Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 226 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    418

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
τι προσοχή αναζητώ ρε κόπανε ? από σένα ? :2funny:
ποιός κάνει κουβέντα με σένα ρε τούβλο που βρίζεις τον σύντροφο Ζανούλη
για να φανείς αρεστός στους αντιζαίους
Ουστ ρε κοπρόσκυλο του Ράμα :2funny:
εσύ την ζητάς απεγνωσμένα...ξανά και ξανά...μέχρι και πριν από 10 λεπτά..οπότε είπα να σου τη δώσω για λίγο να δούμε τι μπορεί να θέλεις????

δεν τον έβρισα ίσα ίσα σήμερα ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπόρεσα να συμφωνήσω μαζί του σε κάποια πράγματα.

αρεστός δεν με ενδιαφέρει να γίνω σε κανέναν και ιδιαίτερα στους "αντιζαίους"

μην βρίζεις ρε...μπορεί εσύ να μην ήξερες να σε είχαν πείσει ότι αυτοί οι περίεργοι με τους αγκυλωτούς σταυρούς ήταν ο άγιος βασσίλης :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
Για το καλό μας,
Ευτυχως τωρα εχουμε Πλεύρη και τους τρίζει τα δόντια
φαντάσου πόσο φανατίκλες είναι που τον Θανούλη τον λένε φασίστα
Τον Θανούλη που συνοδεύει τους εισβολείς με το Λιμενικό μη τυχόν βρέξουν τα αιφόνια τους :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
εσύ την ζητάς απεγνωσμένα...ξανά και ξανά...μέχρι και πριν από 10 λεπτά..οπότε είπα να σου τη δώσω για λίγο να δούμε τι μπορεί να θέλεις????

δεν τον έβρισα ίσα ίσα σήμερα ήταν από τις ελάχιστες φορές που μπόρεσα να συμφωνήσω μαζί του σε κάποια πράγματα.

αρεστός δεν με ενδιαφέρει να γίνω σε κανέναν και ιδιαίτερα στους "αντιζαίους"

μην βρίζεις ρε...μπορεί εσύ να μην ήξερες να σε είχαν πείσει ότι αυτοί οι περίεργοι με τους αγκυλωτούς σταυρούς ήταν ο άγιος βασσίλης :confused:
δεν πιάνει ρε πιπίλα το αφήγημα περί αγκυλωτών που έμαθες στα εξάρχεια , ξέφτισε η καραμέλα

Εδώ δεν ανταλλάσσω μηνύματα με αξιόλογα μέλη , ένα δυό ποστ κ τέρμα...
και θα πιάσω κουβέντα με σένα ρε αλβανιάρη ? :2funny:

τον έβρισες τον βιτάμα συνεχόμενα και το κάνεις συστημικά για να γλείφεις τους αντιζαίους,
το γέλιο είναι πως ο φουκαράς Ζανούλης περιμένει από σένα τον μπαμπέση αριστερή κολεγιά :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
δεν πιάνει ρε πιπίλα το αφήγημα περί αγκυλωτών που έμαθες στα εξάρχεια , ξέφτισε η καραμέλα

Εδώ δεν ανταλλάσσω μηνύματα με αξιόλογα μέλη , ένα δυό ποστ κ τέρμα...
και θα πιάσω κουβέντα με σένα ρε αλβανιάρη ? :2funny:

τον έβρισες τον βιτάμα συνεχόμενα και το κάνεις συστημικά για να γλείφεις τους αντιζαίους,
το γέλιο είναι πως ο φουκαράς Ζανούλης περιμένει από σένα τον μπαμπέση αριστερή κολεγιά :2funny:
ναι ναι ξέρω όλοι εσείς είστε περήφανοι δεν κρύβεστε...εμείς σας παρεξηγήσαμε :coffee:

ενώ εγώ πετάω τη σκούφια μου για συζητήσεις με ένα "τύπο" όπως εσύ....:tooth:

απλά είπα επειδή ξύνεσαι από το πρωί και προσπαθείς να προκαλέσεις μια αντίδραση να σου την δώσω...αλλά αν είναι να το παίζεις και θιγμένη κυρία ότι "εγώ? σας παρακαλώ δε θάθελα" :effemine:

καλό δρόμο πίσω στο λαγούμι και να μην μας γράφεις

υ.σ. ο βιτάμας είναι απλά τρολιάς...δεν τον βρίζω πραγματικά....υπάρχουν άλλοι που πραγματικάχρειάζονται βρίσιμο αλλά δεν ασχολούμαι με τέτοιους στο ίντερνετ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
ναι ναι ξέρω όλοι εσείς είστε περήφανοι δεν κρύβεστε...εμείς σας παρεξηγήσαμε :coffee:

ενώ εγώ πετάω τη σκούφια μου για συζητήσεις με ένα "τύπο" όπως εσύ....:tooth:

απλά είπα επειδή ξύνεσαι από το πρωί και προσπαθείς να προκαλέσεις μια αντίδραση να σου την δώσω...αλλά αν είναι να το παίζεις και θιγμένη κυρία ότι "εγώ? σας παρακαλώ δε θάθελα" :effemine:

καλό δρόμο πίσω στο λαγούμι και να μην μας γράφεις

υ.σ. ο βιτάμας είναι απλά τρολιάς...δεν τον βρίζω πραγματικά....υπάρχουν άλλοι που πραγματικάχρειάζονται βρίσιμο αλλά δεν ασχολούμαι με τέτοιους στο ίντερνετ.
δεν είσαι "μας-εμείς" ρε αλβανιάρη ,
ένας αναρχοστράκος είσαι που μισείς την ΕΛΛΑΔΑ όπως το ίδιο αχάριστοι είναι οι περισσότεροι αλβανοί
Με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τι έχεις ? σε είχαν τραμπουκίσει σε καμιά μπαφογιάφκα συμπερίληψης ? :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
δεν είσαι "μας" ρε αλβανιάρη ,
ένας αναρχοστράκος είσαι που μισείς την ΕΛΛΑΔΑ όπως το ίδιο αχάριστοι είναι οι περισσότεροι αλβανοί
Με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τι έχεις ? σε είχαν τραμπουκίσει σε καμιά μπαφογιάφκα συμπερίληψης ? :2funny:
το μόνο σίγουρο, με τύπους από το συνάφι σου δεν έχω κανένα -μας-

με την αστυνομία τι να έχω? εντάξει οι πληρωμές τους αργούν λίγο από μήνες έως και χρόνια...αλλά κράτος τι να πεις...

άλλοι έχουν θεματάκια με την αστυνομία όταν τους έριξαν τις πόρτες και τους πέρασαν βραχιολάκια για να δικαστούν :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
το μόνο σίγουρο, με τύπους από το συνάφι σου δεν έχω κανένα -μας-

με την αστυνομία τι να έχω? εντάξει οι πληρωμές τους αργούν λίγο από μήνες έως και χρόνια...αλλά κράτος τι να πεις...

άλλοι έχουν θεματάκια με την αστυνομία όταν τους έριξαν τις πόρτες και τους πέρασαν βραχιολάκια για να δικαστούν :undecided-old:
σαν Λιάρης έλεγες τα χίλια μύρια για την Ελληνική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , μη κάνεις μπαμπεσιές-ντροπούλες ρε αλβανιάρη
Το συνάφι σου έχει γεμίσει τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές ρε π-ουτσεκά
και ΟΛΟΙ οι έλληνες σεβόμαστε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τα παλικάρια των ΜΑΤ :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
σαν Λιάρης έλεγες τα χίλια μύρια για την Ελληνική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , μη κάνεις μπαμπεσιές-ντροπούλες ρε αλβανιάρη
Το συνάφι σου έχει γεμίσει τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φυλακές ρε π-ουτσεκά
και ΟΛΟΙ οι έλληνες σεβόμαστε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τα παλικάρια των ΜΑΤ :D:
έκατσες και έκανες το homework φουκαρά για να έχεις να γράφεις σε "αντιπαραθέσεις"

λυπάμαι που εγώ δεν θα έδινα ούτε 3 λεπτά για κάτι τέτοιο για σένα :tooth:

συμφωνώ...όλοι οι Έλληνες τα νταλαβέρια που έχουμε με την αστυνομία είναι να βγάλουμε κάνα διαβατήριο...να πάμε για καμιά υπογραφή κτλπ

κάποια συνάφια όμως....έχουν άλλες δουλειές....συλλήψεις...κατηγορητήρια για εγκληματική οργάνωση...μεταγωγές...προφυλακίσεις κτλπ

σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι :D:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
έκατσες και έκανες το homework φουκαρά για να έχεις να γράφεις σε "αντιπαραθέσεις"

λυπάμαι που εγώ δεν θα έδινα ούτε 3 λεπτά για κάτι τέτοιο για σένα :tooth:

συμφωνώ...όλοι οι Έλληνες τα νταλαβέρια που έχουμε με την αστυνομία είναι να βγάλουμε κάνα διαβατήριο...να πάμε για καμιά υπογραφή κτλπ

κάποια συνάφια όμως....έχουν άλλες δουλειές....συλλήψεις...κατηγορητήρια για εγκληματική οργάνωση...μεταγωγές...προφυλακίσεις κτλπ

σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι :D:
είσαι αλβανιάρης αναρχοδικαιωματιστούλης και το παίζεις τουρίστας βρε γρανιτόστοκε :2funny:
Πόσες φορές έχεις συλληφθεί ρε ούφο ?

τι homework ρε τεφάλ ?
άλλος σε είχε ξεμπροστιάσει με τον Λιάρη , δεν θυμάσαι που τα είπαμε ?
Και μη λες συνέχεια ψέμματα διότι θα σε συνετίσω σαν ΜΑΤΑΤΖΗΣ :2funny:

Για πες τώρα τίποτα δικός σου , με το Κόσσοβο ξέρω γω ,τι υποστήριζες ? :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
είσαι αλβανιάρης αναρχοδικαιωματιστούλης και το παίζεις τουρίστας βρε γρανιτόστοκε :2funny:
Πόσες φορές έχεις συλληφθεί ρε ούφο ?

τι homework ρε τεφάλ ?
άλλος σε είχε ξεμπροστιάσει με τον Λιάρη , δεν θυμάσαι που τα είπαμε ?
Και μη λες συνέχεια ψέμματα διότι θα σε συνετίσω σαν ΜΑΤΑΤΖΗΣ :2funny:

Για πες τώρα τίποτα δικός σου , με το Κόσσοβο ξέρω γω ,τι υποστήριζες ? :coffee:

Δεν έχω εμπειρίες εγώ από συλλήψεις...δεν είμαστε όλοι υπόκοσμος

για το homework που έκανες λέω που έψαξες τι έγραφα 10-12 χρόνια πίσω για να μπορείς να τα "χρησιμοποιείς" όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...δεν βαρέθηκες ρε φουκαρά? εγώ δε θα έψαχνα ούτε τι έγραψες εχθές :2funny::2funny:

θα μου κλάσεις μια διμοιρία αφού σου αρέσουν οι παραλληλισμοί :coffee:

Άστο τώρα ποια είναι τα δικά μου....σε άλλο κόσμο ζεις εσύ....σα να λέμε ρετιρέ με τέταρτο υπόγειο :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
Δεν έχω εμπειρίες εγώ από συλλήψεις...δεν είμαστε όλοι υπόκοσμος

για το homework που έκανες λέω που έψαξες τι έγραφα 10-12 χρόνια πίσω για να μπορείς να τα "χρησιμοποιείς" όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...δεν βαρέθηκες ρε φουκαρά? εγώ δε θα έψαχνα ούτε τι έγραψες εχθές :2funny::2funny:

θα μου κλάσεις μια διμοιρία αφού σου αρέσουν οι παραλληλισμοί :coffee:

Άστο τώρα ποια είναι τα δικά μου....σε άλλο κόσμο ζεις εσύ....σα να λέμε ρετιρέ με τέταρτο υπόγειο :undecided-old:
αναρχοαλβανίδιο έτσι παρεκτρέπεσαι στη σύλληψη από τα ΜΑΤ γι αυτό σε σαπακιάζουν
και μισείς τα παλικάρια μας ,την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

άλλος σε ξεμπρόστιασε με τον Λιάρη και τα μουρλά που έγραφες , ξεμπλόκαρε :D:

Να πας για δουλειά , στο ξαναλέω ...όλο το 24ωρο είσαι δω μέσα σαν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι :cry:
και να ξεχάσεις τα νεόκτιστα και τα ρετιρέ στην ΕΛΛΑΔΑ, να ξεχάσεις και τα φτηνά νοίκια , για το καλό σου τα λέω :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
αναρχοαλβανίδιο έτσι παρεκτρέπεσαι στη σύλληψη από τα ΜΑΤ γι αυτό σε σαπακιάζουν
και μισείς τα παλικάρια μας ,την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

άλλος σε ξεμπρόστιασε με τον Λιάρη και τα μουρλά που έγραφες , ξεμπλόκαρε :D:

Να πας για δουλειά , στο ξαναλέω ...όλο το 24ωρο είσαι δω μέσα σαν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι :cry:
και να ξεχάσεις τα νεόκτιστα και τα ρετιρέ στην ΕΛΛΑΔΑ, να ξεχάσεις και τα φτηνά νοίκια , για το καλό σου τα λέω :D:
Εσύ όμως έκατσες και τα μελέτησες....μην ντρέπεσαι που ξόδεψες 1-2 ώρες από την ζωή σου για να μπορείς να μου την πεις...και βλέπεις έπιασε τόπο με επηρέασε πολύ :coffee:

Εντάξει εγώ δεν θα χαράμιζα για σένα ούτε 10 λεπτά αλλά εσύ έχεις στόχο και πρόγραμμα

αυτά τα έχουμε ξανά πει.....και την χέστρα μου να νοίκιαζα θα κόστιζε περισσότερο από όλο σου το σπίτι :sunglasses:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
Εσύ όμως έκατσες και τα μελέτησες....μην ντρέπεσαι που ξόδεψες 1-2 ώρες από την ζωή σου για να μπορείς να μου την πεις...και βλέπεις έπιασε τόπο με επηρέασε πολύ :coffee:

Εντάξει εγώ δεν θα χαράμιζα για σένα ούτε 10 λεπτά αλλά εσύ έχεις στόχο και πρόγραμμα

αυτά τα έχουμε ξανά πει.....και την χέστρα μου να νοίκιαζα θα κόστιζε περισσότερο από όλο σου το σπίτι :sunglasses:
άντε άλλη μία ρε μπαφιάρη αναρχοστράκο :buck2: :

άλλος πόσταρε για Λιάρη και τα μηνύματα σου είναι φόρα παρτίδα ρε μπαγλαμά ,
δεν χρειάζεται μελέτη ρε αγράμματο βόδι :2funny:

Στο αλμπανία τη χέστρα την είχες υπαίθρια ή έχεζες στα χωράφια ?:2funny:
Αν δεν ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μην περιμένεις να αποκτήσεις ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ,για το καλό σου τα λέω ξεκόλλα από το 24ωρο στο σάιτ :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
άντε άλλη μία ρε μπαφιάρη αναρχοστράκο :buck2: :

άλλος πόσταρε για Λιάρη και τα μηνύματα σου είναι φόρα παρτίδα ρε μπαγλαμά ,
δεν χρειάζεται μελέτη ρε αγράμματο βόδι :2funny:

Αν δεν ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μην περιμένεις να αποκτήσεις ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ,για το καλό σου τα λέω ξεκόλλα από το 24ωρο στο σάιτ :D:
εντάξει...άκου τώρα κάνα εμβατήριο της χούντας...τράβα καμιά καλή με τις φωτογραφίες του παττακού...ονειρέψου ότι είσαι ταγματασφαλίτης εν ώρα υπηρεσίας...φόρα και καμιά αποκριάτικη αν έχεις φτιάξει...

άνοιξε και το παραθυράκι έχει και ζέστη εκεί στον κολωνό μέσα στο τσιμέντο..ελπίζω να μην έρχεται πολύ φασαρία από την αχαρνών...

και κάνε υπομονή...ζωή είναι θα περάσει μωρεέ:sopase:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.659
Πόντοι
48.917
ά

Αν δεν υπήρχε ο μέγιστος Ανδρέας να κλεψει τη Ευρώπη κ να μας δώσει κανενα ψηλό να κανουνε χεστρες με χρυσά πόμολα κ να πάρουμε μερσεντες ..τοτε ακόμη θα χεζαμε στα ποιμνιοστασια

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.879
Πόντοι
2.886
Ο Σωκρα΄της δεν εμπιστευόταν τη Δημοκρατία,
με πολίτες που δεν είχαν εκπαίδευση, για να
διαλέξουν σωστά τους πολιτικούς.
Ανέφερε το παράδειγμα του πλοίου.

Αν οι πολίτες έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον για να είναι
καπετάνιος , θα ψήφιζαν κάποιο έμπειρο ναυτικό.
Στην περίπτωση των πολιτικών, δεν σκέφτονται ορθολογικά,
και ψηφίζουν τους λαοπλάνους, τους δημαγωγούς,
αυτούς που κολακεύουν το λαό.

Why Socrates Hated Democracy​

Δεν πίστευε σε ελιτισμό, αλλά υποστήριζε ότι
η ψήφος πρέπει να είναι αποτέλεσμα
μελέτης, όχι παρόρμησης.

Pro of democracy: everyone gets a vote. Con of democracy: everyone gets a vote

The people vote for who they like. Not for who they need

Socrates wasn‘t against democracy - he was against stupidity given power and influence.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
εντάξει...άκου τώρα κάνα εμβατήριο της χούντας...τράβα καμιά καλή με τις φωτογραφίες του παττακού...ονειρέψου ότι είσαι ταγματασφαλίτης εν ώρα υπηρεσίας...φόρα και καμιά αποκριάτικη αν έχεις φτιάξει...

άνοιξε και το παραθυράκι έχει και ζέστη εκεί στον κολωνό μέσα στο τσιμέντο..ελπίζω να μην έρχεται πολύ φασαρία από την αχαρνών...

και κάνε υπομονή...ζωή είναι θα περάσει μωρεέ:sopase:
Δεν πρόλαβα παττακούς , είμαι με τα ΜΑΤ νομιμόφρων ΕΛΛΗΝΑΣ :D:

Αχαρνών έχω ένα ευρύχωρο διαμέρισμα νοικιασμένο σε πάκια , 1200 παίρνω , 200 ο νοματαίος
Αν θες σε βάζω με έκπτωση , θα σου πάρω 150 , άντε 100 να μη κλαίς :grin:
Στο Κολωνό έχω ένα μικρότερο νοικιασμένο σε αλβανιδούλες εργαζόμενες με χαμηλό νοίκι :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.974
Πόντοι
6.256
Δεν πρόλαβα παττακούς , είμαι με τα ΜΑΤ νομιμόφρων ΕΛΛΗΝΑΣ :D:

Αχαρνών έχω ένα ευρύχωρο διαμέρισμα νοικιασμένο σε πάκια , 1200 παίρνω , 200 ο νοματαίος
Αν θες σε βάζω με έκπτωση , θα σου πάρω 150 , άντε 100 να μη κλαίς :grin:
Στο Κολωνό έχω ένα μικρότερο νοικιασμένο σε αλβανιδούλες εργαζόμενες με χαμηλό νοίκι :D:
Δεν τους πρόλαβες το ξέρω, γιαυτό έχεις την φωτογραφία τους πάνω από το κρεβάτι σου.

Αυτό λέω και εγώ...ζεις σε άλλο κόσμο....τέταρτο υπόγειο...καλή δύναμη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.952
Πόντοι
9.931
Δεν τους πρόλαβες το ξέρω, γιαυτό έχεις την φωτογραφία τους πάνω από το κρεβάτι σου.

Αυτό λέω και εγώ...ζεις σε άλλο κόσμο....τέταρτο υπόγειο...καλή δύναμη
τους πρόλαβες εσύ ρε αναρχοστράκο ? και τι περίμενες ? να σου κάνουν αγκαλίτσα ρε αλβανέ ?
Μπερδεύεσαι με τον Χότζα κ τον Αλία ρε καψούλι του Ράμα :2funny:

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
516
Πόντοι
81
Όχι ποιος δεν θέλεις ποιος θέλεις
Ποιος νομίζεις ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα;
Η άρνηση είναι εύκολο πράγμα η θέση είναι δύσκολο

Και άλλη μία φορά το ξαναλέω
Όπως εγώ έτσι και το 51% των ελλήνων
Πιστεύουμε ότι ο κούλης δεν είναι καλός πρωθυπουργός αλλά δεν υπάρχει καλύτερος
Η Καρυστιανου με μια ομαδα τεχνοκρατων θα τα παει καλυτερα απο τον Κουλη με την κωστουδια του ( Καιριδης,Φλωριδης, Αδωνης και λοιποι γυμνοσαλιαγκες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom