Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 456
Ισχύει πως το μαγαζί που έγινε το μακελειό με τον Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνόμο είναι κωλόμπαρο ;
Όχι είναι το Beerατής κολλητά με τα ματ στη Καστιμίδη.Ισχύει πως το μαγαζί που έγινε το μακελειό με τον Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνόμο είναι κωλόμπαρο ;
το Κ@ΛΟΜΠΑΡΟ ειναι ποιο κατω διπλα σε μια ταβερναΙσχύει πως το μαγαζί που έγινε το μακελειό με τον Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνόμο είναι κωλόμπαρο ;
Σταυρούπολη
Πες την εμπειρία σου δώσε και πληροφορίεςΜαγκες καλησπερα-πηγα χτες Casablanca στον Ακη-εχει φερει νεο υλικο και καλο
Οταν λες Καλό δεν έχει πλέον θείτσες γιατί φημίζεται για τις άνω των 50 το μαγαζίΜαγκες καλησπερα-πηγα χτες Casablanca στον Ακη-εχει φερει νεο υλικο και καλο
Εφερε και μικρες πολυ καλες !!! ορματε γιατι απο οτι καταλαβα ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑΟταν λες Καλό δεν έχει πλέον θείτσες γιατί φημίζεται για τις άνω των 50 το μαγαζί
koko?Εφερε και μικρες πολυ καλες !!! ορματε γιατι απο οτι καταλαβα ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ
Έχουμε ξανά γράψει ,χαλαρό ποτό και κουβεντουλα .στο ονειρο νεαπολη εχει παει κανεις? ειδα στο φβ ενα δυνατο ξανθο
Ξεκινα από χαλαρά μαγαζιά ,τύπου όνειρο,αλτερ εγκο,φουεγκο για ποτάκι κέρασμα και κουβεντουλα να χουφτωσεις και κανένα κωλαρακι.Μου αρέσουν φουλ κωλομπαρα-στριπτιτζαδικα αλλά κανείς απο τους φίλους μου δεν γουστάρει κάτι τέτοιο ενώ άλλοι δεν ψήνουν καν να το συζητήσουν. Είναι κανείς σε παρόμοια κατάσταση να πάμε μαζί ή μπορεί να δώσει κανείς κάνα tip, τύπου ώρες και μαγαζιά που είναι πιο οκ να πας μόνος σου, γιατί να πω την αλήθεια ντρέπομαι να πάω μόνος μου
Παιζει τπτ με το αφεντικο ?Έχουμε ξανά γράψει ,χαλαρό ποτό και κουβεντουλα .
Δεν έχει καβατζες και κόλπα .
Οικονομικό σχετικά μαγαζί αν θες να περάσεις την ώρα σου.
Μέτριες παρουσίες .
Το δυνατό ξανθό μιλφ που είδες είναι το αφεντικό.
Αν κεράσεις θα δεχθεί,μην περιμένεις να κάνεις και παιχνίδι .Παιζει τπτ με το αφεντικο ?
Κανει παρεα ?