sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 67.330
- Πόντοι
- 48.917
Κ.εγω για άλλον ΛευτέρηΠαρεξήγησες πιστεύω, για άλλον έγραφα....
Ένα μαλακά που διέγραψε το προφίλ του γιατί έγινε ρόμπα
Κ.εγω για άλλον ΛευτέρηΠαρεξήγησες πιστεύω, για άλλον έγραφα....
Θες να κάνεις κόρτε στην Αφροδίτη?Βασικά ευρωβουλευτής θέλω ....δεν το κατάλαβα δλδ ο Αλεξης Γεωργούλης καλύτερος είναι;![]()
και γιατι να μην ειναι καλυτεροι τυπε;Τύπε στο εξωτερικό πίσω από κλειστές πόρτες όλοι αυτοί θα στέκονταν καλύτερα...
Εξάλλου εντολές εκτελούν...
Μετά από 5-10 λεπτά ο τύπος αρχίζει και ρετάρει...
Θα την πηγαίνω στο σ rooftop soko στις Βρυξέλλες το Αφροδίτακι μας ...στα καλύτερα θα το έχω ...Θες να κάνεις κόρτε στην Αφροδίτη?
![]()
Θα την πηγαίνω στο σ rooftop soko στις Βρυξέλλες το Αφροδίτακι μας ...στα καλύτερα θα το έχω ...
Τύπε στο εξωτερικό πίσω από κλειστές πόρτες όλοι αυτοί θα στέκονταν καλύτερα...
και γιατι να μην ειναι καλυτεροι τυπε;
Τα καλύτερα μπουμπούκια πάνε εκεί, από τον συριζαιο που δίνει μπουνιές μέχρι την καιλη και τον γλίτσα ΑυτιαΒασικά ευρωβουλευτής θέλω ....δεν το κατάλαβα δλδ ο Αλεξης Γεωργούλης καλύτερος είναι;![]()

K ούτε υποχρεώσειςΤα καλύτερα μπουμπούκια πάνε εκεί, από τον συριζαιο που δίνει μπουνιές μέχρι την καιλη και τον γλίτσα Αυτια
Γράφε ελεύθερα τότε, καμία σχέση με εμένα.Κ.εγω για άλλον Λευτέρη
Ένα μαλακά που διέγραψε το προφίλ του γιατί έγινε ρόμπα

Φανερή ας μπει να δείτε όλα τα μπουμπούκια τα γαλάζια παπαγαλάκια που περιφέρονται από νήμα σε νήμα για να βγάλουν ασπροοροσωπο τον ΚούληSnapshot
Ψηφίζετε Καρυστιανου?
Ναι Ψήφοι: 11 47,8%
Οχι Ψήφοι: 12 52,2%
Καλά,, μάθε αιγυπτιακά πρώτα ,η φραπεδιαρικαΓράφε ελεύθερα τότε, καμία σχέση με εμένα.
Χώρια που δε με λένε και Λευτέρη αλλά που να καταλάβεις.
Άσε θα προσπαθήσω να μάθω τούρκικα το 2026 μπας και στο εξηγήσω![]()
Φανερή ας μπει να δείτε όλα τα μπουμπούκια τα γαλάζια παπαγαλάκια που περιφέρονται από νήμα σε νήμα για να βγάλουν ασπροοροσωπο τον Κούλη
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι σε ένα μπουρδελοσαητ παλεύουν για την τιμή του Κούλη

Nai πιο σουργελο απο τον κλέφτη Μητσοτάκη δεν υπάρχειΌλοι οι πολύ πολύ πικραμένοι ψηφίζουν το σούργελο...
Όλοι οι πολύ πολύ πικραμένοι ψηφίζουν το σούργελο...
Ο Κούλης είναι πανέξυπνος κ δεν θα κάτσει να φθαρεί με την γιατρόΠάει για αυτοδυναμία το ειμαστε με την Μαρία και όχι με την Μαφία αυτός θα έπρεπε να είναι ο σωστός τιτλος του κόμματος.Ο Κούλης θα την πολεμήσει με λύσσα και επειδή είναι μαφία με βρώμικες μεθόδους
Μπορείς και καλύτερα...Nai πιο σουργελο απο τον κλέφτη Μητσοτάκη δεν υπάρχει
+100000