argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.913
- Πόντοι
- 16.235
Και τώρα ο Σειντρωφως Αλαικσυς πήγε να αντιγράψει ακόμα και την φωνή του ..τρατζικ.Ένα έτρεμαν κ τον ειχαν για μπαμπά τους τα απαλειφαδια της δεξιάς
![]()
Και τώρα ο Σειντρωφως Αλαικσυς πήγε να αντιγράψει ακόμα και την φωνή του ..τρατζικ.Ένα έτρεμαν κ τον ειχαν για μπαμπά τους τα απαλειφαδια της δεξιάς
![]()
Αυτά στην πράσινη ταινία κάτω τα πληρώνουμε τώρα εμείς.Ένα έτρεμαν κ τον ειχαν για μπαμπά τους τα απαλειφαδια της δεξιάς
![]()
Ναι αλλα είχαμε δικαίωμα στο κλέψιμο όλοι τότεΑυτά στην πράσινη ταινία κάτω τα πληρώνουμε τώρα εμείς.
Εμείς τους δίνουμε λιγνίτη, ο Μυτιληναίος έχει κάνει εκεί "επένδυση" με δάνειο από τίς τράπεζες καί μάς πουλάει ακριβό το ρεύμα! Καλόοοο;Αυτοί που έκαναν τις ανατινάξεις κανονικα είναι για μπου ζου.
Ας τα έκαναν δωρεά τα μηχανήματα στα Σκόπια που μαθαίνω ότι μας ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ.
Τα επιχειρήματα στα είπα πιο πάνωΑυτό τι λέει?? Οτι υπάρχουν καρτέλ?? Ποιός είπε κάτι άλλο.
Επιχείρημα υπερ της εθνοσωτήρος Κάρυ είναι??? Να το χαίρεται
Για τον φραπέ το βγάλανε το πόρισμα ή ακόμα περιμένουμε?μπορεί να έχει και αυτός θείο από την ΝιγηρίαΔιαλυεται σιγα σιγα το μπουρδελακι. Πηδανε τα ποντικια απ το καραβι. Δημοσκοπικα βουλιαζει. Ακομη περιμενουμε το πορισμα της ααδε για τα φραγκα πουφαγε απ τους συγγενεις

Τρία μουνιμονια ήρθαν για να πληρωθεί η λυπητερή.Ναι αλλα είχαμε δικαίωμα στο κλέψιμο όλοι τότε
Αντίθετα τωρα το έχουν μονο οι πέντε κολλητού ολιγαρχες του μπάσταρδος απο τα Χανιά κ τα πληρώνουμε εμείς τωρα live
Διασυνοριακό επιχειρείν...Εμείς τους δίνουμε λιγνίτη, ο Μυτιληναίος έχει κάνει εκεί "επένδυση" με δάνειο από τίς τράπεζες καί μάς πουλάει ακριβό το ρεύμα! Καλόοοο;
Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.Τα επιχειρήματα στα είπα πιο πάνω
για εμένα είναι πιο σημαντικό το καθαρό κίνητρο και ότι δεν μπορεί να εξαγοραστεί δικαίωμα μου δεν είναι? εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι για άλλες ιδιότητες σε αυτούς που ψηφίζεις και να μην σε ενοχλεί και μια μικρολαμογιά της τάξης του δισεκατομμυρίου.
τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι?
να την πεις "εθνοσωτήρα" ??? τότε Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταστρέψει την χώρα 3 φορές μέχρι τώρα τι είναι??? δεν είναι "εθνοσωτήρες"
βέβαια δεν μπορεί να κάνει κανείς πραγματική κουβέντα μαζί σου
σου φέρνω επιχειρήματα και απαντάς με γενικότητες τύπου "πες μου μια χώρα χωρίς καρτέλ"
ε ωραία ας πάει ο Γερμανός να ψηφίσει κάτι ενάντια στα καρτέλ. Τι απάντηση περιμένεις πραγματικά???
Η κάρυ δεν σου αρέσει ωραία...θέλεις να μου πεις ποιος σου αρέσει? και γιατί?????
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.
Δεν έχει συγκροτημένη άποψη για σημαντικά θέματα και δεν μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει πολιτικές θέσεις ώστε να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.
Γενικολογες εκφράσεις και ευχολόγια, που χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτή με πενιχρά αποτελέσματα.
Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.
Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.
και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.
Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.
Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.
Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.
Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.
κολλάς σε λεπτομέρειες ενώ και τότε όπως σήμεραΝαι αλλα είχαμε δικαίωμα στο κλέψιμο όλοι τότε
Αντίθετα τωρα το έχουν μονο οι πέντε κολλητού ολιγαρχες του μπάσταρδος απο τα Χανιά κ τα πληρώνουμε εμείς τωρα live
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
στελεχώνουν τον Κυργιάκο μας
Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.
Το ζητούμενο είναι αν θα βοηθήσει να αλλάξει κάτι η εκλογή της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι μπορεί.
Ναι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.
Για τα σοβαρά ζητήματα; Ούτε καν..κανένας δεν μπορεί να τα αλλάξει
Μόνο μια άλλη αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.
Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται
Σίγουρα καλύτερα από τουρίστες όπως οι Σπαρτιάτες, η όπως η Νίκη. Και ΣΙΓΟΥΡΑ από το να δούμε πάλι τίποτα κασιδιάρηδες μέσα στη βουλή.
Εδώ ψήφισαν το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουνΝαι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.
Τόσοι και τόσοι έχουν βγει.
Ας βγει και η Καρυστιανου αν την ψηφίσει ο κόσμος. Χειρότερη από αυτούς που ήδη είναι μέσα αποκλείεται να είναι.
Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται
Μια φωνή που δεν μπορεί να εξαγοραστεί θεωρείς ότι δεν είναι χρήσιμη μέσα στην βουλή;Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.