Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 196 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 233 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    429

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
η πλάκα είναι που ο αγαθούλης βιτάμ ο οποίος κατά βάθος είναι βασανισμένη ψυχούλα
γλείφει κ προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τον αλβανό, λες και δεν ξέρει τι μπαμπέσης φούστης εστί ο π-ουτσεκάς :2funny:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.616
Πόντοι
24.631
η πλάκα είναι που ο αγαθούλης βιτάμ ο οποίος κατά βάθος είναι βασανισμένη ψυχούλα
γλείφει κ προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τον αλβανό, λες και δεν ξέρει τι μπαμπέσης φούστης εστί ο π-ουτσεκάς :2funny:
ο Σαλαμουνας ειναι σαν τον ιο στους υπολογιστες το μονο αγαθο ειναι η σουφρα του:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
ο Σαλαμουνας ειναι σαν τον ιο στους υπολογιστες το μονο αγαθο ειναι η σουφρα του:coffee:
είχε κάποιες ανησυχίες-αναζητήσεις σαν αριστερούλης και το δοκίμασε
αλλά πιστεύω πως δεν του άρεσε και συμμορφώθηκε ανδροπρεπώς :D:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.770
Πόντοι
6.256
ψιλοδουλεύω υπερναυάγια (σα να κλέβω εκκλησία:confused:) που όλη μέρα είναι στο μπου
κ με κατεβατά κρετινισμού κλαίγονται για επιδόματα,σπίτια ,πείνα,μπάτσους και φασίστες :2funny:

πάρτα τα λελλούδια της συμπερίληψης κ του δικαιωματισμού,ουά ουά :tooth:

μπουχεσας.png
Lacoste φοράει η χοντρή αριστεράτζα?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
Lacoste φοράει η χοντρή αριστεράτζα?
την άλλη την μεγαλοδεσποινίδα δίπλα πως την κόβεις ?
αυτοί οι ερμαφρόδιτοι τύποι υπέγραψαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας
και πρωτοστατούν στην λαθρολαγνεία-εποικισμό και την woke ατζέντα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
γλείφει κ προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τον αλβανό, λες και δεν ξέρει τι μπαμπέσης φούστης εστί ο π-ουτσεκάς

τι σε στεναχώρησε από αυτά που έγραψα...έλα πες μας...μούτρωσες επειδή έγραψα κακά για τους παιδικούς σου ήρωες?

ζητάς προσοχή από το πρωί...ορίστε τώρα για λίγο την έχεις...άντε πες μας τι σε απασχολεί :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
τι σε στεναχώρησε από αυτά που έγραψα...έλα πες μας...μούτρωσες επειδή έγραψα κακά για τους παιδικούς σου ήρωες?

ζητάς προσοχή από το πρωί...ορίστε τώρα για λίγο την έχεις...άντε πες μας τι σε απασχολεί :undecided-old:
τι προσοχή αναζητώ ρε κόπανε ? από σένα ? :2funny:
ποιός κάνει κουβέντα με σένα ρε τούβλο που βρίζεις τον σύντροφο Ζανούλη
για να φανείς αρεστός στους αντιζαίους
Ουστ ρε κοπρόσκυλο του Ράμα :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.770
Πόντοι
6.256
την άλλη την μεγαλοδεσποινίδα δίπλα πως την κόβεις ?
αυτοί οι ερμαφρόδιτοι τύποι υπέγραψαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας
και πρωτοστατούν στην λαθρολαγνεία-εποικισμό και την woke ατζέντα
Για το καλό μας,
Ευτυχως τωρα εχουμε Πλεύρη και τους τρίζει τα δόντια

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
τι προσοχή αναζητώ ρε κόπανε ? από σένα ? :2funny:
ποιός κάνει κουβέντα με σένα ρε τούβλο που βρίζεις τον σύντροφο Ζανούλη
για να φανείς αρεστός στους αντιζαίους
Ουστ ρε κοπρόσκυλο του Ράμα :2funny:
εσύ την ζητάς απεγνωσμένα...ξανά και ξανά...μέχρι και πριν από 10 λεπτά..οπότε είπα να σου τη δώσω για λίγο να δούμε τι μπορεί να θέλεις????

δεν τον έβρισα ίσα ίσα σήμερα ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπόρεσα να συμφωνήσω μαζί του σε κάποια πράγματα.

αρεστός δεν με ενδιαφέρει να γίνω σε κανέναν και ιδιαίτερα στους "αντιζαίους"

μην βρίζεις ρε...μπορεί εσύ να μην ήξερες να σε είχαν πείσει ότι αυτοί οι περίεργοι με τους αγκυλωτούς σταυρούς ήταν ο άγιος βασσίλης :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
Για το καλό μας,
Ευτυχως τωρα εχουμε Πλεύρη και τους τρίζει τα δόντια
φαντάσου πόσο φανατίκλες είναι που τον Θανούλη τον λένε φασίστα
Τον Θανούλη που συνοδεύει τους εισβολείς με το Λιμενικό μη τυχόν βρέξουν τα αιφόνια τους :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
εσύ την ζητάς απεγνωσμένα...ξανά και ξανά...μέχρι και πριν από 10 λεπτά..οπότε είπα να σου τη δώσω για λίγο να δούμε τι μπορεί να θέλεις????

δεν τον έβρισα ίσα ίσα σήμερα ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπόρεσα να συμφωνήσω μαζί του σε κάποια πράγματα.

αρεστός δεν με ενδιαφέρει να γίνω σε κανέναν και ιδιαίτερα στους "αντιζαίους"

μην βρίζεις ρε...μπορεί εσύ να μην ήξερες να σε είχαν πείσει ότι αυτοί οι περίεργοι με τους αγκυλωτούς σταυρούς ήταν ο άγιος βασσίλης :confused:
δεν πιάνει ρε πιπίλα το αφήγημα περί αγκυλωτών που έμαθες στα εξάρχεια , ξέφτισε η καραμέλα

Εδώ δεν ανταλλάσσω μηνύματα με αξιόλογα μέλη , ένα δυό ποστ κ τέρμα...
και θα πιάσω κουβέντα με σένα ρε αλβανιάρη ? :2funny:

τον έβρισες τον βιτάμα συνεχόμενα και το κάνεις συστημικά για να γλείφεις τους αντιζαίους,
το γέλιο είναι πως ο φουκαράς Ζανούλης περιμένει από σένα τον μπαμπέση αριστερή κολεγιά :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
δεν πιάνει ρε πιπίλα το αφήγημα περί αγκυλωτών που έμαθες στα εξάρχεια , ξέφτισε η καραμέλα

Εδώ δεν ανταλλάσσω μηνύματα με αξιόλογα μέλη , ένα δυό ποστ κ τέρμα...
και θα πιάσω κουβέντα με σένα ρε αλβανιάρη ? :2funny:

τον έβρισες τον βιτάμα συνεχόμενα και το κάνεις συστημικά για να γλείφεις τους αντιζαίους,
το γέλιο είναι πως ο φουκαράς Ζανούλης περιμένει από σένα τον μπαμπέση αριστερή κολεγιά :2funny:
ναι ναι ξέρω όλοι εσείς είστε περήφανοι δεν κρύβεστε...εμείς σας παρεξηγήσαμε :coffee:

ενώ εγώ πετάω τη σκούφια μου για συζητήσεις με ένα "τύπο" όπως εσύ....:tooth:

απλά είπα επειδή ξύνεσαι από το πρωί και προσπαθείς να προκαλέσεις μια αντίδραση να σου την δώσω...αλλά αν είναι να το παίζεις και θιγμένη κυρία ότι "εγώ? σας παρακαλώ δε θάθελα" :effemine:

καλό δρόμο πίσω στο λαγούμι και να μην μας γράφεις

υ.σ. ο βιτάμας είναι απλά τρολιάς...δεν τον βρίζω πραγματικά....υπάρχουν άλλοι που πραγματικάχρειάζονται βρίσιμο αλλά δεν ασχολούμαι με τέτοιους στο ίντερνετ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
ναι ναι ξέρω όλοι εσείς είστε περήφανοι δεν κρύβεστε...εμείς σας παρεξηγήσαμε :coffee:

ενώ εγώ πετάω τη σκούφια μου για συζητήσεις με ένα "τύπο" όπως εσύ....:tooth:

απλά είπα επειδή ξύνεσαι από το πρωί και προσπαθείς να προκαλέσεις μια αντίδραση να σου την δώσω...αλλά αν είναι να το παίζεις και θιγμένη κυρία ότι "εγώ? σας παρακαλώ δε θάθελα" :effemine:

καλό δρόμο πίσω στο λαγούμι και να μην μας γράφεις

υ.σ. ο βιτάμας είναι απλά τρολιάς...δεν τον βρίζω πραγματικά....υπάρχουν άλλοι που πραγματικάχρειάζονται βρίσιμο αλλά δεν ασχολούμαι με τέτοιους στο ίντερνετ.
δεν είσαι "μας-εμείς" ρε αλβανιάρη ,
ένας αναρχοστράκος είσαι που μισείς την ΕΛΛΑΔΑ όπως το ίδιο αχάριστοι είναι οι περισσότεροι αλβανοί
Με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τι έχεις ? σε είχαν τραμπουκίσει σε καμιά μπαφογιάφκα συμπερίληψης ? :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
δεν είσαι "μας" ρε αλβανιάρη ,
ένας αναρχοστράκος είσαι που μισείς την ΕΛΛΑΔΑ όπως το ίδιο αχάριστοι είναι οι περισσότεροι αλβανοί
Με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τι έχεις ? σε είχαν τραμπουκίσει σε καμιά μπαφογιάφκα συμπερίληψης ? :2funny:
το μόνο σίγουρο, με τύπους από το συνάφι σου δεν έχω κανένα -μας-

με την αστυνομία τι να έχω? εντάξει οι πληρωμές τους αργούν λίγο από μήνες έως και χρόνια...αλλά κράτος τι να πεις...

άλλοι έχουν θεματάκια με την αστυνομία όταν τους έριξαν τις πόρτες και τους πέρασαν βραχιολάκια για να δικαστούν :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
το μόνο σίγουρο, με τύπους από το συνάφι σου δεν έχω κανένα -μας-

με την αστυνομία τι να έχω? εντάξει οι πληρωμές τους αργούν λίγο από μήνες έως και χρόνια...αλλά κράτος τι να πεις...

άλλοι έχουν θεματάκια με την αστυνομία όταν τους έριξαν τις πόρτες και τους πέρασαν βραχιολάκια για να δικαστούν :undecided-old:
σαν Λιάρης έλεγες τα χίλια μύρια για την Ελληνική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , μη κάνεις μπαμπεσιές-ντροπούλες ρε αλβανιάρη
Το συνάφι σου έχει γεμίσει τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές ρε π-ουτσεκά
και ΟΛΟΙ οι έλληνες σεβόμαστε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τα παλικάρια των ΜΑΤ :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
σαν Λιάρης έλεγες τα χίλια μύρια για την Ελληνική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , μη κάνεις μπαμπεσιές-ντροπούλες ρε αλβανιάρη
Το συνάφι σου έχει γεμίσει τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές ρε π-ουτσεκά
και ΟΛΟΙ οι έλληνες σεβόμαστε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τα παλικάρια των ΜΑΤ :D:
έκατσες και έκανες το homework φουκαρά για να έχεις να γράφεις σε "αντιπαραθέσεις"

λυπάμαι που εγώ δεν θα έδινα ούτε 3 λεπτά για κάτι τέτοιο για σένα :tooth:

συμφωνώ...όλοι οι Έλληνες τα νταλαβέρια που έχουμε με την αστυνομία είναι να βγάλουμε κάνα διαβατήριο...να πάμε για καμιά υπογραφή κτλπ

κάποια συνάφια όμως....έχουν άλλες δουλειές....συλλήψεις...κατηγορητήρια για εγκληματική οργάνωση...μεταγωγές...προφυλακίσεις κτλπ

σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι :D:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
έκατσες και έκανες το homework φουκαρά για να έχεις να γράφεις σε "αντιπαραθέσεις"

λυπάμαι που εγώ δεν θα έδινα ούτε 3 λεπτά για κάτι τέτοιο για σένα :tooth:

συμφωνώ...όλοι οι Έλληνες τα νταλαβέρια που έχουμε με την αστυνομία είναι να βγάλουμε κάνα διαβατήριο...να πάμε για καμιά υπογραφή κτλπ

κάποια συνάφια όμως....έχουν άλλες δουλειές....συλλήψεις...κατηγορητήρια για εγκληματική οργάνωση...μεταγωγές...προφυλακίσεις κτλπ

σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι :D:
είσαι αλβανιάρης αναρχοδικαιωματιστούλης και το παίζεις τουρίστας βρε γρανιτόστοκε :2funny:
Πόσες φορές έχεις συλληφθεί ρε ούφο ?

τι homework ρε τεφάλ ?
άλλος σε είχε ξεμπροστιάσει με τον Λιάρη , δεν θυμάσαι που τα είπαμε ?
Και μη λες συνέχεια ψέμματα διότι θα σε συνετίσω σαν ΜΑΤΑΤΖΗΣ :2funny:

Για πες τώρα τίποτα δικός σου , με το Κόσσοβο ξέρω γω ,τι υποστήριζες ? :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.532
Πόντοι
6.256
είσαι αλβανιάρης αναρχοδικαιωματιστούλης και το παίζεις τουρίστας βρε γρανιτόστοκε :2funny:
Πόσες φορές έχεις συλληφθεί ρε ούφο ?

τι homework ρε τεφάλ ?
άλλος σε είχε ξεμπροστιάσει με τον Λιάρη , δεν θυμάσαι που τα είπαμε ?
Και μη λες συνέχεια ψέμματα διότι θα σε συνετίσω σαν ΜΑΤΑΤΖΗΣ :2funny:

Για πες τώρα τίποτα δικός σου , με το Κόσσοβο ξέρω γω ,τι υποστήριζες ? :coffee:

Δεν έχω εμπειρίες εγώ από συλλήψεις...δεν είμαστε όλοι υπόκοσμος

για το homework που έκανες λέω που έψαξες τι έγραφα 10-12 χρόνια πίσω για να μπορείς να τα "χρησιμοποιείς" όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...δεν βαρέθηκες ρε φουκαρά? εγώ δε θα έψαχνα ούτε τι έγραψες εχθές :2funny::2funny:

θα μου κλάσεις μια διμοιρία αφού σου αρέσουν οι παραλληλισμοί :coffee:

Άστο τώρα ποια είναι τα δικά μου....σε άλλο κόσμο ζεις εσύ....σα να λέμε ρετιρέ με τέταρτο υπόγειο :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.727
Πόντοι
9.931
Δεν έχω εμπειρίες εγώ από συλλήψεις...δεν είμαστε όλοι υπόκοσμος

για το homework που έκανες λέω που έψαξες τι έγραφα 10-12 χρόνια πίσω για να μπορείς να τα "χρησιμοποιείς" όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...δεν βαρέθηκες ρε φουκαρά? εγώ δε θα έψαχνα ούτε τι έγραψες εχθές :2funny::2funny:

θα μου κλάσεις μια διμοιρία αφού σου αρέσουν οι παραλληλισμοί :coffee:

Άστο τώρα ποια είναι τα δικά μου....σε άλλο κόσμο ζεις εσύ....σα να λέμε ρετιρέ με τέταρτο υπόγειο :undecided-old:
αναρχοαλβανίδιο έτσι παρεκτρέπεσαι στη σύλληψη από τα ΜΑΤ γι αυτό σε σαπακιάζουν
και μισείς τα παλικάρια μας ,την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

άλλος σε ξεμπρόστιασε με τον Λιάρη και τα μουρλά που έγραφες , ξεμπλόκαρε :D:

Να πας για δουλειά , στο ξαναλέω ...όλο το 24ωρο είσαι δω μέσα σαν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι :cry:
και να ξεχάσεις τα νεόκτιστα και τα ρετιρέ στην ΕΛΛΑΔΑ, να ξεχάσεις και τα φτηνά νοίκια , για το καλό σου τα λέω :D:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom