sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 51.851
- Πόντοι
- 28.061
Τον ευχαριστούμε για το τουριστ pass και απολαμβάνουμε την κοσμοπολίτικη Ματέραβιαζει ψυχες Κυριακος και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αβερτα![]()
Τον ευχαριστούμε για το τουριστ pass και απολαμβάνουμε την κοσμοπολίτικη Ματέραβιαζει ψυχες Κυριακος και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αβερτα![]()
ναι να την απολαυσεις τωρα γιατι αργοτερα θα εχει ΞΕΡΟΝΗΣΙΑΤον ευχαριστούμε για το τουριστ pass και απολαμβάνουμε την κοσμοπολίτικη Ματέρα
![]()
Οι ηγέτες του κομμουνισμου πάντα ήξεραν να ζούνε σε αντίθεση με νεοδημοκρατης κατά φαντασία καπιταλιστές που μετράνε τα ευρώ για προσφορές από τα Lidl ...για αυτό έλα στο κόμμα του λαούναι να την απολαυσεις τωρα γιατι αργοτερα θα εχει ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ
δεν σε βλεπω καλα να ξερεις προκαλεις,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣΟι ηγέτες του κομμουνισμου πάντα ήξεραν να ζούνε σε αντίθεση με νεοδημοκρατης κατά φαντασία καπιταλιστές που μετράνε τα ευρώ για προσφορές από τα Lidl ...για αυτό έλα στο κόμμα του λαού
Κάποτε είχα μιλήσει με εναν αημνηστο σοσιαλιστη της κυβερνησης Ανδρέα..δεν σε βλεπω καλα να ξερεις προκαλεις,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ![]()
Ε καλά πρώτη φορά θα είναι που τα μέσα κάνουν προπαγάνδα;Όχι, δεν ψάχνω. Το θέμα μου ήταν Ο ΤΡΟΠΟΣ που παρουσιάστηκε το συμβάν από τα φιλοκυβερνητικά κανάλια και δημοσιογράφους υπηρεσίας: δηλαδή για την εξυπηρέτηση ενός πολιτικού αφηγήματος. Και ο τρόπος, σύμφωνα με το βίντεο που παρέθεσα, περιλάμβανε και λαθροχειρία στο βίντεο κάμερας ασφαλείας με σχετικό ΜΟΝΤΑΖ.
Κατά τα λοιπά και για τα ανωτέρω αναφερόμενα, ΔΕΝ θα διαφωνήσω επί της ουσίας.
Eνδιαφερον![]()
Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μουέκοβες αποδείξεις στα ιδιαίτερα?
Δεν θα απαντήσω για τις επιλογές μουμαλακα αποφασισε απο τη μια λες να μην μιλαμε για την αγοραστικη δυναμη γτ μιλαμε για τις τιμες αλλα μετα λες οτι εχει σχεση βεβαια σοβαρεψου σε εχουν παρει στο ψιλο ολοι γιατι δεν μπορεις να διαμορφωσεις μια αποψη και απλα λες αρλουμπες. προσπαθησε να εξηγησεις κατι λογικα 1+1 κανει 2 παντα και οχι 11 οπως λες εσυ.
διαλεξες το δημοσιο γιατι εισαι φυγοπονος και κιφινας παλι καλα εχεις ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι σου γτ δεν θα την εβγαζες καθαρη
Όχι όταν πήγε ο μητσοτάκηςEλπιζω οτι τα ψεματα που λες να τα λες μονο για να δικαιολογησεις τον Μητσοτακη και οχι οτι εχεις κατι προσωπικο μαζι μου και θελεις να με νευριασεις, να μου ανεβασεις την πιεση και να αρχισω να βριζω. Θα σου απαντησω λοιπον οσο πιο κοσμια μπορω.
Ρε ανθρωπε, δεν ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια με τα αυτοκινητα, εκτος απο πολυ σοβαρο λογο, και οποιος παραβαινε την απαγορευση θα ετρωγε προστιμο 300 ευρω; (Και φυσικα ο Μητσοτακης δεν πηγε στην παρνηθα με το ποδηλατο).
Και για να μην πληρωσει το 300αρι προστιμο ο γιος του αρχαιοκαπηλου, κατοπιν εορτης, ειπανε οτι μπορεις να πηγαινεις για να αθληθεις εντος του νομου που κατοικεις: Και τιναξανε στον αερα την καραντινα, αφου ολοι οι αργοσχολοι δημοσιοι υπαλληλοι βαζανε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια και αλωνιζανε στην Αττικη;
Δεύτερη απάντησηEλπιζω οτι τα ψεματα που λες να τα λες μονο για να δικαιολογησεις τον Μητσοτακη και οχι οτι εχεις κατι προσωπικο μαζι μου και θελεις να με νευριασεις, να μου ανεβασεις την πιεση και να αρχισω να βριζω. Θα σου απαντησω λοιπον οσο πιο κοσμια μπορω.
Ρε ανθρωπε, δεν ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια με τα αυτοκινητα, εκτος απο πολυ σοβαρο λογο, και οποιος παραβαινε την απαγορευση θα ετρωγε προστιμο 300 ευρω; (Και φυσικα ο Μητσοτακης δεν πηγε στην παρνηθα με το ποδηλατο).
Και για να μην πληρωσει το 300αρι προστιμο ο γιος του αρχαιοκαπηλου, κατοπιν εορτης, ειπανε οτι μπορεις να πηγαινεις για να αθληθεις εντος του νομου που κατοικεις: Και τιναξανε στον αερα την καραντινα, αφου ολοι οι αργοσχολοι δημοσιοι υπαλληλοι βαζανε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια και αλωνιζανε στην Αττικη;
Οπώς ειπε και αυτος που αγορασε τη Μερσεντες του ΠαπανδρεουΚάποτε είχα μιλήσει με εναν αημνηστο σοσιαλιστη της κυβερνησης Ανδρέα..
Και είπε δύο πράματα απεχθάνομαι πιο πολύ ..τα μικρά βυζιά και τους νεοδημοκρατες
Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".Επί της ουσίας: Δες την απάντησή μου σε άλλον σχολιαστή της ανάρτησής μου για το θέμα.
Κατά τα λοιπά:
Συνιστώ να τρως λιγότερο κόκκινο κρέας, περισσότερα λαχανικά, να ψάξεις προγράμματα μουσικοθεραπείας, να κάνεις περισσότερους περιπάτους έξω στον ήλιο και στην φύση και, τέλος, να διαβάζεις και κανένα βιβλίο, καλή λογοτεχνία, ίσως, για αρχή.
Όλα προσφορά στον εαυτό σου για να ανεβάσεις επίπεδο.
Το μόνο που έχεις σπουδάσει είναι πλύστρα μελιτζανοκωλεΑυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Εσύ μιλάς μωρη γαλάζια σφουγγαρίστρα? Όχι ωρε λοβοτομεμενο τσαρουχι- θα ψηφίζουμε @υτισμο, παράγκες, τσιμεντωματα, λιγναδιές, κουκουλωματα, ραμμένα στόμματα αλά β.κορεα, μ' ένα χρεοκοπημένο κόμμα που έχει στην καμπούρα του ήδη μια χρεοκοπία της χώρας- το οποιο ρίχνει φέσι ακόμη κ στη Δεη. Space hellas -( μη γελάς ) κι όλα 5καθαριδης. Με αυτούς τώρα θα πάμε μπροστά; Ένα ατελείωτο τσίρκο μεντρανο είναικυκλοφορείς εδώ μέσα για να προπαγανδίζεις
σου πήρε λίγο καιρό να ψάξεις τους νόμους....Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μου
Και το θεωρώ απαραδεκτο αυτό
Ο νόμος 1566 του 1985
Απαγορεύει στους καθηγητές να κάνουν ιδιαίτερο
Με απειλή 2 χρόνια φυλάκιση
Και απόλυση
Όπως καταλαβαίνεις κανείς καθηγητής του δημοσίου δεν μπορεί να δώσει απόδειξη