Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με ταξι πηγαμε 4 ατομα από αβανα σινφουεγκος 260 χλμ περιπου 90 δολλαρια αποτε δεν ειδα πολλες για ωτοστοπ αντιθέτως από βαραντερο για αβανα ειδαμε απειρες να κανουν ωτοστοπΔεν μιλας ισπανικα, η Κουβα είναι μονο για ταξιδι με πρακτορειο 10 μερες και τερμα.Στον δρομο που πηγαίνατε Cienfuegos klp δεν σας εκανε καμμια ωτο στοπ? δεν τσακωσατε καμμια ετσι? τι διαολο μονο σε μενα κανουνε εκει ωτοστοπ?στα κλαμπ στην Κουβα πας για να χορεψεις, όχι να βρεις γκομενα να γαμησεις. στην κουβα το μουνι είναι κυριολεκτικα στον δρομο. αν όμως δεν γουστάρεις και τις μαυρες ε τοτε θα εχεις ένα θεματακι αν και στην επαρχια υπαρχει επαρκης ποσοτητα ανοιχτοχρωμων κοριτσιων.
Συναγωνιστη ποσο σου κοστισε για να κολυμπησεις με τα δελφινια;Φιλε gambino εσυ μου το ειχες πει να μην περιμενω πολλα την μερα στο Σινφουεγκος αλλα η αληθεια ειναι οτι μολις πατησα το ποδιμου εκει σαν πρωτη εντυπωση ψιλοαπογοητευτηκα......
Ξεχασα να αναφερω οτι πηγαμε στη παραλια ραντσο λουνα και κολυμπησαμε και με τα δελφινια που ειχε εκει παραδιπλα εγκαταστασεις......
Η παραλια σχεδον αδεια,κανενας ντοπιος....μονο καμια δεκαρια τουριστες ειχε!.....Η εμπειρια ομως που μου εμεινε ηταν πηγαινοντας στη παραλια που μπηκαμε στο ''λεωφωορειο'' το οποιο ηταν σαν μια ''καναδεζα'' του στρατου που σε φορτωνανε πισω στη καροτσα!!!!!Τρελη εμπειρια!!!!!
Το τρινιδαδ και σαντα κλαρα τα θεωρω ''ξεχωριστα πακετα'',γιαυτο αλλωστε πηγαμε και μειναμε τρινιδαδ δυο μερες εκει

νομιζω Gambino εγω το εγραψα για τις τουριστριες που ψαχνοντι γι αραπηδες κουβανου ςμ μεγαλη μαλαπερδα για λιγο σεξΣυναγωνιστη ποσο σου κοστισε για να κολυμπησεις με τα δελφινια;
Τις μερες που πηγατε ειχε και ψυχρουλα(απ'οτι μου λενε) φυσιολογικο να μην εχει κοσμο η ραντσο λουνα.Τους καλοκαιρινους μηνες ειδικα τα Σαββατο-Κυριακα γινεται πανζουρλισμος.
Αυτο που λες οτι ειδες πολλες τουριστριες να ψαχνονται για μαυρους-μουλατους(γυφτους) ειναι συνηθες φαινομενο.Εχω δει αρκετες φορες στις ντισκο ειδικα στην επαρχια οι τουριστριες που ψαχνονται να ειναι περισσοτερες απο τους τουριστες που ψαχνουν "τσικας".Οι πιο πολλες βεβαια ειναι αρχι-μπαζα ή μεγαλης ηλικιας αλλα εχω δει και ωραια γκομενακια να "τραβιουνται" με τους "χινετερος"...
ΥΓ:Στο Γιουκαταν πηγατε τελικα;
για ουρουγουαη κανεις καμμια εμπειρια?ολο κουβα και κουβα

τοτε θαμπωμενος και μεθυσμενος απο το αρωμα και την ατμοσφαιρα της κουβας εψαχνα συλλογους για να τη φερω στην ελλαδα και η καταληξη ηταν να γινουμε και θεμα σε εφημεριδα για να τι καψουν στη κουβα οτι ψαχνετε να φυγει φυσικα ολα ναυαγησαν

ektor lopez η δισκοβολος η φερραλες ειναι αλληαυτη ειναι κεινη που ειχες παντρευτει και φερει εδω ή αλλη?
βολκανο λογω κιανατολικης σου μαλλον βαλκανικης σου παιδειας σου απεθυνω ενα ερωτημα..δεξια και πισω του αραπακλα ,αριστερα οπως κοιταμε εμεις την οθονη,εχει κατι λευκα κι ημιλευκα μωρα αξιωσεων

εως 70
αν μιλαμε για ολοημερη κομπανια..

κατσε φιλε σπυρο δεν μ επιασεςbalkanexpress7 την περιοδο που πηγαινα εγω επαγγελματιες ηταν πιο πολλες λευκες και ημιεπαγγελματιες μουλατες κτλ παντα για αβανα
πιστευω οτι αν θες να φορτωσεις 5-6 λευκες εκει (οπως αυτες του βιντεο που σαφως ειναι επαγγελματιες αφου μαζευτηκαν εκει μπας και μασησουν τιποτα απο τους εκει παρεβρισκομενους για την ταινια)για 10 μερες θα στοιχισουν σαφως περισοτερα απο ανατολικη ευρωπη(πχ οι μισες θα σου ζητησουν ιφον ιπαντ κτλ)οι τιμες καταναλωτικων αγαθων στη κουβα ειναι πολλαπλασιες απο οτι στο δυτικο κοσμο