Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 179 46,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 208 53,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    387

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
O Μομφεράτος είναι Μπρνο και γαμάει Πάτρα.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.701
Πόντοι
2.306
ΠΟΝΟΣ ... Κούλης θα έχει χαπακωθεί με πολλαπλάσια από τη νορμαλ δόση του :coffee:

Screenshot 2026-05-29 at 15-34-05 Δημοσκόπηση ALCO Στο 23 5% η ΝΔ στο 12 8% ο Τσίπρας «μάχη» Α...png

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.130
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.130
Πόντοι
6.256
Είμαι γνωστός παλιός αριστερός.

Θες να σε στείλω ... να ρωτήσεις κάποιες μάρτυρες να στο ... επαληθεύσουν ;;;

Τους είχα καλαφατίσει τα πρέκια παλιότερα.

Ρε εσύ, σοβαρά τώρα, πότε θα με μάθεις να κόβω πλακάκια ;
Με το συγκεκριμενο μερεμέτι δεν το έχω και θέλω να διορθώσω κάτι παλιά μπάνια σε κάτι ευκαιρίες που έχουμε βρει
και θα τα νοικιάσουμε τσάμπα, 12€/τμ .
που να το πεις ότι ψήφισες τη μία φορά χρυσή αυγή και τη δεύτερη φορά σύριζα :2funny:

Αν θες να μάθεις τη δουλειά πρέπει να ξεκινήσεις από τα χαμηλά θα κρατάς πρώτα εσύ τον κουβά και τα εργαλεία και σιγά σιγά από παραγιός θα γίνεις μάστορας Β.

θα τα πάρεις τα 12ε/τμ στα σαπίδια ναι....μετά από 6 χρόνια στα δικαστήρια :tooth:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.050
Πόντοι
506
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21

Απο 15 Ιουνίου θα ειμαι,θα έρθεις να μου δείξεις το ταλεντο σου επι του πεδιου η θα αναπαράγεις παλι τα ιδια και τα ιδια λες και βρηκα μια κασετα απο το χρονοντούλαπο του 90 τοτε που οι συνθηκες ηταν διαφορετικές...
Εγω αν θες σου κανω τον μεντιουμ σαν μια αλλη ψυχη εδω μεσα και σου λεω οτι σε 15 χρονια καποιος γεροκμαν 65αρης δεν θα εχει να πλερώνει μοντελες απο τα πρακτορεία των μουνολιβαδιων και θα τον φαει η μαρμάγκα σε καμια ψαθα στους παγωμενους δρομους της φριτζιας

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Σε όλες τις χώρες της μέσης Ανατολής έτσι ειναι.Μου έλεγε ένας Αιγύπτιος για υπαλλήλους στην Αίγυπτο που παίρνουν 100 χιλιάδες ευρω το χρονο για να ξύνουν τα αρχιδια τους.Δεν κάνουν τίποτα απολύτως απλώς ειναι κοντα στο καθεστώς.Και τι να πούμε για Σαουδική Αραβια κτλ.Η Ελλάδα προς τα εκει ανήκει περισσότερο πολιτισμικά.
Εμαθα οτι κατι αραβες παίρνουν σουβλακι τις σλαβες ισχυει και σου χαλάνε το ονειρο...ποσες εχεις χασει απο τα γιαχαμπιμπια ρε κοντουλη δεν μας είπες?ισως γι Αυτό εισαι και τοσο ρατσιστας με τα γιαχαμπιμπια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Καλα, ενταξει, αυτα τα εχουν πει και αλλα βλαμμενα κοπροσκυλα σαν του λογου σου. Εστω και ενα ευρω να κλεβεις ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. Και επειδη εσυ δεν εισαι οικονομικα ασθενεστερος αλλα ΝΟΗΤΙΚΑ και ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ κλεβεις επιδοματα απο ανθρωπους που ειναι ενικανοι για εργασια και τα δικαιουνται.
Κοιτα, για να είμαστε δίκαιοι , με τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, σου φαίνεται ικανός για εργασία ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Θα αρχισεις παλι τα παρακαλετα να με μπαναρουν ρουφιανακι
Να ξερεις εχω αλλα 6 σταντ μπαι
Τύπε , έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.

Και δίνεις μεγάλη αξία στο σάιτ , για να έχεις τόσους κλώνους

Σαν μια άλλη ταναπου που όλο μας έχει γραμμένους και όλο εδώ είναι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556

Προς τιμήν του, είχε παραδεχτεί ότι οι Τσεχες είναι καργιολες και δεν γαμαει Μπρνο, οπότε τσιμπουκωνε Ουκρανα τραβεστί στο Κοσιτσε.

Πάτρα μόνο τανες, γιατί δεν έχει λεφτά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Τι λένε οι κουλίντιοτς οικονομολόγοι ; Αυτό θεωρείται bank run ;

18% of Greece’s population now banks with us. (That’s 2 million people btw)

Επιτρέπει η εφορία να της δώσεις λογαριασμό ρεβολουτ ; Είχα προσπαθήσει και δε γινόταν.

Ξεκάθαρη ευθύνη κυβέρνησης , να μας σπρώξει προς τις πουστροτραπεζες που μας βάζουν να πληρώνουμε για τους λογαριασμούς κάθε μήνα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Απο 15 Ιουνίου θα ειμαι,θα έρθεις να μου δείξεις το ταλεντο σου επι του πεδιου η θα αναπαράγεις παλι τα ιδια και τα ιδια λες και βρηκα μια κασετα απο το χρονοντούλαπο του 90 τοτε που οι συνθηκες ηταν διαφορετικές...
Εγω αν θες σου κανω τον μεντιουμ σαν μια αλλη ψυχη εδω μεσα και σου λεω οτι σε 15 χρονια καποιος γεροκμαν 65αρης δεν θα εχει να πλερώνει μοντελες απο τα πρακτορεία των μουνολιβαδιων και θα τον φαει η μαρμάγκα σε καμια ψαθα στους παγωμενους δρομους της φριτζιας
Σαλτα γαμησου ρε μπινε που έχω προσπαθήσει δύο φορές να κλείσω ραντεβού θανάτου μαζί σου και έκανες τον κινέζο.

Τα ίδια έκανες και με τον Αθήναιο, τρυπημένη πουστρα.

Τράβα γλείψε τα αρχιδια του Λακη τώρα, που σε πούλησε όταν σε ξεμπρόστιασε ο Ζεμπου για τα πλαστικά που έβαζες στον κωλο σου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Σαλτα γαμησου ρε μπινε που έχω προσπαθήσει δύο φορές να κλείσω ραντεβού θανάτου μαζί σου και έκανες τον κινέζο.

Τα ίδια έκανες και με τον Αθήναιο, τρυπημένη πουστρα.

Τράβα γλείψε τα αρχιδια του Λακη τώρα, που σε πούλησε όταν σε ξεμπρόστιασε ο Ζεμπου για τα πλαστικά που έβαζες στον κωλο σου
Περίμενα να απαντησει ο καουμπόη αλλα μάλλον σε ορισε χαζοδικη...
Μην σπαμαρεις το νημα αν εχεις να πεις κατι για τα πολιτικα πες το,οσο για τα αλλα εγω εμαθα οτι τρεχανε τα δάκρια ποτάμι και τα παρακαλετα στους μπαμπαδες για φίμωση εμου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Προς τιμήν του, είχε παραδεχτεί ότι οι Τσεχες είναι καργιολες και δεν γαμαει Μπρνο, οπότε τσιμπουκωνε Ουκρανα τραβεστί στο Κοσιτσε.

Πάτρα μόνο τανες, γιατί δεν έχει λεφτά
Οι τσεχες οποιος τις ξερει μπορεί να διαπιστώσει οτι με τις ελληνίδες δεν έχουν και τρομερες διαφορες στο ντειτ
Περα απο ρατσιστριες ειναι και αρκετα κλειστες στη προσέγγιση οπότε δςν σου δινουν το οκ να παίξεις μπάλα.
Τωρα τα παραμυθια του καουμπόη για ευκολια και ροστερ ειναι για γέλια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
θα τα πάρεις τα 12ε/τμ στα σαπίδια ναι....μετά από 6 χρόνια στα δικαστήρια :tooth:
Μίσθωμα να καθοριστεί από δικαστήριο ;

Δεν μένεις σε αυτά που ξέρεις ; Σοβάδες , καλουπώματα, μπετά , πλακάκια κτλ ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom