Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σας μανγες Εγω θα κατέβω αυτην την εβδομάδα στην Κομοτηνή εχει κατι καλο άμα αξίζει
Ευχαριστώ

Vasilis2000

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά πήγε κανείς με την Αριάδνη να μας πει ;

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
24
Πόντοι
0
Έκανα τσάρκα την Κυριακή και ενημερώνω. Στο Ροδίτη μόνο κάτω η Άννα, στο Αριγκάτο δεξιά η Κατερίνα μελαχρινή νταρντανούλα
και στο μέσα αριστερά η Βικτώρια από Ουκρανία , που ήταν πριν 3 μήνες στον Ροδίτη στο επάνω. Επειδή περνούσα καλά την ξαναπήρα και πέρασα πολύ καλά. Έχει ωραίο κορμί και στητό στήθος και στον αγώνα τα έδωσε όλα , σίγουρα θα ξαναπάω.

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Tα παράπονα σχετικά με την Άννα με εξέπληξαν κι εμένα, όμως όταν πήγα την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Ωστόσο, όταν πήγα ξανά χθες, ήταν πολύ αδιάφορη… Ίσως περνάει μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικά...

Andrea36

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Tα παράπονα σχετικά με την Άννα με εξέπληξαν κι εμένα, όμως όταν πήγα την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Ωστόσο, όταν πήγα ξανά χθες, ήταν πολύ αδιάφορη… Ίσως περνάει μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικά...
Άσε το κοπέλα…Άννα Άννα, Άννα Άννα…Μας ζάλισες, φίλε ... Σαν να μην υπήρχαν άλλες…αν δεν σου αρέσει, μην πας…

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σας μανγες Η αννα ειναι εδω εχει παει κανεις

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Γεια σας μανγες Η αννα ειναι εδω εχει παει κανεις
Σήμερα ήταν η τελευταία του μέρα. Πέρασα από το μαγαζί, αλλά ήταν κλειστό. τσάτσa είπε ότι συνέβησαν κάποια πράγματα, ότι σήμερα δεν θα δουλέψει, ότι θα πάει στην πατρίδα του και ότι θα επιστρέψει σε 2-3 μήνες.Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλό κορίτσι… φεύγει, τη χάσαμε. Μετά από αυτή την κοπέλα δεν θέλω να πάω με αλλες αδιάφορες...

xanthiforever_

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
92
Πόντοι
0
Πέρασμα το προηγούμενη εβδομάδα με την Αννούλα , το Ουκρανικό άτι. Χάδια, φιλιά, 69, πεντακάθαρη και με όρεξη να με ικανοποιήσει.

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Πέρασμα το προηγούμενη εβδομάδα με την Αννούλα , το Ουκρανικό άτι. Χάδια, φιλιά, 69, πεντακάθαρη και με όρεξη να με ικανοποιήσει.
Ναι, ήταν πολύ καλ κορίτσι.. θα της λείψουμε.. Παρόλο που είχα μαζί της μερικές ουδέτερες συναντήσεις, γενικά ήταν πολύ καλή και προσπαθούσε πάντα να ικανοποιήσει.. Δεν θα είναι εδώ για 3 μήνες.. Ποιος ξέρει, ίσως να μην έρθει καθόλου. Χθες πέρασα από το Arigato.. Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Μηδενικό ενδιαφέρον και φροντίδα..

xanthiforever_

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
92
Πόντοι
0
Ναι, ήταν πολύ καλ κορίτσι.. θα της λείψουμε.. Παρόλο που είχα μαζί της μερικές ουδέτερες συναντήσεις, γενικά ήταν πολύ καλή και προσπαθούσε πάντα να ικανοποιήσει.. Δεν θα είναι εδώ για 3 μήνες.. Ποιος ξέρει, ίσως να μην έρθει καθόλου. Χθες πέρασα από το Arigato.. Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Μηδενικό ενδιαφέρον και φροντίδα..
Παίχτη όλοι έχουμε τις καλές και κακές μέρες. μας. Πάνω από όλα με σεβασμό και υγεία, να περνάμε καλά. Ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες με την κάθε κοπέλα. Καλή συνέχεια.

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σας μανγες έχει παει κανης να μας ποιοι αμα Αξιζει ευχαριστώ

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά , είμαι στον εβρο και θα πάω Κομοτηνή για πήδημα, μπορείτε να βοηθήσετε γιατί δεν γνωρίζω ; Υπάρχουν μπουρδελα ; Κωλομπαρα ; Και αν ναι σε ποιο να παω και τι κορίτσια παίζει εμφάνιση πρόγραμμα τιμές . Ευχαριστω πολύ

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά , είμαι στον εβρο και θα πάω Κομοτηνή για πήδημα, μπορείτε να βοηθήσετε γιατί δεν γνωρίζω ; Υπάρχουν μπουρδελα ; Κωλομπαρα ; Και αν ναι σε ποιο να παω και τι κορίτσια παίζει εμφάνιση πρόγραμμα τιμές . Ευχαριστω πολύ
Γεια, υπάρχουν 2 μαγαζιά: το Freehouse και το Arigato.
Το Freehouse είναι στην είσοδο, δίπλα στη Lassa.
Το Arigato μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το βρεις· βρίσκεται στον παράδρομο από το Κικίδιο προς την πόλη.
Για κοπέλες δεν έχω πληροφορίες, αλλά συνήθως δεν έχει πολύ όμορφες κοπέλες. Οι τιμές είναι στάνταρ και ξεκινούν από 40 ευρώ.

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι. Άκουσα φήμες ότι η τιμή ανέβηκε στα 50 ευρώ. Ισχύει αυτό; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει; Ήδη δεν υπάρχουν κοπέλες που να προσφέρουν πραγματικά καλή και σωστή εξυπηρέτηση., αν έγινε και 50 ευρώ η τιμή...

noulis71

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
0
βολτα στο αριγατο ενα ανοιχτο το ονομα αυτης victoria ανατολικα μερια καλο σωμα ακομη καλητερη πιπα μιλαει και ρωταει πολλα αλλα την δουλεια την κανει κοστος το απλο 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom