Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.803
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.803
Πόντοι
3.936
Τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί του Φύσσα έχουν δικαστεί και καταδικαστεί.
Ίσα ίσα στην περίπτωση Φύσσα, πρώην πρωθυπουργός έδωσε εντολή να κινηθεί η δικαστική εξουσία προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τι παράπονο να χει όσον αφορά την απόδοση δικαιοσύνης η χαροκαμένη μάνα ;
Στην δολοφονία Τεμπονέρα όταν τον σκοτωσε ο Καλαμπόκας το 1991 ο οποίος δολοφόνος ήταν επιφανής μεγαλοστέλεχος της ΟΝΝΕΔ και κατ επέκταση της ΝΔ -εκεί γιατί δεν υπήρχαν ηθηκοι αυτουργοί από το κόμμα του. Και το κόμμα του γιατί δεν διαλύθηκε σαν εγκληματική οργάνωση ( και να τους χώσουν όλους μέσα) όπως διέλυσαν και την Χ.Α. ως το ίδιο και το αυτό
Δηλαδή να τα βλέπουμε όλα σφαιρικά και όχι -2 μέτρα 2 σταθμά. :sad2:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.362
Πόντοι
786
Μάθαμε ότι είναι εξαντλητική η διδασκαλία,
μάλιστα.
η άλλη αδικία, να μην μπορείς να πάρεις άδεια, όταν θέλεις,
αλλά να μην εργάζεσαι μόνο το καλοκαίρι , χριστ, πάσχα....

και μην λησμονούμε ότι κάθε σεπτέμβρη ξεκινούν χωρίς εκκρεμότητα από τις προηγούμενες χρονιές.

νομίζω στην ελληνική δημόσια εκπαίδευση ταιριάζει το σοβιετικό
κάνουν ότι δουλεύουν, το κράτος κάνει ότι πληρώνει

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.961
Πόντοι
48.917
κάνουν ότι δουλεύουν,
ναι αλλα με σοβιετ βγηκσν απο τις καλυβες κ ειχα σπιτια(χωριε funds ) θερμανση (που δεν έχουμε στην ελλαδα το 2026) κ τζάμπα εκπσιδευση (που δεν έχουμε εδω )
το κράτος κάνει ότι πληρώνει
Σωστός
850 ευρω σε δάσκαλο ουτε στη Ναμίμπια

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
446
μάλιστα.

και μην λησμονούμε ότι κάθε σεπτέμβρη ξεκινούν χωρίς εκκρεμότητα από τις προηγούμενες χρονιές.

Ρε τύπε, πήγαινε εσύ να διδάξεις τότε. Εγώ θα μπορούσα, αλλά ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου. Πρώτον γιατί δε θα άντεχα κάθε μέρα να βάλω σε τάξη μια τάξη απείθαρχων παιδιών, τα λεφτά είναι για τον πούτσο, βαριέμαι τη ρουτίνα, δεν υπάρχει challenge. Για μένα δεν είναι δελεαστικό 3 μήνες καθισιό. Αλλά τι να κάνουμε, χρειαζόμαστε εκπαιδευτικό σύστημα και δασκάλους. Θα το φτιάξει κι αυτό ο Κούλης, λίγη υπομονή :2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.961
Πόντοι
48.917
Ρε τύπε, πήγαινε εσύ να διδάξεις τότε. Εγώ θα μπορούσα, αλλά ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου. Πρώτον γιατί δε θα άντεχα κάθε μέρα να βάλω σε τάξη μια τάξη απείθαρχων παιδιών, τα λεφτά είναι για τον πούτσο, βαριέμαι τη ρουτίνα, δεν υπάρχει challenge. Για μένα δεν είναι δελεαστικό 3 μήνες καθισιό. Αλλά τι να κάνουμε, χρειαζόμαστε εκπαιδευτικό σύστημα και δασκάλους. Θα το φτιάξει κι αυτό ο Κούλης, λίγη υπομονή :2funny::2funny::2funny:
Ο κουλης ας φτιάξει πρώτα το σπίτι του που πηδιεται η κυρά του δεξιά κ αριστερά και μετα ας προσπαθήσει να φτιάξει κ τη χώρα :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.362
Πόντοι
786
το χειρότερο, νομίζω, είναι η ιδρυματοποίηση των δασκάλων
κάνουν παρέα-παντρεύονται δασκάλους,
κινούνται στον μικρόκοσμό τους,
ακόμη και χρήματα να έχουν από την οικογένειά τους,
ασχολούνται πχ με την εγκατάσταση αεριοκίνησης στο αυτοκίνητό τους

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.961
Πόντοι
48.917
κάνουν παρέα-παντρεύονται δασκάλους,
κινούνται στον μικρόκοσμό τους,
ακόμη και χρήματα να έχουν από την οικογένειά τους,
ασχολούνται πχ με την εγκατάσταση αεριοκίνησης στο αυτοκίνητό τους
Κ οι περισσότεροι στρατιωτικοί γουστάρουν τα αμάξια με σποιλερ :confused:

Γενικά οι δάσκαλοι μπερδεύονται μεταξύ τους κ δύσκολα με κάποιον εντός κύκλου
Βαριά πεπόνια στο γαμησι οι δασκάλες...
Κ κνητισες αρκετές :confused::cry:

Ευτυχώς ειχανε δαπιτισσες που γαμιοντουσαν εύκολα με μια υποσχετικη να τις πάμε μυκονο ή Βενετία :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.820
Πόντοι
2.356
Στο στρατό τα ίδια και χειρότερα δεν ήταν, ρε τύπε; Που παντρεύονταν καμιά αστυνομικό ή ΔΥ στην Πυροσβεστική, για να αράξουν στο ίδιο μέρος μέχρι τη σύνταξη;

Της πλάκας χώρα, εντελώς.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.803
Πόντοι
3.936
Στο στρατό τα ίδια και χειρότερα δεν ήταν, ρε τύπε; Που παντρεύονταν καμιά αστυνομικό ή ΔΥ στην Πυροσβεστική, για να αράξουν στο ίδιο μέρος μέχρι τη σύνταξη;
Της πλάκας χώρα, εντελώς.
Οταν παίρνουν παράδειγμα από αυτούς που τρώνε απ το ελληνικό δημόσιο- κράτος κτλπ.. ( κι ακόμα τρώνε) γενεες 14 -σαν Βασιλειάδες - οι εχοντες δηλαδή - τι περιμένεις να κάνει ο απλός κόσμος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα? Κάπου να τρυπώσει θα κοιτάξει ή στο εξωτερικό να πάει για πάντα -δεν υπάρχει άλλη λύση. Γιατί να ιδιωτευσει με 0 στο πηλίκο αποκλείεται ..

Συνημμένα

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 9

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.133
Πόντοι
6.256
Το μπούλινγκ τυπάρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

Στους βίαιους μαθητές που πάνε στο σχολείο για να το ρημάξουν και να εμποδίσουν άλλους μαθητές που θέλουν να μάθουν
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ....

σαν το θρυλικό Παύλο Γύπαρη . Και το Μπαϊρακτάρη .

Αυτοί ξέραν να μιλάνε στους προβληματικούς τη γλώσσα που καταλαβαίνουν .
Πριν από κάποιο καιρό είχε βγει στις ειδήσεις ότι παιδάκια 6 χρονών (αν θυμάμαι καλά) είχαν κακοποιήσει έναν συμμαθητή τους.

Αν βγάλεις στην άκρη τις φαντάσιωσες σου για χωροφύλακες και χούντες για να χαίρονται οι φελλοί του σαιτ.... και συζητήσεις σοβαρά...θεωρείς ότι δεν πρέπει η δασκάλα να μπορεί να διακρίνει ότι κάτι γίνεται με τα παιδάκια? Θεωρείς δηλαδή ότι οι δάσκαλοι δεν θα πρέπει να είναι παιδαγωγοί? μόνο να κάνουν ανάγνωση το βιβλίο και να ρωτάνε "καταλάβατε παιδιά?"

Εγώ προσωπικά αν είχα παιδί και ένας "χωροφύλακας" :jerking: άπλωνε χέρι πάνω του θα τον πέρναγα από πάνω με το σουβ 3 φορές για να βεβαιωθώ ότι έχει γίνει χαλκομανία.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.717
Πόντοι
21.395
Βαριά πεπόνια στο γαμησι οι δασκάλες...
Κ κνητισες αρκετές :confused::cry:

Ευτυχώς ειχανε δαπιτισσες που γαμιοντουσαν εύκολα με μια υποσχετικη να τις πάμε μυκονο ή Βενετία :confused:
Ναι, αλλά αν γαμησεις μανεκεν θα σου λέει "πρόσεχε μην μου χαλάσεις τα μαλλιά ή το μακιγιάζ".
Αν γαμησεις νοικοκυρά θα σου λέει "πρόσεχε μην μου ξεστρωσεις το κρεβάτι ή πρόσεχε μην μου λερώσεις το πάτωμα"
Η δασκάλα όμως θα σού πει:
"Το έμαθες το μάθημα σου, ή θα το επαναλάβουμε".

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.133
Πόντοι
6.256
μάλιστα.

Αφού το καλοκαίρι πληρώνονται κανονικά και έχουν μόνο 90 μέρες πληρωμένη άδεια :confused:

αλλά αυτοί δεν είναι βολεψάκιδες και κάνουν και μαύρα ιδιαίτερα

καλό θα ήταν το κράτος να δημιουργήσει δωρεάν καλοκαιρινές τάξεις φροντιστήρια για τους μαθητές που θέλουν να κάνουν το καλοκαίρι

μήπως και γλιτώσουν τίποτα οι γονείς τους που δεν έχουν ούτε για σούπερ μάρκετ.

να δούμε αν θα το δέχονταν...

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.948
Πόντοι
2.306
Γιατί οι ΝΔκράτες θέλουν να μπαίνουν οι ''γυναίκες'' στις τουαλέτες/ντουζ των γυναικών ;

Η Καρυστιανού θα ψήφιζε αυτό ;

τραβε.jpg

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Για να ψάξω πρέπει να με ενδιαφέρει. Και εσένα και τύπους σαν εσένα πρώτον τους έχω γραμμένους στα @@ μου και δεύτερον τους έχω για να γλενταω
Εσύ έχεις τόσα κόμπλεξ και συμπλέγματα μαζεμένα, που "γλεντάς" προσπαθώντας φραστικά να προσβάλεις άλλους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Κακομοίρογλου.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Ο κουλης ας φτιάξει πρώτα το σπίτι του που πηδιεται η κυρά του δεξιά κ αριστερά και μετα ας προσπαθήσει να φτιάξει κ τη χώρα :confused:
Είπε αυτός που για να γαμήσει πρέπει να πληρώσει.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Πρέπει να καταλάβετε βρε χάχες ότι το hate προς την οικογένεια Μητσοτάκη ΔΕΝ δουλεύει πια.

Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα, αλλιώς θα πεθάνετε σαν γραφικοί γέροι με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα.

Τελευταία τροποποίηση:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.948
Πόντοι
2.306
Πρέπει να καταλάβετε βρε χάχες ότι το hate προς την οικογένεια Μητσοτάκη ΔΕΝ δουλεύει πια.

Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα, αλλιώς θα πεθάνετε σαν γραφικοί γέροι με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Βρείτε ΑΛΛΑ επιχειρήματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σας αφήνω τώρα Σάββατο πρωϊ, χαρά θεού έξω, να μαδομουνιάζεστε μεταξύ σας κακομοίρηδες.

Στάσου... ΜΥΞΑλα :grin:

Παραμένεις Κουλορούφης :coffee:

HANU8KJW8AAyVN-.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom