Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 196 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.913
Πόντοι
16.235
Ένα έτρεμαν κ τον ειχαν για μπαμπά τους τα απαλειφαδια της δεξιάς
Messenger_creation_F33017DD-5D54-4EC9-AA94-18DDF90AAB13.jpeg
Και τώρα ο Σειντρωφως Αλαικσυς πήγε να αντιγράψει ακόμα και την φωνή του ..τρατζικ.

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
208
Like
68.405
Πόντοι
48.917
Αυτά στην πράσινη ταινία κάτω τα πληρώνουμε τώρα εμείς.
Ναι αλλα είχαμε δικαίωμα στο κλέψιμο όλοι τότε
Αντίθετα τωρα το έχουν μονο οι πέντε κολλητού ολιγαρχες του μπάσταρδος απο τα Χανιά κ τα πληρώνουμε εμείς τωρα live

anatolgami

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
5.085
Πόντοι
1.106
Διαλυεται σιγα σιγα το μπουρδελακι. Πηδανε τα ποντικια απ το καραβι. Δημοσκοπικα βουλιαζει. Ακομη περιμενουμε το πορισμα της ααδε για τα φραγκα πουφαγε απ τους συγγενεις

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.238
Πόντοι
456
Αυτοί που έκαναν τις ανατινάξεις κανονικα είναι για μπου ζου.
Ας τα έκαναν δωρεά τα μηχανήματα στα Σκόπια που μαθαίνω ότι μας ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ.
Εμείς τους δίνουμε λιγνίτη, ο Μυτιληναίος έχει κάνει εκεί "επένδυση" με δάνειο από τίς τράπεζες καί μάς πουλάει ακριβό το ρεύμα! Καλόοοο;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Αυτό τι λέει?? Οτι υπάρχουν καρτέλ?? Ποιός είπε κάτι άλλο.
Επιχείρημα υπερ της εθνοσωτήρος Κάρυ είναι??? Να το χαίρεται
Τα επιχειρήματα στα είπα πιο πάνω

για εμένα είναι πιο σημαντικό το καθαρό κίνητρο και ότι δεν μπορεί να εξαγοραστεί δικαίωμα μου δεν είναι? εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι για άλλες ιδιότητες σε αυτούς που ψηφίζεις και να μην σε ενοχλεί και μια μικρολαμογιά της τάξης του δισεκατομμυρίου.

τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι?

να την πεις "εθνοσωτήρα" ??? τότε Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταστρέψει την χώρα 3 φορές μέχρι τώρα τι είναι??? δεν είναι "εθνοσωτήρες"

βέβαια δεν μπορεί να κάνει κανείς πραγματική κουβέντα μαζί σου

σου φέρνω επιχειρήματα και απαντάς με γενικότητες τύπου "πες μου μια χώρα χωρίς καρτέλ"

ε ωραία ας πάει ο Γερμανός να ψηφίσει κάτι ενάντια στα καρτέλ. Τι απάντηση περιμένεις πραγματικά???

Η κάρυ δεν σου αρέσει ωραία...θέλεις να μου πεις ποιος σου αρέσει? και γιατί?????

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Διαλυεται σιγα σιγα το μπουρδελακι. Πηδανε τα ποντικια απ το καραβι. Δημοσκοπικα βουλιαζει. Ακομη περιμενουμε το πορισμα της ααδε για τα φραγκα πουφαγε απ τους συγγενεις
Για τον φραπέ το βγάλανε το πόρισμα ή ακόμα περιμένουμε?μπορεί να έχει και αυτός θείο από την Νιγηρία :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.913
Πόντοι
16.235
Αντίθετα τωρα το έχουν μονο οι πέντε κολλητού ολιγαρχες του μπάσταρδος απο τα Χανιά κ τα πληρώνουμε εμείς τωρα live
Τρία μουνιμονια ήρθαν για να πληρωθεί η λυπητερή.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.913
Πόντοι
16.235

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Τα επιχειρήματα στα είπα πιο πάνω

για εμένα είναι πιο σημαντικό το καθαρό κίνητρο και ότι δεν μπορεί να εξαγοραστεί δικαίωμα μου δεν είναι? εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι για άλλες ιδιότητες σε αυτούς που ψηφίζεις και να μην σε ενοχλεί και μια μικρολαμογιά της τάξης του δισεκατομμυρίου.

τα δικά σου επιχειρήματα ποια είναι?

να την πεις "εθνοσωτήρα" ??? τότε Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταστρέψει την χώρα 3 φορές μέχρι τώρα τι είναι??? δεν είναι "εθνοσωτήρες"

βέβαια δεν μπορεί να κάνει κανείς πραγματική κουβέντα μαζί σου

σου φέρνω επιχειρήματα και απαντάς με γενικότητες τύπου "πες μου μια χώρα χωρίς καρτέλ"

ε ωραία ας πάει ο Γερμανός να ψηφίσει κάτι ενάντια στα καρτέλ. Τι απάντηση περιμένεις πραγματικά???

Η κάρυ δεν σου αρέσει ωραία...θέλεις να μου πεις ποιος σου αρέσει? και γιατί?????
Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.
Δεν έχει συγκροτημένη άποψη για σημαντικά θέματα και δεν μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει πολιτικές θέσεις ώστε να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.
Γενικολογες εκφράσεις και ευχολόγια, που χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτή με πενιχρά αποτελέσματα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.725
Πόντοι
9.931
ωχ οι άλλοι θέλουνε βουνά ,οξυγόνο και φύση αντί επικερδή επιχειρηματικότητα
Ρε άντε κάφτε τα όλα μιά κ καλή να μην έχουμε κάθε καλοκαίρι φωτίτσες κ τρεχάματα
Γεραπετρίτη εθνικέ πανάξιε Ιμπραήμ τα βουνά σου ανήκουν ,κάντα φαλακρό ίσωμα ,σώσε μας :sunglasses:

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ: ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ 47 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.
Δεν έχει συγκροτημένη άποψη για σημαντικά θέματα και δεν μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει πολιτικές θέσεις ώστε να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.
Γενικολογες εκφράσεις και ευχολόγια, που χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτή με πενιχρά αποτελέσματα.
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.

Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.

και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.

Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.

Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.

Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.

Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.

Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.

και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.

Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.

Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.

Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.

Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.
Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.
Το ζητούμενο είναι αν θα βοηθήσει να αλλάξει κάτι η εκλογή της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι μπορεί.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.725
Πόντοι
9.931
κολλάς σε λεπτομέρειες ενώ και τότε όπως σήμερα
υπήρχαν οι αντίστοιχοι κρατικοδίαιτοι εθνικοί εργολάβοι - κατασκευαστές-προμηθευτές κτλπ που άρμεγαν τα δημόσια ταμεία

Η χώρα προόδευσε με την συνταγή του επωφελούς κλεψίματος διότι μέρος των κοπλιμαίων κατέληγαν στο λαό

Επομένως είναι μονόδρομος η ισόβια εκλογή της ΚυργιακοΝουΔού που είναι αντάξια διαδόχος του ΠΑΣΟΚ
Άλλωστε οι ικανότεροι βετεράνοι κλέφτες του :rockon:ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:worship: στελεχώνουν τον Κυργιάκο μας

Μην κομπλάρουμε με το κλέψιμο και τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ,
είναι ένας φιλοσοφημένος τρόπος ώστε να τσιμπάμε και μείς ο λαός το κάτι τις μας :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Τα σχόλια είναι αδιάφορα. Κατανοείς ότι έχουν κομματική αφετηρία.
Το ζητούμενο είναι αν θα βοηθήσει να αλλάξει κάτι η εκλογή της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι μπορεί.
Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.

Για τα σοβαρά ζητήματα; Ούτε καν..κανένας δεν μπορεί να τα αλλάξει

Μόνο μια άλλη αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.

Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται

Σίγουρα καλύτερα από τουρίστες όπως οι Σπαρτιάτες, η όπως η Νίκη. Και ΣΙΓΟΥΡΑ από το να δούμε πάλι τίποτα κασιδιάρηδες μέσα στη βουλή.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Το αν θα αλλάξει κάτι ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.

Για τα σοβαρά ζητήματα; Ούτε καν..κανένας δεν μπορεί να τα αλλάξει

Μόνο μια άλλη αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.

Αλλά πάντα ήμουν υπέρ της πολυφωνίας και αν πρόκειται να ακούμε και άλλες φωνές θεωρώ οτι της καρυστιανου είναι μια χαρα να ακούγεται

Σίγουρα καλύτερα από τουρίστες όπως οι Σπαρτιάτες, η όπως η Νίκη. Και ΣΙΓΟΥΡΑ από το να δούμε πάλι τίποτα κασιδιάρηδες μέσα στη βουλή.
Ναι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.
Τόσοι και τόσοι έχουν βγει.
Ας βγει και η Καρυστιανου αν την ψηφίσει ο κόσμος. Χειρότερη από αυτούς που ήδη είναι μέσα αποκλείεται να είναι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Ναι, εννοείται. Εδώ είναι πρωτοκλασάτος υπουργός ο Μπουμπούκος, ο κατιμας της ελληνικής κοινωνίας.
Τόσοι και τόσοι έχουν βγει.
Ας βγει και η Καρυστιανου αν την ψηφίσει ο κόσμος. Χειρότερη από αυτούς που ήδη είναι μέσα αποκλείεται να είναι.
Εδώ ψήφισαν το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν

Μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (αν θυμάμαι καλά) σε συζήτηση δεν ήξερε πως συμψηφίζεται το ΦΠΑ…

Και από τους άλλους τους μικρούς πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον είναι.

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.563
Πόντοι
5.956
Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.529
Πόντοι
6.256
Ποιά ακριβώς είναι η φωνή της Καρυς που είναι μια χαρά να ακούγεται; Πλην εκθέσεων ιδεών του δεκάρικου.
Μια φωνή που δεν μπορεί να εξαγοραστεί θεωρείς ότι δεν είναι χρήσιμη μέσα στην βουλή;

Δηλαδή ποια φωνή είναι χρήσιμη για εσένα;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.837
Πόντοι
21.395
Περιμενω να δω καποιο προγραμμα, και καποιες θεσεις για να σχηματισω αποψη.
Παρ ολα αυτα, επειδη τα τελευταια χρονια δεν ψηφιζουμε τον καλυτερο, αλλα οπως λενε και τα ΜΜΕ τον "λιγοτερο χειροτερο", οποιονδηποτε ψηφισουμε που δεν εχει ξανακυβερνησει, ειναι εξ ορισμου λιγοτερο χειροτερος απο αυτους που εχουν ηδη κυβερνησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom