Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 179 46,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 208 53,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    387

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Το δίλλημα σ αυτες τις εκλογες θα ειναι θα ειναι παλι νδ και κουλη μαζι με βελοπουλο η ενας ενιαιος χωρος συνεργασιας αριστερών κεντρωων και προοδευτικων δυνάμεων.
Ισως και για πρώτη φορα στην ελληνικη ιστορια να έχουμε μια διευρυμένη συνεργασία πολλων κομμάτων και η πλειοψηφία των προοδευτικων
Ελας ελπιδα συριζα μεχρι στιγμης εχουν δηλώσει ανοιχτα σε μια μετεκλογικη συνεργασια και αλλα κομματα τα οποια μπορει να μπουν ειναι η μερα25 η νεα αριστερα αν μπει στη Βουλή
Τα ποσοστα θα κρίνουν τις εξελίξεις
Ζαν εσύ θα πας Τσίπρα ή θα μείνεις τελευταίος των Μοϊκανών;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.416
Πόντοι
5.506
Κλέψια σημαίνει οτι κατι κανει κατι παρανομο με τη βια η χωρις και χωρίς την συναίνεση του ιδιοκτήτη.
Εδω όμως ως κρατος έχει τη συναίνεση και μου εδινε το κεα και το μερισμα κανονικα αρα που βλέπεις εσυ την κλεψια?
Οι φοροι και ειδικα οι αδικοι φόροι ξερεις τι ειναι?
Ειναι κλεψια με νομιμο τροπο.
Νομίζεις γιατί εισαι τοσο χαζοβιολης οτι οι πολιτες κλέβουν το κράτος και όχι το αντίθετο.
Ολα τα κρατη βαση φορολογιας κλεβουν τους πολιτες η διαφορα ειναι αλλα περισσότερο αλλα λιγοτερο.
Στα κρατη της ευρωπης και οχι η μπανανια εδω ναι μεν οι πολιτες πληρωνουν φόρους με λιγα λογια γαμησιατικα αλλα βλέπουν και κοινωνικες παροχες υποδομες και κατι απο αυτα που δινουν να πιανει τοπο.
Εδω οι πολιτες ξερουν οτι και να πληρώσουν παει ολο στον κουβα
Σου φτιαχνουν δρομους και τους πληρωνεις στους ιδιωτες
Πληρωνεις για υγεία και νοσοκομειακη περίθαλψη και καταληγεις 8 ωρες στα επείγοντα και μετα σε ραντζο στο διαδρομο και αν χρειαστείς χειρουργείο θα σκασεις φακελακια αλλιως θα δεις τα ραδικια αναποδα
Πληρώνεις αδικους φορους σε ενφια τελη κυκλοφοριας κλπ χωρις παροχες
Καλα, ενταξει, αυτα τα εχουν πει και αλλα βλαμμενα κοπροσκυλα σαν του λογου σου. Εστω και ενα ευρω να κλεβεις ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. Και επειδη εσυ δεν εισαι οικονομικα ασθενεστερος αλλα ΝΟΗΤΙΚΑ και ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ κλεβεις επιδοματα απο ανθρωπους που ειναι ενικανοι για εργασια και τα δικαιουνται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.416
Πόντοι
5.506
Μωρη κουραδα απο ποτε ξερεις εσυ οικονομικα αφου εισαι εισαι ενα βλαχακι που εξασκεις το επάγγελμα του μεντιουμ.
Το χρεος είναι 150% το 2025 και χοροπηδα οσο θες.
Το 136.8% κουραδα που σερφαρεις σε διαδικτιο και ΑΙ να το παίξεις εξυπνοπουλι εδω δεν πιάνουν κατάλαβες.
Κανε μώκο και αν θες να το παίξεις μεντιουμ με πηγες του διαδικτιου και ΑΙ εισαι γελασμένος και ολα αυτα για να κανείς προπαγάνδα και να στηριξεις τη νδ σου.
Ζανουλα, ξεφυγες, ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΦΟΡΑΣ;

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917
Ζανουλα, ξεφυγες, ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΦΟΡΑΣ;
Καλησπέρα συναγωνιστ
Πες καμια καλη ατάκα έπαινο για τον κουλη για να παρω εστω κ γισ πρωτη φορα like απο μπατζανακη:confused:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Σκουλήκια , πάλι ΝΔ θα ψηφίσετε;;;

Άλλοι όμως ... πάνε καλά !!!!!!!!

Γιατί μόνο οι μισές ρε;;
Το 55% το 2023 ψήφισε ΝΔ .
Το 60% πρέπει να λουκετιάσει.

Στάχτη και βούρβερη .
Ρημάδι να γίνει .

Δεν πειράζει . Φάτε Δημοκρατία.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.416
Πόντοι
5.506
Καλησπέρα συναγωνιστ
Πες καμια καλη ατάκα έπαινο για τον κουλη για να παρω εστω κ γισ πρωτη φορα like απο μπατζανακη:confused:
Αν γραψεις ενα ποσταρισμα «Κυριακο εισαι η ελπιδα μας» εχεις ελπιδες για λαικ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Εντάξει ποτε δεν αμφισβητησαμε τον ανδρισμο του μπατζανακη..
Στα πολιτικα μάς τα χαλαγε
Πολύ όμως.

Έλεγε για τους συναδέλφους του, ότι δεν δικαιούνται να δουλεύουν για πλάκα και λίγο κάποιοι .
Αν δεν μπορούν να πληρώνουν τα 9 χιλιάρικα στο δημόσιο το χρόνο , ταμεία και εφορία με το τεκμαρτό , να κλείσουν .

Για να μπορούμε να πληρώνουμε κάτι ΔΕΗτζήδες 3 χιλιάρικα το μήνα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Σε όλες τις χώρες της μέσης Ανατολής έτσι ειναι.Μου έλεγε ένας Αιγύπτιος για υπαλλήλους στην Αίγυπτο που παίρνουν 100 χιλιάδες ευρω το χρονο για να ξύνουν τα αρχιδια τους.Δεν κάνουν τίποτα απολύτως απλώς ειναι κοντα στο καθεστώς.Και τι να πούμε για Σαουδική Αραβια κτλ.Η Ελλάδα προς τα εκει ανήκει περισσότερο πολιτισμικά.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Ψαξε ΑΙ και θα βρεις
Ζανουκο μου εσυ?
Μωρη χυμενη καποτα δεν καταλαβα οτι συνομιλουσα μαζι σου και ημουνα ιδιαιτερα ευγενικος :tooth:
Τωρα βλεπω ρε κλωνε που γραφεις οτι γυρνας στο Γλαυκο να βρεις καμια τελειωμενη πορνη μηπως και γαμησεις και εσυ ρε ρημαδι...
μου θελεις και σχολια για το ΑΕΠ...ορνιο ε ορνιο απο τα Ζαρουχλέικα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Ζανουκο μου εσυ?
Μωρη χυμενη καποτα δεν καταλαβα οτι συνομιλουσα μαζι σου και ημουνα ιδιαιτερα ευγενικος :tooth:
Τωρα βλεπω ρε κλωνε που γραφεις οτι γυρνας στο Γλαυκο να βρεις καμια τελειωμενη πορνη μηπως και γαμησεις και εσυ ρε ρημαδι...
μου θελεις και σχολια για το ΑΕΠ...ορνιο ε ορνιο απο τα Ζαρουχλέικα
Απο ποτε εγινες εσυ μωρή μπαζολα ευγενικη?εσυ το μονο που ξερεις ειναι να λες ασυναρτησιες και να υπερασπιζεσαι τη νδ σου
Οσο για ποτάμια και ζαρουχλεικα μονο αυτο έχεις να παεις γιατι να έρθεις σε πολιτικο αντίλογο μαζι μου δεν σε κοβω να αντέχεις,136.8% του αεπ που δεν ξερεις απο πουθε κλανει η κοτα

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Απο ποτε εγινες εσυ μωρή μπαζολα ευγενικη?εσυ το μονο που ξερεις ειναι να λες ασυναρτησιες και να υπερασπιζεσαι τη νδ σου
Οσο για ποτάμια και ζαρουχλεικα μονο αυτο έχεις να παεις γιατι να έρθεις σε πολιτικο αντίλογο μαζι μου δεν σε κοβω να αντέχεις,136.8% του αεπ που δεν ξερεις απο πουθε κλανει η κοτα
Ζανουκο παρε απο κανα παιδακι στην γειτονια το βιβλιο των μαθηματικων τωρα που τελειωσε η χρονια και ξεστραβωσου ρε
κοιτα να κατανοησεις ρε γιδι ποσα δις ειναι το 1% του ΑΕΠ που μου θελεις και αναλυσεις
πολιτικο αντιλογο μαζι σου δεν μπορω να εχω, αφου στο σχολειο εκανες κοπανες στα μαθηματικα και εισαι στουρνος

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Ζανουκο παρε απο κανα παιδακι στην γειτονια το βιβλιο των μαθηματικων τωρα που τελειωσε η χρονια και ξεστραβωσου ρε
κοιτα να κατανοησεις ρε γιδι ποσα δις ειναι το 1% του ΑΕΠ που μου θελεις και αναλυσεις
πολιτικο αντιλογο μαζι σου δεν μπορω να εχω, αφου στο σχολειο εκανες κοπανες στα μαθηματικα και εισαι στουρνος
Ποιο ασχετο ζωαδι του σαιτ απο σενα δεν υπάρχει.
Έπεσες στη παγιδα και ειπες τη πατατα οτι το χρεος ειναι 136% ενω αυτον ηταν προβλεψη για το 2026 και οχι αληθινο τωρινο στοιχειο
Στο τελος του ετους θα ξερεις ποσο τελικά πηγε το χρεος ως προς τι αεπ στοχος ειναι αυτος οπως και στόχος είναι το 2028 να παει 130%
Θα σε μαθω εγω οικονομικα μην αγχώνεσαι καθολου

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Ποιο ασχετο ζωαδι του σαιτ απο σενα δεν υπάρχει.
Έπεσες στη παγιδα και ειπες τη πατατα οτι το χρεος ειναι 136% ενω αυτον ηταν προβλεψη για το 2026 και οχι αληθινο τωρινο στοιχειο
Στο τελος του ετους θα ξερεις ποσο τελικά πηγε το χρεος ως προς τι αεπ στοχος ειναι αυτος οπως και στόχος είναι το 2028 να παει 130%
Θα σε μαθω εγω οικονομικα μην αγχώνεσαι καθολο
Ξεβρακωθηκες ρε Ζανουκο
Αλλά μαθημενος είσαι τόσα χρόνια εδώ μεσα.

Μομφεράτος :tooth:
Που το σκέφτηκες αυτό το Νικ ρε βούρλο?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Ξεβρακωθηκες ρε Ζανουκο
Αλλά μαθημενος είσαι τόσα χρόνια εδώ μεσα.

Μομφεράτος :tooth:
Που το σκέφτηκες αυτό το Νικ ρε βούρλο?
Καλα το γυρνας στο Καλαματιανό τωρα βλέπω τυπάκο,μετα τη πατατα που πεταξες εδω μεσα ψαχνεις σανιδα σωτηριας να πιαστείς.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.701
Πόντοι
2.306
Το λέω 6 μήνες τώρα η επίθεση της ομάδας αλητείας που ξεκίνησε από το αρχιτρόλ Νανογιλέκο-Σπύρο τον Ιανουάριο προς την Καρυστιανού ήταν υπερβολικά δυσανάλογη σε σχέση με το μηδαμινό ποσοστό που ισχυρίζοταν ότι έκοβε από τη ΝΔ=Νέα Δικογραφία :coffee:

HJfZme-XUAMWmZZ.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom