Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλε μου μπορεις να περιγραψεις λιγο εμφανισιακα την Αλινα για την οποια μιλας??τελικα η ξανθια στο λα λουνα αλινα λεγεται οποιος ξερει ας πει
Το παιζει σκληρη στις διαπραγματευσεις η Τανια..

Πειτε μια διευθηνση για Πιρουετ ρε τυποι... δε τα ξερω αυτα και φτιαχτηκα για βιζιτ
thanx. Ερωτηση. Με κανα κατοσταρικο γαμας ή θες νασαι πιο φορτώ?Πήγαινε στο παρών νήμα σελ. 53, απάντηση νούμερο 789! ;)
Καλά ρε μάστορα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μασημένα; ΗΜΑΡΤΟΝ! στην ίδια μαμημένη σελίδα, τελευταία απάντηση και μετά άλλες 2 σελιδούλες!thanx. Ερωτηση. Με κανα κατοσταρικο γαμας ή θες νασαι πιο φορτώ?

Καλημερα μυστες.
Πηγα χθες στο Πιρουετ εφοδιασμενος με αρκετα μετρητα για να γαμησω την Τανια, αλλα εφαγα ακυρο :S
Την κερασα ενα ποτο, ξεκινησαμε χαμουρεμα με λιγα ρομαντικα γλωσσοφιλιδια και τετοια και οσο και αν επεμενα να παμε στην καβατζα μου ελεγε οτι δεν παει!
Της ειπα 70-80 ακομα και 100ρικο της προτεινα. Με τιποτα αυτη.
Ισως εχει να κανει οτι πηγα νωρις και το μαγαζι ειχε αρκετους πιρφορους... Ξενερωσα γιατι την εχω πελωρια αναγκη οι βυζουμπες της με εχουν αρρωστησει
Θα δοκιμασω αλλη μια φορα στο αμεσο μελλον μπας και σταθω πιο τυχερος.
ειδικα αμα τα χει τσουξει και λιγο...Το παιζει σκληρη στις διαπραγματευσεις η Τανια..
με 50 εισαι στον αφρο τυπε ...παραπανω αμα της δωσεις σε πιανει και κοροιδο!!thanx. Ερωτηση. Με κανα κατοσταρικο γαμας ή θες νασαι πιο φορτώ?
Ρε τυπε εχεις δει τι ωρα ειναι...??? και συγνωμη εκ των υστερωνΚαλά ρε μάστορα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μασημένα; ΗΜΑΡΤΟΝ! στην ίδια μαμημένη σελίδα, τελευταία απάντηση και μετά άλλες 2 σελιδούλες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα αμα τα χει τσουξει και λιγο...
Πριν κανα μηνα ειχα 48 ευρω πανω μου και ελεγα στην Τανια να παμε στην καβατζα για πιπα και δεν δεχοτανε..Επειδη μου ελειπαν 2 ευρω..