Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μωρε μια χαρα μου ειναι αλλα ετσι οπως τα λενε μερικοι εδω μεσα οποιος εχει παει σε σπιτακι εχει παρει και απο ενα κωνδυλωματακι.Καλη η προφυλαξη , καλη η μεριμνα αλλα η υπερβολη σπαει κοκκαλα... 

φιλε mechpanos μηπως ομως η φωτο του βικιπαιδεια παρουσιαζει την τελικη μορφη των κονδυλωματων? αν δεν ειναι ετσι ανατρεπονται τα οσα ειχαμε πει. Η αληθεια ειναι οτι και γω νομιζα πως μοιαζοουν με την φωτο του πρωτου link![]()
Επειδή ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες για το τι είναι κονδυλώματα ανησύχησα λίγο, ειδικά με την φωτογραφία του site που δόθηκε στις αρχικές σελίδες του post... Για να καθησυχάσω μερικούς, μια βόλτα στο wikipedia είναι διαφωτιστική:
Η εικόνα του site που έχει δοθεί δεν έχει καμία σχέση με κονδυλώματα, αλλά είναι ένα φυσικό δερματικό σύμπτωμα που εμφανίζεται στο 30-40% του ανδρικού πληθυσμού.
Τα κονδυλώματα είναι κάτι άλλο, αρκετά σοβαρό όμως όπως προειπώθηκε.
Ενώ στην 1η περίπτωση, είναι ακίνδυνο και έχει μόνο αισθητική σημασία η παρουσία του συμπτώματος, στην 2η (κονδυλώματα) τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θέλει προσοχή!
Έχω παρατηρήσει ότι έχω και εγώ κάποια άσπρα σπυράκια στους όρχεις και μερικά στο κορμό του πέους, μπορεί να είνα κονδυλώματα?