Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 226 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    418

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
τους αλήτες...να λένε στα παιδιά περί συμφιλίωσης των λαών και όχι ότι ο μαύρος συμμαθητής τους είναι κατώτερος τους και ότι οι γείτονες είναι όλοι εχθροί :confused:
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν λαό. Απλά να κάτσει στην χώρα του και να περνάει καλά κι αυτός και να μην μας ενοχλεί*, θέλοντας να μας φινλανδοποιήσει και να μήν είμαστε ξέφραγο αμπέλι, επιτρέποντας στον κάθε πικραμένο να έρθει να μας κατσικωθεί και να επιβάλει τον "πολιτισμό" του και να κάνει συνοικίες γκέτο, που φοβάσαι να περάσεις.
Και ναί, όταν στην εκπαίδευσή μας έρχονται αλλοδαποί που ούτε την γλώσσα έχουν μιλήσει ποτέ ούτε την αγάπη για τον πολιτισμό μας έχουν, δεν καταλαβαίνεις ότι υποβιβάζεται το πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδο του Έλληνα; Γιατί πρέπει να το υποστώ αυτό; Μήπως υπήρξα ιμπεριαλιστής τα τελευταία 2000 χρόνια και δέν το ξέρω ώστε να λουστώ τα απόνερα των πράξεών μου;
Άντε μπράβο, που ειρωνεύεσαι κι όλας και δεν βλέπεις τι γίνεται σέ όλη την Ευρώπη.

* Περί Τουρκίας ομιλώ, η οποία καταλαβαίνει μόνο από ισχύ αποτροπής και όχι "συμφιλίωση".

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Η Καρυστιανου με μια ομαδα τεχνοκρατων θα τα παει καλυτερα απο τον Κουλη με την κωστουδια του ( Καιριδης,Φλωριδης, Αδωνης και λοιποι γυμνοσαλιαγκες)
Αυτό έχω γράψει εξ αρχής: Πρώτα φτιάχνεις την ομάδα και μετά βγαίνεις στην σέντρα. Τώρα δήλωσε συμμετοχή σε ράλλυ χωρίς να έχει αυτοκίνητο... θα μαζέψει ό,τι σκουριασμένο και αχρησιμοποίητο ανταλλακτικό υπάρχει, συν θα της την πέσουν πολλοί πονηροί, που μυρίστηκαν "καρέκλα" καί θα ορμήξουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Η Ευρώπη δεν είναι ενιαία χώρα είναι μιά ένωση κρατών με πολιτισμικές κοινωνικές και οικονομικές διάφορες.
Με λίγα λόγια ο Έλληνας με τον Γερμανό είναι η μέρα με την νύχτα.
Ο Γερμανός είναι δυτικοευρωπαιος ο Έλληνας είναι βαλκανιος μεσογειακός.
Ο Έλληνας ανήκει στην ανατολή και συνορεύει με τη μέση ανατολή
Ο Γερμανός συνορεύει με την Σκανδιναβία και κεντρική Ευρώπη
Ο Γερμανός έχει βιομηχανική παραγωγή Ο Έλληνας έχει κατσικοπαραγωγη,ο Γερμανός παίρνει 3πλασιο μισθό και έχει καλύτερη ποιότητα ζωής,έχει πιο οργανωμένο κράτος και πιο αξιοκρατικο.
Από πότε ο Έλληνας θα γίνει ίσα και όμοια με τον Γερμανό τον ολλανδο και τον Βέλγο
Από πότε εμείς οι μπατιριτζιδες θα κοιτάμε να εισχωρείσουμε και να ανεβάσουμε επίπεδο ομαδοποιοντας τους εαυτούς μας σε μια ομάδα όπου τα κράτη αυτά είναι ανεπτυγμένα και εμείς οπισθοδρομικοι.
Κοινωνικά είναι το ίδιο ο Έλληνας που χορεύει στα πανηγύρια "ωχ αμάν αμάνι το μεράκι μου με πιανει" η να καθετε με τη προικιλα και την οδοντοφλυφιδα στο στόμα στα τραπέζια μέχρι της 5 το πρωί νε τον Γερμανό που θα πιει μια μπύρα και θα φάει ένα λουκάνικο στις 6 το απόγευμα η θα πάει να κάνει το τζοκινγκ κανό κλπ
Στις 10 θα έχει πέσει για ύπνο γιατί 6 ώρα έχει εγερτήριο για δουλεια.

Το πολιτιστικό επίπεδο του Έλληνα έχει υποβαθμίσει από τον ίδιο τον Έλληνας,δεν του φταίει ο ξένος που θα έρθει.
Ο Έλληνας πήγε στη Γερμανία στην Αμερική την πονηροβλαχια και τη σβουνια δεν την έβγαλε από πάνω του και φοβάστε εδώ που αν έρθει ο ξένος μην μας αλλάξει?

Δεν είμαστε ανώτεροι από τους άλλους είμαστε μια χώρα και μια κοινωνία με πολλά προβλήματα που δεν τα έχουμε λύσει είμαστε προτελευταίοι σε όλους τους δείκτες στην Ευρώπη

Με τη Τουρκία η λύση είναι συμφιλίωση και ειρήνη,ένας πόλεμος με τη Τουρκία θα είναι όλεθρος για τη χώρα και θα μας πάει ακόμα πίσω θα είμαστε πιο χάλια από ότι ειμαστε
Δεν γουστάρω να διαβάζω τα σεντόνια σου. Μη μου απαντήσεις ξανά. Και επειδή διάβασα ότι είσαι Αλβανός, άμα δεν σου αρέσει εδώ, τον πούλο γιά την Χώρα σου, να βοηθήσεις στην κοινωνική επανάσταση κατά του ναρκέμπορα Ράμα.
Πεδίον δόξης λαμπρόν να εφαρμόσεις τις ιδέες σου...:cool2:

• Like
Αντιδράσεις: Hliast

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.360
Πόντοι
786
Η Ευρώπη δεν είναι ενιαία χώρα είναι μιά ένωση κρατών με πολιτισμικές κοινωνικές και οικονομικές διάφορες.
Με λίγα λόγια ο Έλληνας με τον Γερμανό είναι η μέρα με την νύχτα.
Ο Γερμανός είναι δυτικοευρωπαιος ο Έλληνας είναι βαλκανιος μεσογειακός.
Ο Έλληνας ανήκει στην ανατολή και συνορεύει με τη μέση ανατολή
Ο Γερμανός συνορεύει με την Σκανδιναβία και κεντρική Ευρώπη
Ο Γερμανός έχει βιομηχανική παραγωγή Ο Έλληνας έχει κατσικοπαραγωγη,ο Γερμανός παίρνει 3πλασιο μισθό και έχει καλύτερη ποιότητα ζωής,έχει πιο οργανωμένο κράτος και πιο αξιοκρατικο.
Από πότε ο Έλληνας θα γίνει ίσα και όμοια με τον Γερμανό τον ολλανδο και τον Βέλγο
Από πότε εμείς οι μπατιριτζιδες θα κοιτάμε να εισχωρείσουμε και να ανεβάσουμε επίπεδο ομαδοποιοντας τους εαυτούς μας σε μια ομάδα όπου τα κράτη αυτά είναι ανεπτυγμένα και εμείς οπισθοδρομικοι.
Κοινωνικά είναι το ίδιο ο Έλληνας που χορεύει στα πανηγύρια "ωχ αμάν αμάνι το μεράκι μου με πιανει" η να καθετε με τη προικιλα και την οδοντοφλυφιδα στο στόμα στα τραπέζια μέχρι της 5 το πρωί νε τον Γερμανό που θα πιει μια μπύρα και θα φάει ένα λουκάνικο στις 6 το απόγευμα η θα πάει να κάνει το τζοκινγκ κανό κλπ
Στις 10 θα έχει πέσει για ύπνο γιατί 6 ώρα έχει εγερτήριο για δουλεια.

Το πολιτιστικό επίπεδο του Έλληνα έχει υποβαθμίσει από τον ίδιο τον Έλληνας,δεν του φταίει ο ξένος που θα έρθει.
Ο Έλληνας πήγε στη Γερμανία στην Αμερική την πονηροβλαχια και τη σβουνια δεν την έβγαλε από πάνω του και φοβάστε εδώ που αν έρθει ο ξένος μην μας αλλάξει?

Δεν είμαστε ανώτεροι από τους άλλους είμαστε μια χώρα και μια κοινωνία με πολλά προβλήματα που δεν τα έχουμε λύσει είμαστε προτελευταίοι σε όλους τους δείκτες στην Ευρώπη

Με τη Τουρκία η λύση είναι συμφιλίωση και ειρήνη,ένας πόλεμος με τη Τουρκία θα είναι όλεθρος για τη χώρα και θα μας πάει ακόμα πίσω θα είμαστε πιο χάλια από ότι ειμαστε
σωστά,
αλλά και εσύ μην είσαι τεμπέλαρος,
μην σκέφτεσαι ότι δικαιούσαι επιδόματα επειδή υπάρχεις με δικαίωμα ψήφου
μπορείς να γίνεις οδηγός και να μεταφέρεις τουρίστες πχ από το αεροδρόμιο στην ολυμπία,
εσύ που είσαι πολύγλωσσος μπορεί να πηδήξεις και καμία τσέχα + φιλοδωρήματα

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Α) Όταν σε στριμωχνω κλαταρρεις
Β) Δεν είμαι Αλβανός αν ημουν δεν θα το έκρυβα,είναι ένας λαός αξιοθαυμαστος που εγώ τους πάω.
Γ) Βασικά με κανέναν λαό δεν έχω ρατσιμο όπως εσύ
Δ) Εσύ είσαι ρατσιστας η ντροπή του Έλληνα,πατριώτης με στρινγκ και ζαρτιερα και σπάσιμο του καρπού
Α) :2funny: Το αμόρφωτο νιάνιαρο με τάπωσε!
Β) Μερικές φατρίες υπασπιστές των Τούρκων ήταν, που η Ιταλία καί η Αυστρία θέλησαν να κάνουν την περιοχή προτεκτοράτο και έστησαν ένα Κράτος 100 χρόνων μέ "λαό αξιοθαύμαστο"! Ας όψεται ο κωλοεθνάρχης Βενιζέλος που έστρεψε τα όπλα κατά των Ελλήνων που έφτιαξαν κράτος Ανεξάρτητης Ηπείρου μετά την κατάρρευση των Τούρκων.
Γ) Ο καθενας στον τόπο του :afro:με τουριστικές και εμπορικές συναλλαγές. Μακρυά κι αγαπημένοι.
Δ) :2funny::truce:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν λαό. Απλά να κάτσει στην χώρα του και να περνάει καλά κι αυτός και να μην μας ενοχλεί*, θέλοντας να μας φινλανδοποιήσει και να μήν είμαστε ξέφραγο αμπέλι, επιτρέποντας στον κάθε πικραμένο να έρθει να μας κατσικωθεί και να επιβάλει τον "πολιτισμό" του και να κάνει συνοικίες γκέτο, που φοβάσαι να περάσεις.
Και ναί, όταν στην εκπαίδευσή μας έρχονται αλλοδαποί που ούτε την γλώσσα έχουν μιλήσει ποτέ ούτε την αγάπη για τον πολιτισμό μας έχουν, δεν καταλαβαίνεις ότι υποβιβάζεται το πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδο του Έλληνα; Γιατί πρέπει να το υποστώ αυτό; Μήπως υπήρξα ιμπεριαλιστής τα τελευταία 2000 χρόνια και δέν το ξέρω ώστε να λουστώ τα απόνερα των πράξεών μου;
Άντε μπράβο, που ειρωνεύεσαι κι όλας και δεν βλέπεις τι γίνεται σέ όλη την Ευρώπη.

* Περί Τουρκίας ομιλώ, η οποία καταλαβαίνει μόνο από ισχύ αποτροπής και όχι "συμφιλίωση".
Έχουμε να χωρίσουμε πάρα πολλά πράγματα με άλλους λαούς αφού τα οικονομικά μας συμφέροντα δεν είναι τα ίδια.

Η ηγεσία της τουρκίας τουρκίας δεν είναι το ίδιο με τον μέσο τούρκο πολίτη...αυτόν τον διαχωρισμό ξεχνάνε οι περισσότεροι να τον κάνουν. Όπως ο μέσος Αμερικάνος δεν είναι το ίδιο με την ηγεσία των ΗΠΑ....και δεν γουστάρει που ο πορτοκαλί ξοδεύει ΤΡΙΣ για να επιτεθεί στο Ιραν. Καταλαβαίνεις τώρα την διαφορά??

Φυσικά και η συμφιλίωση των λαών είναι σημαντική....να πάρουμε χαμπάρι ότι τις διαφορές τις έχουν οι ηγεσίες και τα οικονομικά συμφέροντα όχι οι απλοί άνθρωποι που φροντίζουν για την οικογέννεια τους. Όσο θα καταστραφείς εσύ οικονομικά αν πας σε πόλεμο τόσο και ο Τούρκος.

Το να "κάτσει στη χώρα του" το λες εσύ...στο 2026 επιτρέπεται και η μετανάστευση και η ανταλλαγή πολιτισμών...αυτό που δεν πρέπει να είναι αποδεκτό είναι η αποδοχή όλων όσων έρχονται χωρίς χαρτιά, χωρίς κανένα κριτίριο και χωρίς κανένα φίλτρο. Και όταν μένουν κάποιοι εδώ να μην τους πετάμε σε μια δομή και να περιμένουμε να γίνουν σαν εμάς από μόνοι τους.

Ποιο πνευματικό και πολιτισιτικό επίπεδο του Έλληνα υποβιβάζεται??? Αυτό του τυπά που διαβάζει φυλλάδιο τζάμπο και πίνει φραπεδιά και πετάει το τσιγάρο του από το παράθυρο? Αυτού που πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο? που παρκάρει σε διαβάσεις αναπήρων? Που βάζει βύσμα για να πάρει τα επιδώματα όσων τα έχουν ανάγκη?? Τώρα εμένα βρήκες να τα πεις αυτά?

Είναι δείγμα πολιτισμού το να δεχτείς τα παιδάκια που δεν μιλάνε την γλώσσα σου και να τα μάθεις και να τα μεγαλώσεις να γίνουν μέλη της κοινωνίας σου. Και είναι δείγμα απολίτιστου και πνευματικά κατώτερου ανθρώπου να τα βλέπεις ως "ξένους" και να τα περιθωριοποιείς. Ιδιαίτερα την στιγμή που τα παιδιά της χώρας σου...έχουμ πρότυπα το "ξέρω τι θέλεις ρε πουτάνα....μεγιστάνα από άλανα...να ξέρει από γκάνια"

Κατάλαβες τώρα? "ανώτεροι" πνευματικά μπαμπουίνοι με φυλλάδιο του ΑΒ για πρωινή εφημερίδα....και μεγάλη ιδεά για την Ελλάδα...μεγαλώνουν τριμπούρδελα που ακούνε τρανό και κουβαλάνε μαχαίρια από τα 13...αλλά ο μπαμπουίνος νομίζει ότι είναι ο απευθείας απόγονος του Αριστοτέλη επειδή πατάει στο ίδιο μέρος....και φοβάται μην του χαλάσει το πνευματικό επίπεδο της χαβούζας....το παιδάκι που είναι μαύρο...και μαθαίνει στο δικό του του να το τραμπουκίζει επειδή είναι διαφορετικό.

Όσο για το τελευταίο...φυσικά και υπήρξες ιμπεριαλιστής...όλες οι κυβερνήσεις σου υποστήριξαν τους πολέμους που δημιούργσαν πρόσφυγες...και τα οικονομικά οφέλη τα εισέπραξες και εσύ θέλεις δεν θέλεις.

Συγνώμη για το σεντόνι

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
.......................
.......................
......................
Όσο για το τελευταίο...φυσικά και υπήρξες ιμπεριαλιστής...όλες οι κυβερνήσεις σου υποστήριξαν τους πολέμους που δημιούργσαν πρόσφυγες...και τα οικονομικά οφέλη τα εισέπραξες και εσύ θέλεις δεν θέλεις.

Συγνώμη για το σεντόνι
Απαντώ μόνο στο τελευταίο γιατί βαριέμαι να ανοίγω πολιτικοκοινωνική συζήτηση Κυριακάτικα.
Δηλαδή όταν μού την έπεσε ο Ιταλός και πήρα τα όπλα και πήγα και απελευθέρωσα την Ελληνική Ήπειρο ήμουν ιμπεριαλιστής; :think:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Παίζει η Καρυστιανού να ξεπεράσει τον Τσίπρα σε ποσοστά σαν δεύτερο κόμμα;
Εγώ προσωπικά θέλω να ψηφίσω το δεύτερο κόμμα οποιο και να είναι αυτό για να πέσει ο διεφθαρμένος Μητσοτάκης.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Απαντώ μόνο στο τελευταίο γιατί βαριέμαι να ανοίγω πολιτικοκοινωνική συζήτηση Κυριακάτικα.
Δηλαδή όταν μού την έπεσε ο Ιταλός και πήρα τα όπλα και πήγα και απελευθέρωσα την Ελληνική Ήπειρο ήμουν ιμπεριαλιστής; :think:
Μην απαντάς στα υπόλοιπα...προφανώς έχουμε χάσμα στις απόψεις μας....δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με τις απόψεις όπως αυτές που εκφράζεις..και δεν έχω ακούσει ποτέ ιδιαίτερα πειστικά επιχειρήματα έτσι και αλλιώς....μόνο ιδεολογήματα.

Μιλάω για την πολιτική που στηρίζει η Ελλάδα μέσω των κυβερνήσεων της τις τελευταίες 10ετίες...στην Μ. Ανατολή...οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την μαζική μεταφορά προσφύγων και μέσα σε αυτούς και λαθρομεταναστών.

Πρώτα βομβαρδίζουν και κάνουν την χώρα οικόπεδο..και μετά ο μέσος χαζός λέει "μα καλά...γιατί έρχονται πρόσφυγες...στην Ευρώπη που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν πάνε στις όμορες που δεν τους δέχονται"

Θες δε θες (ούτε εγώ θέλω) η Ευρώπη είναι μέρος της πολιτικής των ΗΠΑ...και η πολιτική των ΗΠΑ είναι ιμπεριαλιστική...και τα οικονομικά οφέλη τα εισπράξαμε όλοι.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.964
Πόντοι
216
Πρώτα βομβαρδίζουν και κάνουν την χώρα οικόπεδο..και μετά ο μέσος χαζός λέει "μα καλά...γιατί έρχονται πρόσφυγες...στην Ευρώπη που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν πάνε στις όμορες που δεν τους δέχονται"
Αυτό είναι ένα επιχείρημα εκ του πονηρού που χρησιμοποιούν οι αναρχοάπλυτοι και οι πονηροί που σχεδιάζουν το ανακάτεμα του πλανήτη.
α) Πρόσφυγας είναι αυτός που πάει στο πρώτο μη εμπόλεμο κράτος που συνορεύει. Εμείς δεν συνορεύουμε με κάποιο εμπόλεμο κράτος γιά να δεχθούμε πρόσφυγες.
β) Στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ στην δεκαετία του 80, όπου πολεμούσαν 10 χρόνια και στον βομβαρδισμό της Σερβίας που την έκαναν οικόπεδο, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ δεν ενεμφανίσθη ουδείς ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ...
Ο πρόσφυγας παίρνει ένα κομπόδεμα και τραβάει εκεί που δεν έχει φωτιά. Εδώ μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο, που συμμετέχουν κράτη (π.χ. Τουρκία) διεθνή κεφάλαια (Σόρος) ενδιάμεσοι (ΜΚΟ) ώστε να τελειώσουν τα εναπομείναντα Ευρωπαϊκά Έθνη και να φτιάξουν πληθυσμούς χωρίς ομοιογένεια, συνοχή, ταυτότητα και κοινά συμφέροντα, εύκολα ελέγξιμους και χειραγωγίσιμους. Τελεία και παύλα.
Τα παραμύθια αλλού...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Αυτό είναι ένα επιχείρημα εκ του πονηρού που χρησιμοποιούν οι αναρχοάπλυτοι και οι πονηροί που σχεδιάζουν το ανακάτεμα του πλανήτη.
α) Πρόσφυγας είναι αυτός που πάει στο πρώτο μη εμπόλεμο κράτος που συνορεύει. Εμείς δεν συνορεύουμε με κάποιο εμπόλεμο κράτος γιά να δεχθούμε πρόσφυγες.
β) Στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ στην δεκαετία του 80, όπου πολεμούσαν 10 χρόνια και στον βομβαρδισμό της Σερβίας που την έκαναν οικόπεδο, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ δεν ενεμφανίσθη ουδείς ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ...
Ο πρόσφυγας παίρνει ένα κομπόδεμα και τραβάει εκεί που δεν έχει φωτιά. Εδώ μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο, που συμμετέχουν κράτη (π.χ. Τουρκία) διεθνή κεφάλαια (Σόρος) ενδιάμεσοι (ΜΚΟ) ώστε να τελειώσουν τα εναπομείναντα Ευρωπαϊκά Έθνη και να φτιάξουν πληθυσμούς χωρίς ομοιογένεια, συνοχή, ταυτότητα και κοινά συμφέροντα, εύκολα ελέγξιμους και χειραγωγίσιμους. Τελεία και παύλα.
Τα παραμύθια αλλού...
Εκ του πονηρού το βλέπεις εσύ που είσαι φανατισμένος.

α) Μέχρι να χρειαστεί να πάρεις εσύ την οικογένεια σου και να πας πρόσφυγας κάπου...δεν μπορείς να ξέρεις τι αποφάσεις παίρνουν οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή....είναι μικρότητα να μιλάς έτσι εκ του ασφαλούς. Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να δέχεται πρόσφυγες...και για να στο πω και αλλιώς...για να είμαστε άνθρωποι τους πραγματικούς πρόσφυγες καλά κάνουμε και τους δεχόμαστε. Όποιος θέλει πνιγμένα παιδάκια στη θάλασσα δεν ανήκει στον πολιτισμό της δύσης.

β) Ναι προφανώς και υπάρχει κάποιο σχέδιο αφού μαζί με τους πρόσφυγες περνάνε και πράκτορες και φανατισμένοι απολίτιστοι τυπάδες, εγκληματίες κτλπ. Όμως εδώ στην Ελλαδάρα δεν το βλέπουμε έτσι...εδώ ο μέσος φανατίλας λέει "κανέναν δεν θα δεχτούμε...βυθίστε τα καράβια...δεν χωράμε άλλους"...ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά..μεταξύ διαχωρισμού προσφύγων και εγκληματιών....και του ψυχάκια ρατσιστή που θέλει να τους διώξει όλους χωρίς έλεγχο.

Αυτά μέχρι ένα σημείο...για τα σχέδια ανταλλαγής πληθυσμών από τον σόρος και τα σχετικά...σόρρυ αλλά μου φαίνονται αστεία...

Σε εμένα όμως φίλε μου δε θα μιλάς έτσι τύπου "τα παραμύθια αλλού" υπονοώντας ότι εγώ τα λέω αυτά εκ του πονηρού ή ότι είμαι μέρος κάποιου σχεδίου που εσύ έχεις ανακαλύψει???

Οκ? γιατί εγώ σου μιλάω με σεβασμό...ενώ μπορώ και εγώ να απευθυνθώ έτσι...όχι τίποτα άλλο...είμαστε και πνευματικά και πολιτιστικά ανεπτυγμένοι.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.332
Πόντοι
3.246
Παίζει η Καρυστιανού να ξεπεράσει τον Τσίπρα σε ποσοστά σαν δεύτερο κόμμα;
Εγώ προσωπικά θέλω να ψηφίσω το δεύτερο κόμμα οποιο και να είναι αυτό για να πέσει ο διεφθαρμένος Μητσοτάκης.
Κούλης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης κλπ είναι στο ίδιο συνδικάτο κι ενώ η εικόνα συμπληρώνεται με το ΚΚΕ στο βάθος/παρασκήνιο να τρίβει τα χέρια του για την "παρακμή των αστικών κομμάτων".

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.959
Πόντοι
9.931
Τι λες μωρή ρόμπα και εσυ
Εγω με τον Σαούλ έχουμε μεγάλη κόντρα,σιγά που θα κάτσω εγώ να γλείψω τον Σαούλ,ο Σαούλ με γλύφει κάθε φορά
Για μένα ο Σαούλ δεν είναι αριστερός και το έχω δηλώσει εδώ μέσα πολλές φορές
Ο Σαούλ είναι δεξιός
Δεν ξέρει τι σημαίνει αριστερά
ρε αγαθέ οι αλβανοί έχουν γεμίσει τις φυλακές της χώρας και όχι μόνον της δικής μας χώρας
Στην Βρετανία οι ισλαμιστές λένε
"εμείς μακελεύουμε για τη Πίστη μας
οι αλβανοί σκοτώνουν για μια στερλίνα"
Ο πιπίλας βέβαια είναι εξαίρεση , εθνίκι πουτσεκάς στη πατρίδα του και παρθένος αναρχοφεμιναζούλης στη δική μας :2funny:
Μακριά από αλβαναριά μπαμπέσηδες φιλοχρήματους ,υπάρχουν καλά παιδιά να κάνεις παρέα , Μολδαβοί Σέρβοι αλλά κ Βούλγαροι

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.076
Πόντοι
506
Κούλης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης κλπ είναι στο ίδιο συνδικάτο κι ενώ η εικόνα συμπληρώνεται με το ΚΚΕ στο βάθος/παρασκήνιο να τρίβει τα χέρια του για την "παρακμή των αστικών κομμάτων".

συγκλινει με την αποψη του Αυφαντη στη συνεντευξη του στο eroi, μετα απο μια ωρα ξεκιναει να σχολιαζει την "αριστερα" του τσιπιριπο και τον ρολο της που ειχε και τον ρολο που προκειται να παιξει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Χαζοβιολη Σαούλ συμφωνώ αλλά μιλάς με τη νυχτερίδα που πέρα από ιδεολογήματα δεν ξέρει κάτι αλλο να γράψει.

Οι ομορες χώρες τους έχουν γεμίσει είναι πάνω από το μισό του πληθυσμού ξένοι.
Στο Κατάρ οι καταριανοι είναι οι μισοί στο πληθυσμό και οι άλλοι είναι ξένοι,έψαχνα καταριανο στη Ντόχα και ήταν μειοψηφία όταν είχα πάει ένα εξάμηνο,το ίδιο στα εμιράτα στο Κουβέιτ και τη Σαουδική αραβια
Δεν αντέχουν άλλο αυτές οι χώρες
Εξάλλου τα 4 εμιράτα είναι μικρές χώρες και η δεξαμενή μεγάλη εκτός από τη Σαουδική αραβια η οποία και αυτή έχει πήξει παρόλο που είναι μεγάλη χώρα
Η λύση είναι η Ευρώπη να αναπτύξει χώρες τις περιοχής
Πχ το Ομάν όπου είναι αναπτυσομενο να γίνει μια άλλη χώρα υποδοχής επίσης η Ιορδανία και στην βόρεια Αφρική την Λιβύη που ήταν ανεπτυγμένη χώρα και την διέλυσαν
3 χώρες αρχικα να πέσει το χρήμα για να απορρόφησουν επίσης μετανάστες.
Πακιστάν ινδια Μπαγκλαντές Νιγηρία κλπ να μπει φρένο στην αύξηση του πληθυσμού μέσω κονδυλίων και εφαρμογή από τη χώρα εκεί τρόπων μείωσης του πληθυσμού αλλιώς εμπάργκο και κυρωσεις
Δεν μπήκα εγώ σε αυτά

εγώ μίλησα για τους πρόσφυγες...τους πραγματικούς...οικογένειες με παιδάκια...γυναίκες...κτλπ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
ο καημένος φιλικός ψυχάκιας της γειτονιάς ξεκίνησε πάλι σήμερα την κασέτα...θα το πηγαίνει έτσι μέχρι το βράδυ...κάθε φορά που γράφει "πουτσεκάς" ο εγκέφαλος του ανατινάζεται :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.959
Πόντοι
9.931
δεν υπάρχουν πρόσφυγες παρά μόνον ψωλαραίοι λαθροεισβολείς στρατεύσιμης ηλικίας
Πρόσφυγες ήταν οι Σέρβοι που μετακινούνταν με γυναίκες παιδιά παππούδες κ γιαγιάδες
Η Ελλάδα σαν χρεοκοπημένο κράτος που δεν μπορεί να "θρέψει" τα δικά της παιδιά
αλλά και λόγω τουρκίας , έπρεπε να απαγορεύει την είσοδο σε κάθε ισλαμοεισβολέα

Ξύλο ξύλο ξύλο σε κάθε λαθρολάγνο ανθέλληνα χαρτζηλικάκια σαν τον Γιάσονα με τα γυναικόπαιδα των μκο :2funny:

HAaiXjCWsAEmXbO.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.959
Πόντοι
9.931
ο αναρχόβλακας αλβανός κλώνος ζητάει τραμπούκα κ μπούλινγκ :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Προφανώς δεν έχεις παει σε δομή ν δεις πόσα παιδάκια έχει

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.360
Πόντοι
786
Γιατί τα συστήματα τα σκανδιναβικά έκαναν και κάνουν αυτό που σας λέω.
Φορολογουν τους έχοντες και δίνουν στους μη έχοντες κοινωνικές παροχές.
τί λες ρε σύ;
αυτοί είναι προτεστάντες υπεύθυνοι πολίτες που λογοδοτούν πρωτίστως στον εαυτό τους,

εδώ είναι βαλκάνιοι μεσανατολίτες,
μάγκες που κρύβονται από την αστυνομία μέσα σε αγροτικά για να πάνε διακοπές επί κόβιντ
απατεώνες που αγοράζουν μεταχειρισμένα ιχ και τα πουλάνε λίγο ακριβότερα,
που δουλεύουν μαύρα σε καντίνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom