Roccogr_1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2025
- Like
- 616
- Πόντοι
- 81
Πάντως είναι γυναικάρα για την ηλικία της και για όσα έχει περάσει .
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο χαραμοφάης είναι για δεύτερη τετραετία στην εξουσία και πάει για τρίτηΕ καλά κ ο Μητσοτάκης που είναι πρώτος κ θα βγει πρώτος ,ποιους έχει; Κάτι επαγγελματίες κλέφτες πολιτικούς που περιφέρονται από το ένα κόμμα στο άλλο για να κλέβουν
Οπότε η κάθε Καρυστινού κ την θεία της να βάλει σε σχέση με τον Βορίδη θα είναι πιο πιστευτή![]()
δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο τυπε.εγραψα πως ο μητσοτακης αυτη τη στιγμη ειναι ενα αναγκαιο κακο χωρις να εινα σε κατι καλος.αν δεις ποιοι βρισκονται στην πολιτικη σκηνη με ψυχραιμια και οχι προσκολλημενος στη οποιαδηποτε ιδεολογια σου βασανιζει την πσυχουλα,θα καταλαβεις πως εχω δικιο.Συμφωνώ +10000
Το 2026 και ακόμη πιστεύουν μερικοί τον Μητσοτάκη κ τα λαμόγια τριγύρω του![]()
Ιδια κατηγορία είναι ο Μητσοτάκης με τους πιο πάνω ..κ επειδή είναι δοκιμασμένος κ έφερε την Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης μπορώ να πω κ χειρότερος.
φαντασου πρωθυπουργο το φιλη,τη ζωιτσα,το λαφαζανη,το βελοπουλο,το νατσιο,τον κασιδιαρη,το βαρουφακη...
Το ένα δεν αντικρούει το άλλοAν δεν ειχαν γινει τα Τεμπη, και δεν ειχε χασει το παιδι της, πιστευεις οτι θα ασχολειτο; Η, μηπως περιμενε την ευκαιρια να χασει το παιδι της για να ασχοληθει με την πολιτικη;
Συμφωνώ +10000
Οι άλλοι που έχουν τα πάνε μια χαρά τυπεΤι να ψηφισεις ρε φιλε?
Χωρις να ξερεις τις θεσεις της για εθνικα,κοινωνικα κλπ θεματα?
Επειδη διαμαρτυρεται μονο.??
Μπήκε τωραψηφοφορία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δείκνυσι
ναι τυπε,παρελαβε λιχτενσταιν και μας εκανε βενεζουελα.Ιδια κατηγορία είναι ο Μητσοτάκης με τους πιο πάνω ..κ επειδή είναι δοκιμασμένος κ έφερε την Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης μπορώ να πω κ χειρότερος
Ο τυπος ειναι γονος ολιγαρχικης οικογενειας. Καινουργιας σχετικα, γι αυτο και καποιοι παλιοι ολιγαρχες που μοιραστηκανε η, χασανε καποιες δουλειες εξ αιτιας του, να του πηγαινουν κοντρα. Πολυ καλα κανει λοιπον και προασπιζει τα συμφεροντα της ταξης του.Συμφωνώ +10000
Αν σε ευχαριστει το χάλι που είμαστε τότε εμένα δε μού πέφτει λόγοςναι τυπε,παρελαβε λιχτενσταιν και μας εκανε βενεζουελα.
Εγώ σκέφτομαι να μπω στο ψηφοδέλτιο της στην περιοχή μου .....Το προφίλ της είναι φιλελεύθερο δεξιό έχει πει, για αυτό άλλωστε έφαγε πόρτα ή ζωη
Να τα υπερασπίσει αλλά με κάποια όρια τυπεΟ τυπος ειναι γονος ολιγαρχικης οικογενειας. Καινουργιας σχετικα, γι αυτο και καποιοι παλιοι ολιγαρχες που μοιραστηκανε η, χασανε καποιες δουλειες εξ αιτιας του, να του πηγαινουν κοντρα. Πολυ καλα κανει λοιπον και προασπιζει τα συμφεροντα της ταξης του.
Εσύ νέε μπατζανακη έχεις το χρίσμα του Άλεξ μαςψηφοφορία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δείκνυσι
το οτι δε σε ευχαριστει αλλα θες να κανεις τα πραγματα ακομη χειροτερα ,μπορει και να ειναι θεμα ψυχιατρικης τυπε.δηλαδη φαντασου να σκασει η πανδημια του κοβιντ που γαμησε τις οικονομιες ολου του πλανητη,καπακι να ερθει ο ηλιθιος ο πουτιν να ξεκινησει πολεμο που γαμησε ακομη περισσοτερο τα πραγματα και να εχεις πθ το βαρουφακη,υπουργους το φιλη,την περκα και τον κασσελακη.τι μπορει να παει στραβα;;;Αν σε ευχαριστει το χάλι που είμαστε τότε εμένα δε μού πέφτει λόγος![]()
Τύπο Καραχάλιο τον ήξερε μόνο η μάνα του, πήγε να μπερδευτεί στα πόδια της να πάρει δημοσιότητα