Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.321
Πόντοι
3.936
Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Ρε χαζοχαζε έιχατε πλάκα εσείς εκεί στο Λέτσοβο. Μένατε σε πετρόχτιστες παράγκες του Καραγκιόζη μαζί με τα ζώα- με κουρελουδες αντί για πορτοπαράθυρα κ με τουαλέτα έξω στη φύση σε μια τρύπα, με 3 δεκάρες στην μπαλωμενη τσέπη- κατά τα άλλα φοβασασταν τον κομμουνισμό μη σας πάρει τα σπίτια κ το βίος. Μιλάμε για τόσο ναυάγια και λοβοτομημενα άτομα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.885
Πόντοι
3.656
Όταν έκανα ιδιαίτερα δεν έκανα ποτέ σε μαθητές μου
Και το θεωρώ απαραδεκτο αυτό
Ο νόμος 1566 του 1985
Απαγορεύει στους καθηγητές να κάνουν ιδιαίτερο
Με απειλή 2 χρόνια φυλάκιση
Και απόλυση

Όπως καταλαβαίνεις κανείς καθηγητής του δημοσίου δεν μπορεί να δώσει απόδειξη
Θα μου κανεις μια χαρη??
Μπορεις ετσι για κανα δυο μερες να βαλεις αβαταρ αυτο που εχει ο κλοσερ να σαλταρουν οι κομμουνιστες????

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.321
Πόντοι
3.936
Δεύτερη απάντηση
Ώρε ξεχρεωσατε εκεί στο χρεοκοπημένο κόμμα που ρίχνει φέσι ακόμη κ στη Δεη; Έχετε στην πλάτη ήδη μια χρεοκοπία το πάτε για δεύτερη, αλλά εσείς εκεί πετάτε χαρταετό. Πόσο πάτο να πιάσουμε πια έχουμε ξεπεράσει κ τη Βουλγαρία στην κάθοδο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
45.181
Πόντοι
24.385
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Κύριε μητσοτάκη όσο και να φωνάζετε για τώρα ο λευκός οίκος είναι κλειστός..
Υ.Γ. μην ψαχουλεύεται τις συντάξεις δεν έχει μείνει τίποτα να πάρετε....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.951
Πόντοι
19.795
Όχι όταν πήγε ο μητσοτάκης
Υπήρχε ισχυρή σύσταση και όχι απαγόρευση
Ισχυρή σύσταση, και αυτός που την έκανε την έγραφε στα αρχιδια του.
Και έριχνε και 300αρες πρόστιμα.
Πάμε παρακάτω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.951
Πόντοι
19.795
Και αν θυμάμαι καλά οι μετακινήσεις για άθληση επιτρεπόταν μόνο εντός του Δήμου που ανήκεις, και μετά το αλλάξανε λόγω της "ανέμελης ποδηλαταδας" και το κάνανε εντός νομού.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
835
Πόντοι
86
Πάμε παρακάτω.

• Παράβαση 1η: Δεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.
  • Πααράβαση 2η: Συνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Παράβαση 3η: Απαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.
  • Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.
  • Παράβαση 5η: Απαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ' όλους τους δρόμους».

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.323
Πόντοι
12.756
σου πήρε λίγο καιρό να ψάξεις τους νόμους....

άρα έκανες ιδιαίτερα χωρίς απόδειξη...το ότι δεν ήταν μαθητές σου τι σχέση έχει???

εσύ δεν είσαι που φωνάζεις ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν την εφορία και δε δηλώνουν τα εισοδήματα τους?

Είσαι η η απόλυτη απεικόνιση του κλασικού Έλληνα που ψήφιζε τους πράσινους και τους μπλέ κατσαπλιάδες που χρεοκόπησαν την χώρα.

Ναι γιατί αν δεν ήσουν καθηγητής του δημοσίου θα έκοβες απόδειξη...άσε ρε πονηρέ :2funny:

βεβαια και θα εκοβε αποδειξη :coffee:
Τι τον πέρασες ;; για κανα δεξιό μονοφαγα ;; :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν θυμάμαι καλά οι μετακινήσεις για άθληση επιτρεπόταν μόνο εντός του Δήμου που ανήκεις, και μετά το αλλάξανε λόγω της "ανέμελης ποδηλαταδας" και το κάνανε εντός νομού.
ο Κος Κυριακος ειναι πρωθυπουργος και ειναι δημότης ολης της Ελλαδας :birdman::birdman::birdman::birdman:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
954
Πόντοι
96
Αυτά θα τα λες στα υπόγεια που μαζεύεστε και "διαβάζετε καλή λογοτεχνία", όχι σε μένα που σας έχω σπουδάσει αναρχοφασιστοκομμουνα. Τα ναι μεν αλλά πιάνουν εκεί, όχι εδώ. Που κάθεσαι να ασχοληθείς με έναν τραμπούκο, ναυάγιο της ζωής και μετά πας και να το ρίξεις στα "βοθροκαναλα".
Ισχύει και μετά από αυτή σου την απάντηση, ό,τι είπα στον πρώτο σχολιαστή, δεν αλλάζει κάτι.
Η λαθροχειρία των καναλιών, όπως, τουλάχιστον, παρουσιάζεται στην ανάλυση του υλικού που παρέθεσα και δεν γνωρίζω να έχει αντικρουστεί, είναι δεδομένη, καθώς, επίσης και η προσπάθεια της ιδιοκτήτριας να την ενισχύσει, φυσικά με τις κατάλληλες και προωθητικές του αφηγήματος ερωτήσεις των δημοσιογράφων υπηρεσίας, αφού στο βίντεο ακούγεται να λέει άλλα και στα κανάλια, αργότερα, να δηλώνει διαφορετικά και σε άλλο τόνο.
Από μια άποψη, ΟΚ, αναμενόμενη, ανθρώπινη η στάση της. Απλώς σε δεδομένο και ύποπτο πολιτικό χρόνο μια τρίχα έγινε τριχιά, για εξυπηρέτηση πολιτικού αφηγήματος. Αυτή είναι η εκτίμησή μου για το συμβάν, ΕΑΝ ο δράστης της αφισοκόλλησης είναι, όντως, όπως παρουσιάστηκε. Γιατί...

... σκέφτομαι και ένα δεύτερο, ΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ:
Μήπως ο "τραμπούκος" "ναυάγιο της ζωής" κλπ. ήταν ένας εντεταλμένος παρακρατικός ακριβώς για να παίξει τον ρόλο του και μετά να αναλάβουν τα γνωστά μέσα;
Η πρακτική είναι παλιά και δοκιμασμένη και εφαρμόζεται ακόμα, ιδίως για την "μπαχαλοποίηση" μεγάλων συγκεντρώσεων.
Θυμίζω τις βόμβες των "αριστερών" τέλη δεκαετίας '60 και την δεκαετία του '70 στην Ιταλία, τις οποίες, ως απεδείχθη, έβαζαν ακροδεξιοί παρακρατικοί, προσποιούμενοι τους αριστερούς/αναρχικούς.
(Τον μιμήθηκε στο καθ' ημάς τέλη δεκαετίας του '70 με βομβιστικές επιθέσεις σε κινηματογράφους και λοιπά, νεαρός τότε, ο μετέπειτα φύρερ των ΧΑυγιτών. Παρεμπιπτόντως: συνελήφθη και ακολούθως και οι σύντροφοί του εν "όπλοις", αλλά ο ίδιος την έβγαλε καθαρή, κατά μία εκδοχή διότι συνεργάστηκε και έδωσε ονόματα στην ασφάλεια...).

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.109
Πόντοι
2.356
Πάμε παρακάτω.
Όλη αυτή η κουβέντα είναι σαν τη γνωστή μαλακία με την προσωπική διαφορά.
Ο Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε από τον Αυτιά δεν είπε ποτέ ότι θα την καταργήσει και καλά, έλα μου όμως που η ΝΔ είχε καταθέσει πρόταση στη Βουλή για την κατάργησή της κι ο Μητσοτάκης κατηγορούσε τον Τσίπρα ότι την καταψήφισε.
Με λένε Ρίζο.....

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.760
Πόντοι
2.356
Tι λεει η γνήσια πατριωτικη δεξια παράταξη?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.015
Πόντοι
3.856
βεβαια και θα εκοβε αποδειξη :coffee:
Τι τον πέρασες ;; για κανα δεξιό μονοφαγα ;; :coffee:
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έκοβε αποδείξεις ούτε ότι διορίστηκε σε δημόσιο σχολείο με πτυχίο οδοκαθαριστή.

Μου κάνει εντύπωση ότι έπεισε κόσμο να τον πληρώνει για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί του.

Και πήγαινε το παιδί μετά και αντί για μαθηματικά έγραφε κατεβατά για την προσωπική διαφορά και τις τιμές του λιντλ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.323
Πόντοι
12.756
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έκοβε αποδείξεις ούτε ότι διορίστηκε σε δημόσιο σχολείο με πτυχίο οδοκαθαριστή.

Μου κάνει εντύπωση ότι έπεισε κόσμο να τον πληρώνει για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί του.

Και πήγαινε το παιδί μετά και αντί για μαθηματικά έγραφε κατεβατά για την προσωπική διαφορά και τις τιμές του λιντλ

η ζηλεια θα σε φαει βρε πουστη :coffee:
Το οτι το παιδι θα ξέρει ολες τις προσφορές και θα εξοικονομεί απο την οικογένεια του ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ δεν λες ομως κάτι , γιατι εισαι μουνης :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.015
Πόντοι
3.856
η ζηλεια θα σε φαει βρε πουστη :coffee:
Το οτι το παιδι θα ξέρει ολες τις προσφορές και θα εξοικονομεί απο την οικογένεια του ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ δεν λες ομως κάτι , γιατι εισαι μουνης :coffee:
Στους γιατρούς θα τα φάνε θα το πηγαίνουν νοσοκομείο κάθε δεύτερη βδομάδα με τροφική δηλητηρίαση

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.681
Πόντοι
786

όλα λάθος

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.681
Πόντοι
786
Ο ντάιμα έχει δηλώσει ότι ήταν μαθηματικός,
που δούλεψε και σε εργοστάσιο και σε σχολείο και μάλιστα έφτασε και διευθυντής
λογικά πράγματα.

πόσο δύσκολο είναι να κάνει ιδιαίτερα σε γυμνάσιο;
λεπτολόγος και προσαρμοστικός είναι, ότι πρέπει δηλαδή για δάσκαλος

και αυτό που θεωρεί, όπως όλοι οι οι εκπαιδευτικοί, ανήθικο είναι να διδάσκει σε μαθητές του σχολείου του,
όχι την παρανομία καθαυτή,

και στο κάτω κάτω πολλοί εκπαιδευτικοί το κάνουν, κι εγώ θα το έκανα
οι αποδοχές τους είναι πολύ μικρές αλλά ανάλογες του έργου τους
ε έβγαζε μάξιμουμ κι ένα πεντοχίλιαρο το χρόνο από τα ιδιαίτερα.
(έπρεπε να το βγάλει φωτογραφία να το δείξει στο λάκη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom