Επιβεβαιώνω και μάλιστα απορώ πως δεν έχει ΗΔΗ κλείσει, για Απρίλη ήξερα... Είχα κάνει μια εξόρμηση στο PUB 65 το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου την περασμένη χρονιά για να τιμήσω με τον τρόπο μου την εθνική γιορτή αλλά λόγω πίεσης χρόνου δεν είχα γράψει τότε γι' αυτό και μετά το ξέχασα. Κέρασα τη Σοφία, τη γνωστή παλιά καραβάνα, την οποία όσο κι αν σας κάνει εντύπωση δεν την είχα κεράσει ποτέ εκεί μέσα, μιας και τα χρόνια που ήταν στα ντουζένια της εγώ είχα μάτια μόνο για τη Δώρα, και καλά έκανα δηλαδή... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, να κλείσει το PUB 65, να έχεις πάει και να μην έχεις κεράσει ούτε μια φορά τη Σοφία δε θα σε πιστεύουν κιόλας... Ωραίο σώμα οπτικά για την ηλικία της αλλά πολύ πλαδαρό και ειδικά ο κώλος της, ωραία βυζάκια για χούφτωμα, αλλά πολύ καμένη ρε παιδιά... Μου την έπεσε κι εμένα με τον γνωστό επιθετικό της τρόπο, χέρι κατ' ευθείαν από μεριάς της, τρυφερά γλωσσόφιλα, δεν έλεγε όχι όπου κι αν της έβαζα χέρι... Εννοείται ότι το να μου τον πετάξει έξω και να μου τον παίξει ήταν ζήτημα μπορεί και λίγων λεπτών, ανά διαστήματα έσκυβε και τον έβαζε στο στόμα της μιας και φυσικά είχα προνοήσει να πάω να κάτσω στο βάθος της μπάρας, σε παραίνεσή μου όμως για να της τον καρφώσω λίγο μου απάντησε ότι και καλά έχει περίοδο... Βέβαια μετά εκτυλίχθηκε μεταξύ μας θεϊκός διάλογος όπου τη ρώτησα εγώ "Πάντα έχεις περίοδο ή υπάρχουν και μέρες που δεν έχεις και μπορεί να κάνεις sex και μέσα στο μαγαζί"; Και μου απάντησε "Πολλά έχω κάνει κατά καιρούς που είμαι σε φάση που έχω φτιαχτεί αλλά δεν τα κάνω συνειδητά και μετά το μετανιώνω"... Πάντως τίμια τώρα, ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά αν όντως η Σοφία έχει γαμηθεί εκεί μέσα, ακόμα κι αυτοί οι ελάχιστοι που κατά καιρούς ισχυρίστηκαν εδώ ότι τη γάμησαν πιστεύω πως είτε λένε ψέματα, ή αυτή τους ξεγέλασε βάζοντας το καβλί τους ανάμεσα στα μπούτια της, τέλος πάντων... Μετά από το σκηνικό με τη Σοφία λοιπόν δεν έφυγα από το μαγαζί αλλά κάθησα στην μπάρα και η Κατερίνα (η αφεντικίνα για όσους δε γνωρίζουν) με κέρασε μια βότκα και πιάσαμε την κουβέντα όπου μιλήσαμε για όσα δεν είχαμε μιλήσει ποτέ όσα χρόνια πήγαινα στο μαγαζί, λες και ήξερε ότι είχα αποφασίσει να είναι αυτή η τελευταία μου νύχτα εκεί μέσα και μου ανοίχτηκε για τα πάντα... Προφανώς δεν μπορώ να σας μεταφέρω τί ειπώθηκε, άλλωστε δε σας ενδιαφέρουν κιόλας κατά πάσα πιθανότητα γιατί η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απ' τα οικογενειακά της και την απουσία κληρονόμου για το μαγαζί γιατί οι γιοι της κάνουν άλλες δουλειές, με τί προοπτική άνοιξε πριν από 45 χρόνια το μαγαζί και πώς κατέληξε, πόσο προσωπικό είχε παλιά, πώς πήγαιναν οι δουλειές και πότε σκέφτηκε να βάλει γυναίκες στο μπαρ ως κράχτη, πώς τα φέρνει βόλτα με τους αλλοδαπούς πελάτες κ.τ.λπ., μπορεί να μιλούσαμε και μία ώρα... Πάντως τότε μου είχε πει ότι βγαίνει σε σύνταξη τον Απρίλη και το μαγαζί θα κλείσει οριστικά γιατί δεν έχει βρει κάποιον που να ενδιαφέρεται να το πάρει όπως είπε κι ο συναγωνιστής παραπάνω