Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Καθεται ολη μερα και κανε κριτικη το μυξιαρικο που να ειναι καλα ο μπαμπας που εστησε το μαγαζι, το κραταει ακομα και του δινει ενα χαρτζηλικι για να καθεται ολη μερα στον υπολογιστη να γραφει στο μπου και να το παιζει πολυπραγμων ιδεολογος. Οταν βγει στην κανονικη ζωη αυτονομος θα αλλαξει θεωριες, ακομα ειναι μεσα στη «φουσκα».

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Καθεται ολη μερα και κανε κριτικη το μυξιαρικο που να ειναι καλα ο μπαμπας που εστησε το μαγαζι, το κραταει ακομα και του δινει ενα χαρτζηλικι για να καθεται ολη μερα στον υπολογιστη να γραφει στο μπου και να το παιζει πολυπραγμων ιδεολογος. Οταν βγει στην κανονικη ζωη αυτονομος θα αλλαξει θεωριες, ακομα ειναι μεσα στη «φουσκα».
ζητάνε συμβουλές για σωγαμπρους στο δίπλα νήμα

μιας και τα πολιτικά δεν τα καταλαβαίνεις μπορείς εκεί να διακριθείς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
ζητάνε συμβουλές για σωγαμπρους στο δίπλα νήμα

μιας και τα πολιτικά δεν τα καταλαβαίνεις μπορείς εκεί να διακριθείς
Ελα ομως που εγω δεν ειμαι σωγαμπρος αλλα εσυ παραμενεις το μυξιαρικο που χαρτζηλικωνει ο μπαμπακας. Οποτε για τα πολιτικα, αστο, οταν μεγαλωσεις και γινεις αντρας τοτε τα ξαναλεμε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Ελα ομως που εγω δεν ειμαι σωγαμπρος αλλα εσυ παραμενεις το μυξιαρικο που χαρτζηλικωνει ο μπαμπακας. Οποτε για τα πολιτικα, αστο, οταν μεγαλωσεις και γινεις αντρας τοτε τα ξαναλεμε.
Θα συνεχίσεις να αναφέρεις λέξεις όπως "μπαμπάκας" λόγω έλλειψης επιχειρημάτων (και εγκεφάλου) ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Snapshot :coffee:

Ψηφίζετε Καρυστιανου?
Ναι Ψήφοι: 11 47,8%
Οχι Ψήφοι: 12 52,2%
Απο οτι βλέπω παραμένει το 47 - 52 , είμαστε σταθεροί εδω στο forum :P

Στο μεταξύ δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα για να ξέρω τι ειπώθηκε , εγω πιστεύω πως Καρυστιανού θα ψηφίσουν αρκετοί από την αποχή , αλλά και πολλοί σαν και εμένα που ψηφίσαμε μικρά κόμματα στις προηγούμενες με κίνδυνο να μην μπούνε στην Βουλή αυτά τα κόμματα , όπου εδω αυτός ο κίνδυνος εξαλείφεται.

Οπότε αν συνυπολογίσει κανείς το τι θα πάρει απο τα άλλα κόμματα , καταλαβαίνει γιατί έχουμε αυτό εδω το 47% που μπορεί να μην είναι τελείως αντιπροσωπευτικό αλλά τέλος πάντων , και επίσης γιατί βλέπουμε να την πολεμάει το σύστημα.

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Άσχετο μιας και είσαι γνωστός κομμουνιστής όπως λέγεται, βγήκαν σε δημοπρασία φωτογραφίες της Πρωτομαγιάς του 1944 στην Καισαριανή

Καπου εκει σε μια ακρη πισω απο αυτον που τραβηξε τις φωτο ειναι και ο μητσοτακης με το κουταλι στη τσεπη για να φαει το συσσιτιο των δολοφονημενων

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
H ΝΔ απευθύνεται σε κοινό με υπερβολικά χαμηλό IQ.

Τοπ μέλη Νανογιλέκος και Μυξοκούλης :grin:

Συνδυασμός γελοιότητας και επικινδυνότητας...

Μετρήσαμε 37 εμφανίσεις σε 43 μέρες! Πότε δουλεύει ΡΕ;

Πόσα μεταπτυχιακά έχεις στις μαλακίες?? άντε καβλοράπανο πήγαινε να κάνεις παρέα με τα κουνέλια σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Θα συνεχίσεις να αναφέρεις λέξεις όπως "μπαμπάκας" λόγω έλλειψης επιχειρημάτων (και εγκεφάλου) ?
Λεει ο τυπος που μόλις ζοριζεται αρχιζει τα «κουλοιντιοτ, οπεκεπες, σωγαμπρος, κουλοηλιθιος». Τουλαχιστον εγω αναγνωριζω τα πραγματικα γεγονοτα, δεν ειναι κακο να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ δουλευεις στη δουλεια του μπαμπα και να σε χαρτζηλικωνει, να ερχεσαι εδω να το παιζεις ο αυτοδημιούργητος μεθυστανας των ΒΠ ειναι λιγο κοροιδια ομως. Κυριως προς τον εαυτο σου η κοροιδια και η ψευδαισθηση, κατα τα αλλα, καλοφαγωτα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Λεει ο τυπος που μόλις ζοριζεται αρχιζει τα «κουλοιντιοτ, οπεκεπες, σωγαμπρος, κουλοηλιθιος». Τουλαχιστον εγω αναγνωριζω τα πραγματικα γεγονοτα, δεν ειναι κακο να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ δουλευεις στη δουλεια του μπαμπα και να σε χαρτζηλικωνει, να ερχεσαι εδω να το παιζεις ο αυτοδημιούργητος μεθυστανας των ΒΠ ειναι λιγο κοροιδια ομως. Κυριως προς τον εαυτο σου η κοροιδια και η ψευδαισθηση, κατα τα αλλα, καλοφαγωτα.
όλα αυτά "γλυφοκούλης, σώγαμπρος, οπεκεπες" είναι κρίσεις προς εσένα...βγαλμένες από αυτά που γράφεις και από την εικόνα που δίνεις

δεν σου έμαθε κανένας στο μαντρί που μεγάλωσες ότι τους γονείς και τα παιδιά των ανθρώπων δεν τους αναφέρουμε ποτέ σε αντιπαραθέσεις και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αγνώστους που δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς?

εντάξει θα μου πεις τι περιμένω και εγώ από έναν γιδοβοσκό...άντε να αρμέξεις που θες να κάνεις και κρίσεις γύφτο

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.850
Πόντοι
13.116
Αρκετοί "άντρες" εδώ μέσα, που για ότι έχουν πάθει "φταίνε οι άλλοι" έχουν μεγαλώσει - εκπαιδευμένοι από το σπίτι τους και τους γύρω τους να μισούν την οικογένεια Μητσοτάκη και όλες τις πολιτικές οικογένειες. Οι πολιτικές οικογένειες όμως δεν υπάρχουν στην ελλάδα γιατί το επέλεξαν οι ίδιες. Υπάρχουν γιατί οι ραγιάδες έλληνες ψηφοφόροι είναι τόσο "καταρτισμένοι" που ψηφίζουν βάσει ονόματος. Και από την άλλη, τόσο "καταρτισμένοι" που μισούν βάσει ονόματος.

Στο παρελθόν που οι μηχανισμοί προπαγάνδας ήταν πιο απλοί - εφημερίδες και ραδιόφωνα - ο Αυριανισμός του αλήτη του κουρή και διάφοροι άλλοι έκαναν τεράστιο κακό στην Ελληνική κοινωνία, σπέρνοντας μίσος, για να εξυπηρετήσουν τον εργοδότη τους, τον αντρέα παπανδρέου και αργότερα άλλους εργοδότες. Μίσος.

Αυτό το μίσος βρήκε πρόσφορο έδαφος στους έλληνες που τους αρέσει να μισούν και πάντα να "φταίνε οι άλλοι" για την κατάντια τους.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι γόνοι της πολιτικής, οι γόνοι μητσοτάκη ή οι γόνοι παπανδρέου.

Το πρόβλημα είναι οι γόνοι του μίσους, που αρκετοί είναι εδώ μέσα, ανώνυμα και διαιωνίζουν αυτό το μίσος, που τους δίδαξαν από το σπίτι τους και το περιβάλον τους.
Ο Saul με τον οποίο συζητάς, δεν είναι ακροδεξιός, απλά πνεύμα αντιλογίας.
Η συντριπτική πλειοψηφία στο bou όσων βρίζουν τον Μητσοτάκη και τους ψηφοφόρους του, είναι ακροδεξιοί. Σχεδόν το 80%.
Θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν έχουν ούτε ένα επιχείρημα, απλά βρίζουν σκαιότατα και προσβάλλουν με χυδαίο τρόπο.
Οι δε πξγές στις οποίες αναφέρονται, είναι ο Χίος και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις που σιχαίνονται φύσει τον κοινοβολυλευτισμό, όχι θέσει.
Άλλο αντιπαράθεση και διαφωνία, άλλο πράγμα ο βόθρος.
Επειδή δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, εκτός αν σου αρέσει και εσένα αυτό το ξέσπασμα για ψυχολογικούς λόγους,
μην ασχολείσαι με αυτούς ή κάντους μπλοκ να έχεις την ησυχία σου.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω παράδειγμα ...

1771155481862.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
όλα αυτά "γλυφοκούλης, σώγαμπρος, οπεκεπες" είναι κρίσεις προς εσένα...βγαλμένες από αυτά που γράφεις και από την εικόνα που δίνεις

δεν σου έμαθε κανένας στο μαντρί που μεγάλωσες ότι τους γονείς και τα παιδιά των ανθρώπων δεν τους αναφέρουμε ποτέ σε αντιπαραθέσεις και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αγνώστους που δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς?

εντάξει θα μου πεις τι περιμένω και εγώ από έναν γιδοβοσκό...άντε να αρμέξεις που θες να κάνεις και κρίσεις γύφτο
Ισα ισα βρε μυξιαρικο που τον επιχαιρω και τον μακαριζω τον ανθρωπο για το δραμα του.

Οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι σταυρο κουβαλαει.
Εμαθες και να «κρινεις» καθυστερημενο.

Κλαψε τωρα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Ισα ισα βρε μυξιαρικο που τον επιχαιρω και τον μακαριζω τον ανθρωπο για το δραμα του.

Οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι σταυρο κουβαλαει.
Εμαθες και να «κρινεις» καθυστερημενο.

Κλαψε τωρα.
Νομίζεις ότι επειδή κρύβεσαι πίσω από τη φούστα του "τρολαρίσματος" δεν φαίνεσαι τι βλάχος είσαι?

Πως θα σου φαινόταν αν εγώ μακάριζα τα παιδιά σου(έχεις πει ότι έχεις) και σου έγραφα "και αυτά τα καημένα πρέπει να μην σε αντέχουν αλλά τι να κάνουν..εσύ τους έτυχες"

θα σου φαινόταν πολιτισμένο και εντός των ορίων αυτό γύφτο?

άντε να γαμήσεις καμιά κατσίκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Νομίζεις ότι επειδή κρύβεσαι πίσω από τη φούστα του "τρολαρίσματος" δεν φαίνεσαι τι βλάχος είσαι?

Πως θα σου φαινόταν αν εγώ μακάριζα τα παιδιά σου(έχεις πει ότι έχεις) και σου έγραφα "και αυτά τα καημένα πρέπει να μην σε αντέχουν αλλά τι να κάνουν..εσύ τους έτυχες"

θα σου φαινόταν πολιτισμένο και εντός των ορίων αυτό γύφτο?

άντε να γαμήσεις καμιά κατσίκα
Σου φαινεται να με νοιαζει η γνωμη σου ή οτι λες εδω μεσα ανωνυμα; Και τελικα σε πειραξε που ανεφερα το μπαμπακα-χορηγο for life ή οτι εχει καταρρεύσει το αφηγημα του πολυπραγμονα αυτοδημιουργητου επιχειρηματια;

Οσο για τους βλαχους και τους τσομπανηδες που μεσα στην ταραχη σου τοσο ευκολα υποβιβαζεις, μακαρι να μπορουσες να φτασεις εστω καποιους απ αυτους, ουτε μεχρι εκει δεν εισαι.

Εδω καλα εισαι, εδω ειναι η ζωη για σενα.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Ο Saul με τον οποίο συζητάς, δεν είναι ακροδεξιός, απλά πνεύμα αντιλογίας.
Η συντριπτική πλειοψηφία στο bou όσων βρίζουν τον Μητσοτάκη και τους ψηφοφόρους του, είναι ακροδεξιοί. Σχεδόν το 80%.
Θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν έχουν ούτε ένα επιχείρημα, απλά βρίζουν σκαιότατα και προσβάλλουν με χυδαίο τρόπο.
Οι δε πξγές στις οποίες αναφέρονται, είναι ο Χίος και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις που σιχαίνονται φύσει τον κοινοβολυλευτισμό, όχι θέσει.
Άλλο αντιπαράθεση και διαφωνία, άλλο πράγμα ο βόθρος.
Επειδή δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, εκτός αν σου αρέσει και εσένα αυτό το ξέσπασμα για ψυχολογικούς λόγους,
μην ασχολείσαι με αυτούς ή κάντους μπλοκ να έχεις την ησυχία σου.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω παράδειγμα ...

1771155481862.png
:hi:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Σου φαινεται να με νοιαζει η γνωμη σου ή οτι λες εδω μεσα ανωνυμα; Και τελικα σε πειραξε που ανεφερα το μπαμπακα-χορηγο for life ή οτι εχει καταρρεύσει το αφηγημα του πολυπραγμονα αυτοδημιουργητου επιχειρηματια;

Οσο για τους βλαχους και τους τσομπανηδες που μεσα στην ταραχη σου τοσο ευκολα υποβιβαζεις, μακαρι να μπορουσες να φτασεις εστω καποιους απ αυτους, ουτε μεχρι εκει δεν εισαι.

Εδω καλα εισαι, εδω ειναι η ζωη για σενα.
Απόδειξη του ότι είσαι ένας τραχανοπλαγιάς μπουρτζόβλαχος είναι ότι θεωρείς ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή γράφεις ανώνυμα.

Εγώ δε θα έπιανα ποτέ στο στόμα μου ούτε τους γονείς ούτε τα παιδιά ούτε τους συγγενείς κάποιου επειδή γράφω ανώνυμα.

δεν έχεις εσύ σχέση με τσομπάνηδες....αυτοί δεν γράφουν όλη μέρα στο bou ούτε τους έχουν βαφτίσει οι κοπέλες του σαιτ "κλαούντιες"

Συνέχισε να γράφεις για "μπαμπάκα" κτλπ νομίζοντας ότι θα με τσαντίσεις για να σε βρίσω...εσύ γίνεσια ρεζίλι (καλά όχι ότι δεν σε είχαμε καταλάβει) :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Απόδειξη του ότι είσαι ένας τραχανοπλαγιάς μπουρτζόβλαχος είναι ότι θεωρείς ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή γράφεις ανώνυμα.

Εγώ δε θα έπιανα ποτέ στο στόμα μου ούτε τους γονείς ούτε τα παιδιά ούτε τους συγγενείς κάποιου επειδή γράφω ανώνυμα.

δεν έχεις εσύ σχέση με τσομπάνηδες....αυτοί δεν γράφουν όλη μέρα στο bou ούτε τους έχουν βαφτίσει οι κοπέλες του σαιτ "κλαούντιες"

Συνέχισε να γράφεις για "μπαμπάκα" κτλπ νομίζοντας ότι θα με τσαντίσεις για να σε βρίσω...εσύ γίνεσια ρεζίλι (καλά όχι ότι δεν σε είχαμε καταλάβει) :confused:
Καλα που εχεις και κοινο και «ειστε πολλοι αυτοι που με εχετε καταλαβει και με βαφτισατε κλαουντια» γιατι αλλιως ενας βερος Αθηναιος μεγαλοσχημων επιχειρηματιας των ΒΠ (νοικαρης) θα ειχε αυτοκτονησει χωρις τα απαραιτητα λαικ στο μπου.κομ

Σου παει η κλαψα και η αγρα υποστηρικτων παντως, το κανεις ολοενα και καλυτερο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Καλα που εχεις και κοινο και «ειστε πολλοι αυτοι που με εχετε καταλαβει και με βαφτισατε κλαουντια» γιατι αλλιως ενας βερος Αθηναιος μεγαλοσχημων επιχειρηματιας των ΒΠ (νοικαρης) θα ειχε αυτοκτονησει χωρις τα απαραιτητα λαικ στο μπου.κομ

Σου παει η κλαψα και η αγρα υποστηρικτων παντως, το κανεις ολοενα και καλυτερο.
Έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ μια φωτογραφία σου

στιγμιότυπο από όταν λάμβανες την μόρφωση και την αγωγή σου :

skoupidia_mple_kadoi5.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like