Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 193 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    422

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.
Δεν έχει συγκροτημένη άποψη για σημαντικά θέματα και δεν μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει πολιτικές θέσεις ώστε να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.
Γενικολογες εκφράσεις και ευχολόγια, που χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτή με πενιχρά αποτελέσματα.
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.

Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.

και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.

Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.

Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.

Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.

Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.

Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.

και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.

Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.

Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.

Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.

Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.
Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.
Το ζητούμενο είναι αν θα βοηθήσει να αλλάξει κάτι η εκλογή της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι μπορεί.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.161
Πόντοι
9.931
Ναι αλλα είχαμε δικαίωμα στο κλέψιμο όλοι τότε
Αντίθετα τωρα το έχουν μονο οι πέντε κολλητού ολιγαρχες του μπάσταρδος απο τα Χανιά κ τα πληρώνουμε εμείς τωρα live
κολλάς σε λεπτομέρειες ενώ και τότε όπως σήμερα
υπήρχαν οι αντίστοιχοι κρατικοδίαιτοι εθνικοί εργολάβοι - κατασκευαστές-προμηθευτές κτλπ που άρμεγαν τα δημόσια ταμεία

Η χώρα προόδευσε με την συνταγή του επωφελούς κλεψίματος διότι μέρος των κοπλιμαίων κατέληγαν στο λαό

Επομένως είναι μονόδρομος η ισόβια εκλογή της ΚυργιακοΝουΔού που είναι αντάξια διαδόχος του ΠΑΣΟΚ
Άλλωστε οι ικανότεροι βετεράνοι κλέφτες του :rockon:ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:worship: στελεχώνουν τον Κυργιάκο μας

Μην κομπλάρουμε με το κλέψιμο και τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ,
είναι ένας φιλοσοφημένος τρόπος ώστε να τσιμπάμε και μείς ο λαός το κάτι τις μας :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.
Το ζητούμενο είναι αν θα βοηθήσει να αλλάξει κάτι η εκλογή της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι μπορεί.
Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.

Για τα σοβαρά ζητήματα; Ούτε καν..κανένας δεν μπορεί να τα αλλάξει

Μόνο μια άλλη αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.

Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται

Σίγουρα καλύτερα από τουρίστες όπως οι Σπαρτιάτες, η όπως η Νίκη. Και ΣΙΓΟΥΡΑ από το να δούμε πάλι τίποτα κασιδιάρηδες μέσα στη βουλή.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.

Για τα σοβαρά ζητήματα; Ούτε καν..κανένας δεν μπορεί να τα αλλάξει

Μόνο μια άλλη αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.

Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται

Σίγουρα καλύτερα από τουρίστες όπως οι Σπαρτιάτες, η όπως η Νίκη. Και ΣΙΓΟΥΡΑ από το να δούμε πάλι τίποτα κασιδιάρηδες μέσα στη βουλή.
Ναι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.
Τόσοι και τόσοι έχουν βγει.
Ας βγει και η Καρυστιανου αν την ψηφίσει ο κόσμος. Χειρότερη από αυτούς που ήδη είναι μέσα αποκλείεται να είναι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ναι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.
Τόσοι και τόσοι έχουν βγει.
Ας βγει και η Καρυστιανου αν την ψηφίσει ο κόσμος. Χειρότερη από αυτούς που ήδη είναι μέσα αποκλείεται να είναι.
Εδώ ψήφισαν το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν

Μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (αν θυμάμαι καλά) σε συζήτηση δεν ήξερε πως συμψηφίζεται το ΦΠΑ…

Και από τους άλλους τους μικρούς πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον είναι.

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.864
Πόντοι
5.956
Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.
Μια φωνή που δεν μπορεί να εξαγοραστεί θεωρείς ότι δεν είναι χρήσιμη μέσα στην βουλή;

Δηλαδή ποια φωνή είναι χρήσιμη για εσένα;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.712
Πόντοι
21.395
Περιμενω να δω καποιο προγραμμα, και καποιες θεσεις για να σχηματισω αποψη.
Παρ ολα αυτα, επειδη τα τελευταια χρονια δεν ψηφιζουμε τον καλυτερο, αλλα οπως λενε και τα ΜΜΕ τον "λιγοτερο χειροτερο", οποιονδηποτε ψηφισουμε που δεν εχει ξανακυβερνησει, ειναι εξ ορισμου λιγοτερο χειροτερος απο αυτους που εχουν ηδη κυβερνησει.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.959
Πόντοι
48.917
κολλάς σε λεπτομέρειες ενώ και τότε όπως σήμερα
υπήρχαν οι αντίστοιχοι κρατικοδίαιτοι εθνικοί εργολάβοι - κατασκευαστές-προμηθευτές κτλπ που άρμεγαν τα δημόσια ταμεία

Η χώρα προόδευσε με την συνταγή του επωφελούς κλεψίματος διότι μέρος των κοπλιμαίων κατέληγαν στο λαό

Επομένως είναι μονόδρομος η ισόβια εκλογή της ΚυργιακοΝουΔού που είναι αντάξια διαδόχος του ΠΑΣΟΚ
Άλλωστε οι ικανότεροι βετεράνοι κλέφτες του :rockon:ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:worship: στελεχώνουν τον Κυργιάκο μας

Μην κομπλάρουμε με το κλέψιμο και τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ,
είναι ένας φιλοσοφημένος τρόπος ώστε να τσιμπάμε και μείς ο λαός το κάτι τις μας :hi:
Χίλιες φορές στο κλέψιμο να ειναι λιγο κ ο λαος παρα τωρα που και κλέβουν οι ολογαρχες του κουλη και μάς χρεωνουν

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Περιμενω να δω καποιο προγραμμα, και καποιες θεσεις για να σχηματισω αποψη.
Παρ ολα αυτα, επειδη τα τελευταια χρονια δεν ψηφιζουμε τον καλυτερο, αλλα οπως λενε και τα ΜΜΕ τον "λιγοτερο χειροτερο", οποιονδηποτε ψηφισουμε που δεν εχει ξανακυβερνησει, ειναι εξ ορισμου λιγοτερο χειροτερος απο αυτους που εχουν ηδη κυβερνησει.
ε όχι εντάξει

αν κυβερνούσε ποτέ το ΚΚΕ μπορεί να έβλεπες και χειρότερα :confused:

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.864
Πόντοι
5.956
Δηλαδή ποια φωνή είναι χρήσιμη για εσένα;
Μία φωνή η οποία κάνει ουσιαστικές και εφικτά κοστολογημένες προτάσεις προς ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος δικαίου. Χωρίς να υπολογίζει ισορροπίες συμφερόντων, να τρέμει το πολιτικό κόστος και να βαυκαλίζεται με βαλκανοτριτοκοσμικές ονειρώξεις. Προγράμματα και αρχές δηλαδή. Μέχρι να την ακούσω, σε κάλπη δεν πηγαίνω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Μία φωνή η οποία κάνει ουσιαστικές και εφικτά κοστολογημένες προτάσεις προς ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος δικαίου. Χωρίς να υπολογίζει ισορροπίες συμφερόντων, να τρέμει το πολιτικό κόστος και να βαυκαλίζεται με βαλκανοτριτοκοσμικές ονειρώξεις.
Συμφωνώ απόλυτα

από τις επιλογές βλέπεις κανέναν τέτοιον?

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.864
Πόντοι
5.956
Συμφωνώ απόλυτα

από τις επιλογές βλέπεις κανέναν τέτοιον?
Όχι. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνω εκπτώσεις. Οι εκπτώσεις του εκλογικού σώματος μας έφεραν εδώ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Όχι. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνω εκπτώσεις. Οι εκπτώσεις του εκλογικού σώματος μας έφεραν εδώ.
θες δε θες θα κάνεις...εκτός αν δεν πας καθόλου που απλά κανειες μεγάλη χάρη στο πρώτο κόμμα.

από τα μικρά...αν δεν μπει η κάρυ θα μπει άλλος...ο ντάνι τρέχο...η λατινοπούλου...κάποιο ψεκ κόμμα τύπου κασιδιάρη? ο βαρουφάκης?

οκ...πες μου ποιος από αυτούς αξίζει να ακούγεται περισσότερο στην βουλή από την κάρυ

ίσως το βαρουφάκης απλά και μόνο ως επιστήμονας...αλλά σαν πολιτικός....δυστυχώς γάματα...

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.864
Πόντοι
5.956
θες δε θες θα κάνεις...εκτός αν δεν πας καθόλου που απλά κανειες μεγάλη χάρη στο πρώτο κόμμα.

από τα μικρά...αν δεν μπει η κάρυ θα μπει άλλος...ο ντάνι τρέχο...η λατινοπούλου...κάποιο ψεκ κόμμα τύπου κασιδιάρη? ο βαρουφάκης?

οκ...πες μου ποιος από αυτούς αξίζει να ακούγεται περισσότερο στην βουλή από την κάρυ

ίσως το βαρουφάκης απλά και μόνο ως επιστήμονας...αλλά σαν πολιτικός....δυστυχώς γάματα...
Ο Βαρουφάκης δεν με χαλάει σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί σε πολλά από αυτά που λέει (τυχαίνει να είμαι του επαγγέλματος) έχει βάσεις και προτάσεις. Ιδιαίτερα σε όσα έχει ρίξει στο τραπέζι για τις τράπεζες και τα funds. Δυστυχώς τιμονάρει όμως κόμμα σούργελο. Και προφανώς είναι παντελώς ακατάλληλος για πολιτικός γιατί είναι και νάρκισσος και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Έδειξε πάντως αξιοπρέπεια απέναντι στον κωλοτούμπα του 3ου μνημονίου. Τον προτιμώ όμως εντός Βουλής από την κάθε Κάρυ (και τις ακροδεξιές απολήξεις της). Αν αποφασίσω να πάω, είναι μία σκέψη. Πάντως έχω πάνω από 20 χρόνια να επισκεφτώ εκλογικό τμήμα.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.043
Πόντοι
456
Τί θά ήταν η Καρυστιανού, εάν δέν υπήρχε ο Κοκοτσάκης, ο Παπαδάκης, ο Χρυσός καί ο Καράσκο; Θα είχε πιστέψει το κυβερνητικό αφήγημα και τώρα θα έκανε παρέα με τον Πλακιά και τον Βλάχο.
Καί μέ τί νόμισμα τόν πληρώνει; Έναν άνθρωπο και την ομάδα του, που εργάσθηκαν χιλιάδες ώρες αφιλοκερδώς! Που έχει διαπομπευθεί από όλο το Κουλοσύστημα και τούς βλάκες ψηφορόρους του!!
"Θέλουν νά σπείρουν τήν διχόνοια"!

Ποιός μωρή; Ο Κοκοτσάκης;

Ο Κοκοτσάκης μιλάει συγκεκριμένα: Γιά φράξια που αποφασίζει, χωρίς οργάνωση και στόχους. Εσύ τό μόνο που λές είναι ότι "θέλουν να μάς διχάσουν";
Τελικά μόνο έπαρση, μωροφιλοδοξία και πονηριά βλέπω στην γυναίκα αυτή.
Τα έχω πάρει...

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Ο Βαρουφάκης δεν με χαλάει σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί σε πολλά από αυτά που λέει (τυχαίνει να είμαι του επαγγέλματος) έχει βάσεις και προτάσεις. Ιδιαίτερα σε όσα έχει ρίξει στο τραπέζι για τις τράπεζες και τα funds. Δυστυχώς τιμονάρει όμως κόμμα σούργελο. Και προφανώς είναι παντελώς ακατάλληλος για πολιτικός γιατί είναι και νάρκισσος και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Έδειξε πάντως αξιοπρέπεια απέναντι στον κωλοτούμπα του 3ου μνημονίου. Τον προτιμώ όμως εντός Βουλής από την κάθε Κάρυ (και τις ακροδεξιές απολήξεις της). Αν αποφασίσω να πάω, είναι μία σκέψη. Πάντως έχω πάνω από 20 χρόνια να επισκεφτώ εκλογικό τμήμα.
Συμφωνώ

το πρόβλημα του βαρουφάκη ήταν ότι έπαιζε κορώνα γράμματα με τις τύχες μας...ενώ αυτός δεν θα επηρεαζόταν και ιδιαίτερα θα έμενε απλά εξωτερικό

αλλά ο άνθρωπος το είπε...με ψήφισαν για να πω όχι στο μνημόνιο αυτό έκανα.

Το πρόβλημα που έχει σήμερα είναι ότι αυτά που λέει δεν ενδιαφέρουν κανέναν να τα εφαρμόσει

δεν λέει όμως μαλακίες που του προσάπτει ο κάθε άμπαλος γαλάζιος ντιλιβεράς με 150 ευρώ στην revolut που έχει τελειώσει επαλ :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.161
Πόντοι
9.931
Χίλιες φορές στο κλέψιμο να ειναι λιγο κ ο λαος παρα τωρα που και κλέβουν οι ολογαρχες του κουλη και μάς χρεωνουν
εμένα μου ήρθε δωράκι για ενεργοποίηση - συστράτευση με τον Κυργιάκο μας
αλλά τους είπα να το σκεφτώ ,προτιμώ Σαμαρά, και μου έστειλαν δυνατό δεύτερο δωράκι απεριόριστη μπενζίνα για 2 έτη :D:
όταν έρθεις Αθήνα θα φουλάρουμε το αυτοκίνητο σου δωρεάν όσες φορές θέλεις :rockon:

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑΧΕΡΙΑ :thumbsup:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.161
Πόντοι
9.931

Stories