Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.590
- Πόντοι
- 6.615
Κι εγώ θα ήθελα μια απάντηση σ' αυτόΞέρουμε τι λεει η καινουργια στο "Χαλαρα"; Εμφάνιση γουστα κτλπ.; Ευχαριστώ
Κι εγώ θα ήθελα μια απάντηση σ' αυτόΞέρουμε τι λεει η καινουργια στο "Χαλαρα"; Εμφάνιση γουστα κτλπ.; Ευχαριστώ
Δεν έχει σημασία πια, λεγόταν Χριστίνα ήρθε εκτός Αθηνών και ΄΄εκατσε 2 ημέρες εκ των οποίων την μια ήρθε αργά και η Ρίτα έχει τον κανόνα με τις ώρες αυστηρά διοτι καθαρίζουν το μαγαζί πριν φύγουν. Όσο για Νανα μην ανυσηχείς έχει σοβαρο προβλημα με την μέση,της, ήρθέ μια μέρα ΄όπου έτυχε να ήμουν εκεί και δεν μπορόύσε να περπατήσει , αφού την πήγα εως το μετρο και δεν πάει κιολας να κάνει και τις εξετάσεις που την έστειλε η Ρίτα και πληρωμένες κιόλας...Σου στ΄έλνω πμ για κατι που εσυ θα κατσλαβεις..Ασαχετο με Νανα αλλα σχρετικο με Χαλαρα.Μου φαίνεται ότι εγώ την "έδιωξα" τη Νανά με το περιστατικό που είχε συμβεί τον Σεπτέμβρη... Τέλος πάντων. Η Βάλια πόσο σύντομα επιστρέφει; Αύριο Σάββατο βράδυ θα είναι εκεί;
Η Βάλια ξέρουμε πότε επιστρέφει στο "Χαλαρά"; Απόψε Σάββατο βράδυ θα είναι παρούσα;Δεν έχει σημασία πια, λεγόταν Χριστίνα ήρθε εκτός Αθηνών και ΄΄εκατσε 2 ημέρες εκ των οποίων την μια ήρθε αργά και η Ρίτα έχει τον κανόνα με τις ώρες αυστηρά διοτι καθαρίζουν το μαγαζί πριν φύγουν. Όσο για Νανα μην ανυσηχείς έχει σοβαρο προβλημα με την μέση,της, ήρθέ μια μέρα ΄όπου έτυχε να ήμουν εκεί και δεν μπορόύσε να περπατήσει , αφού την πήγα εως το μετρο και δεν πάει κιολας να κάνει και τις εξετάσεις που την έστειλε η Ρίτα και πληρωμένες κιόλας...Σου στ΄έλνω πμ για κατι που εσυ θα κατσλαβεις..Ασαχετο με Νανα αλλα σχρετικο με Χαλαρα.
Περίεργο που δεν το βρήκες, προφανώς πέρασες μέρα και ήταν κλειστά τα φώτα. Είναι επι της Κύπρου στο ρεύμα προς πλατεία Μπουρναζίου αφού περάσεις έναν παιδικό σταθμό που είναι σαν κάστροΚαλησπέρα σε όλους. Είναι πρώτη φορά που γράφω εδώ. Θα ήθελα να επισκεφθώ το Χαλαρά στο Μπουρνάζι και έχω δει ότι είναι Κύπρου 94. Πέρασα μια μέρα από εκεί όμως και δεν το βρήκα, υπάρχουν μόνο άλλα μαγαζιά με άλλα ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση (θυμάμαι ένα εστιατόριο και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων). Επειδή μάλλον δεν βλέπω μπροστά μου, μπορείτε παρακαλώ να με κατευθύνετε που ακριβώς είναι (πχ δίπλα από ποιο μαγαζί, που είναι η είσοδος κλπ;) Ευχαριστώ πολύ!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Περίεργο που δεν το βρήκες, προφανώς πέρασες μέρα και ήταν κλειστά τα φώτα. Είναι επι της Κύπρου στο ρεύμα προς πλατεία Μπουρναζίου αφού περάσεις έναν παιδικό σταθμό που είναι σαν κάστρο
Κάβλα η Ειρήνη, ολίγον αδίστακτη όσον αφορά το πορτοφόλι σου αν σε δει επιρρεπή, αλλά όσο κι αν το προσπαθήσεις στην καβλάντα θα μείνεις. Την ξέρω από πολύ παλιά, γενικά δε δούλευε ποτέ σε "σκληρά" μαγαζιά, ούτε η Ειρήνη, ούτε το "Story" ενδιαφέρουν το παρόν threadΚαλησπέρα. Ξέρει κανείς τώρα τι παίζει story Πιπίνου είχα ακούσει κάτι για μια καινούργια μιλφ εκεί γύρω στα 40.Ειρηνη την λένε.Ξερει κάνεις τπτ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έτσι ακριβώςΚάβλα η Ειρήνη, ολίγον αδίστακτη όσον αφορά το πορτοφόλι σου αν σε δει επιρρεπή, αλλά όσο κι αν το προσπαθήσεις στην καβλάντα θα μείνεις. Την ξέρω από πολύ παλιά, γενικά δε δούλευε ποτέ σε "σκληρά" μαγαζιά, ούτε η Ειρήνη, ούτε το "Story" ενδιαφέρουν το παρόν thread
Απ' αυτήν την Παρασκευή ήξερα, θα καθυστερήσει κι άλλο τελικά;Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση αν και τα νέα σου δεν ήταν ευχάριστα. Μάρα επιστρέφει στο La Luna στη Μιχαλακοπούλου από την επόμενη εβδομάδα.
Η Άντζυ δεν είναι αφεντικινα, αλλά είναι η πιο παλιά στο μαγαζί. Η αφεντικινα είναι η Ελένη, όχι αυτή που πήγες μαζί της, άλλη, Ελληνίδα. Η Γεωργιανή είναι η Κατερίνα με μεγάλη προϋπηρεσία στα μαγαζιά της περιοχής.Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο(βοηθησαν και οι ενημερωσεις του Μασαζονομαχου) στο Piruette. Με το που μπηκα στο μαγαζι βλεπω 3 κοπελες να περιποιουνται τον μοναδικο πελατη του μαγαζιου. Με το που με βλεπουν η μια αφηνει την περιποιηση και πηγαινει ερχεται προς τα μενα. Ηταν η Ελενη σκληρη μιλφαρα απο Καζακσταν. Μπηκε κατευθειαν στο ψητο και με ρωτησε τι θελω, απαντησα με ερωτηση για το τι προσφερει το μαγαζι. Μενου για ολα τα γουστα και αν θες πας με την κοπελα μεσα με 50 ευρω. Την κερασα ενα ποτο ηρθε διπλα μου καυλαντιζε μεχρι που καταλαβα οτι ηρθε η ωρα για μεσα.
Πηγαμε στην καβατζα που ειναι στον οροφο επανω ενα δωματιο με ενα καναπε. Υπαρχει και μια αλλη καβατζα στο δευτερο δωματιο οπως πας για την τουαλετα.Δεν πολυβολευε ο καναπες ειναι η αληθεια. Ξεκινησαμε με γλωσοφιλλα και πιπα απο πλευρας της. Λιγο ισπανικο και επιασα το μουνι της που ηταν υγρο. Σεξ σε 3 στασεις και τελειωμα με χυσιμο στα βυζια. Στο σεξ τα χαλασε λιγακι δεν ηταν τοσο μαχιμη..Αφου τελειωσαμε στην κατω καβατζα ειδαμε οτι οι αλλες δυο κοπελες ξαναπεριποιουντουσαν τον τυπο(πιπα). Κατεβηκα και περασα διπλα τους για να φυγω.
Δυναμη η Ελενη σε αναβει αλλα ξαναγραφω οτι δεν ειναι τοσο μαχιμη στο σεξ παρολα αυτα προσπαθει να σε ικανοποιησει..Οι αλλες δυο κοπελες ηταν η αφεντικινα του μαγαζιου(Αντζυ) και μια ξανθια Γεωργιανη οχι τοσο εντυπωσιακη σε εμφανιση αλλα απο οτι ειδα δεν μασαγε σε υπηρεσιες. Η Αντζυ εκανε το κουμαντο και η αλλη ακολουθουσε. Τον μαδησε λιγο τον τυπο η Αντζυ κομματακι απο οτι καταλαβα..
ΥΓ: Θυμηθηκα τα καλα λογια του Womanaholic για την Ελενη για αυτο περασα μαζι της.
Κάτσε ρε συ, δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι λέμε για την ίδια Ελένη... Η Ελένη που πήγαινα εγώ για καιρό μαζί της στο Pirouette και στο Lucy's δεν είναι απ' το Καζακστάν αλλά Ρωσίδα αυθεντική... Επίσης μόνο "όχι και τόσο μάχιμη" δεν τη λες στο sex, γαμιέται τρομερά!Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο(βοηθησαν και οι ενημερωσεις του Μασαζονομαχου) στο Piruette. Με το που μπηκα στο μαγαζι βλεπω 3 κοπελες να περιποιουνται τον μοναδικο πελατη του μαγαζιου. Με το που με βλεπουν η μια αφηνει την περιποιηση και πηγαινει ερχεται προς τα μενα. Ηταν η Ελενη σκληρη μιλφαρα απο Καζακσταν. Μπηκε κατευθειαν στο ψητο και με ρωτησε τι θελω, απαντησα με ερωτηση για το τι προσφερει το μαγαζι. Μενου για ολα τα γουστα και αν θες πας με την κοπελα μεσα με 50 ευρω. Την κερασα ενα ποτο ηρθε διπλα μου καυλαντιζε μεχρι που καταλαβα οτι ηρθε η ωρα για μεσα.
Πηγαμε στην καβατζα που ειναι στον οροφο επανω ενα δωματιο με ενα καναπε. Υπαρχει και μια αλλη καβατζα στο δευτερο δωματιο οπως πας για την τουαλετα.Δεν πολυβολευε ο καναπες ειναι η αληθεια. Ξεκινησαμε με γλωσοφιλλα και πιπα απο πλευρας της. Λιγο ισπανικο και επιασα το μουνι της που ηταν υγρο. Σεξ σε 3 στασεις και τελειωμα με χυσιμο στα βυζια. Στο σεξ τα χαλασε λιγακι δεν ηταν τοσο μαχιμη..Αφου τελειωσαμε στην κατω καβατζα ειδαμε οτι οι αλλες δυο κοπελες ξαναπεριποιουντουσαν τον τυπο(πιπα). Κατεβηκα και περασα διπλα τους για να φυγω.
Δυναμη η Ελενη σε αναβει αλλα ξαναγραφω οτι δεν ειναι τοσο μαχιμη στο σεξ παρολα αυτα προσπαθει να σε ικανοποιησει..Οι αλλες δυο κοπελες ηταν η αφεντικινα του μαγαζιου(Αντζυ) και μια ξανθια Γεωργιανη οχι τοσο εντυπωσιακη σε εμφανιση αλλα απο οτι ειδα δεν μασαγε σε υπηρεσιες. Η Αντζυ εκανε το κουμαντο και η αλλη ακολουθουσε. Τον μαδησε λιγο τον τυπο η Αντζυ κομματακι απο οτι καταλαβα..
ΥΓ: Θυμηθηκα τα καλα λογια του Womanaholic για την Ελενη για αυτο περασα μαζι της.