Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556
Το πλυντήριο του ΣΚΑΙ άρχισε τη δουλειά .
ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ και ανησυχούσα ρε παιδί μου.
Με αυτούς η ΝΔ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από ΠΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
Θαυμάστε.
op-5.webp

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Πτωχεύσαμε, περάσαμε μνημόνια, παίξαμε ζάρια τη χώρα, οι νέοι μας έφυγαν μετανάστες, επιβιώσαμε αλλά χωρίς μέλλον και ακόμα μυαλό δεν βάλαμε σε αυτή τη χώρα.
Πάλι τα ίδια κάνουμε. Αδιόρθωτοι και τριτοκοσμικοί.
Πλήρης απογοήτευση.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556
Πτωχεύσαμε, περάσαμε μνημόνια, παίξαμε ζάρια τη χώρα, οι νέοι μας έφυγαν μετανάστες, επιβιώσαμε αλλά χωρίς μέλλον και ακόμα μυαλό δεν βάλαμε σε αυτή τη χώρα.
Πλήρης απογοήτευση.
Εγώ ένα διαπιστώνω κάθε μέρα .
Με όσους μιλώ και μιλώ με πολλούς λόγω εργασίας.
ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Ο Ελληνας όχι μόνο δεν έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Δεν μπορεί ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΊ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΡΙΣΗ.
Και όλοι αυτοί ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.475
Πόντοι
3.556
Εγώ ένα διαπιστώνω κάθε μέρα .
Με όσους μιλώ και μιλώ με πολλούς λόγω εργασίας.
ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Ο Ελληνας όχι μόνο δεν έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Δεν μπορεί ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΊ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΡΙΣΗ.
Και όλοι αυτοί ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ.
Και στο μπου το βλέπεις αυτό. Μην αρχίσω να ταγκαρω νικ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.083
Πόντοι
6.256
O Παπανδρεου ήταν το 80
Εδώ μιλαμε 2025 με κάμερες, POS συνδεδεμένα με taxis, ηλεκτρονικα τιμολόγια, διασταυρώσεις εκατομμυριων φορολογουμενων με εν κλικ, GPS, λογισμικά εκατομμυρίων, τωρα θα παρουν και καινουριο λογισμικο στην ΑΑΔΕ, 2.5 εκατομμύρια. Αλλα αυτό τους ξέφυγε. Αμα ητανε κουλουρας θα τον είχανε μαγκωσει χρόνια πριν
Βρέθηκα τυχαία στον εφκα συνταγματος την προηγουμενη βδομαδα

Γυρισε ο χρονος πισω. Ξαφνικα βρεθηκα στα 80ς

Προσωπικο,
θλιβερο ηλικιωμενο αργό ενας δουλευε οι αλλοι εκαναν κατι αλλο, κόσμος που προσπαθουσε να βγαλει ακρη σε υποθεσεις προηγουμενων χρονων, τους ελεγαν ανηκεις στον εφκα λαμιας φερε χαρτι απο εφκα ρόδου και κατι τετοια κουφά και ο κοσμος σαστισμένος.
Στην αιθουσα αναμονης ειχε σκορπισμενους φακέλους που τους έπαιρνες αν ηθελες,
Ψηφιακό κράτος που σε στελνει στον εφκα που ανηκεις ... Της περιοχής.
Τελικα μετα απο δυο ωρες και ενα μάτσο χαρτια μας εστειλαν στο πρωτοκολλο στον εβδομο οροφο.
Το μονο θετικο τα ηλεκτρονικα ραντεβου, που εχει μετα απο εναμιση μηνα ομως

Να δειτε πόσο αχρηστο δημοσιο. Γραφει οτι ειναι Ακαδημιας 22 , πας εκει και σου λενε πηγαινε στο απεναντι κτιριο. Στο ισόγειο εχει δυο για ρεσεψιον, λεω τι θέλω μου λενε στον τρίτο, τελικα ανακαλυψα οτι ηταν στον δευτερο,
Φυσικα το θεμα μου ηταν κατι απλο που γινοταν ηλεκτρονικα αλλα δεν. Ι υπαλληλος μου πε οτι οντως το συστημα δεν αφηνει να το κανεις ηλεκτρονικά.
Κράτος βιτρίνα,
Ολα μια μόστρα ειναι. Θεαθή αι.
Θέλουν να προσελκυσουν και επενδύσεις οι άχρηστοι που παρακαλας να σου δωσουν κωδικο RF για να πληρωσεις και δε σου δϊνουν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.002
Πόντοι
6.056
Να θυμισω πως ο μπατσος στο βενζιναδικο μπιστολιασε το 16χρονο γυφταιο για ενα κοσαρικο.....
Μάγκα ... μην τα λες αυτά .... γιατί και 1845 ΟΠΕΚΕΠΕ να γίνουν ... η αριστερά θα πέφτει .
Με τη χειρότερη κυβέρνηση στον κόσμο και στην ιστορία .....

που οποιαδήποτε αντιπολίτευση αν δεν ήταν θεόμουρλοι με βαριές εγκεφαλικές βλάβες θα είχε 97%
ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι σε ποσοστά κάτω από το 2.6% που είχε επί Δαμανάκη και σίγουρα εκτός βουλής.
Υποστηρίζοντας κλέφτες, πρεζάκια, μπάχαλους και τα λέσια μόντυ πάϊθονς της παρέλασης .... όπως και το ότι όποιος βγάζει πάνω από 5Κ το χρόνο είναι ... πλούσιος ... και ότι όποιος δηλώνει 70Κ καθαρά το χρόνο , πρέπει να πληρώνει ταμείο 1900€ το μήνα.

Πάτε για κάτω και από το 1%.
Για ποσοστά Βεργή και Κόμματος Κυνηγών

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.413
Πόντοι
2.356
Βρέθηκα τυχαία στον εφκα συνταγματος την προηγουμενη βδομαδα

Γυρισε ο χρονος πισω. Ξαφνικα βρεθηκα στα 80ς

Προσωπικο,
θλιβερο ηλικιωμενο αργό ενας δουλευε οι αλλοι εκαναν κατι αλλο, κόσμος που προσπαθουσε να βγαλει ακρη σε υποθεσεις προηγουμενων χρονων, τους ελεγαν ανηκεις στον εφκα λαμιας φερε χαρτι απο εφκα ρόδου και κατι τετοια κουφά και ο κοσμος σαστισμένος.
Στην αιθουσα αναμονης ειχε σκορπισμενους φακέλους που τους έπαιρνες αν ηθελες,
Ψηφιακό κράτος που σε στελνει στον εφκα που ανηκεις ... Της περιοχής.
Τελικα μετα απο δυο ωρες και ενα μάτσο χαρτια μας εστειλαν στο πρωτοκολλο στον εβδομο οροφο.
Το μονο θετικο τα ηλεκτρονικα ραντεβου, που εχει μετα απο εναμιση μηνα ομως

Να δειτε πόσο αχρηστο δημοσιο. Γραφει οτι ειναι Ακαδημιας 22 , πας εκει και σου λενε πηγαινε στο απεναντι κτιριο. Στο ισόγειο εχει δυο για ρεσεψιον, λεω τι θέλω μου λενε στον τρίτο, τελικα ανακαλυψα οτι ηταν στον δευτερο,
Φυσικα το θεμα μου ηταν κατι απλο που γινοταν ηλεκτρονικα αλλα δεν. Ι υπαλληλος μου πε οτι οντως το συστημα δεν αφηνει να το κανεις ηλεκτρονικά.
Κράτος βιτρίνα,
Ολα μια μόστρα ειναι. Θεαθή αι.
Θέλουν να προσελκυσουν και επενδύσεις οι άχρηστοι που παρακαλας να σου δωσουν κωδικο RF για να πληρωσεις και δε σου δϊνουν.
Στον ΕΦΚΑ πέρσι μια καθαρίστρια της ζηταγανε αντίγραφο σύμβασης που ειχε υπογραψει 20 χρόνια πριν για ένα έτος αλλιώς δεν θα της δεινανε σύνταξη

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
340
Πόντοι
21
Πλήρης απογοήτευση.
Εσύ δεν ήσουν προχτές που έγραφες για την ελπίδα της χώρας το ΠΑΣΟΚ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
Μάγκα ... μην τα λες αυτά .... γιατί και 1845 ΟΠΕΚΕΠΕ να γίνουν ... η αριστερά θα πέφτει .
Με τη χειρότερη κυβέρνηση στον κόσμο και στην ιστορία .....

που οποιαδήποτε αντιπολίτευση αν δεν ήταν θεόμουρλοι με βαριές εγκεφαλικές βλάβες θα είχε 97%
ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι σε ποσοστά κάτω από το 2.6% που είχε επί Δαμανάκη και σίγουρα εκτός βουλής.
Υποστηρίζοντας κλέφτες, πρεζάκια, μπάχαλους και τα λέσια μόντυ πάϊθονς της παρέλασης .... όπως και το ότι όποιος βγάζει πάνω από 5Κ το χρόνο είναι ... πλούσιος ... και ότι όποιος δηλώνει 70Κ καθαρά το χρόνο , πρέπει να πληρώνει ταμείο 1900€ το μήνα.

Πάτε για κάτω και από το 1%.
Για ποσοστά Βεργή και Κόμματος Κυνηγών
Στον πουτσο μου και μακάρι να εξαφανιστούν...τους αξίζει,δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν άλλωστε, βολεύουν πολύ την υπάρχουσα κατάσταση!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
Στον ΕΦΚΑ πέρσι μια καθαρίστρια της ζηταγανε αντίγραφο σύμβασης που ειχε υπογραψει 20 χρόνια πριν για ένα έτος αλλιώς δεν θα της δεινανε σύνταξη
αυτη φταιει που εγινε καθαριστρια,αν ειχε γινει γιδοβοσκος στα χανια θα ψωλαριζε με μερσεντα τριημερο σε καποια κυκλαδα!

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.646
Πόντοι
6.795
Πλήρης απογοήτευση.
υπάρχει μια μερίδα ανεγκέφαλων κρατικοδίαιτων πρετοριανών κηφήνων, φτωχοδιάβολων αλλά με ψευδαισθήσεις μεγαλείων που χαλυβδώνεται γύρω από το κόμμα, ιδιαίτερα όταν η παράταξις κινδυνεύει. Αυτοί είναι τόσο χαλασμένοι στο κρανίο που ακόμη θεωρούν ότι υπάρχει αριστερά και δεξιά κι όχι ένα εννιαίο κόμμα που τους πίνει το αίμα για λογαριασμό άλλων κατσαρίδων.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Τι κανετε εκει τρελαθηκατε;Σταματηστε τις αποκαλυψεις!!!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.646
Πόντοι
6.795

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556
o κάφρος με τα γυαλιά στην εικόνα...
νομίζω συναγωνίζεται ως ανερχόμενο αστέρι πρωκτοσ@λτε και λοιπές βδέλες.
Αποκλείεται.
Κάνει ΈΝΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom