Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.106
- Πόντοι
- 6.256
Ο θεοδωράκης είχε συγκεκριμένες αποστολές τις οποίες τις ψήφισε όπως του είπαν.Δεν τα πηγαίνει καλά και φαίνεται. Την πορεία του Ποταμιού θα έχει. Ένα προσωποκεντρικό κόμμα έφτιαξε ο Θεοδωράκης που άντεξε μία κοινοβουλευτική περίοδο. Στα χνάρια του βαδίζει κι αυτή.
Δεν έχει συγκροτημένη άποψη για σημαντικά θέματα και δεν μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει πολιτικές θέσεις ώστε να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.
Γενικολογες εκφράσεις και ευχολόγια, που χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτή με πενιχρά αποτελέσματα.
Σίγουρα δεν τα πηγαίνει καλά...εγώ πρώτος έχω γράψει ότι με τα απολειφάδια της Νίκης δεν γίνεται δουλειά.
και ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες θέσεις έχω γράψει επίσης. Αλλά ότι θα κόψει ψήφους από διάφορους αυτό ισχύει.
Βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το ΚΚΕ? γιατί? επειδή δεν τους αφορά το κοινό του.
Άλλο αυτά όμως και άλλο αυτά που γράφονται εδώ από τους "δυσαρεστημένους" ότι είναι υποκινούμενη του συστήματος...ότι θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ σε λίγο θα την βγάλουν και πιο απατεώνα από τον τσοχατζόπουλο.
Και ποιοι τα γράφουν? αυτοί που φυλάνε τα παπούτσια του μητσοτάκη.
Εμένα δεν με ενοχλεί η κριτική (για κανέναν) με ενοχλεί η προπαγάνδα και τα επιτηδευμένα σχόλια που δεν έχουν στέρεα βάση.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
στελεχώνουν τον Κυργιάκο μας