Since1973
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.304
- Πόντοι
- 486
Έτσι σου μιλούσαν στο σπίτι σου;τι καινούργια θεραπεία θέλεις ? υπόθετα ?
σκάσε βλάκα που μου έχεις κ αποψούλα τυρόγαλο
Έτσι σου μιλούσαν στο σπίτι σου;τι καινούργια θεραπεία θέλεις ? υπόθετα ?
σκάσε βλάκα που μου έχεις κ αποψούλα τυρόγαλο
Ναι και εγώ είπα για τα άτομα...δεν κρατάνε αυτοί τις παρυφές της ακροδεξιάς στην ΝΔ...άλλη είναι η δουλειά τους αυτό λέωAγαπητέ διάβασε λίγο πιο προσεκτικά αυτό που έγραψα.
Μία από τις υποχρεώσεις των κομμάτων εξουσίας είναι να απορροφούν - εξουδετερώνουν κάποιες ακραίες τάσεις και "υπό διακριτικό έλεγχο" κάποιους ηλίθιους.
Αν είχαν συγκρατήσει το σκουπίδι τον Καμμένο αντί να τον διαγράψουν, θα είχαμε γλυτώσει την γελοία "συνκυβέρνηση"
Έχεις δίκιο, εδώ μέσα δεν χαζούς.Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι γράφεις γελοία επιχηρηματα; τίποτα Πο αυτά που λες δεν ισχτει
Είναι σοφιστειες τύπου Σπύραδωνη
Εδώ μέσα δεν χαζους
Γι αυτό σε παν πίπα κωλο οι απαντήσεις
έτοιμος για κρακ είσαι ρε μπάσταρδεΈτσι σου μιλούσαν στο σπίτι σου;
Μαζί με το κάθε σκάνδαλο, γίνονται αρκετά προς τη σωστή κατεύθυνση σε επίπεδο μεταρυθμίσεων.Ναι και εγώ είπα για τα άτομα...δεν κρατάνε αυτοί τις παρυφές της ακροδεξιάς στην ΝΔ...άλλη είναι η δουλειά τους αυτό λέω
Η δουλειά του κόμματος εξουσίας θα έπρεπε να είναι να εφαρμόζει το πρόγραμμα του και να κυβερνά τη χώρα χωρίς 1 σκάνδαλο την εβδομάδα.
Τα πολιτικά παιχνίδια αυτά που περιγράφεις δείχνουν την ανικανότητα των καρεκλοκένταυρων
Ναι τύπε, έλα ρίξε και άλλο εμετό, που θα πάει, θα "σπάσω"έτοιμος για κρακ είσαι ρε μπάσταρδε![]()
Να τους ευχαριστήσουμε τότε που όταν πιάνονται με τα βρακιά κατεβασμένα δεν μας κατουράνε εντελώς αλλά κάνουν και μια μεταρρύθμιση για να μας το στρογγυλέψουνΜαζί με το κάθε σκάνδαλο, γίνονται αρκετά προς τη σωστή κατεύθυνση σε επίπεδο μεταρυθμίσεων.
Πολιτικός = λαμόγιο, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.

Οχι ρε τυπε η ασπιλη Καρυ θα κυβερνηση με αγιους, μονο τα αλλα κόμματα εχουν λαμογια.Μαζί με το κάθε σκάνδαλο, γίνονται αρκετά προς τη σωστή κατεύθυνση σε επίπεδο μεταρυθμίσεων.
Πολιτικός = λαμόγιο, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Αν επαναδιατυπώσεις αυτό που έγραψες, συμφωνούμε 100%Να τους ευχαριστήσουμε τότε που όταν πιάνονται με τα βρακιά κατεβασμένα δεν μας κατουράνε εντελώς αλλά κάνουν και μια μεταρρύθμιση για να μας το στρογγυλέψουν
![]()
πως και έγινες νοσοκόμα ρε ψυχάκι ?Ναι τύπε, έλα ρίξε και άλλο εμετό, που θα πάει, θα "σπάσω"
Για πες τι διόρθωση θέλει?Αν επαναδιατυπώσεις αυτό που έγραψες, συμφωνούμε 100%

Μήπως είσαι μέλος της ομάδας Μαφίας και Αλητείας, που παρέχει αντικειμενική ενημέρωση αφιλοκερδώς, πάντα με γνώμονα την αλήθεια, την ηθική και την τιμιότητα;Φωστηρας εισαι εσυ, τα καλυτερα μυαλα εχουμε μαζεψει εδω μεσα.
