Νέα

Κούβα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 403K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

  • Κούβα

    Ψήφοι: 37 12,4%
  • Κούβα sex trip

    Ψήφοι: 73 24,4%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

    Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

    Ψήφοι: 153 51,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Μηνύματα
127
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
ANA, Q BOLA
 

Συνημμένα

  • mujer-cuba-mirada-calle-450x300.jpg
    mujer-cuba-mirada-calle-450x300.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 272

giannis146

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Μηνύματα
30
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα  παιδιά θα βρίσκομαι Κούβα από της 29 Οκτώβρη έως 9 Νοέμβρη αν είναι κανένας εκείνη την περίοδο για ας στείλει
 

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Μηνύματα
58
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες,
Δωστε καμια πληροφορια για Κουβα
Σκεφτομαι να παω με τον κολλητο μου συντομα
Ποσες μερες και σε ποιες πολεις να μεινουμε;
Ποια ειναι τα κοστη για αεροπορικα και πενταστερο ξενοδοχειο;
Τι παιζει με βιζα και ιντερνετ;
Που θα βρω τις πιο μουναρες λατινες και ποσο θα κοστισουν;
Μασατζιδικα παιζουν;
Ευχαριστω θερμα οποιον μπει στο κοπο να με βοηθησει..
 

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
307
Like
304
Πόντοι
21
Γεια σας μαγκες,
Δωστε καμια πληροφορια για Κουβα
Σκεφτομαι να παω με τον κολλητο μου συντομα
Ποσες μερες και σε ποιες πολεις να μεινουμε;
Ποια ειναι τα κοστη για αεροπορικα και πενταστερο ξενοδοχειο;
Τι παιζει με βιζα και ιντερνετ;
Που θα βρω τις πιο μουναρες λατινες και ποσο θα κοστισουν;
Μασατζιδικα παιζουν;
Ευχαριστω θερμα οποιον μπει στο κοπο να με βοηθησει..
Γεια σου μαγκα... :hi:
1)Το ταξιδι ειναι μακρινο 2 εβδομαδες θα ελεγα τουλαχιστον.Εφοσον ειστε στην κατηγορια του πενταστερου καλυτερα να μεινετε  Αβανα και να πατε καμια μονοημερη  σε κοντινες πολεις.
2)Αεροπορικα βρισκεις με 600-700 ευρω, να μην μπλεξετε με ξενοδοχεια με τα ιδια περιπου λεφτα μπορειτε να νοικιασετε μια βιλα στην Αβανα.Δες στο ιντερνετ.
3)Βιζα βγαζουν καποια τουριστικα πρακτορεια με 35ευρω(δες το skydream) αλλα πρεπει να εχεις και ταξιδιωτικη ασφαλιση.Ιντερνετ εχει wi-fi σε πολλα κεντρικα σημεια και σε αρκετα σπιτια-ξενοδοχεια.Πρεπει ν'αγοραζεις καρτες wi-fi 1 δολαριο η ωρα.Αν εχεις Κουβανεζικο νουμερο με 10 δολαρια εχεις 1gb δεδομενα νομιζω.
4)Διαβασε λιγο πιο πισω για μαγαζια που πανε γυναικες και τιμες.
5)Ενοειται οτι δεν υπαρχουν μασατζιδικα ουτε κατι οργανωμενο η πορνεια διωκεται.. :s&m_1:
 

giannis146

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Μηνύματα
30
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θα βρίσκομαι από 29 Οκτωβρίου οποίος είναι Κούβα ας στείλει πμ να βγούμε για κανένα ποτό
 

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Μηνύματα
35
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
φιλοι να παραθέσω και τη δική μου ιστορία απο κούβα αν και δεν πήγα για σεξοτουρισμό, αλλά "πήγα στο Άργος με δικό μου πεπόνι" παρ' όλα αυτά πιστέυω έχει αξία να κάνω ένα update στο τι παίζει εν έτει 2019.

Κατ αρχάς εισιτήρια με eurowings απο duseldorf. Γύρω στα 600 euros όλη η ιστορία. Απο εκεί και πέρα 35 euros η visa απο ένα απο τα 5 ταξιδιωτικά γραφεία που στην Αθήνα που μου πρότεινε η κουβανική πρεσβεία και άλλα 30 euros η (υποχρεωτική)ταξιδιωτική αφάλιση που την έκανα στο ίδιο γραφείο. 4 ημέρες Αβάνα και κατόπιν 4 ημέρες βαραδέρο με κλεισμένα ξενοδοχέια απο Ελλάδα. Ταξί απο το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο στο miramar 25 cuc,ανταλλαγή συναλλάγματος στο αεροδρόμιο με τιμή 1,18, Στην πορεία βρέθηκαν καλοθελητές για ναταλαγή νομίσματος εντός και εκτός ξενοδοχείου μετιμές που δεν συνέφεραν. Ττο ταξί απο το αεροδρόμιο μου έκανε και μια γρήγορη κατήχηση στο θέμα πουτάνες καθώς η δικιά μου δεν μιλούσε ισπανικά καθόλου, ενώ εγώ μιλάω άπταιστα. Ίντερνετ, πουλάνε κάρτες για πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους με wifi όπως πλατείες στην malecon ή στην παλιά αβάνα ή γύρω απο τα γραφεία της Etecsa (κουβανικός ΟΤΕ) με τιμή στο  1 cuc /ώρα, στα ξενοδοχεία ή στα γραφεία της etecsa. Κουβανικό chip (sim) απο ότι μου έιπαν τα παιδιά της πιάτσας κοστίζει γύρω στα 30 euros για την αγορά και άλλα 10 για minimum πακέτο data. Πουτάνες (freelancers) μου την έπεσαν έξω απο το ξενοδοχείο την πρωτη κιόλας βραδιά, ότν χρειάστηκε να κόψω μια βόλτα σόλο (χωρίς το πεπόνι). Ήταν τόσο επιθετικές που αναγκάστηκα να πώ ότι δε μου αρέσουν οι γυναίκες για να ξεφύγω μετά απο την τράκα του τσιγάρου που μου έκαναν.
Λοιπόν γράφω λίγο χ΄μα τις σκέψεις μου αλλά ότι θυμήθώ θα το καλύψω. Ταξί απο μιραμάρ προς αβάνα βιέχα και τούμπαλιν στην καλύτερη με 10 cuc στη χειρότερη 20. Ταξί απο μιραμάρ προς βαραδέρο πέτυχα συμφωνία με 70 CUC και επειδή το έψαξα λίγο το θέμα παίζει να ήταν ότι καλύτερο γίνεται. Μπουκάλια ρούμι (havana club με 8 cuc ,sandero με 5 cuc ) απο panamericana (supermarket). Τσιγάρα H.UPPMANN ή POPULAR στην Άβάνα με 1 cuc  το πακέτο ή και λίγότερο. Στο βαραδέρο 2 cuc το κάθε ένα. Καπνός για στριφτό πουθενά να αγοράσεις σε όλο το νησί. Φαίνεται δεν έχουν καν ξανα κούσει για κάτι τέτοιο καθώς όποτε ρώταγα για στριφτό μου απαντούσαν για μαριχουάνα. Τα μοχίτο και γενικά τα κοκτέιλ σε διάφορα μαγαζιά στην παλιά αβάνα ΄, ειδικά σε κάτι πιο απόμερα για τους κουβανούς και όχι για τους τουρίστες με 2 cuc το ένα και γεύση απίστευτη. Ειλικρινά αναρωτιόμουν εάν τα κοκτέιλ που φτιάχνουν στην αθήνα και που πληρώνεις απο 8 - 15 είναι τόσο λάθος φτιαγμένα ή είναι η ψευδαίσθηση του ότι τα πίνω στην κούβα και είναι τόσο γαμάτα. Απο πούρα όπως είπαν και διάφοροι άλλοι φίλοι σε πρηγούμενες σελίδες αυτού του θρεντ, όποιος σε πλησιάσει στο δρόμο πουλάει μπανανόφυλλα για πούρα!!! Εγώ προσωπικά δοκίμασα και "μπανάνες" απο το δρόμο και απο επίσημα καταστήματα. Ένα μόνο πούρο απο το δρόμο αποδείχτηκε ανώτερο ακόμα κι απο τα αγορασμένα απο τα επίσημα μαγαζιά, (μου ορκιζόταν ο τυπάς οτι είναι ταμπακέρο και μου έδειξε και φωτο σέλφι που εφτιαχνε τα πούρα) και παρ' όλο που δεν τον πίστεψα και αγόρασα μόνο ένα έτσι για το χαβαλέ με 3 cuc και ήταν πιό μακρύ κι απο cohiba esplendido, και xωρίς καμία ετικέτα/δαχτυλίδι, αποδείχτηκε γαμάτο!
Οι τιμές στα αυθεντικά πούρα κυμαίνονται γύρω στις τιμές που παίζουν και στην Ελλλάδα, ίσως κανα δυο ευρώ φθηνότερα. ( Δεν έχω ιδέα απο εργοστάσια παραγωγής κλπ καθώς δεν επισκέφθηκα κάποιο). Γενικά σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην κούβα και λόγω του ότι μιλούα μόνο εγώ ισπανικά και όχι η κοπέλα μου, όταν έμπλεκα σε κουβέντες με τους ντόπιους (και έμπλεξα σε πολλές ειθελημμένα και μή) σχεδόν όλοι μου πρότειναν κοριτσάκι αν με ενδιέφερε. Καποιο με συμβούλευαν να μην ακολουθήσω κανέναν κουβανό που μου προτείνει κοριτσάκι. Γενικά όλοι οι hineteros να σε εξυπηρετήσουν με το αζημίωτο για οτιδήποτε θελήσεις ειδικά αν μιλάς ισπανικά πιστεύω ότι θελήσεις το βρίσκεις. Το νερό ήταν κάτι που δεν βρίσκαμε με ευκολία και όπου το βρισκαμε ήταν μικρό μπυκαλάκι στην τιμή του ενός cuc (1 euro) ενώ μεγάλο μπουκάλι ούτε για δείγμα. Μια μέρα ένας hinetero μετά απο κουβέντα με οδήγησε σε ενα μαγαζί ντόπιων και αγόρασα μεγάλα μπουκάλια νερό σε τιμή κάτω του ενός cuc.
Γενικά εγώ ήμουν άτυχος διότι συνοδευόμουν αλλά το μάτι μου έκοβε και σημείωνε.
Πολλά κοριτσάκια περίμεναν για να παρθούν απο οποιοδήποτε διερχόμενο όχημα πήγαινε με κατεύθυνση miramar από αβάνα εισικά από τις 22.00 το βράδυ και μετά. Στο λόμπυ του ξενοδοχείου αλλά και στο μπαρ βραδινές ώρες σύχναζαν μωρά ελευθέρας βοσκής, καθώς επίσης και τα πρωϊνά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμπαινε κάθε λογής κουβάνα και χόρευαν ασύστολα και λάγνα κατά τις 11 με 13.00.
Βαραδέρο σαπίλα, all inclusive ξενοδοχεία, μόνο ρώσσοι με παγουροβαρελα για να χωράνε 1λτρ πινια κολάδα και να τουμπάρου νκάτω απο τον ήλιο, καναδοί  που δεν πήραν χαμπάρι τι είναι η κούβα και ελλεεινήδες που αναζητούν την αράπικη ψωλή του χοσέ του κηπουρού τα βράδια.

BTW αμήχανη στιγμή όπου μιλούσα με κουβάνο κάπου και μόλις άκουσε ότι είμαι απο Ελλάδα μου είπε ΩΩΩΩ έχετε οικονομικά προβλήματα εκεί ε;
 

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Μηνύματα
794
Κριτικές
12
Like
2.190
Πόντοι
496
Μας τα είπες όλα απο το Α εώς το Ω. Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου.
Ελπίζω να πάω και εγώ κούβα. Πάντα τέτοια και χαρούμενες βόλτες με όλα τα καλύτερα σου έυχομαι.
 

abreal

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες προγραμματίζουμε ταξίδι 3 φίλοι που μόλις σαρανταρισαμε Κούβα σε συνδυασμό με μιαμι(έχουμε πάει αλλά ξετρελαθηκαμε και δε θα λέγαμε όχι για μια επανάληψη) η Μεξικό (playa del carmen ,cancun δεν έχουμε πάει αλλά μας προβληματίζουν μετά την έρευνα που έχουμε κάνει κάποιοι παράγοντες π.χ. υπερβολικά τουριστικά και κυρίως ασφάλεια).ποσοστό παράγοντα σεξοτουρισμου στο ταξίδι μας περίπου 40%. Πραγματικά νιώθω απόλυτα καταγοπισμενος αφού διάβασα τόσες πολλές σελίδες εδώ αλλά αν μπορεί κάποιος θέλω μια διευκρίνιση. Το ταξίδι προγραμματίζεται για τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου( μέχρι 15 Δεκεμβρίου να έχουμε γυρίσει) δλδ χειμώνα. Είναι καλή η περίοδος η θα φάμε καμμία Φολα με ερημιά? Επίσης ο καιρός ξέρω είναι κάτι το απρόβλεπτο και ενώ δεν είμαστε της παραλίας το να φάμε τίποτα τρελές βροχές θα είναι σίγουρα ξενερωμα. Υπάρχει γενικά τέτοια περίπτωση? Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!!
 

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Μηνύματα
35
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Πήγα Νοέμβριο είχα τους ίδιους φόβους πριν πάω. Εάν δεν πετύχεις τυφώνα (που είναι ένα ενδεχόμενο αλλά σπάνιο) πέρα απο κάποιες τυχαίες βροχοπτώσεις που κρατούν από 2 λεπτά μέχρι μισή ώρα (τροπικό κλίμα), όλη την υπόλοιπη ημέρα ο ήλιος καίει απίστευτα, έχει υγρασία φουλ και είναι οτι πρεπει για παραλία. Η Αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι και η πιο τουριστική για την Κούβα, και δεν θα δεις πάρα πολύ κόσμο. Όμως για εμένα είχε αρκετό ενδιαφέρον ακόμη κι έτσι. Ένα άλλο κακό (προσωπικά) είναι οτι νυχτώνει στις 19:00 λές και πέφτει ο διακόπτης απο τα φώτα με αποτέλεσμα εαν ξυπνήσεις λίγο πιο αργά κάποια ημέρα, να χάσεις κάποιες ημερήσιες δραστηριότητες που ενδεχομένως να ήθελες να κάνεις. 
 

abreal

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες! Καθώς συνεχίζεται η έρευνα το σεναριο που φαίνεται να καταλήγουμε είναι ημερομηνίες 1-14 Δεκέμβρη 4-5 βράδυα Αβάνα με ίσως μια μονοήμερη ,2 ημέρες Κάρμεν ντε πλάγια , 4 ημέρες τουλουμ καθώς με έχει κερδίσει η φύση και το ότι βλέπεις στην πόλη όσο γίνεται αυθεντικό Μεξικό χωρίς φαινομενικά να κινδυνεύεις, και επίσης ότι η διασκέδαση είναι πιο κυριλέ από κάνουν και Κάρμεν ντε πλαγια
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Gambino και υπολοιποι γνωστες της κουβας καπου διαβαζα οτι θα καταργηθουν η θα υποτιμηθει το ενα πεσο
υπαρχει καποιος ποιο καλα ενημερωμενος?γιατι φανταζομαι τη τρακα και πεινα εχει να πεσει αν καταργηθει το κονβερτιμπλες
 

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
307
Like
304
Πόντοι
21
Απο 1 Ιανουαριου υπαρχει μονο το πεσο καταργηθηκε το cuc.Η ισοτιμια στην τραπεζα ειναι 1 ευρω-28 πεσος.
Στον δρομο ειναι 1 με 45 πεσος.Ολοι ψαχνουν ευρω-δολαρια-στερλινες γιατι μονο με αυτα μπορουν να αγορασουν στα μαγαζια με καρτα.
Στα μαγαζια που δεχονται πεσος εχει μονο ρουμι-νερο-αλατι και αν βγαλουν καμια φορα κατι αλλο εχει τεραστιες ουρες.
Γενικα υπαρχουν πολλες ελειψεις, ουρα παντου και ανοδο στις τιμες.
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gambino το ειδα στα νεα και δεν μπορουσα να μην σε θυμηθω...

 

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
307
Like
304
Πόντοι
21
Εχει καιρο που γινεται αυτο,πανε Ρωσια που εχει απευθειας πτησεις και δεν χρειαζονται βιζα.
Μετα πανε Σερβια που επισης δεν χρειαζονται βιζα και μετα με τα ποδια περναν Σκοπια-Ελλαδα.
Οι περισσοτεροι θελουν να πανε Ιταλια ή Ισπανια γι'αυτο πανε στα νησια να βρουνε πτηση γιατι νομιζουν οτι λογο τουρισμου θα ειναι πιο ευκολο να περασουν.
Ολοι προσπαθουνε να βρουνε λεφτα να φυγουνε,αν δεις και στις χωρες τις Λατινικης και κεντρικης Αμερικης που μπορουνε να ταξιδεψουν εχει γεμισει Κουβανους.
Το ιντερνετ κανει ζημια σε ολους....:sunglasses::sunglasses::sunglasses:
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
25.003
Κριτικές
178
Like
39.618
Πόντοι
21.896
Καλημέρα κουβανοπληκτοι


Πολύ σωστά @Gambino το ίντερνετ θα χαλάσει κ τη Κούβα
 

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
307
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους.Επιστροφη απο Κουβα (Σιενφουεγκος)πριν λιγες μερες.Ολα ανοιχτα(εκτος απο ντισκο) μεχρι τις 4 το πρωι,μασκες παντου αλλα πουθενα ελεγχος για πιστοποιητικα εμβολιασμου.Οσοι μπαινουν στην χωρα ειναι εμβολιασμενοι και για τους ντοπιους το ποσοστο εμβολιασμου ανω των 2 χρονων εχει φτασει 91,3.
Μου εκανε εντυπωση οτι χωρις να υπαρχει καποιο μετρο για τους ανεμβολιαστους ολοι πηγαιναν να κανουν την αναμνηστικη δοση μετα το τετραμηνο.
Για οσους θελουν να πανε το πιο σημαντικο ειναι ν'αλλαξουν τα χρηματα τους στον δρομο,ενα ευρω εχει στην τραπεζα 28 πεσος και στον δρομο 87+!!!
Επισης να εχουν μια καρτα τραπεζης απλη γιατι χρειαζεται για τις αγορες ή για ενοικιαση αυτοκινητου-μηχανακι.
 

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
307
Like
304
Πόντοι
21
Συνεχιζω με την εκρηξη τιμων που εχει γινει.. :ak:
Η μπυρα που εκανε 25-30 πεσος τωρα κανει 100-120 και στα μπαρακια 150.
Ενα τοστακι ζαμπον-κασερι που εκανε 25 τωρα το βρισκεις 60-70.
Τα τσιγαρα απο 40-50 τωρα 180.
Εισοδος σε ντισκο για 3 ατομα με μπουκαλι 800 πεσος περιπου,τωρα σ'ενα μπαρ πληρωσα 3000!!
Βεβαια για μας με την τιμη που εχει το ευρω ειναι μια απο τα ιδια σχεδον,αν καποιος αλλαξει λεφτα στην τραπεζα θα του βγει ο κουκος αηδονι!!:headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom