Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.851
Πόντοι
28.061
βιαζει ψυχες Κυριακος και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αβερτα:coffee:
Τον ευχαριστούμε για το τουριστ pass και απολαμβάνουμε την κοσμοπολίτικη Ματέρα

IMG_20250510_170658.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.851
Πόντοι
28.061
ναι να την απολαυσεις τωρα γιατι αργοτερα θα εχει ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ
Οι ηγέτες του κομμουνισμου πάντα ήξεραν να ζούνε σε αντίθεση με νεοδημοκρατης κατά φαντασία καπιταλιστές που μετράνε τα ευρώ για προσφορές από τα Lidl ...για αυτό έλα στο κόμμα του λαού

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.902
Πόντοι
12.756
Οι ηγέτες του κομμουνισμου πάντα ήξεραν να ζούνε σε αντίθεση με νεοδημοκρατης κατά φαντασία καπιταλιστές που μετράνε τα ευρώ για προσφορές από τα Lidl ...για αυτό έλα στο κόμμα του λαού
δεν σε βλεπω καλα να ξερεις προκαλεις,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.851
Πόντοι
28.061
δεν σε βλεπω καλα να ξερεις προκαλεις,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ:coffee:
Κάποτε είχα μιλήσει με εναν αημνηστο σοσιαλιστη της κυβερνησης Ανδρέα..
Και είπε δύο πράματα απεχθάνομαι πιο πολύ ..τα μικρά βυζιά και τους νεοδημοκρατες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.133
Πόντοι
6.056
Τα 500 εκατομμύρια που έβγαλε ο 5073 / 2023 ....

τα δίνουν λένε οι ίδιοι ....

1) στο νοίκι/επίδομα που δίνουν στους νοικάρηδες ....
2)στο επίδομα 250€ στους συνταξιούχους .....

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 2019
για να τους ξεσκίσουμε όλους ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.013
Πόντοι
3.856
Όχι, δεν ψάχνω. Το θέμα μου ήταν Ο ΤΡΟΠΟΣ που παρουσιάστηκε το συμβάν από τα φιλοκυβερνητικά κανάλια και δημοσιογράφους υπηρεσίας: δηλαδή για την εξυπηρέτηση ενός πολιτικού αφηγήματος. Και ο τρόπος, σύμφωνα με το βίντεο που παρέθεσα, περιλάμβανε και λαθροχειρία στο βίντεο κάμερας ασφαλείας με σχετικό ΜΟΝΤΑΖ.
Κατά τα λοιπά και για τα ανωτέρω αναφερόμενα, ΔΕΝ θα διαφωνήσω επί της ουσίας.
Ε καλά πρώτη φορά θα είναι που τα μέσα κάνουν προπαγάνδα;

Ή πραγματικότητα είναι όμως ότι εδώ δεν έπεσαν και τόσο έξω…

Εγώ αν ο άλλος ήθελε με το έτσι θέλω να μου κολλήσει αφίσες στην εταιρεία θα του τις έβαζα στον κωλο.

Αυτός ο άεργος τυπάς θα πάει μετά σε μια δουλειά στα 37 του και θα φωνάζει για δικαιώματα..

Πότε έχτισε δικαιώματα ο μπουχέσας;;;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.594
Πόντοι
266
έκοβες αποδείξεις στα ιδιαίτερα?
Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μου
Και το θεωρώ απαραδεκτο αυτό
Ο νόμος 1566 του 1985
Απαγορεύει στους καθηγητές να κάνουν ιδιαίτερο
Με απειλή 2 χρόνια φυλάκιση
Και απόλυση

Όπως καταλαβαίνεις κανείς καθηγητής του δημοσίου δεν μπορεί να δώσει απόδειξη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.594
Πόντοι
266
μαλακα αποφασισε απο τη μια λες να μην μιλαμε για την αγοραστικη δυναμη γτ μιλαμε για τις τιμες αλλα μετα λες οτι εχει σχεση βεβαια σοβαρεψου σε εχουν παρει στο ψιλο ολοι γιατι δεν μπορεις να διαμορφωσεις μια αποψη και απλα λες αρλουμπες. προσπαθησε να εξηγησεις κατι λογικα 1+1 κανει 2 παντα και οχι 11 οπως λες εσυ.
διαλεξες το δημοσιο γιατι εισαι φυγοπονος και κιφινας παλι καλα εχεις ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι σου γτ δεν θα την εβγαζες καθαρη
Δεν θα απαντήσω για τις επιλογές μου

Για το διάλογό μας θα απαντήσω

Έβγαλε στην αρχή ένα κείμενο και έβαλες τιμές
Λίγες τιμές
Και μου είπες να κάνω μήνυση αυτούς που βάλανε τις τιμές
Πού έδειχναν ότι η ελλάδα είναι πιο ακριβή

Πρώτη μου απάντηση
Σου έβαλα την ανακοίνωση του σωματείου των σούπερ μάρκετ
Για πάρα πολλές τιμές και πάρα πολλές δειγματοληψιες
Στα σούπερ μάρκετ σε πολλές χώρες της ευρώπης που ανατρέπουν ότι η ελλάδα είναι πιο ακριβή στις τιμές των σούπερ μάρκετ

Και στην απάντησή μου έγραψα ότι αυτά ισχύουν χωρίς να παίρνουμε υπόψη την αγοραστική δύναμη

ΕΓΩ απάντησα έτσι

Μου απάντησες στο δεύτερο μήνυμα

Ότι δεν σου έβαλα τιμές
Χωρίς καμιά κουβέντα για την αγοραστική δύναμη

2ο μήνυμα δικό μου

Σου έβαλα τιμές

Που επαληθεύουν αυτά που λέει ο σύλλογος των σούπερ μάρκετ

Κι αντί να πεις έχεις δίκιο

Επειδή δεν σε βόλευε η συζήτηση

Άρχισες να λες για την αγοραστική δύναμη

Και από κει και πέρα εγώ δεν ξέρω τι λέω;;;;;;;;;;

Μάθε όταν κάνεις λάθος να το παραδέχεσαι και όχι να ζητάς και τα ρέστα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.594
Πόντοι
266
Eλπιζω οτι τα ψεματα που λες να τα λες μονο για να δικαιολογησεις τον Μητσοτακη και οχι οτι εχεις κατι προσωπικο μαζι μου και θελεις να με νευριασεις, να μου ανεβασεις την πιεση και να αρχισω να βριζω. Θα σου απαντησω λοιπον οσο πιο κοσμια μπορω.
Ρε ανθρωπε, δεν ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια με τα αυτοκινητα, εκτος απο πολυ σοβαρο λογο, και οποιος παραβαινε την απαγορευση θα ετρωγε προστιμο 300 ευρω; (Και φυσικα ο Μητσοτακης δεν πηγε στην παρνηθα με το ποδηλατο).
Και για να μην πληρωσει το 300αρι προστιμο ο γιος του αρχαιοκαπηλου, κατοπιν εορτης, ειπανε οτι μπορεις να πηγαινεις για να αθληθεις εντος του νομου που κατοικεις: Και τιναξανε στον αερα την καραντινα, αφου ολοι οι αργοσχολοι δημοσιοι υπαλληλοι βαζανε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια και αλωνιζανε στην Αττικη;
Όχι όταν πήγε ο μητσοτάκης
Υπήρχε ισχυρή σύσταση και όχι απαγόρευση

Και κάτι άσχετο με αυτό
Θα μπει εμπρος ι οδικός άξονας της κρήτης
Που λένε ότι θα τελειώσει το 2030

Άρχισε να συζητιέται το 1960
Από τότε έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες στους κακούς δρόμους

Πρέπει όλοι οι πρωθυπουργοί και υπουργοί από τότε να κατηγορηθούν;
Γιατί είχαμε κάνει μία παρόμοια συζήτηση

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.594
Πόντοι
266
Eλπιζω οτι τα ψεματα που λες να τα λες μονο για να δικαιολογησεις τον Μητσοτακη και οχι οτι εχεις κατι προσωπικο μαζι μου και θελεις να με νευριασεις, να μου ανεβασεις την πιεση και να αρχισω να βριζω. Θα σου απαντησω λοιπον οσο πιο κοσμια μπορω.
Ρε ανθρωπε, δεν ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια με τα αυτοκινητα, εκτος απο πολυ σοβαρο λογο, και οποιος παραβαινε την απαγορευση θα ετρωγε προστιμο 300 ευρω; (Και φυσικα ο Μητσοτακης δεν πηγε στην παρνηθα με το ποδηλατο).
Και για να μην πληρωσει το 300αρι προστιμο ο γιος του αρχαιοκαπηλου, κατοπιν εορτης, ειπανε οτι μπορεις να πηγαινεις για να αθληθεις εντος του νομου που κατοικεις: Και τιναξανε στον αερα την καραντινα, αφου ολοι οι αργοσχολοι δημοσιοι υπαλληλοι βαζανε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια και αλωνιζανε στην Αττικη;
Δεύτερη απάντηση

