Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
καλημέρα πως παει η πιατσα των στουντιο στην Κομοτηνή?? Κυριακή βράδυ έρχομαι για 2 ημέρες και θα τα σουλατσάρω........... εχετε καποια θετική αποψη ή να ανεβασω εγώ το κασκαντεριλίκι που θα κανω

Pit228

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Like
18
Πόντοι
0
Ανέβασε φίλε εσύ γιατί δεν μιλάει κανεις ...μπας και μάθουμε και εμείς τι παίζει εκεί μην γράφουμε τζάμπα χιλιόμετρα μόνο ...

theking1111

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2024
Like
16
Πόντοι
0
καλημέρα πως παει η πιατσα των στουντιο στην Κομοτηνή?? Κυριακή βράδυ έρχομαι για 2 ημέρες και θα τα σουλατσάρω........... εχετε καποια θετική αποψη ή να ανεβασω εγώ το κασκαντεριλίκι που θα κανω
Περιμένουμε..

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
138
Πόντοι
1
Πέρασα χθες το απόγευμα από Αριγκάτο.
Στο δεξια μια κοντούλα ξανθιά γύρω στα 35-40 με λίγα κιλά παραπάνω , μέτριο βυζί ψιλοκρεμμασμένο. Μαρία αν θυμάμαι καλά, 40 το απλό.

Στο άλλο μια λεπτή νεαρή ξανθιά. Δεν ήρθε καν στο σαλόνι, βγήκε ελάχιστα από την κουζίνα που καθόταν με τα χέρια της στα βυζιά για να τα κρύβουν, είπε ένα γεια και μπήκε μέσα με την όπισθεν για να μη δω τον κώλο της. ότι ναι...
Φαινόταν ομορφούλα και παίζει να εμπαινα αν έκανε νορμάλ σαλονάρισμα και την έβλεπα καλά 40 το απλό κ εδώ.

Κατά τις 18:00 πέρασα και από Ροδίτη και ήταν και τα δυο κλειστά.
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν?

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σας μανγες Εχη ερθω Αυτη κοπελα ειναι καλη ? Εχει παει κανεις

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Γεια σας μανγες Εχη ερθω Αυτη κοπελα ειναι καλη ? Εχει παει κανεις

Ποια η καλοσύνη της ρε συνάδελφε με 160 ευρώ η ώρα και με 30αρα γκόμενα μην τρελαθουμε............ 30 λεπτά 120 ευρώ........ βγήκε για αρπαχτή καποιος την εφερε στην πόλη σας φραγκάτος και λεει να μαζέψει κανενα χιλιαρικο το κορίτσι πριν φύγει.........

MB3027Z

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Για σας μανγες
Πέρασα σημερα απο το Αριγκάτο.
Στο δεξια μια κοντούλα ξανθιά γύρω στα 35-40 με λίγα κιλά παραπάνω , μέτριο βυζί ψιλοκρεμμασμένο. Ηταν η Μαρία

Στο άλλο μια λεπτή νεαρή ξανθιά. Με το ονομα Βαλερια ηταν γυρο στα 30 -35 με μετρια κιλα μετρια βιζια

Και μετα περασα από το Ροδίτη και ήταν και τα δυο κλειστά.

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
που γύρισε η Αννα?
freeouse, αλλά δεν είναι πια το ίδιο πρόθυμος όπως πριν· άρχισε να δουλεύει με τη λογική «τελείωνε και φύγε». Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από τον παλιό του… Έχω ακούσει παρόμοια παράπονα από πολλούς..

Andrea36

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
freeouse, αλλά δεν είναι πια το ίδιο πρόθυμος όπως πριν· άρχισε να δουλεύει με τη λογική «τελείωνε και φύγε». Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από τον παλιό του… Έχω ακούσει παρόμοια παράπονα από πολλούς..
Έλα ρε φίλε, καμία σχέση με αυτό που είπες… κούκλα, πάντα χαμογελαστή και με καλή συμπεριφορά…Εγώ πέρασα χτες… ήρθε με χειροπέδες και με τρέλανε ξανά..

theking1111

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Έλα ρε φίλε, καμία σχέση με αυτό που είπες… κούκλα, πάντα χαμογελαστή και με καλή συμπεριφορά…Εγώ πέρασα χτες… ήρθε με χειροπέδες και με τρέλανε ξανά..
Δεν την έχω δει με χειροπέδες.. τα φέρνει από μόνη της η πρέπει νά τής πούμε να τα φέρειι ; Το αλλά βίτσιοτζικα κάνει που δεν ξέρουμε;

Andrea36

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Δεν την έχω δει με χειροπέδες.. τα φέρνει από μόνη της η πρέπει νά τής πούμε να τα φέρειι ; Το αλλά βίτσιοτζικα κάνει που δεν ξέρουμε;
Εγώ μια φορά ρώτησα για παιχνίδια, και μετά κάθε φορά έφερνε κάτι καινούργιο: μου έδενε τα μάτια, έπαιζε κάρτες Κάμα Σούτρα... Ισπανηκο, ντους μαζί, κάνει πολλά πράγματα…αλλά, φίλε, απ' όσο καταλαβαίνω, απλά πρέπει να ρωτήσεις...

theking1111

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Εγώ μια φορά ρώτησα για παιχνίδια, και μετά κάθε φορά έφερνε κάτι καινούργιο: μου έδενε τα μάτια, έπαιζε κάρτες Κάμα Σούτρα... Ισπανηκο, ντους μαζί, κάνει πολλά πράγματα…αλλά, φίλε, απ' όσο καταλαβαίνω, απλά πρέπει να ρωτήσεις.

Εγώ μια φορά ρώτησα για παιχνίδια, και μετά κάθε φορά έφερνε κάτι καινούργιο: μου έδενε τα μάτια, έπαιζε κάρτες Κάμα Σούτρα... Ισπανηκο, ντους μαζί, κάνει πολλά πράγματα…αλλά, φίλε, απ' όσο καταλαβαίνω, απλά πρέπει να ρωτήσεις...
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως να την ρωτήσω, τι ακριβώς να της πω,; Μην το πάρει στραβά..

Andrea36

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως να την ρωτήσω, τι ακριβώς να της πω,; Μην το πάρει στραβά..
Τι να πάρει στραβά , αφου κανει…Πες της ότι άκουσες έχει παιχνίδια κ θέλεις κ εσύ…Είναι η δουλειά της, δεν θα αρνηθεί…

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
μπράβο στην επαρχία που έχει τέτοιες εργαζόμενες, μαλλον δεν θα προλαβω να περασω Κομοτηνή μεχρι να φύγει αλλα όσες φορές πηγα με την Αννα ήταν υπεροχη, ακόμη και θεσνικη να ρθει αυτή θα ανεβει πολύ ψηλά στον ανταγωνισμό με τις εδώ εργαζόμενες

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι παρέχει πραγματικά τις υπηρεσίες που λες. Πριν από δύο εβδομάδες πήγα, μπήκε μέσα κατσούφικα και, παρόλο που την χαιρέτησα, άρχισε να δουλεύει χωρίς να πει τίποτα. Αφού το έκανε απρόθυμα, έφυγε κατευθείαν. Δεν ξέρω, ίσως εκείνη τη μέρα κάτι να είχε πάει στραβά.

Andrea36

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι παρέχει πραγματικά τις υπηρεσίες που λες. Πριν από δύο εβδομάδες πήγα, μπήκε μέσα κατσούφικα και, παρόλο που την χαιρέτησα, άρχισε να δουλεύει χωρίς να πει τίποτα. Αφού το έκανε απρόθυμα, έφυγε κατευθείαν. Δεν ξέρω, ίσως εκείνη τη μέρα κάτι να είχε πάει στραβά.
Δεν το πιστεύω…Μου φαίνεται σαν μιλάμε για διαφορετικά κορίτσι…Ίσως κι είχε στραβά μέρα, ή κ την πρόσβαλες με κάτι πριν, ποιος ξέρει…Τέλος πάντων, ας να είσαι τυχερός την επόμενη φορά, φίλε

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
24
Πόντοι
0
Είμαι ο τρίτος που θα συμφωνήσει με τους δύο που είπαν ότι η Άννα δεν προσφέρει αυτό το διάστημα καλές υπηρεσίες. Την πήρα δύο φορές την πρώτη πριν μήνες πριν πάει Αλεξπολη και ήταν πολύ καλή χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πήγα για δεύτερη φορά πριν 10 ημέρες και ήταν τελείως διεκπεραιωτική χωρίς κουβέντα και έφυγε αμέσως μόλις τελείωσε. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι δύσκολα θα ξαναπάω . Δεν αμφισβητώ αυτά που μπορεί να κάνει σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά προφανώς είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και κρίνεται για αυτά που κάνει στους πολλούς και όχι σε έναν ή σε ελάχιστους. Πχ σε εμένα αυτήν που ήταν πάνω στο free house το χειμώνα Δεκέμβριο, Ιανουάριο ,μια αδύνατη με σιλικονάτο βυζί δεν θυμάμαι το όνομά της, έκανε παπάδες όπως και η Ρωξάνη η Ρουμάνα παλιά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τους υπόλοιπους.

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Είμαι ο τρίτος που θα συμφωνήσει με τους δύο που είπαν ότι η Άννα δεν προσφέρει αυτό το διάστημα καλές υπηρεσίες. Την πήρα δύο φορές την πρώτη πριν μήνες πριν πάει Αλεξπολη και ήταν πολύ καλή χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Πήγα για δεύτερη φορά πριν 10 ημέρες και ήταν τελείως διεκπεραιωτική χωρίς κουβέντα και έφυγε αμέσως μόλις τελείωσε. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι δύσκολα θα ξαναπάω . Δεν αμφισβητώ αυτά που μπορεί να κάνει σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά προφανώς είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και κρίνεται για αυτά που κάνει στους πολλούς και όχι σε έναν ή σε ελάχιστους. Πχ σε εμένα αυτήν που ήταν πάνω στο free house το χειμώνα Δεκέμβριο, Ιανουάριο ,μια αδύνατη με σιλικονάτο βυζί δεν θυμάμαι το όνομά της, έκανε παπάδες όπως και η Ρωξάνη η Ρουμάνα παλιά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τους υπόλοιπους.
Θυμάμαι oταv η Άννα ήρθε για πρώτη φορά στην αρχή της πανδημίας. Ήταν πολύ, πολύ καλύτερη τότε. Πιο ενδιαφερόμενη, πιο ευγενική και πιο πρόθυμη. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες όχι καλές εμπειρίες μαζί της. Δεν είναι εύκολη δουλειά, το καταλαβαίνω· μέσα στην ημέρα συναντάει πολλά άτομα και δεν μπορεί να είναι πάντα πολύ καλή με όλους, αλλά παλιά δεν ήταν έτσι. Ίσως να περνάει μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικά.

Όσο για τις χειροπέδες και το κομμάτι του παιχνιδιού, την επόμενη φορά θα ρωτήσω και θα το γράψω εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom