγω.Δηλαδη.Ο ιδιος ο Καρατζαφερης παλαιοτερα κομπαζε οτι το κομμα του εχει διαρκεια οπως σωστα ανεφερες και συ.Ελεγε με επαρση και αυταρεσκεια οτι εκει που απετυχε Ζιγδης, Κωστης Στεφανοπουλος,Σαμαρας,Αβραμοπουλος,Μπακογιαννη,που εφτιαξαν κομματα και δε μακροημερευσαν,εκεινος πετυχε και συνεχιζει.Ειχε πραγματι τη πιο μεγαλη επιτυχια και διαρκεια απ τα μικρα κομματα,αλλα ολα τα καλα δυστυχως εχουν ενα τελος.Δεν εννοει να το παραδεχθει παρουσιαζοντας οτι εμεινε με τον γραφικο Αιβαλιωτη που δε προδωσε σαν τον Αδωνι,τον Βοριδη και τον Πλευρη,ως μεγαλη επιτυχια και ιδεολογικη καθαροτητα,αρνουμενος να δεχτει τη πραγματικοτητα.Και παμε στο δευτερο επιχειρημα σου,οτι τα ειπε ωραια στις εκπομπες του.Τι ειπε δηλαδη μεσα απο την εμφανη πικρια και θυμο που επεδειξε;Οτι τους τα βροντηξε.Ο κοσμος ομως θελει να προχωρησει μπροστα και ο προεδρος επιμενει να μενει στο χθες κανοντας κακο μονο στον εαυτο του.Δικαιωμα του,εχει τη πολυτελεια να το κανει.Το κακο ειναι οτι περιμενει οτι θα δικαιωθει στη πορεια.Προφανως δεν θελει να επιστρεψει στη σαπια Νεα Δημοκρατια! Μια Νεα Δημοκρατια που εχει καταντησει σαν το σαπιο μηλο!
Κοιταξε να δεις ενα μικρο κομμα ειναι δυσκολο να εχει μεγαλη διαρκεια!
Κατι που ομως εχει δημιουργηθει με δυσκολιες και κοπο , δεν καταστρεφεται σε μια ημερα! Αυτο ισχυει και για τα κομματα!
Ειναι ευκολο να κατεδαφησεις ενα σπιτι σε μια ημερα!Δεν το ξαναχτιζεις ομως σε μια ημερα!
Ο ΛΑΟΣ και ο Προεδρος ειχε συνεχη συμμετοχη στις εκλογες απο το 2002 εως και το 2015! Σε νομαρχιακες,δημοτικες,εθνικες,ευρωεκλογες!Δεν ειναι και λιγο!
Θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τις τελευταιες εκπομπες.Εχει πει μεγαλες αληθειες!![]()
Εχω ιδιαν αποψιν επι του θεματος.Τα στοιχεια που αναφερεις με δικαιωνουν και σε αυτα επιμενω κι εγω.Δηλαδη.Ο ιδιος ο Καρατζαφερης παλαιοτερα κομπαζε οτι το κομμα του εχει διαρκεια οπως σωστα ανεφερες και συ.Ελεγε με επαρση και αυταρεσκεια οτι εκει που απετυχε Ζιγδης, Κωστης Στεφανοπουλος,Σαμαρας,Αβραμοπουλος,Μπακογιαννη,που εφτιαξαν κομματα και δε μακροημερευσαν,εκεινος πετυχε και συνεχιζει.Ειχε πραγματι τη πιο μεγαλη επιτυχια και διαρκεια απ τα μικρα κομματα,αλλα ολα τα καλα δυστυχως εχουν ενα τελος.Δεν εννοει να το παραδεχθει παρουσιαζοντας οτι εμεινε με τον γραφικο Αιβαλιωτη που δε προδωσε σαν τον Αδωνι,τον Βοριδη και τον Πλευρη,ως μεγαλη επιτυχια και ιδεολογικη καθαροτητα,αρνουμενος να δεχτει τη πραγματικοτητα.Και παμε στο δευτερο επιχειρημα σου,οτι τα ειπε ωραια στις εκπομπες του.Τι ειπε δηλαδη μεσα απο την εμφανη πικρια και θυμο που επεδειξε;Οτι τους τα βροντηξε.Ο κοσμος ομως θελει να προχωρησει μπροστα και ο προεδρος επιμενει να μενει στο χθες κανοντας κακο μονο στον εαυτο του.Δικαιωμα του,εχει τη πολυτελεια να το κανει.Το κακο ειναι οτι περιμενει οτι θα δικαιωθει στη πορεια.
Και γιατί να ψήφιζε και αυτό το ένα άρθρο. Να μην το ψήφιζε καθόλου.Ψηφισε μονο το αρθρο 1 για να παρει η Ελλαδα τα λεφτα και για να γλιτωσουμε τη χρεοκοπια!![]()