Όλοι όσοι είναι στην εξουσία επωφελούνται έμμεσα ή άμεσα, οικονομικά ή με άλλους τρόπους και αυτοί και οι οικογενειές τους. Δεν υπάρχουν αδιάφθοροι πολιτικοί. Δεδομένο για όλους.Για πες τι διόρθωση θέλει?![]()
Όλοι όσοι είναι στην εξουσία επωφελούνται έμμεσα ή άμεσα, οικονομικά ή με άλλους τρόπους και αυτοί και οι οικογενειές τους. Δεν υπάρχουν αδιάφθοροι πολιτικοί. Δεδομένο για όλους.
Ο κάθε ένας όμως ανάλογα το νιονιό του αφήνει και έργο, οργανώνει το κράτος, το ψηφιοποιεί, οργανώνει καλύτερα τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα. Και φοράει γραβάτα στις διεθνείς συναντήσεις.
Το να κλέψεις είναι εύκολο και το κάνουν όλοι. Το να είσαι πολλά χρόνια στην εξουσία και να έχεις μηδενική δημοσκοπική φθορά δείχνει καλούς χειρισμούς σε κάποια πράγματα.
Το γράφω ξανά. Είδατε ότι οι φωτισμένες αντιπολιτεύσεις που γοήτεψαν τον λαό (Ποτάμια και Βαρουφάκηδες και πολλοί άλλοι) τώρα πουλάνε βιβλία και είναι παρουσιαστές. Προδότες.
ΠΡΩΤΟΣ εγώ - μόλις κάποιος πολιτικός μας εμπνεύσει εμπιστοσύνη θα μαυρίσω τον Μητσοτάκη.
Τα ίδια λέμε, με διαφορετικές διατυπώσεις.Το ξέρεις ότι οι ψηφιοποιήσεις που αναφέρεις είναι ευρωπαϊκές οδηγίες και απαιτούμενα εδώ και χρόνια έτσι? ότι πληρώνονται από το ταμείο ανάκαμψης κατά τεράστιο ποσοστό και ότι πληρώνονται 100% πάνω με φωτογραφικούς διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις ε? Ότι και η γιαγιά μου να ήταν πάνω...θα τα έκανε αυτά επειδή θα ήταν υποχρεωμένη...
Το πραγματικό πρόσωπο και οργάνωση της κυβέρνησης αυτής που φαίνεται? στις υποκλοπές που οργανώθηκαν μέσα στο γραφείο του ΠΘ...στη διαχείριση των τεμπών που έδειξαν σε όλους πόσο τομάρια είναι...και στον ΟΠΕΚΕΠΕ που πήρες μια καλή γεύση τι σημαίνει οργάνωση και ελεγκτικός μηχανισμός.
Που τα βλέπεις εσύ αυτά που ανέφερες στο κράτος? Ακόμα και το mydata που ήταν ένα μέτρο καλό που για να το κάνεις σκατά θέλει προσπάθεια...το έκαναν
Άσε τους άλλους...αυτοί που υπογράφουν για σένα σήμερα...τι κάνουν τώρα? σε φτιάχνουν?
1. Δεν αποδέχομαι στα 10εκατ Ελλήνων κι άλλα 5 μεταναστών, βγάλε τα παιδιά, δεν υπάρχει άλλοςΣυμφωνώ. Γράψε μου ένα πολιτικό όνομα - με κάποιο επιτελείο - που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.
Δεν λέμε το ίδιοΤα ίδια λέμε, με διαφορετικές διατυπώσεις.
Και να έρθουν ΠΟΙΟΙ;Δεν λέμε το ίδιο
εγώ λέω ότι είναι επικίνδυνοι εσύ λες ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους
εγώ πιστεύω πρέπει να πάρουν πούλο χτες
Ο τζήμερος με την μαρίαΚαι να έρθουν ΠΟΙΟΙ;