Και για όσους δε γνωρίζουν τι είναι το ξυλόλιο και το τολουόλιο.
Αν υπήρχε τέτοιο πράγμα (που ονομάζονται Πτητικοί Οργανικοί Υδρογονάνθρακες στην Οργανική Χημεία), θα είχε καεί όλος ο κάμπος.
Επίσης, δεν είναι πρωτοφανές να σχηματίζουν πυρόσφαιρα έλαια σιλικόνης από μετασχηματιστή τρένου.
Επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον, έψαξα και βρήκα, έκρηξη μετασχηματιστή ηλεκτρικού τρένου, με δυσλειτουργία και ανάφλεξη καλωδίου υψηλής τάσης, το οποίο οδήγησε σε εκνέφωση και ανάφλεξη των ελαίων σιλικόνης που ήταν οι λιπαντές.
Νέα Ζηλανδία 2015, επίσημη έκθεση Βασιλικής Εταιρείας Πραγματογνώμων.
Επειδή δεν μπορώ να παραθέσω λινκ, ψάξτε στο google.Θα το βρείτε γρήγορα.
Επίσης, οι κακοήθεις θα πουν, σιγά μην είσαι Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ.
Αποφοίτησα το 2000 και είχα γνωρίσει τότε και τον Καρώνη που έκανε διδακτορικό στα Καύσιμα.
Στο δε πόρισμά του, ενώ είναι αρτιότατο επιστημονικά, δεν έχει σαφές συμπέρασμα.
Στο δε πόρισμα του Κοκοτσάκη, ενώ είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν επιστημονικά, ξάφνου βγαίνει και το πόρισμα ότι δήθεν λέει το ξυλόλιο χρησιμοποιείται για νοθεία καυσίμων.
Ναι ισχύει, αλλά χρησιμοποιείται και για μικροβιολογικές εξετάσεις ως αντιδραστήριο, σε εξετάσεις καρκίνου, στην κοσμετολογία, στις ξυλοβαφές κλπ κλπ.
Το ότι το ξυλόλιο είναι νοθευτής καυσίμων όπου υπάρχει, είναι σαν να λέμε έχω βενζίνη στο αυτοκίνητο, άρα είμαι εμπρηστής.
Οποία ηλιθιότητα, ατόμων που χειραγωγούν μάζες.
Όσο για την Καρυστιανού, 2 χρόνια έλεγα σε φίλους, πατά σε πτώματα για να βγει πρόεδρος σε κόμμα.
Οι ίδιοι φίλοι σήμερα, παραδέχονται ότι είχα δίκιο.
Στο ΜΑΤΙ κάηκαν 102 άτομα από κρατική ανικανότητα.
Δεν άνοιξε μύτη.
Υπουργοί ξέραν ότι άτομα καίγονται και ξύνονταν στην ξαπλώστρα.
Τα Τέμπη μας φταίνε όμως...
Αηδία.