Μομφερατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Συριζα μεχρι τελος.Ζαν εσύ θα πας Τσίπρα ή θα μείνεις τελευταίος των Μοϊκανών;
Εμενα ο συριζα ειναι θρησκεια.
Συριζα μεχρι τελος.Ζαν εσύ θα πας Τσίπρα ή θα μείνεις τελευταίος των Μοϊκανών;
Απο ποτε εγινες εσυ μωρή μπαζολα ευγενικη?εσυ το μονο που ξερεις ειναι να λες ασυναρτησιες και να υπερασπιζεσαι τη νδ σουΖανουκο μου εσυ?
Μωρη χυμενη καποτα δεν καταλαβα οτι συνομιλουσα μαζι σου και ημουνα ιδιαιτερα ευγενικος
Τωρα βλεπω ρε κλωνε που γραφεις οτι γυρνας στο Γλαυκο να βρεις καμια τελειωμενη πορνη μηπως και γαμησεις και εσυ ρε ρημαδι...
μου θελεις και σχολια για το ΑΕΠ...ορνιο ε ορνιο απο τα Ζαρουχλέικα
Θα αρχισεις παλι τα παρακαλετα να με μπαναρουν ρουφιανακιΖανουλα, ξεφυγες, ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΦΟΡΑΣ;
Ζανουκο παρε απο κανα παιδακι στην γειτονια το βιβλιο των μαθηματικων τωρα που τελειωσε η χρονια και ξεστραβωσου ρεΑπο ποτε εγινες εσυ μωρή μπαζολα ευγενικη?εσυ το μονο που ξερεις ειναι να λες ασυναρτησιες και να υπερασπιζεσαι τη νδ σου
Οσο για ποτάμια και ζαρουχλεικα μονο αυτο έχεις να παεις γιατι να έρθεις σε πολιτικο αντίλογο μαζι μου δεν σε κοβω να αντέχεις,136.8% του αεπ που δεν ξερεις απο πουθε κλανει η κοτα
Ποιο ασχετο ζωαδι του σαιτ απο σενα δεν υπάρχει.Ζανουκο παρε απο κανα παιδακι στην γειτονια το βιβλιο των μαθηματικων τωρα που τελειωσε η χρονια και ξεστραβωσου ρε
κοιτα να κατανοησεις ρε γιδι ποσα δις ειναι το 1% του ΑΕΠ που μου θελεις και αναλυσεις
πολιτικο αντιλογο μαζι σου δεν μπορω να εχω, αφου στο σχολειο εκανες κοπανες στα μαθηματικα και εισαι στουρνος
Ξεβρακωθηκες ρε ΖανουκοΠοιο ασχετο ζωαδι του σαιτ απο σενα δεν υπάρχει.
Έπεσες στη παγιδα και ειπες τη πατατα οτι το χρεος ειναι 136% ενω αυτον ηταν προβλεψη για το 2026 και οχι αληθινο τωρινο στοιχειο
Στο τελος του ετους θα ξερεις ποσο τελικά πηγε το χρεος ως προς τι αεπ στοχος ειναι αυτος οπως και στόχος είναι το 2028 να παει 130%
Θα σε μαθω εγω οικονομικα μην αγχώνεσαι καθολο

Καλα το γυρνας στο Καλαματιανό τωρα βλέπω τυπάκο,μετα τη πατατα που πεταξες εδω μεσα ψαχνεις σανιδα σωτηριας να πιαστείς.Ξεβρακωθηκες ρε Ζανουκο
Αλλά μαθημενος είσαι τόσα χρόνια εδώ μεσα.
Μομφεράτος
Που το σκέφτηκες αυτό το Νικ ρε βούρλο?

αν αποδεχτούμε ότι δεν θα αποπληρωθεί ποτέ τότε εντάξει...όλα καλάαυτο ειναι εκτος θεματος...
ποση ηταν η αυξηση λοιπον του χρεους ως ποσοστο του ΑΕΠ?
που να το πεις ότι ψήφισες τη μία φορά χρυσή αυγή και τη δεύτερη φορά σύριζαΕίμαι γνωστός παλιός αριστερός.
Θες να σε στείλω ... να ρωτήσεις κάποιες μάρτυρες να στο ... επαληθεύσουν ;;;
Τους είχα καλαφατίσει τα πρέκια παλιότερα.
Ρε εσύ, σοβαρά τώρα, πότε θα με μάθεις να κόβω πλακάκια ;
Με το συγκεκριμενο μερεμέτι δεν το έχω και θέλω να διορθώσω κάτι παλιά μπάνια σε κάτι ευκαιρίες που έχουμε βρει
και θα τα νοικιάσουμε τσάμπα, 12€/τμ .

και σε αυτο ανωμαλος ηταν, ακου εκει του αρεσαν ελεγε οι χονδρεςΕντάξει ποτε δεν αμφισβητησαμε τον ανδρισμο του μπατζανακη..
Στα πολιτικα μάς τα χαλαγε
Oi μπαμπατσικες. Οχι χοντρέςκαι σε αυτο ανωμαλος ηταν, ακου εκει του αρεσαν ελεγε οι χονδρες
Απο 15 Ιουνίου θα ειμαι,θα έρθεις να μου δείξεις το ταλεντο σου επι του πεδιου η θα αναπαράγεις παλι τα ιδια και τα ιδια λες και βρηκα μια κασετα απο το χρονοντούλαπο του 90 τοτε που οι συνθηκες ηταν διαφορετικές...O Μομφεράτος είναι Μπρνο και γαμάει Πάτρα.
Πάτρα - Page 176 - bourdela.com forum
περασα πριν δυο μερες απο το σπιτι που γραφει "Ελενη" πρωινες ωρες και ειδα μια κοπελα. 25 ευρω χρεωνει. Μου ειπαν οτι η Ελενη σταματησε την δουλεια. εχει δοκιμασει κανεις την νέα κοπελα; το απογευμα ποια εχουν;www.bourdela.com
Πάτρα - Page 176 - bourdela.com forum
περασα πριν δυο μερες απο το σπιτι που γραφει "Ελενη" πρωινες ωρες και ειδα μια κοπελα. 25 ευρω χρεωνει. Μου ειπαν οτι η Ελενη σταματησε την δουλεια. εχει δοκιμασει κανεις την νέα κοπελα; το απογευμα ποια εχουν;www.bourdela.com
Εμαθα οτι κατι αραβες παίρνουν σουβλακι τις σλαβες ισχυει και σου χαλάνε το ονειρο...ποσες εχεις χασει απο τα γιαχαμπιμπια ρε κοντουλη δεν μας είπες?ισως γι Αυτό εισαι και τοσο ρατσιστας με τα γιαχαμπιμπιαΣε όλες τις χώρες της μέσης Ανατολής έτσι ειναι.Μου έλεγε ένας Αιγύπτιος για υπαλλήλους στην Αίγυπτο που παίρνουν 100 χιλιάδες ευρω το χρονο για να ξύνουν τα αρχιδια τους.Δεν κάνουν τίποτα απολύτως απλώς ειναι κοντα στο καθεστώς.Και τι να πούμε για Σαουδική Αραβια κτλ.Η Ελλάδα προς τα εκει ανήκει περισσότερο πολιτισμικά.
Κοιτα, για να είμαστε δίκαιοι , με τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, σου φαίνεται ικανός για εργασία ;Καλα, ενταξει, αυτα τα εχουν πει και αλλα βλαμμενα κοπροσκυλα σαν του λογου σου. Εστω και ενα ευρω να κλεβεις ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. Και επειδη εσυ δεν εισαι οικονομικα ασθενεστερος αλλα ΝΟΗΤΙΚΑ και ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ κλεβεις επιδοματα απο ανθρωπους που ειναι ενικανοι για εργασια και τα δικαιουνται.
Τύπε , έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.Θα αρχισεις παλι τα παρακαλετα να με μπαναρουν ρουφιανακι
Να ξερεις εχω αλλα 6 σταντ μπαι