Ο μητσοτάκης βγήκε για βόλτα αρχές δεκεμβρίου του 20

Από τον νοέμβριο είχε βγει η εξής ανακοίνωση

Την οποία την είχα μαζί μου για οποιοδήποτε έλεγχο και την είχα γράψει τότε και εδώ στο μπου

Ενώ για τα ζώα ήταν υποχρεωτικό να είσαι κοντά σπίτι σου

Για την ατομική άθληση

Εγώ παραδείγματος χάρη που πήγαινα στη θάλασσα

Υπήρχε ισχυρή σύσταση και όχι απαγορευση
Να γίνεται κοντά σπίτι σου

Δεν συνηθίζω να λέω ψέματα φίλε επίτηδες και δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω οποιονδήποτε

Πριν από μερικά μηνύματα ότι απάντησα στο γεωργιάδη στο x. Γιατί είχε βγάλει μερικώς αναληθη ανακοίνωση
Πώς πόσο μάλλον που τον γεωργιάδη τον ψηφίζω κιόλας

Screenshot_2025-05-11-05-43-12-477_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-05-11-05-43-00-532_com.android.chrome.jpg

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.752
Πόντοι
2.356
Κάποτε είχα μιλήσει με εναν αημνηστο σοσιαλιστη της κυβερνησης Ανδρέα..
Και είπε δύο πράματα απεχθάνομαι πιο πολύ ..τα μικρά βυζιά και τους νεοδημοκρατες
Οπώς ειπε και αυτος που αγορασε τη Μερσεντες του Παπανδρεου
Εχουμε γραψει χιλιόμετρα και εχουμε φαει σφαιρες για το ΠΑΣΟΚ
εποαχαρες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.808
Πόντοι
5.506
Επί της ουσίας: Δες την απάντησή μου σε άλλον σχολιαστή της ανάρτησής μου για το θέμα.

Κατά τα λοιπά:
Συνιστώ να τρως λιγότερο κόκκινο κρέας, περισσότερα λαχανικά, να ψάξεις προγράμματα μουσικοθεραπείας, να κάνεις περισσότερους περιπάτους έξω στον ήλιο και στην φύση και, τέλος, να διαβάζεις και κανένα βιβλίο, καλή λογοτεχνία, ίσως, για αρχή.
Όλα προσφορά στον εαυτό σου για να ανεβάσεις επίπεδο.
Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
85.482
Πόντοι
15.931
Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Το μόνο που έχεις σπουδάσει είναι πλύστρα μελιτζανοκωλε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.321
Πόντοι
3.936
κυκλοφορείς εδώ μέσα για να προπαγανδίζεις
Εσύ μιλάς μωρη γαλάζια σφουγγαρίστρα? Όχι ωρε λοβοτομεμενο τσαρουχι- θα ψηφίζουμε @υτισμο, παράγκες, τσιμεντωματα, λιγναδιές, κουκουλωματα, ραμμένα στόμματα αλά β.κορεα, μ' ένα χρεοκοπημένο κόμμα που έχει στην καμπούρα του ήδη μια χρεοκοπία της χώρας- το οποιο ρίχνει φέσι ακόμη κ στη Δεη. Space hellas -( μη γελάς ) κι όλα 5καθαριδης. Με αυτούς τώρα θα πάμε μπροστά; Ένα ατελείωτο τσίρκο μεντρανο είναι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.013
Πόντοι
3.856
Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μου
Και το θεωρώ απαραδεκτο αυτό
Ο νόμος 1566 του 1985
Απαγορεύει στους καθηγητές να κάνουν ιδιαίτερο
Με απειλή 2 χρόνια φυλάκιση
Και απόλυση

Όπως καταλαβαίνεις κανείς καθηγητής του δημοσίου δεν μπορεί να δώσει απόδειξη
σου πήρε λίγο καιρό να ψάξεις τους νόμους....

άρα έκανες ιδιαίτερα χωρίς απόδειξη...το ότι δεν ήταν μαθητές σου τι σχέση έχει???

εσύ δεν είσαι που φωνάζεις ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν την εφορία και δε δηλώνουν τα εισοδήματα τους?

Είσαι η η απόλυτη απεικόνιση του κλασικού Έλληνα που ψήφιζε τους πράσινους και τους μπλέ κατσαπλιάδες που χρεοκόπησαν την χώρα.

Ναι γιατί αν δεν ήσουν καθηγητής του δημοσίου θα έκοβες απόδειξη...άσε ρε πονηρέ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom