Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
To Varadero αξίζει όμως ως ημερήσια εκδρομή. Παλαιότερα το είχα επισκεφθεί με τα καινούργια κλιματιζόμενα πούλμαν της Viazul. Τρεις ώρες ταξίδι (αν και είναι μόνο 134 χλμ από Αβάνα) καθώς γίνονται και δύο στάσεις: στο Μatanzas και στο αεροδρόμιο του Βαραδέρο. Η αναχώρηση γίνεται από τα γραφεία της εταιρίας στο Vedado γύρω στις 8 το πρωί. Αν δεν είναι περίοδος υψηλής τουριστικής κίνησης δεν χρειάζεται να γίνει κράτηση από πριν. Αφού φθάσει κανείς μπορεί να νοικιάσει μηχανάκι και να απομακρυνθεί προς το ανατολικό άκρο της χερσονήσου. Οι παραλίες είναι χωρίς αμφιβολία θαυμάσιες. Μπορεί ο ημερήσιος επισκέπτης να χρησιμοποιήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες των ξενοδοχείων καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο.Το Βαραδέρο είναι για αυτούς που δεν ξέρουν.

Ρε μεγάλε ακόμα δεν ήρθες εδώ να σε τσεκάρουμε θα σε ακολουθήσουμε κι όλας? εδώ έχει καραβάνες και καραβάνες που κοντεύουν να γίνουν υπουργοί στην Κούβα και έχουν και ατέλεια και μας ήρθες φουριόζος εδώ?Ποιος θα με ακολουθησει αυτο το καλοκαιρι στο παραδεισο της Κουβας????![]()
![]()
![]()
Το κλεισα το πακετάκι.
2 Αυγούστου την κάνω για το παραδεισένιο νησί για 10 μερούλες.όποιες πληροφορίες έχετε για έναν φτωχό Ελληνάκο δεκτές.Ειδικά οι πικάντικες... ;) ;) ;)
.. γραψε εντυπωσεις αμα γυρισεις με το καλο. 
[youtube=425,350]czg0-glJltQ&feature[/youtube]
[youtube=425,350]NCsu1Dlqm7Q[/youtube]
[youtube=425,350]VMRldcrjzq0&feature[/youtube]
... αν το κλεισω τελικα το πακέτο στις 2 Αυγούστου πιστεύω να τα πουμε εκει.Σιγα ρε που το παιζεις και "παλιος" και ηρθες χθες .....τίναξε τη "σκουρια" απο πανω σου...εγω τουλαχιστον εχω γυρισει ολες τις σουπερ...Ρε μεγάλε ακόμα δεν ήρθες εδώ να σε τσεκάρουμε θα σε ακολουθήσουμε κι όλας? εδώ έχει καραβάνες και καραβάνες που κοντεύουν να γίνουν υπουργοί στην Κούβα και έχουν και ατέλεια και μας ήρθες φουριόζος εδώ?
.... χωρες....εσυ? Ειμαι σιγουρος πουθενα δεν πηγες...
...ασε να μεγαλωσεις και λιγο......διαβασε και κατι... 
[youtube=425,350]NCsu1Dlqm7Q[/youtube]
Παιδια, επειδη το ονειρο μου εδω και χρονια ειναι να παω στην Κουβα (τρελαινομαι για λατιν girls), εχω ορισμενες ερωτησεις:
1)Αυτες οι Case Particular ειναι σαν να νοικιαζεις μονοκατοικια ή ειναι διαμερισματα μεσα σε πολυκατοικιες? Βρισκονται σε καλες περιοχες? Εσωτερικα ειναι καθαρα ή πεφτει πολυ το επιπεδο σε σχεση με τα hotels?
Επισης: Τις προπληρωνεις στον ιδιοκτητη, αναλογα με τις μερες που θελεις να μεινεις? Εχεις κανεναν αλλο ελεγχο απο τον ιδιοκτητη? (κοινως, σου σπαει τ'*** ή οχι?)
2)Απο εγληματικοτητα σε τι επιπεδα βρισκομαστε?