RollieMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Φραπέ ή είχε και πνευστά;Στον prive χορο η κοπελα που επελεξα ηταν πολυ θερμη με μπολικα χουφτωματα, πιασιματα και happy ending.
Φραπέ ή είχε και πνευστά;Στον prive χορο η κοπελα που επελεξα ηταν πολυ θερμη με μπολικα χουφτωματα, πιασιματα και happy ending.
Επαιξε πνευστα με μενα. Απλα με τη συγκεκριμενη εργαζομενη υπηρξε και αλλου ειδους σχεση, ας πουμε επαγγελματικη, οποτε ισως αυτος να ηταν ο τροπος της να με γλυκανει. Γενικα δεν ξερω αν το κανουν ολες.Φραπέ ή είχε και πνευστά;
Οταν λες σταρ εννοείς το γνωστό stars Επτάλοφου η κάποιο άλλοΚαλημέρα σε όλους..μετά από πολλά χρόνια είπα να θυμηθώ λίγο τα παλιά προχθές με μια μπαροτσαρκα..πέρασμα από Τούμπα σε ένα μικρό διπλα στην εκκλησία STAR αν δεν κάνω λάθος..ωραίο μικρούλι ζεστό μαγαζάκι 4 κοπελίτσες μια μικρούλα ωραία ζουμερη,μια εντυπωσιακη ξανθιά(ίσως τρανς δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά)..μετά ήρθε άλλη μια μάλλον η αφεντικά για τα δικά μου γούστα μια ωραία ξανθιά μιλφαρα..ωραίο περιβάλλον καμία ενόχληση απ' τα κορίτσια για κέρασμα αν δεν κάνεις κίνηση εσύ..μετά πέρασμα από JHONNY'S αρκετές κοπέλες μέσα 8-9 αλλά χάλια..κάνεις όμως τα πάντα όλα εκεί από ότι κατάλαβα..αν και άγνωστος έπεσε πρόταση φραπέ η αν θέλω κάτι άλλο σε καβατζα..έχει 3 BBW για τους λάτρεις..λίγο πριν φυγω ήρθε μια δυνατή ξανθιά 50αρα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί..
To jhonny's που ακριβώς ειναι?Καλημέρα σε όλους..μετά από πολλά χρόνια είπα να θυμηθώ λίγο τα παλιά προχθές με μια μπαροτσαρκα..πέρασμα από Τούμπα σε ένα μικρό διπλα στην εκκλησία STAR αν δεν κάνω λάθος..ωραίο μικρούλι ζεστό μαγαζάκι 4 κοπελίτσες μια μικρούλα ωραία ζουμερη,μια εντυπωσιακη ξανθιά(ίσως τρανς δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά)..μετά ήρθε άλλη μια μάλλον η αφεντικά για τα δικά μου γούστα μια ωραία ξανθιά μιλφαρα..ωραίο περιβάλλον καμία ενόχληση απ' τα κορίτσια για κέρασμα αν δεν κάνεις κίνηση εσύ..μετά πέρασμα από JHONNY'S αρκετές κοπέλες μέσα 8-9 αλλά χάλια..κάνεις όμως τα πάντα όλα εκεί από ότι κατάλαβα..αν και άγνωστος έπεσε πρόταση φραπέ η αν θέλω κάτι άλλο σε καβατζα..έχει 3 BBW για τους λάτρεις..λίγο πριν φυγω ήρθε μια δυνατή ξανθιά 50αρα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί..
Το παλιό smart?Όχι Humax...στην Τούμπα οδός Λαμπράκη αμέσως δεξιά απ' την εκκλησία σε στενό..
Ναι αυτό εννοείΤο παλιό smart?
JHONNY'S σε ποια περιοχη ειναι?? οδο???Καλημέρα σε όλους..μετά από πολλά χρόνια είπα να θυμηθώ λίγο τα παλιά προχθές με μια μπαροτσαρκα..πέρασμα από Τούμπα σε ένα μικρό διπλα στην εκκλησία STAR αν δεν κάνω λάθος..ωραίο μικρούλι ζεστό μαγαζάκι 4 κοπελίτσες μια μικρούλα ωραία ζουμερη,μια εντυπωσιακη ξανθιά(ίσως τρανς δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά)..μετά ήρθε άλλη μια μάλλον η αφεντικά για τα δικά μου γούστα μια ωραία ξανθιά μιλφαρα..ωραίο περιβάλλον καμία ενόχληση απ' τα κορίτσια για κέρασμα αν δεν κάνεις κίνηση εσύ..μετά πέρασμα από JHONNY'S αρκετές κοπέλες μέσα 8-9 αλλά χάλια..κάνεις όμως τα πάντα όλα εκεί από ότι κατάλαβα..αν και άγνωστος έπεσε πρόταση φραπέ η αν θέλω κάτι άλλο σε καβατζα..έχει 3 BBW για τους λάτρεις..λίγο πριν φυγω ήρθε μια δυνατή ξανθιά 50αρα αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί..
Ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης μόλις στρίψεις από Λαγκαδά για Καραολή .JHONNY'S σε ποια περιοχη ειναι?? οδο???
Από ότι ξέρω δεν παίζει τίποτα ούτε καβατζα υπάρχει κ για έξω από το μαγαζί να πάιξεις μπάλα πολύ δύσκολο απλό κερασματαδικο είναι και δεν έχει και εμφανίσιμες κοπέλες.Το Σάββατο βρέθηκα με φίλο και περάσαμε από Jordan στην Τούμπα. Είχε 5-6 θειες που περιφέρονταν. Πήγαμε αργά κατά τις 5 και καθήσαμε 1ωρα.Ήμουν γεματος και δεν έβγαλα άκρη. Ξερει κανείς τι παίζει;
Ναι έτσι το κατάλαβα και εγώ. Δεν ασχολούμε πολύ με κολωμπαρα γι αυτό είπα να ρωτήσω. Σας ευχαριστώ ρε μάγκεςΑπό ότι ξέρω δεν παίζει τίποτα ούτε καβατζα υπάρχει κ για έξω από το μαγαζί να πάιξεις μπάλα πολύ δύσκολο απλό κερασματαδικο είναι και δεν έχει και εμφανίσιμες κοπέλες.