THANOS2052
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Noταρα 120 η 122
Διαγωνια απο το trouba live
Διαγωνια απο το trouba live
Τί να σου πω ρε φίλε, πλέον μου φαίνεται ήρωας όποιος πάει με την Άντζυ αν και είναι όντως φουλ καβλιάρα, τη δουλειά την ξέρει και με το παραπάνωΗ Αντζι απο Pirouette τι λεει?? Εχει μεγαλωσει λιγο αλλα βγαζει μια καβλα!! Ψηνομαι να την επισκεπτω!!
Είν' ανάλογα πότε θα με κατεβάσουν για διήμερο από την δουλειά μου φίλε δ είν' σ χέρι μου..εννοείτε όμως επικοινωνούμε και πάμε!Πότε θα έρθεις Αθήνα έχω μια που ξέρω 53αρα καυλιαρα
Δεκτό φίλε, καθένας κάνει τα κουμάντα του. Απλά θεωρώ ότι δε μπορεί ένα σκέτο στοματικό να έχει τόσο γελοίες τιμές.
Ασχετο αλλα στο Χαλαρα παντα μου ζητουσαν 80 για την καβατζα. Βαλια η βασιλισα της πιπας δεν ειχε παντρευτει αυτη?
Αλήθεια η Μάρα σου φαίνεται τόσο καλή στο sex;H 53αρα είναι εκτός επαγγέλματος;
Για μπριτζολα - full service θα τα έδινα τα 100 στο σύνολο (εγώ που πάω μια φορά το μήνα) για μια καλή όπως Αμάντα ή Μάρα. Αν λοιπόν η μπριζόλα πάει στο κατοστάρικο πώς πάει η πίπα στα 70; Καθαρή απάτη.
Η πίπα μόνο θα έπρεπε να παίζει το πολύ στα μισά και 60 πολλά είναι.
Μάλλον χώρισε απ' ό,τι φαίνεται εκτός αν την ξαναέβγαλε ο άντρας της στο κλαρί για να εισπράττει...Ασχετο αλλα στο Χαλαρα παντα μου ζητουσαν 80 για την καβατζα. Βαλια η βασιλισα της πιπας δεν ειχε παντρευτει αυτη?
Καλό κορμί, στο πρόσωπο έχει σπάσει (δεν ειναι και πιτσιρίκα). Στο σεξ θα τη χαρακτήριζα καλή επαγγελματία, κάνει δηλαδή τα απαραίτητα χωρίς όμως την τρέλα που μπορεί να έχει η Αμάντα ή η Φλώρα.Αλήθεια η Μάρα σου φαίνεται τόσο καλή στο sex;
Ρε παιδιά αυτό το Χαλαρά, που είναι ακριβώς. Πήγα Κύπρου 94 αλλά δεν είδα κάτι.
Ναι για την Αμάντα
Τελικά τα κατάφερε βλέπω και επικράτησε το Αμάντα. Για μένα πάντως θα είναι πάντα η Τάνια....Ναι για την Αμάντα
El Papacito δε θυμάμαι, τελικά την έχεις πάρει ποτέ την Αμάντα;Τελικά τα κατάφερε βλέπω και επικράτησε το Αμάντα. Για μένα πάντως θα είναι πάντα η Τάνια....
Την Τάνια ( την ξανθιά) έχω πάρει, την Αμάντα όχιEl Papacito δε θυμάμαι, τελικά την έχεις πάρει ποτέ την Αμάντα;
Ειχε ξαναπερασει απο το Χαλαρα η Βαλια αφου παντρευτηκε αλλα για λιγο. Πρωτη φορα που την πηρα τα ειχε δωσει ολα την δευτερη σαν να κρατιοτανε λιγο..