οτι γυρισα απο κατω και θελω να πω μερικα πραγματα. πρωτα ομως θελω να ρωτησω οποιους γνωριζουν και βασικα τον Σπυρο καποια πραγματα που με προβληματισαν αρκετα και τα χω απορια.ο.κ πρωτα απ ολα, το θεμα του αυτοκινητου. ρε Σπυρο,πως ειχες δικο σου του-του εκει? μου κανει εντυπωση.γιατι οπου ρωτησα μου ειπαν πως για να αγορασει καποιος αυτοκινητο στην Κουβα,πρεπει να ειναι perm. resident.και κατι αλλο. το αυτοκινητο ηταν στο ονομα σου? ειχες TRASPASO? και το βασικοτερο.εισαι permant resident?το λεω γιατι μονο αν εισαι resident μπορεις να αγορασεις!ακομα, οι περισσοτεροι εκει που διαθετουν αυτοκινητο δεν εχουν τιτλο ιδιοκτησιας! το καθε αυτοκινητο εκει κοστιζει παρα πολλα χρηματα.ακομα και για μας τα χρηματα που απαιτουνται για του-του ειναι πολλα! και μιλαμε για αυτοκινητα που εδω αν τα βρεις δε θα δωσεις πανω απο 5-6 κατοσταρικα ευρω.εκανα μια ερευνα και ψιλοκουφαθηκα. τα αυτοκινητα ξεκινανε απο 11.000 πεσος!!! και μιλαμε για σακαρακες! και τωρα το αλλο.θεμα-σπιτι!οι κουβανοι μπορουν μονο να ανταλλασουν τα σπιτια τους δινοντας και κατι χρηματα κατω απο το τραπεζι. και ρωταω οσους απο σας γνωριζουν καλα. ενας resident μπορει να αγορασει εκει κατι αλλα με τιτλο ιδιοκτησιας? το λεω, γιατι καποιοι μου ειπαν πως καποιοι residents μενουν σε πολυτελη διαμερισματα μονο για residents σε καποια μεγαλη πολυκατοικια σαν ξενοδοχειο και που πιθανον να ειναι ιδιοκτητες με χαρτια ιδιοκτησιας του διαμερισματος...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).