ρε παιδια στο ψουμπανιτα στου πσυρρη ειχε σκασει μυτη 2-3 σαββατα μια μουλατα ψιλη στο ιπσος μονη της.εκανε παρεα με του μαγαζιου την ορχηστρα.κσερει κανεις τιποτα?
Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολη η προσβαση στα γυρω νησια τησ Καραιβικης(πχ Μπαχαμες,Ταιτη,Αγ.Δομινικο) και αν υπαρχουν μονοημερες εκδρομες .Αν καποιος το χει κανει μπορει να απαντησει?
Οχι φιλαρακο μονο για Μεχικο και απο εκει οπου θελεις.
Ολα τα νησακια που προαναφερες εχουν εμπαργκο και η προσβαση ειναι αδυνατη
Οσο για Ταιτη μην παιζεις μπαλλα ειναι Ειρηνικο και ξεκινα απο Τοκυο γκεγκε
Αντε μαγγες να πιασουμε μαγια ο δικος μου παει για κρεμαλα σας το ειπα θα κανουμε ελληνικη αποικια καλον Μαρτη.
Εγω κουμπαρος και εχει να γινει της τρελλης το γλεντι
Οσο για το μωρο στην Κουβανιτα ρωτατε τον ιδιοκτητη που τα ξερει ολα και ειναι τζιμανι
Φιλακια απο τον Σουηδο αμα τον δειτε
Ξεποδαριαστικαμε μεχρι η καθαριστρια η Ρωσιδα χορευε μαζι μου ολε
Ρε μαγκες.....Όλοι ταξίδια στη Κούβα πάτε σε ανύποπτους χρόνους...και τώρα για τον Μάρτιο ούτε ένας δεν βρίσκεται??????????????????????????????
Έλεος........
Ρε μαγκες.....Όλοι ταξίδια στη Κούβα πάτε σε ανύποπτους χρόνους...και τώρα για τον Μάρτιο ούτε ένας δεν βρίσκεται??????????????????????????????
Έλεος........
Έλεος........
porfavor
No mas mierdas, Cuba es mi patria secunda para siebre un cosa entre 8 meses en mi vida
Arriba Cubanitas te quiero
Vailando amigos mio
Vailando con la radio di basilio