You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.066
- Πόντοι
- 21.395
Λέω να ανοίξω νέο νήμα "ημερήσια ενημέρωση για σκάνδαλα". Επιτέλους ένα νήμα που δεν θα πάει απατο, ο κύριος Κυριάκος νά είναι καλά.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.490
- Πόντοι
- 5.506
θες να κανεις κακο στην παραταΞη....εισαι ψεκασμενος....πηγες να μας βγαλεις απο την δραχμη....δεν μου γραφεις την βιλα.....Λέω να ανοίξω νέο νήμα "ημερήσια ενημέρωση για σκάνδαλα". Επιτέλους ένα νήμα που δεν θα πάει απατο, ο κύριος Κυριάκος νά είναι καλά.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.999
- Πόντοι
- 6.056
Δεν θα ψηφίσεις ΝΔ ρε γέρο ;Λέω να ανοίξω νέο νήμα "ημερήσια ενημέρωση για σκάνδαλα". Επιτέλους ένα νήμα που δεν θα πάει απατο, ο κύριος Κυριάκος νά είναι καλά.
Κι αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κλείσει τις τράπεζες ;
Τους πυλώνες της οικονομίας ;
Θα έλεγα μην το ρισκάρεις.
Να ψηφίσεις ΝΔ.
Μπορεί να την ψηφίσω κι εγώ.
Για να εκδικηθώ αυτούς που την ψήφισαν το 2023.
Καλά δεν ξέσκισε τους μισθωτούς με το 13ωρο ;;;
Και αυτούς με τα συνεργεία με το ψηφιακό πελατολόγιο ;;;
Και οι δύο κατηγορίες χαίρονταν για τον 5077/2023.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.066
- Πόντοι
- 21.395
Δεν θα ψηφιζα ποτε πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης ματια μου. Το εχω δηλωσει σε αυτο το νημα εδω και χρονια.Δεν θα ψηφίσεις ΝΔ ρε γέρο ;
Κι αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κλείσει τις τράπεζες ;
Τους πυλώνες της οικονομίας ;
Θα έλεγα μην το ρισκάρεις.
Να ψηφίσεις ΝΔ.
Μπορεί να την ψηφίσω κι εγώ.
Για να εκδικηθώ αυτούς που την ψήφισαν το 2023.
Καλά δεν ξέσκισε τους μισθωτούς με το 13ωρο ;;;
Και αυτούς με τα συνεργεία με το ψηφιακό πελατολόγιο ;;;
Και οι δύο κατηγορίες χαίρονταν για τον 5077/2023.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.999
- Πόντοι
- 6.056
Δεν θα ψηφιζα ποτε πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης ματια μου. Το εχω δηλωσει σε αυτο το νημα εδω και χρονια.
Δεν ψηφίζεις πολιτικούς που έχουν βαριά , μεστά βιογραφικά ;
Από πανεπιστήμια που είναι ψηλά στην αξιολόγηση ;
Το ΕΜΠ, η Ιατρική του ΕΚΠΑ, η Νομική του ΕΚΠΑ .... είναι χαμηλά αφού στις κατατάξεις .....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.490
- Πόντοι
- 5.506
ησουν εισαι και θα εισαι ο παππους μουΔεν θα ψηφιζα ποτε πολιτικο με το ονομα Μητσοτακης ματια μου. Το εχω δηλωσει σε αυτο το νημα εδω και χρονια.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.066
- Πόντοι
- 21.395
Ακομα και χωρις βιλλα;;ησουν εισαι και θα εισαι ο παππους μου
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.999
- Πόντοι
- 6.056
Έχεις μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ ρε αρκίντι ;ησουν εισαι και θα εισαι ο παππους μου
Και έχεις και άποψη ;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.490
- Πόντοι
- 5.506
ε μην το τεντωνουμε ρε παππου....δεν θα μπει μια βιλιτσα αναμεσα μαςΑκομα και χωρις βιλλα;;![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.607
- Πόντοι
- 12.756
Είσαι λάθος εδώ.
Γιατί:
α)Τα λεφτά είναι της ΕΕ. Ναι, έχουν φαγωθεί τα εκατομμύρια των δισεκατομμυρίων όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στα αγροτικά, αλλά τώρα έχει ένα μηχανισμό, την EPPO, για να ψάχνει και να εισπράττει πιο αποδοτικά.
β)Δεν είναι μόνο η περίπτωση της Ελλάδας με τις αγροτικές επιδοτήσεις. Σε όλη την Ευρώπη τα ίδια γίνονται, πάνω κάτωκαι γι αυτό το λόγο δημιουργήθηκε η παραπάνω υπηρεσία.
γ)Ήταν τόσο κόπανοι αυτοί που συμμετείχαν που έχουν βάλει από την αφεντομουτσουνάρα τους μέχρι και τα παιδιά των παιδιών τους.
δ)Έχουν αρχίσει να κελαηδούν. Εδώ κάτω φοβούνται και για βεντέτα.
Φυσικά όταν λέμε πως τα λεφτά θα εισπραχθούν μην περιμένει κανείς πως θα τα εισπράξει το ελληνικό κράτος, δεν τους εμπιστεύονται........πλέον![]()
Τυπε ...
περιπτωση του 2009 στα δικαστηρια καταφερε να παει τωρα 2025 , και ακομα δεν εχει βρεθει ακρη.
Ξερεις τι πρεπει να αποδειχθει για να γυρισουν τα χρηματα ;; ξερει ποσοι πρεπει να καταθεσουν και ποσοι εμπλεκονται ;;
ελεγκτες , υπηρεσιες του ΟΠΕΚΕΠΕ , εξωτερικοι συμβουλοι και εταιρείες , γραφεια και προισταμένοι ..
Και ολες οι δικες θα γινουν στα Ελληνικά δικαστηρια , εσυ νομιζεις οτι θα πάμε γρηγορα ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , οσο ειναι ΝΔ δεν θα γινει καμία δικη
και δεν θα γυρισει φραγκο τσακιστο στα ταμεια.
Οταν κλεβεις παει να πει οτι δεν πας απο την νομιμη οδο , αρα ολα πανε απο την φαστ τρακ διαδικασια , οταν μπαινει η δικαιοσυνη ολα πρεπει να γινουν σωστα
και με την γραφειοκρατία που πρεπει.. Εκει να δεις ποσα χρόνια θα περάσουν..
Και αντε να αποδειξει το δικαστηριο οτι πριν 15 χρόνια δεν ειχε 1000 προβατα ο Μπαροκ και ειχε 50 , τι θα κανουν ;; θα πανε πισω το χρόνο ή θα βρουν λες κανα μάρτυρα που να πει οτι ηταν 50 ;;
Επισης ρε τι λεφτα να γυρισουν πισω , αφου τα περισσότερα τα λεφτα τους πηγαιναν αυτοι που κανονιζαν στην τραπεζα σηκωναν μετρητα το ποσο και τους το εδιναν στον χε΄ρι ,
εσυ τι νομιζεις οτι κλεμενα λεφτα που μπηκαν απο μουφα δηλωσεις σε λογαριασμο αγροτων ο αγροτης θα έκανε εμβασμα στο μουνοπανο που τον κανονισε να του δωσει το μεριδιο του;;
Καταρχην τα περισσότερα απο τα λεφτα δεν τα εχουν αυτοι που θα τους ζητηθουν να τα γυρισουν πισω , ειχε ο αλλος 50Κ στην τραπεζα , του εβαλε
ο τυπος απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ , κανονισε δηλαδη , να παρει αλλα 200 χιλιαρικα , μετα του πηρε μετρητα μερίδιο τα μισά και παραπανω .. αρα ο
αγροτης στην καλυτερη να εχει 150 χιλιαρικα .. που τα 50Κ θα ειναι παλιά δικά του , εσυ λες οτι θα βρει να δωσει 200Κ πίσω ;;

Τ αρχιδια μου θα παρει πισω ο Κος Κυριακος .. και επειδη η Ευρωπη το ξερει θα τους πει θα σας κραταω αυτα που κλεψατε απο τα επομενα .. αρα βλεπω να ξαναπαιρνουν
λεφτα εδω σε καμια 10 αρια χρονια στην καλυτερη ... αντε να για να μην σε γαμησουν ενετελως να σου πουν αν ειναι να σου δωσουμε 100μυρια , παρε 50τωρα και τα αλλα 50 πανε
για να σβησουν το χρεος και τα προστιμα τα παλια
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.490
- Πόντοι
- 5.506
νιπλης .....Τυπε ...
περιπτωση του 2009 στα δικαστηρια καταφερε να παει τωρα 2025 , και ακομα δεν εχει βρεθει ακρη.
Ξερεις τι πρεπει να αποδειχθει για να γυρισουν τα χρηματα ;; ξερει ποσοι πρεπει να καταθεσουν και ποσοι εμπλεκονται ;;
ελεγκτες , υπηρεσιες του ΟΠΕΚΕΠΕ , εξωτερικοι συμβουλοι και εταιρείες , γραφεια και προισταμένοι ..
Και ολες οι δικες θα γινουν στα Ελληνικά δικαστηρια , εσυ νομιζεις οτι θα πάμε γρηγορα ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , οσο ειναι ΝΔ δεν θα γινει καμία δικη
Οταν κλεβεις παει να πει οτι δεν πας απο την νομιμη οδο , αρα ολα πανε απο την φαστ τρακ διαδικασια , οταν μπαινει η δικαιοσυνη ολα πρεπει να γινουν σωστα
Και αντε να αποδειξει το δικαστηριο οτι πριν 15 χρόνια δεν ειχε 1000 προβατα ο Μπαροκ και ειχε 50 , τι θα κανουν ;; θα πανε πισω το χρόνο ή θα βρουν λες κανα μάρτυρα που να πει οτι ηταν 50 ;;
Επισης ρε τι λεφτα να γυρισουν πισω , αφου τα περισσότερα τα λεφτα τους πηγαιναν αυτοι που κανονιζαν στην τραπεζα σηκωναν μετρητα το ποσο και τους το εδιναν στον χε΄ρι ,
εσυ τι νομιζεις οτι κλεμενα λεφτα που μπηκαν απο μουφα δηλωσεις σε λογαριασμο αγροτων ο αγροτης θα έκανε εμβασμα στο μουνοπανο που τον κανονισε να του δωσει το μεριδιο του;;
Καταρχην τα περισσότερα απο τα λεφτα δεν τα εχουν αυτοι που θα τους ζητηθουν να τα γυρισουν πισω , ειχε ολος 50Κ στην τραπεζα , του εβαλε
ο τυπος απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ , κανονισε δηλαδη , να παρει αλλα 200 χιλιαρικα , μετα του πηρε μετρητα μερίδιο τα μισά και παραπανω .. αρα ο
αγροτης στην καλυτερη να εχει 150 χιλιαρικα .. που τα 50Κ θα ειναι παλιά δικά του , εσυ λες οτι θα βρει να δωσει 200Κ πίσω ;;
Τ αρχιδια μου θα παρει πισω ο Κος Κυριακος .. και επειδη η Ευρωπη το ξερει θα τους πει θα σας κραταω αυτα που κλεψατε απο τα επομενα .. αρα βλεπω να ξαναπαιρνουν
λεφτα εδω σε καμια 10 αρια χρονια στην καλυτερη ... αντε να για να μην σε γαμησουν ενετελως να σου πουν αν ειναι να σου δωσουμε 100μυρια , παρε 50τωρα και τα αλλα 50 πανε
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.999
- Πόντοι
- 6.056
Αν κάποιος ... είχε 1000 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΙΑ ;;; ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ;;;Και αντε να αποδειξει το δικαστηριο οτι πριν 15 χρόνια δεν ειχε 1000 προβατα ο Μπαροκ και ειχε 50 , τι θα κανουν ;; θα πανε πισω το χρόνο ή θα βρουν λες κανα μάρτυρα που να πει οτι ηταν 50 ;;
Αν έχει για ... 20 ... δεν τον ήπιε de jure ;;;;
Αυτός πρέπει να αποδείξει ότι είχε 1000.
Και με τα πρόβατα ... λες το δύσκολο ....
ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ;;;;
Τα 250.000 στρέμματα που δήλωνε ο άλλος ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;; ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ;;;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.607
- Πόντοι
- 12.756
νιπλης .....
Τα λεω ωραια ;;
Τα λέω απλά και όμορφα ;;;
Οπως οταν χρωστουσα 1.2Μ στην Αττικης , που τους λεω δεν θα παρετε μία , και μου λεει θα σου κανουμε δοσεις των 20Κ

Και εγω ημουν ηδη ετοιμος για κανονι

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.607
- Πόντοι
- 12.756
Αν κάποιος ... είχε 1000 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΙΑ ;;; ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ;;;
Αν έχει για ... 20 ... δεν τον ήπιε de jure ;;;;
Αυτός πρέπει να αποδείξει ότι είχε 1000.
Και με τα πρόβατα ... λες το δύσκολο ....
ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ;;;;
Τα 250.000 στρέμματα που δήλωνε ο άλλος ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;; ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ;;;;
τα προβατα , εφυγαν , ψοφησαν , τα χτυπησε κεραυνος , βγηκαν στον δρομο και τρακαραν , μου τα εκλεψαν , τα εθαψε ο Ντανιελ με την πλημμύρα και ηρθατε με τις μπουλντοζες και τα μαζευατε
χιλιες 2 μαλακιες θα βρουν να πουν τυπε ..
Με τα στρεματα και με αυτο κατι θα βρεθει .. καποια κομπινα θα βρουν να πουν και εκει
Σιγά το πρόβλημα.Τυπε ...
Καταρχην τα περισσότερα απο τα λεφτα δεν τα εχουν αυτοι που θα τους ζητηθουν να τα γυρισουν πισω , ειχε ο αλλος 50Κ στην τραπεζα , του εβαλε
Θα βάλουν όλο το κοπάδι ότι χτυπήθηκε από ευλογιά και τα πρόβατα τα έθαψαν.
Κι άντε να τα ξεθάψουν από το λάκκο που τα παραχωσαν και να μετράνε τα κρανία μετά από 10-15 χρόνια που θα γίνει η δίκη. Κι αν λείπουν μερικά θα πουν ότι τα ξέθαψαν τα τσακάλια.
Θα πάρουν και αποζημίωση από πάνω για τη θανάτωση των ζώων, ενίσχυση για ανασύσταση ζωικού κεφαλαίου, πριμοδότηση ζωοτροφών.
Χαμένοι δε θα βγουν οι γαλάζιοι λίγδες.
Παίζει να τους ζητήσει και συγγνώμη το ελληνικό κράτος για την ταλαιπωρία που τους υπέβαλε. Να τσιμπήσουν κι από κει κάνα ψιλό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 384
- Εμφανίσεις