Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.109
- Πόντοι
- 6.256
βλέπεις ότι λες αρλούμπες?ΟΚ
Όταν θα πέσει η ΝΔ για τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα Τέμπη, εδώ θα είμαστε.

βλέπεις ότι λες αρλούμπες?ΟΚ
Όταν θα πέσει η ΝΔ για τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα Τέμπη, εδώ θα είμαστε.

ζητάνε συμβουλές για σωγαμπρους στο δίπλα νήμαΚαθεται ολη μερα και κανε κριτικη το μυξιαρικο που να ειναι καλα ο μπαμπας που εστησε το μαγαζι, το κραταει ακομα και του δινει ενα χαρτζηλικι για να καθεται ολη μερα στον υπολογιστη να γραφει στο μπου και να το παιζει πολυπραγμων ιδεολογος. Οταν βγει στην κανονικη ζωη αυτονομος θα αλλαξει θεωριες, ακομα ειναι μεσα στη «φουσκα».
Ελα ομως που εγω δεν ειμαι σωγαμπρος αλλα εσυ παραμενεις το μυξιαρικο που χαρτζηλικωνει ο μπαμπακας. Οποτε για τα πολιτικα, αστο, οταν μεγαλωσεις και γινεις αντρας τοτε τα ξαναλεμε.ζητάνε συμβουλές για σωγαμπρους στο δίπλα νήμα
μιας και τα πολιτικά δεν τα καταλαβαίνεις μπορείς εκεί να διακριθείς
Θα συνεχίσεις να αναφέρεις λέξεις όπως "μπαμπάκας" λόγω έλλειψης επιχειρημάτων (και εγκεφάλου) ?Ελα ομως που εγω δεν ειμαι σωγαμπρος αλλα εσυ παραμενεις το μυξιαρικο που χαρτζηλικωνει ο μπαμπακας. Οποτε για τα πολιτικα, αστο, οταν μεγαλωσεις και γινεις αντρας τοτε τα ξαναλεμε.
Απο οτι βλέπω παραμένει το 47 - 52 , είμαστε σταθεροί εδω στο forumSnapshot
Ψηφίζετε Καρυστιανου?
Ναι Ψήφοι: 11 47,8%
Οχι Ψήφοι: 12 52,2%
Άσχετο μιας και είσαι γνωστός κομμουνιστής όπως λέγεται, βγήκαν σε δημοπρασία φωτογραφίες της Πρωτομαγιάς του 1944 στην Καισαριανή
Πόσα μεταπτυχιακά έχεις στις μαλακίες?? άντε καβλοράπανο πήγαινε να κάνεις παρέα με τα κουνέλια σουH ΝΔ απευθύνεται σε κοινό με υπερβολικά χαμηλό IQ.
Τοπ μέλη Νανογιλέκος και Μυξοκούλης
Συνδυασμός γελοιότητας και επικινδυνότητας...
Μετρήσαμε 37 εμφανίσεις σε 43 μέρες! Πότε δουλεύει ΡΕ;
Λεει ο τυπος που μόλις ζοριζεται αρχιζει τα «κουλοιντιοτ, οπεκεπες, σωγαμπρος, κουλοηλιθιος». Τουλαχιστον εγω αναγνωριζω τα πραγματικα γεγονοτα, δεν ειναι κακο να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ δουλευεις στη δουλεια του μπαμπα και να σε χαρτζηλικωνει, να ερχεσαι εδω να το παιζεις ο αυτοδημιούργητος μεθυστανας των ΒΠ ειναι λιγο κοροιδια ομως. Κυριως προς τον εαυτο σου η κοροιδια και η ψευδαισθηση, κατα τα αλλα, καλοφαγωτα.Θα συνεχίσεις να αναφέρεις λέξεις όπως "μπαμπάκας" λόγω έλλειψης επιχειρημάτων (και εγκεφάλου) ?
όλα αυτά "γλυφοκούλης, σώγαμπρος, οπεκεπες" είναι κρίσεις προς εσένα...βγαλμένες από αυτά που γράφεις και από την εικόνα που δίνειςΛεει ο τυπος που μόλις ζοριζεται αρχιζει τα «κουλοιντιοτ, οπεκεπες, σωγαμπρος, κουλοηλιθιος». Τουλαχιστον εγω αναγνωριζω τα πραγματικα γεγονοτα, δεν ειναι κακο να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ δουλευεις στη δουλεια του μπαμπα και να σε χαρτζηλικωνει, να ερχεσαι εδω να το παιζεις ο αυτοδημιούργητος μεθυστανας των ΒΠ ειναι λιγο κοροιδια ομως. Κυριως προς τον εαυτο σου η κοροιδια και η ψευδαισθηση, κατα τα αλλα, καλοφαγωτα.
Ο Saul με τον οποίο συζητάς, δεν είναι ακροδεξιός, απλά πνεύμα αντιλογίας.Αρκετοί "άντρες" εδώ μέσα, που για ότι έχουν πάθει "φταίνε οι άλλοι" έχουν μεγαλώσει - εκπαιδευμένοι από το σπίτι τους και τους γύρω τους να μισούν την οικογένεια Μητσοτάκη και όλες τις πολιτικές οικογένειες. Οι πολιτικές οικογένειες όμως δεν υπάρχουν στην ελλάδα γιατί το επέλεξαν οι ίδιες. Υπάρχουν γιατί οι ραγιάδες έλληνες ψηφοφόροι είναι τόσο "καταρτισμένοι" που ψηφίζουν βάσει ονόματος. Και από την άλλη, τόσο "καταρτισμένοι" που μισούν βάσει ονόματος.
Στο παρελθόν που οι μηχανισμοί προπαγάνδας ήταν πιο απλοί - εφημερίδες και ραδιόφωνα - ο Αυριανισμός του αλήτη του κουρή και διάφοροι άλλοι έκαναν τεράστιο κακό στην Ελληνική κοινωνία, σπέρνοντας μίσος, για να εξυπηρετήσουν τον εργοδότη τους, τον αντρέα παπανδρέου και αργότερα άλλους εργοδότες. Μίσος.
Αυτό το μίσος βρήκε πρόσφορο έδαφος στους έλληνες που τους αρέσει να μισούν και πάντα να "φταίνε οι άλλοι" για την κατάντια τους.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι γόνοι της πολιτικής, οι γόνοι μητσοτάκη ή οι γόνοι παπανδρέου.
Το πρόβλημα είναι οι γόνοι του μίσους, που αρκετοί είναι εδώ μέσα, ανώνυμα και διαιωνίζουν αυτό το μίσος, που τους δίδαξαν από το σπίτι τους και το περιβάλον τους.
Ισα ισα βρε μυξιαρικο που τον επιχαιρω και τον μακαριζω τον ανθρωπο για το δραμα του.όλα αυτά "γλυφοκούλης, σώγαμπρος, οπεκεπες" είναι κρίσεις προς εσένα...βγαλμένες από αυτά που γράφεις και από την εικόνα που δίνεις
δεν σου έμαθε κανένας στο μαντρί που μεγάλωσες ότι τους γονείς και τα παιδιά των ανθρώπων δεν τους αναφέρουμε ποτέ σε αντιπαραθέσεις και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αγνώστους που δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς?
εντάξει θα μου πεις τι περιμένω και εγώ από έναν γιδοβοσκό...άντε να αρμέξεις που θες να κάνεις και κρίσεις γύφτο
Νομίζεις ότι επειδή κρύβεσαι πίσω από τη φούστα του "τρολαρίσματος" δεν φαίνεσαι τι βλάχος είσαι?Ισα ισα βρε μυξιαρικο που τον επιχαιρω και τον μακαριζω τον ανθρωπο για το δραμα του.
Οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι σταυρο κουβαλαει.
Εμαθες και να «κρινεις» καθυστερημενο.
Κλαψε τωρα.
Σου φαινεται να με νοιαζει η γνωμη σου ή οτι λες εδω μεσα ανωνυμα; Και τελικα σε πειραξε που ανεφερα το μπαμπακα-χορηγο for life ή οτι εχει καταρρεύσει το αφηγημα του πολυπραγμονα αυτοδημιουργητου επιχειρηματια;Νομίζεις ότι επειδή κρύβεσαι πίσω από τη φούστα του "τρολαρίσματος" δεν φαίνεσαι τι βλάχος είσαι?
Πως θα σου φαινόταν αν εγώ μακάριζα τα παιδιά σου(έχεις πει ότι έχεις) και σου έγραφα "και αυτά τα καημένα πρέπει να μην σε αντέχουν αλλά τι να κάνουν..εσύ τους έτυχες"
θα σου φαινόταν πολιτισμένο και εντός των ορίων αυτό γύφτο?
άντε να γαμήσεις καμιά κατσίκα
Ο Saul με τον οποίο συζητάς, δεν είναι ακροδεξιός, απλά πνεύμα αντιλογίας.
Η συντριπτική πλειοψηφία στο bou όσων βρίζουν τον Μητσοτάκη και τους ψηφοφόρους του, είναι ακροδεξιοί. Σχεδόν το 80%.
Θα έχεις παρατηρήσει ότι δεν έχουν ούτε ένα επιχείρημα, απλά βρίζουν σκαιότατα και προσβάλλουν με χυδαίο τρόπο.
Οι δε πξγές στις οποίες αναφέρονται, είναι ο Χίος και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις που σιχαίνονται φύσει τον κοινοβολυλευτισμό, όχι θέσει.
Άλλο αντιπαράθεση και διαφωνία, άλλο πράγμα ο βόθρος.
Επειδή δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, εκτός αν σου αρέσει και εσένα αυτό το ξέσπασμα για ψυχολογικούς λόγους,
μην ασχολείσαι με αυτούς ή κάντους μπλοκ να έχεις την ησυχία σου.
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω παράδειγμα ...
![]()

Απόδειξη του ότι είσαι ένας τραχανοπλαγιάς μπουρτζόβλαχος είναι ότι θεωρείς ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή γράφεις ανώνυμα.Σου φαινεται να με νοιαζει η γνωμη σου ή οτι λες εδω μεσα ανωνυμα; Και τελικα σε πειραξε που ανεφερα το μπαμπακα-χορηγο for life ή οτι εχει καταρρεύσει το αφηγημα του πολυπραγμονα αυτοδημιουργητου επιχειρηματια;
Οσο για τους βλαχους και τους τσομπανηδες που μεσα στην ταραχη σου τοσο ευκολα υποβιβαζεις, μακαρι να μπορουσες να φτασεις εστω καποιους απ αυτους, ουτε μεχρι εκει δεν εισαι.
Εδω καλα εισαι, εδω ειναι η ζωη για σενα.
Καλα που εχεις και κοινο και «ειστε πολλοι αυτοι που με εχετε καταλαβει και με βαφτισατε κλαουντια» γιατι αλλιως ενας βερος Αθηναιος μεγαλοσχημων επιχειρηματιας των ΒΠ (νοικαρης) θα ειχε αυτοκτονησει χωρις τα απαραιτητα λαικ στο μπου.κομΑπόδειξη του ότι είσαι ένας τραχανοπλαγιάς μπουρτζόβλαχος είναι ότι θεωρείς ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις επειδή γράφεις ανώνυμα.
Εγώ δε θα έπιανα ποτέ στο στόμα μου ούτε τους γονείς ούτε τα παιδιά ούτε τους συγγενείς κάποιου επειδή γράφω ανώνυμα.
δεν έχεις εσύ σχέση με τσομπάνηδες....αυτοί δεν γράφουν όλη μέρα στο bou ούτε τους έχουν βαφτίσει οι κοπέλες του σαιτ "κλαούντιες"
Συνέχισε να γράφεις για "μπαμπάκα" κτλπ νομίζοντας ότι θα με τσαντίσεις για να σε βρίσω...εσύ γίνεσια ρεζίλι (καλά όχι ότι δεν σε είχαμε καταλάβει)![]()
Έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ μια φωτογραφία σουΚαλα που εχεις και κοινο και «ειστε πολλοι αυτοι που με εχετε καταλαβει και με βαφτισατε κλαουντια» γιατι αλλιως ενας βερος Αθηναιος μεγαλοσχημων επιχειρηματιας των ΒΠ (νοικαρης) θα ειχε αυτοκτονησει χωρις τα απαραιτητα λαικ στο μπου.κομ
Σου παει η κλαψα και η αγρα υποστηρικτων παντως, το κανεις ολοενα και καλυτερο.
Κ χτες εσύ τον συμβουλέψες να με κάνει μπλοκ