Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Και να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Πήρα τηλέφωνο το Κοντρα, όσο έκανε δηλώσεις ο Κοκοτσάκης για να του κάνω ερωτήσεις.
Δεν δέχθηκαν.
Το ίδιο και στον Μαντζουράνη. Δήλωσα ταυτότητα πραγματική, το πτυχίο μου, την ειδικότητά μου και άλλα.
Το ίδιο έκανα και στο κανάλι του Καρβουνόπουλου.
Μου έκανε εντύπωση πως ο Κοκοτσάκης, δεν έχει απαντήσει ούτε σε μία ερώτηση.
Στον Καρώνη κάναν πόλεμο με το που βγήκε το αόριστο αλλά επιστημονικά άρτιο πόρισμα.
Ο δε Ασλανίδης, έφτασε γελοιωδώς να λέει, οι φοιτητές του να μην πάνε στο μάθημά του.
Όπως είπα, γιατί κανείς από αυτούς δε δέχθηκε ακόμα να κάνει debate με συναδέλφους των;
Γιατί βγαίνουν σε αντικυβερνητικά κανάλια και προστατεύονται τόσο;
Γιατί αν βγουν σε ουδέτερα κανάλια και φέρουν ειδικό να τους ρωτήσει 2 ερωτήσεις το πολύ, δε θα ξέρουν που παν τα 4.
Γιατί είναι όλα κατασκευασμένα, για να φάει σανό ο κόσμος που έχει βαρεθεί τους πολιτικούς.
Μόνο που η Καρυστιανού την πλήγωσε τη Ζωίτσα.
Τόσο χρήμα της διέθεσε και ξαφνικά αντάρτικο και δικό της κόμμα;
Της έκατσε άσχημα της Ζωίτσας.
Τι ακριβώς ειναι το μεγαλειώδες που θες να ρωτήσεις. Μέχρι τώρα τα ερωτήματα των Μπραβοκουληδων ει αι όλα μλκιες στον κύβο;;. Για πες;;;

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Τι ακριβώς ειναι το μεγαλειώδες που θες να ρωτήσεις. Μέχρι τώρα τα ερωτήματα των Μπραβοκουληδων ει αι όλα μλκιες στον κύβο;;. Για πες;;;
Εσύ δε θα το καταλάβεις. Είναι Οργανική Χημεία. Για να βλέπω κομμένες λέξεις κλπ, δε βλέπω να διαθέτεις τον κυβισμό στο πάνω κατάστρωμα για να γνωρίζεις πχ τι είναι το σημείο ζέσης μιας οργανικής χημικής ένωσης.
Είπαμε, άντε πάλι εκεί με τους αγρότες να φουσκώστε τα λάστιχα.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Εσύ δε θα το καταλάβεις. Είναι Οργανική Χημεία. Για να βλέπω κομμένες λέξεις κλπ, δε βλέπω να διαθέτεις τον κυβισμό στο πάνω κατάστρωμα για να γνωρίζεις πχ τι είναι το σημείο ζέσης μιας οργανικής χημικής ένωσης.
Είπαμε, άντε πάλι εκεί με τους αγρότες να φουσκώστε τα λάστιχα.
Μπορείς να μας πεις τι προκάλεσε την πυροσφαιρα την πυρκαγιά που έκαψε 25 παιδιά κ τα χημικά εγκαύματα των ουεοσβεστων;;;

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Η ερώτησήμου είναι απλή, γιατί από 3 τόνους ξυλόλιο, πήγαμε στους 4 και εν τέλει φτάσαμε στους 19;
Στο ίδιο πόρισμα.
Και γιατί βρέθηκε κατα τον κ. Κοκοτσάκη 18 φορές ξυλόλιο παραπάνω από το κανονικό, κοντά σε μια δεξαμενή που είχε 19 τόνους από ό,τι μας είπαν;
Δε θα ήταν τουλάχιστον 200 φορές μεγαλύτερη η συγκέντρωση κατά τη μέτρηση, καθώς είναι πτητική ένωση και δε μένει σε ένα σημείο;
Όπως και επίσης το 18 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση, επιστημονικά, απλά καταδεικνύει ότι κάηκε απλά βαμμένο ξύλο και πλαστικό...
Γιατί τα τρένα έχουν αρκετό ξύλο και πλαστικό παντου...
Αλλά που να τα καταλάβεις αυτά.
Τράβα να μάθεις για την επόμενη συνέχεια των Νεφελίμ, ο Βελόπουλος θα τα κάνει και κόμικ είπε.
Για τους απλούς ανθρώπους.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Μπορείς να μας πεις τι προκάλεσε την πυροσφαιρα την πυρκαγιά που έκαψε 25 παιδιά κ τα χημικά εγκαύματα των ουεοσβεστων;;;
έγραψα παραπάνω, δεν μπορώ να παραθέσω λινκ, αλλά αντίστοιχο ατύχημα είχαμε Νέα Ζηλανδία το 2015.
Επίσης, το να δημιουργηθεί μια φωτιά από σύγρουση 2 τρένων μετωπικά νομίζω είναι αρκετή για χημικά εγκαύματα.
Κατ αρχήν αν μιλήσουμε για χημικά εγκαύματα, είδατε κανέναν με ειδικές στολές για επικίνδυνα υλικά;
Αυτές έχουν 4 διαβαθμίσεις.
Καμία από αυτές δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία γύρω από το τρένο.
Και πιστέψτε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει χαζματ στολή, την έχω φορέσει ουκ ολίγες φορές.
Μοιάζει με αυτή που φόρεσα όταν είδα για πρώτη φορά σε μικροσκόπιο τον κοβιντ σε φαρμακευτική που δουλεύω.
Η χαζματ στολή, είναι αυτή με τη μεγάλη βιτρίνα στο πρόσωπο και το χοντρό πλαστικό που καλύπτει το υπόλοιπο σώμα.
Αν υπήρχαν επικίνδυνα υλικά θα είχαν φορεθεί αυτές οι στολές.
Οπότε, τρίχες.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Φέρε μια φωτογραφία από το δυστύχημα με αυτή τη στολή και μετά μιλάμε:
1771124755437.png

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Και δεν είμαι Μπραβοκούλης.
Παίρνω αρκετά μεγάλο 6ψήφιο νούμερο το χρόνο, για να μπορώ να λέω ότι ο Κοκοτσάκης λέει αρλούμπες.
Στην Ολλανδία.
Σε φαρμακευτική-κολοσσό, από τις 3 μεγαλύτερες.
Δε λέω ποια, αλλά έχει 3 γράμματα.
Και το καλύτερο φάρμακο κατά του καρκίνου.
Γι αυτό και ακόμα συναντώ κοπέλες που για σας έχουν σταματήσει εδώ και καιρό...

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Και αν θέλετε να γνωρίζετε κάθε Χημικός Μηχανικός υποχρεούται κατά την είσοδο στο 1ο έτος της σχολής να αγοράζει αυτό το βιβλίο (εγώ έχω την 72η έκδοση, βρείτε πότε πέτυχα στο ΕΜΠ):
1771125125105.png

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
739
Πόντοι
5.845
Καληνύχτα, ή καλημέρα και μη σας πιάνουν Κώτσους τα κόμματα, όποια κι αν είναι.
Ούτε οι μωροφιλόδοξες γυναίκες με τα 3500 ευρώ Max Mara που συμπαρίστανται όμως στην αγροτιά.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
έγραψα παραπάνω, δεν μπορώ να παραθέσω λινκ, αλλά αντίστοιχο ατύχημα είχαμε Νέα Ζηλανδία το 2015.
Επίσης, το να δημιουργηθεί μια φωτιά από σύγρουση 2 τρένων μετωπικά νομίζω είναι αρκετή για χημικά εγκαύματα.
Κατ αρχήν αν μιλήσουμε για χημικά εγκαύματα, είδατε κανέναν με ειδικές στολές για επικίνδυνα υλικά;
Αυτές έχουν 4 διαβαθμίσεις.
Καμία από αυτές δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία γύρω από το τρένο.
Και πιστέψτε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει χαζματ στολή, την έχω φορέσει ουκ ολίγες φορές.
Μοιάζει με αυτή που φόρεσα όταν είδα για πρώτη φορά σε μικροσκόπιο τον κοβιντ σε φαρμακευτική που δουλεύω.
Η χαζματ στολή, είναι αυτή με τη μεγάλη βιτρίνα στο πρόσωπο και το χοντρό πλαστικό που καλύπτει το υπόλοιπο σώμα.
Αν υπήρχαν επικίνδυνα υλικά θα είχαν φορεθεί αυτές οι στολές.
Οπότε, τρίχες.
Μλκιες απαντάς.
ΧΗΜΙΚΆ εγκαύματα δεν προκαλούνται από σύγκρουση. Προκαλούνται από χημικά υλικά καύσιμα κλπ
Άστο αυτό προφανώς δεν μπορείς να απαντήσεις.
Εξγησς μας πως έγινε η φωτιά που έκαιγε πολλή ώρα και πως έγινε η πυροσφαιρα 150 μ
Έχεις κάτι να μας ενημερώσεις;;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.803
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 15

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.803
Πόντοι
3.936
Πρέπει να καταλάβετε βρε χάχες ότι το hate προς την οικογένεια Μιζο τάκη ΔΕΝ δουλεύει πια.
Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα, αλλιώς θα πεθάνετε σαν γραφικοί γέροι με τακαΤακη Πορδυυπουργό. Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα.

Συνημμένα

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 17

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
446
Ούτε οι μωροφιλόδοξες γυναίκες με τα 3500 ευρώ Max Mara που συμπαρίστανται όμως στην αγροτιά.
Τι μαλακίες πετάς ρε φίλε. Δεν αναιρώ ότι είσαι χημικός μηχανικός αλλά λες μαλακίες! Δεν πα να δουλεύεις και στη ΝΑΣΑ. Μας έβγαλες πόρισμα από τον καναπέ σου και ακύρωσες το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ (το ευαγγέλιο όπως έλεγε η κυβέρνηση) και κάθε ανάλυση του ΓΧΚ!

Το επιχείρημα σου είναι ότι αν υπήρχε ξυλόλιο θα είχε καεί ο κάμπος. Μα τι μαλακίες ακούμε εδώ μέσα από τον κάθε άσχετο. Απλά πράγματα:

Το μέγεθος (ισχύς) μιας έκρηξης συνδέεται άμεσα και αναλογικά με την ποσότητα της εκρηκτικής ύλης. Όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα (ποσότητα) της εκρηκτικής ύλης, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενέργεια που απελευθερώνεται, παράγοντας ισχυρότερο ωστικό κύμα και μεγαλύτερη καταστροφή.

Πυρόσφαιρα δεν κάνουν τα έλαια. Τελεία! Μόνο σε εξαιρετικές σπάνιες συνθήκες (εργαστηρίου θα έλεγα) που δεν υπήρξαν στο ατύχημα.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
446
Και αν θέλετε να γνωρίζετε κάθε Χημικός Μηχανικός υποχρεούται κατά την είσοδο στο 1ο έτος της σχολής να αγοράζει αυτό το βιβλίο (εγώ έχω την 72η έκδοση, βρείτε πότε πέτυχα στο ΕΜΠ):
1771125125105.png
Όσο για το Handbook of Chemistry & Physics τι μας το πέταξες εδώ; Σαν επιχείρημα; Ανάθεμα και αν θυμάσαι τι γράφει και αν το έχεις ανοόξει ποτέ σου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
446
Μπήκε ο @sugardadis σήμερα στις 4-5 να μας γράψει τις παπαριές του και να υποστηρίξει το πόρισμα του Καρώνη:

...ο κ. Καρώνης στο πόρισμα του που παρέδωσε τον περασμένο Μάιο (ΣΣ παρουσιάστηκε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σαν την «μεγάλη αλήθεια για την έκρηξη που καταρρίπτει οριστικά κι αμετάκλητα της θεωρία του παράνομου φορτίου») απεφάνθη ότι η φονική έκρηξη οφείλεται σε έκλυση αερίων των ελαίων σιλικόνης από έκρηξη λόγω «ηλεκτρικού τόξου» – βραχυκυκλώματος εντός του μετασχηματιστή. Δηλαδή σε μία καινοφανή θεωρία που αμφισβητήθηκε από πολλούς πραγματογνώμονες.

Το εν λόγω κρίσιμο σημείο του πολυσέλιδου εγγράφου του καθηγητή του ΕΜΠ φαίνεται να έχει κύριο προβληματικό σημείο ότι ο προαναφερόμενος «εκραγείς» μετασχηματιστής της επιβατικής αμαξοστοιχίας κι ο οποίος βρίσκεται με τα υπόλοιπα συντρίμμια στην θέση Κουλούρι , δεν φαίνεται να έχει κανένα σημάδι εσωτερικής έκρηξη-καύσης κλπ!...

Κατάλαβες; Επίσης, έβγαλες σκάρτα όλα τα άλλα πορίσματα πραγματογνωμόνων και καθηγητών διεθνούς κύρους όπως του Κωνσταντόπουλου.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.599
Πόντοι
446
Έχεις δικαίωμα να εκφράζεις την γνώμη σου, η ερώτηση μου είναι η εξής, έγινε τελικά κάτι εκείνο το βράδυ; Και γιατί τρεξανε να μπαζωσουν την περιοχή; Απλές ερωτήσεις, οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί, αλλά βολεύει να χωρίζουν τον κόσμο σε στρατόπεδα υποστήριξης. Επαναλαμβάνω έγινε κάτι και προκλήθηκε το δυστύχημα ή είναι οφθαλμαπάτη;

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
H Mαρεβα που συμπαραστεκεται στον ερντογαν δεν μας ειπες τι φοραει

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
446
Προσβολές και στερεότυπα. Εξυπνάκια, η αξία ενός ανθρώπου δεν κρίνεται από ρούχα, εισόδημα ή φύλο.

Αλλά πού να το ξέρεις όταν μας αράδιασες ένα σωρό μπούρδες ότι βγάζεις 6ψήφιο ποσό, δουλεύεις στην καλύτερη φαρμακευτική με το καλύτερο φάρμακο καρκίνου, είσαι σπουδαγμένος, διαβασμένος με πολλή εμπειρία, έχεις φορέσει και τη στολή μπάτμαν :2funny::2funny:

Έγινε ρε φίλε, εμείς μόλις πέσαμε από τα δέντρα, ουραγκοτάγκοι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Όσο για το Handbook of Chemistry & Physics τι μας το πέταξες εδώ; Σαν επιχείρημα; Ανάθεμα και αν θυμάσαι τι γράφει και αν το έχεις ανοόξει ποτέ σου.
Ναι, ενω εσυ τυπε Πιπα το Handbook Blowjob-swallow & spit το κατεχεις σαν Ευαγγελιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom