O Παπανδρεου ήταν το 80
Εδώ μιλαμε 2025 με κάμερες, POS συνδεδεμένα με taxis, ηλεκτρονικα τιμολόγια, διασταυρώσεις εκατομμυριων φορολογουμενων με εν κλικ, GPS, λογισμικά εκατομμυρίων, τωρα θα παρουν και καινουριο λογισμικο στην ΑΑΔΕ, 2.5 εκατομμύρια. Αλλα αυτό τους ξέφυγε. Αμα ητανε κουλουρας θα τον είχανε μαγκωσει χρόνια πριν
Βρέθηκα τυχαία στον εφκα συνταγματος την προηγουμενη βδομαδα
Γυρισε ο χρονος πισω. Ξαφνικα βρεθηκα στα 80ς
Προσωπικο,
θλιβερο ηλικιωμενο αργό ενας δουλευε οι αλλοι εκαναν κατι αλλο, κόσμος που προσπαθουσε να βγαλει ακρη σε υποθεσεις προηγουμενων χρονων, τους ελεγαν ανηκεις στον εφκα λαμιας φερε χαρτι απο εφκα ρόδου και κατι τετοια κουφά και ο κοσμος σαστισμένος.
Στην αιθουσα αναμονης ειχε σκορπισμενους φακέλους που τους έπαιρνες αν ηθελες,
Ψηφιακό κράτος που σε στελνει στον εφκα που ανηκεις ... Της περιοχής.
Τελικα μετα απο δυο ωρες και ενα μάτσο χαρτια μας εστειλαν στο πρωτοκολλο στον εβδομο οροφο.
Το μονο θετικο τα ηλεκτρονικα ραντεβου, που εχει μετα απο εναμιση μηνα ομως
Να δειτε πόσο αχρηστο δημοσιο. Γραφει οτι ειναι Ακαδημιας 22 , πας εκει και σου λενε πηγαινε στο απεναντι κτιριο. Στο ισόγειο εχει δυο για ρεσεψιον, λεω τι θέλω μου λενε στον τρίτο, τελικα ανακαλυψα οτι ηταν στον δευτερο,
Φυσικα το θεμα μου ηταν κατι απλο που γινοταν ηλεκτρονικα αλλα δεν. Ι υπαλληλος μου πε οτι οντως το συστημα δεν αφηνει να το κανεις ηλεκτρονικά.
Κράτος βιτρίνα,
Ολα μια μόστρα ειναι. Θεαθή αι.
Θέλουν να προσελκυσουν και επενδύσεις οι άχρηστοι που παρακαλας να σου δωσουν κωδικο RF για να πληρωσεις και δε σου δϊνουν.