It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 2.996
- Πόντοι
- 456
Ρε χαζοχαζε έιχατε πλάκα εσείς εκεί στο Λέτσοβο. Μένατε σε πετρόχτιστες παράγκες του Καραγκιόζη μαζί με τα ζώα- με κουρελουδες αντί για πορτοπαράθυρα κ με τουαλέτα έξω στη φύση σε μια τρύπα, με 3 δεκάρες στην μπαλωμενη τσέπη- κατά τα άλλα φοβασασταν τον κομμουνισμό μη σας πάρει τα σπίτια κ το βίος. Μιλάμε για τόσο ναυάγια και λοβοτομημενα άτομα.Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Θα μου κανεις μια χαρη??Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μου
Και το θεωρώ απαραδεκτο αυτό
Ο νόμος 1566 του 1985
Απαγορεύει στους καθηγητές να κάνουν ιδιαίτερο
Με απειλή 2 χρόνια φυλάκιση
Και απόλυση
Όπως καταλαβαίνεις κανείς καθηγητής του δημοσίου δεν μπορεί να δώσει απόδειξη
Ώρε ξεχρεωσατε εκεί στο χρεοκοπημένο κόμμα που ρίχνει φέσι ακόμη κ στη Δεη; Έχετε στην πλάτη ήδη μια χρεοκοπία το πάτε για δεύτερη, αλλά εσείς εκεί πετάτε χαρταετό. Πόσο πάτο να πιάσουμε πια έχουμε ξεπεράσει κ τη Βουλγαρία στην κάθοδο.Δεύτερη απάντηση
Ισχυρή σύσταση, και αυτός που την έκανε την έγραφε στα αρχιδια του.Όχι όταν πήγε ο μητσοτάκης
Υπήρχε ισχυρή σύσταση και όχι απαγόρευση
Ισχυρή σύσταση, και αυτός που την έκανε την έγραφε στα αρχιδια του.
Και έριχνε και 300αρες πρόστιμα.
Πάμε παρακάτω.
σου πήρε λίγο καιρό να ψάξεις τους νόμους....
άρα έκανες ιδιαίτερα χωρίς απόδειξη...το ότι δεν ήταν μαθητές σου τι σχέση έχει???
εσύ δεν είσαι που φωνάζεις ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν την εφορία και δε δηλώνουν τα εισοδήματα τους?
Είσαι η η απόλυτη απεικόνιση του κλασικού Έλληνα που ψήφιζε τους πράσινους και τους μπλέ κατσαπλιάδες που χρεοκόπησαν την χώρα.
Ναι γιατί αν δεν ήσουν καθηγητής του δημοσίου θα έκοβες απόδειξη...άσε ρε πονηρέ![]()
ο Κος Κυριακος ειναι πρωθυπουργος και ειναι δημότης ολης της ΕλλαδαςΚαι αν θυμάμαι καλά οι μετακινήσεις για άθληση επιτρεπόταν μόνο εντός του Δήμου που ανήκεις, και μετά το αλλάξανε λόγω της "ανέμελης ποδηλαταδας" και το κάνανε εντός νομού.
Ισχύει και μετά από αυτή σου την απάντηση, ό,τι είπα στον πρώτο σχολιαστή, δεν αλλάζει κάτι.Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Όλη αυτή η κουβέντα είναι σαν τη γνωστή μαλακία με την προσωπική διαφορά.Ισχυρή σύσταση, και αυτός που την έκανε την έγραφε στα αρχιδια του.
Και έριχνε και 300αρες πρόστιμα.
Πάμε παρακάτω.
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έκοβε αποδείξεις ούτε ότι διορίστηκε σε δημόσιο σχολείο με πτυχίο οδοκαθαριστή.βεβαια και θα εκοβε αποδειξη
Τι τον πέρασες ;; για κανα δεξιό μονοφαγα ;;![]()
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έκοβε αποδείξεις ούτε ότι διορίστηκε σε δημόσιο σχολείο με πτυχίο οδοκαθαριστή.
Μου κάνει εντύπωση ότι έπεισε κόσμο να τον πληρώνει για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί του.
Και πήγαινε το παιδί μετά και αντί για μαθηματικά έγραφε κατεβατά για την προσωπική διαφορά και τις τιμές του λιντλ
Στους γιατρούς θα τα φάνε θα το πηγαίνουν νοσοκομείο κάθε δεύτερη βδομάδα με τροφική δηλητηρίασηη ζηλεια θα σε φαει βρε πουστη
Το οτι το παιδι θα ξέρει ολες τις προσφορές και θα εξοικονομεί απο την οικογένεια του ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ δεν λες ομως κάτι , γιατι εισαι μουνης![]()
όλα λάθοςΕμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έκοβε αποδείξεις ούτε ότι διορίστηκε σε δημόσιο σχολείο με πτυχίο οδοκαθαριστή.
Μου κάνει εντύπωση ότι έπεισε κόσμο να τον πληρώνει για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί του.
Και πήγαινε το παιδί μετά και αντί για μαθηματικά έγραφε κατεβατά για την προσωπική διαφορά και τις τιμές του λιντλ
γιατί?όλα λάθος
ετσι απλα τι θες και αιτιολογηση τωρα; ολα λαθος ειπαμε τελοςγιατί?
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη τουετσι απλα τι θες και αιτιολογηση τωρα; ολα λαθος ειπαμε τελος![]()